Προς το περιεχόμενο

ΙΔΡΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ www.paskedi.gr


CEL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΙΔΡΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΩΝ

Αγαπητέ συνάδελφε, η μοναδική πρωτοποριακή λύση για να γλυτώσεις από όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν στην επιχειρηματικότητά σου, είναι η ίδρυση λέσχης (Σωματείο), που με τον μοναδικό τρόπο, δούλεψε το Νομικό μας τμήμα επί 12 μήνες και δημιούργησε μαγικές λύσεις. Το καταστατικό που συντάσσεται από τους Νομικούς μας, είναι κατά τέτοιο τρόπο συντεταγμένο, στους Σκοπούς (γιατί εκεί κρύβεται όλο το μυστικό), που σε διασφαλίζει σε όλα τα παρακάτω, που διαβάζοντάς τα δεν θα πιστεύουν τα μάτια σου. Κι όμως συνάδελφε, είναι αληθινά. Σε κάθε επιχείρηση συντάσσεται διαφορετικό καταστατικό, που να πληροί τις προϋποθέσεις σωστής διασφάλισης του καταστήματος. Μην διανοηθεί κανείς να πιστέψει, ότι το καταστατικό αυτό είναι ''απλό'' και μπορεί να το συντάξει οποιοσδήποτε νομικός, διότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πέσετε θύμα, χωρίς φυσικά να ευθύνεται ο νομικός, ο οποίος δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που πρέπει να συμπεριλάβει στους Σκοπούς σύστασης. Σε αυτή την περίπτωση θα είστε ευάλωτοι σε κάθε Δικαστική αρχή και θα κινδυνεύει η λέσχη από ''διάλυση''. Με το που συστήνεται η Λέσχη, αμέσως αναλαμβάνει το Νομικό μας τμήμα την άψογη λειτουργία της εφ' όρου ζωής, διότι και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στην νομιμότητά της και μετά την σύσταση. Δηλαδή για να καταλάβετε, όπως τώρα στην επιχείρησή σας έχετε λογιστές, οι λογιστές της Λέσχης και όχι της επιχείρησης, θα είναι οι Νομικοί μας. Αναλογιστείτε τώρα πόσα προβλήματα αντιμετωπίζετε στην επιχείρησή σας σήμερα. Η ίδρυση της Λέσχης θα προσπαθήσει, σχεδόν όλα να τα απομακρύνει. Μπορεί βέβαια στην πορεία να προκύψουν κάποια προβληματάκια, αλλά οι Νομικοί μας, θα είναι πανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ

1) Μισθωτήριο συμβόλαιο (φωτοτυπία).

2) Κάτοψη χώρου καταστήματος (φωτοτυπία) .

3) Άδεια λειτουργίας (φωτοτυπία).

4) 20 ιδρυτικά μέλη Ελληνικής υπηκοότητας άνω των 18 ετών (φωτοτυπία ταυτοτήτων μπρος – πίσω και αναγραφή τωρινής διεύθυνσης και κινητό ή σταθερό τηλέφωνο)

Διευκρινίσεις:

1) Η επιχείρησή σου, από την ίδρυση της Λέσχης και μετά, μπορεί να λειτουργεί ως χώρος καπνιζόντων χωρίς να μπορεί κανένας ελεγκτικός φορέας να διαπιστώσει παράβαση.

2) Θα μπορείτε να λειτουργείτε ακόμη και όλο το 24ωρο, παίζοντας μουσική χωρίς πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην ενοχλείτε τους περιοίκους.

3) Ο χώρος της επιχείρησής σου θα θεωρείται πλέον ιδιωτικός (δηλαδή όπως είναι το σπίτι σου). Σκέψου τώρα με ποιους τρόπους οι ελεγκτικοί φορείς μπορούν να εισέλθουν για οποιονδήποτε έλεγχο....στο σπίτι σου.

4) Το ΙΚΑ δεν θα μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις, για οποιαδήποτε παράβαση που εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, που κι αν επιβάλλει, θα υπάρχουν αθωωτικές εκβάσεις στα αρμόδια Δικαστήρια, διότι θα λειτουργείτε νομότυπα βάσει του Καταστατικού της Λέσχης.

5) Θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την ''πόρτα'', ούτως ώστε όποιον θέλετε να βάζετε στον χώρο σας κι όποιον θέλετε να μην του επιτρέπετε την είσοδο, χωρίς νομικές κυρώσεις.

6) Δεν θα ισχύουν πλέον οι 3 μηνύσεις – σφράγιση επιχείρησης, διότι η οποιαδήποτε ποινή θα επιβάλλεται στον εκάστοτε υπεύθυνο της λέσχης και όχι στην επιχείρηση.

Το πως γίνονται όλα αυτά, ίσως να σας φαίνονται εξωπραγματικά, αλλά το Νομικό μας τμήμα τα δούλεψε, τα

τέσταρε και είναι έτοιμο, με το χαμηλότερο οικονομικό τίμημα, να σας τα προσφέρει. Τώρα αν κάποιος συνάδελφος είναι δύσπιστος και νομίζει ότι αυτά δεν γίνονται, ας μείνει με την δυσπιστία του και με τα προβλήματά του. Εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτούς που ρισκάρουν στα πρωτοποριακά σχέδια και που συνήθως είναι και οι ΝΙΚΗΤΕΣ του επιχειρείν. Εξ άλλου χιλιάδες τέτοιες Λέσχες δουλεύουν στις Ευρωπαϊκές χώρες και ευημερούν. Αυτό το μοντέλο δούλεψαν και οι Νομικοί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε τα φώτα μας, προκειμένου να λάβετε τις σχετικές πληροφορίες. Μόνο βιαστείτε, γιατί ……….τα πρόστιμα και η έλλειψη πελατείας είναι πολύ κοντά σας.....

<b style="mso-bidi-font-weight:normal">Χρόνος παραλαβής καταστατικού από το αρμόδιο Πρωτοδικείο περίπου 1,5 - 2 μήνες και η εφάπαξ αμοιβή 3.000 Ευρώ.<br style="mso-special-character:line-break"> <br style="mso-special-character:line-break"> </b>

Τηλεφωνική επικοινωνία για οποιαδήποτε διευκρίνιση

ΟΕ εκμ/ση ταβερνας θέλει να "μετατραπει" συμφωνα με τα παραπάνω σε Λέσχη . Η συμβουλή μου είναι να μη γίνει κ δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να λειτουργήσει μια τετοια ανοησία . Επειδή όμως αποφασίζει ο επιχειρηματίας , φορολογικά μπορεί να γίνει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή θέλουν να ιδρύσουν σωματείο.Τα σωματεία μπορούν να λειτουργήσουν επιχείρηση και για αυτή τη δραστηριότητα τους έχουν όλες τις υποχρεώσεις του ΚΒΣ.Φορολογικά μπορεί να γίνει.

Πολλά σωματεία διαθέτουν εστιατόρια,καφετέριες κλπ επιχειρησεις για μέλη και μη.

Ομως επειδή θα λειτουργήσουν επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος πάλι θα έχουν πρόβλημα με το κάπνισμα.

Εκτός αν στο χωρο της ταβέρνας δεν λειτουργήσει επιχείρηση και απλά θα τον χρησιμοποιούν σαν χώρο που θα μαζεύονται και θα το ντουμανιάζουν.biggrin.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 years later...

Τώρα που το διαβάζω σκέφτομαι με τι παπαριές μας βάζουν και ασχολούμαστε . Εγώ προσωπικά τα παράτησα πάω να κάνω ενα τσιγαράκι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...