Προς το περιεχόμενο

ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΤΕΛΟΣ. ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Κωστα μου. Βλέπω όλο και περισσότερους αγανακτισμένους, ότι και να γίνει τωρα, το νερό μπήκε στο αυλάκι, θα γίνει χείμαρος και θα τους πνίξει στο τέλος.

ολοι δικιο εχουμε. διαφερουμε μονο στο τροπο διατυπωσης Κωνσταντινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιός είπε ότι έχουμε κυβερνήσεις πλειοψηφίας;

Συνεχώς όλα τα χρόνια έχουμε μειοψηφικές κυβερνήσεις χάριν της ενισχυμένης αναλογικής.

Αν υπήρχε η απλή αναλογική, και τα κόμματα υποχρεωνόντουσαν σε κυβερνήσεις συνεργασίας, το πιο πιθανό είναι τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά.

Αλλά μας έφαγε η "αυτοδυναμία"...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου πω ένα παράδειγμα συνάδελφε? Μια λογίστρια σήμερα μου είπε πως σταματάει τις εκτυπώσεις των αντιγράφων στους λειζερ εκτυπωτες "οχι να τους πληρωνω και τα μελάνια για τις κολοεκτυπώσεις που θέλουνε οι κύριοι εφοροι". ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Ο Κώστας, πολύ καλά έκανε και έβαλε αυτόν τον τίτλο, διαφορετικά κανείς δεν θα του έδινε σημασία. Ο καθένας, βάζει κι ένα λιθαράκι στον πύργο της αγανάκτησης.Οτι μπορεί. Δεν είμαστε εμείς οι κλέφτες μην τα ισοπεδώνεις όλα. Δεν είναι οι πολίτες υλιστές. Αν μια φωνή υψωθεί λίγο παραπάνω, δεν σημαίνει πως ζητά να γίνει κροίσος. Προσπαθούμε όλοι να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Να είσαι περήφανος που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη γενιά σου, γιατί εγώ, στα 45 μου, ομολογώ πως δεν έχω δεί τέτοιους απο τη δική μου γενιά. Αν ήρθες χθες, έλα και σήμερα, και φέρε και τους φίλους σου, και την οικογένειά σου και τα παιδιά σου αν έχεις.

για να αντιδρασεις στις αδικιες σταματας να πληρωνεις??? φανταστικος τροπος αντιδρασης!

και τρομερα δυναμικος!

δηλαδη αν γυρνουσε το συστημα που κλεβει και σου ελεγε ''κυριε!! εσυ και μονο εσυ δεν θελω να με ξαναπληρωσεις.. και μαλιστα παρε κι αλλα φραγκα!!''

τοτε ολα μελι γαλα ε?? και ασε τους αλλους να γαμ....

συναδελφε κυριε Κωστα αυτο που επαναστατηκα ζητας απο οτι διαβαζω ειναι λεφτα και τα λεφτα.. και οι συνταξεις.. και μας τα κλεψανε.. και τα λεφτα

ντρεπομαι που συμμετειχα σε εκδηλωση υλιστων

και ντρεπομαι που εισαι της γενιας μου

ο συναδελφος Γιωργος εμμεσα και πολυ ομορφα μας δειχνει πως πρεπει να σκεφτομαστε και γιατι να πολεμαμε

και οταν λεω πολεμαμε... οχι πλιατσικο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο δυο παρατηρήσεις έχω......... μάλλον άσχετες .........

.......................

Όλοι οι πολίτες ήταν ίσοι απέναντι στους νόμους. Όλοι είχαν τα ίδια δικαιώματα, αλλά και όλοι είχαν την ύψιστη υποχρέωση να τιμούν και να σέβονται τους νόμους. .................

......................

Μόνο οι πολίτες ήσαν ίσοι. ........ αλλά δεν ήσαν όλοι πολίτες.

Καλό είναι να διδασκόμαστε από την αρχαία Ελλάδα αλλά να πηγαίνουμε τα πράγματα πιο μπροστά για να είμαστε στο σήμερα. Γιατί το τότε δεν μας καλύπτει σήμερα...... άσχετα που ενίοτε σήμερα είμαστε χειρότερα από τοτε.

.............

ντρεπομαι που συμμετειχα σε εκδηλωση υλιστων

..................

Διευκρινιστικά.

Υλιστής είναι αυτός που ενστερνίζεται την φιλοσοφική άποψη του υλισμού.

Υλισμός είναι η φιλοσοφία που θεωρεί την ύλη ως κύριο συστατικό του σύμπαντος.

Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι τι σας κάνει να ντρέπεστε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λιγες ημερες πριν σε ραδιοφωνικο σταθμο νομιζω στο ραδιο 9 ή στο σκαι. ημουν σε ταξι.. δεν θυμαμαι ποιους απο τους 2 ηταν.

ακουστηκε ο εξης διαλογος μεταξυ του μακαριτη πατερας του " υπερασπιστη της πατριδος" και ενος υπουργου. (ελπιζω να το θυμαμαι σωστα)

προεδρε το χρεος μεγαλωνει...

απαντηση.,..

δεν θα ζησω αιωνια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγανακτισμένοι λογισταράδες μου.... που μέμφεστε το σύστημα!!!! Δικαίως δεν λέω ...αλλά για πείτε μου πόσες φορές στην καριέρα σας πατήσατε πόδι και αρνηθήκατε να κάνετε δήλωση σε καταφανώς φοροδιαφεύγοντα λαμόγια (με πρώτους και καλύτερους τους εργολάβους);;; Μήπως κρυφτήκατε πίσω από την καραμέλα οτι δουλειά του κράτους είναι να ελέγχει;;;; Για ,λοιπόν, όλοι μας να κάνουμε κάνουμε την αυτοκριτική μας και τότε ας δράσουμε -ως οφείλουμε- ως νομοταγείς πολίτες και τότε θα δείτε οτι αν ολοί εμείς που φωνάζουμε για το σάπιο σύστημα, δρώντας και πράττωντας τα δέοντα, θα δείτε το σύστημα να αυτοδιορθώνεται (αργά αλλά σταθερά)

Ευ πράττειν.

Δεν κατάλαβα τι υπονοείς, τις παρανομίες άλλων εμείς θα τις χρεωθούμε...????

Αφού με πληρώνει, γιατί να μην του κάνω τη δήλωση...????

Έχω το θεσμικό ρόλο του ελεγκτή και δεν το ξέρω..????

Αμοίβομαι για αυτό και δεν το ξέρω...????

Δουλειά μου είναι να προστατέψω το πελάτη μου από το ληστρικό τούτο κράτος, το οποίο νομοθετεί κατά το δοκούν, προσπαθώντας καθαρά να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τους φορολογούμενούς του, χωρίς ανταποδοτικά οφέλη, με ψέματα, κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας, υπό το πρόσχημα του νόμου........

Και ειλικρινά, τύψεις καμία........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο δυο παρατηρήσεις έχω......... μάλλον άσχετες .........

Καλό είναι να διδασκόμαστε από την αρχαία Ελλάδα αλλά να πηγαίνουμε τα πράγματα πιο μπροστά για να είμαστε στο σήμερα. Γιατί το τότε δεν μας καλύπτει σήμερα...... άσχετα που ενίοτε σήμερα είμαστε χειρότερα από τοτε.

Είχα γράψει κάποτε το παρακάτω Γιάννη.... Συμφωνώ μαζί σου.

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=73383&st=20

" Θα προσπαθήσω να μεταφέρω κι εγώ τη δική μου άποψη σχετικά με τη σχέση που μας συνδέει με το παρελθόν και τους αρχαίους προγόνους μας.

Έχω διαβάσει αρκετά την αρχαία Ελληνική γραμματεία, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Μετά από τόσα χρόνια συζητήσεων μέσα στην κοινότητά μας, έχω καταλάβει πως το επίπεδο των περισσοτέρων είναι αρκετά υψηλό γεγονός που δίνει κύρος στις όποιες συζητήσεις, στις ανταλλαγές απόψεων ή ακόμα και στις λίγες αντιπαραθέσεις που μοιραία υπάρχουν. Το να διαλέγεσαι με συνανθρώπους σου οι οποίοι διαθέτουν μια ευρύτητα πνεύματος και έχουν ένα πολύ καλό υπόβαθρο, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Κλείνοντας τον υπολογιστή κάθε φορά που συζητάμε κάποιο θέμα οι προβληματισμοί τριβελίζουν το μυαλό μου. Μήπως ο Θεόφιλος είχε δίκιο σ΄αυτό που έγραψε; Μήπως ο Δημήτρης το έθεσε σωστά το θέμα; Μήπως ο Θανάσης καλά έκανε και επέμεινε; Μήπως ο Γιάννης είχε δίκιο που με μάλωσε γι΄ αυτό που έγραψα; Μήπως η Ειρήνη δικαίως εξανέστη με αυτό που έγραψε ο τάδε; Μήπως η Χρύσα παρουσίασε μια άλλη πλευρά του θέματος που μου είχε ξεφύγει;….

Στο θέμα που ανέκυψε, θα γράψω δυο λόγια. Η μόνη σχέση που έχουμε εμείς σήμερα με τους αρχαίους μας προγόνους κατά την προσωπική μου άποψη, είναι το ότι ζούμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο που ζούσαν κι αυτοί τότε. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, αλήθεια που όπως πάντα είναι σκληρή. Ό,τι εκείνοι με κόπο είχαν δημιουργήσει τότε, πολιτισμό, ιδεώδη, αθλητισμό, τέχνες και πολλά άλλα εμείς τα έχουμε γκρεμίσει με την πάροδο των χρόνων και φτάσαμε σήμερα να απέχουμε παρασάγγας από τους τότε ένδοξους προγόνους μας. Οι εποχές άλλαξαν στο πέρασμα του χρόνου, οι τότε κοινωνίες δεν συγκρίνονται σε τίποτε με την τωρινή οργάνωση της δικής μας κοινωνίας, η τότε παιδεία δεν υπάρχει σήμερα, ο τότε τρόπος ζωής επίσης και πολλά άλλα. Δε θέλω να αποκοπώ από το παρελθόν. Θέλω να γνωρίζω το τι γινόταν τότε, να μάθω τα πάντα για το πώς ήταν οργανωμένη η κοινωνία των προγόνων μας, ποια ήταν τα ήθη και τα έθιμα, η ιστορία τους, να διαβάσω όσο περισσότερο μπορώ τη φιλοσοφία τους, να μάθω ποιοι ήταν οι προδότες που χρόνια μας παρουσίαζαν σαν ήρωες κ.λπ. Όμως αυτό που θέλω επιπλέον είναι να προσπαθήσω να πάρω τη σκυτάλη από τους προγόνους μου και να την πάω πιο μπροστά, να εξελίξω αυτά που μας παρέδωσαν. Αν ο παππούς μου ή ο πατέρας μου για παράδειγμα ήταν ήρωες, και προσέφεραν στην πατρίδα τα πάντα, αν ήταν φιλόσοφοι κ.λπ. κ.λπ.. θα μάθω από αυτούς, θα διδαχθώ. Το να τους μνημονεύω όμως ανά πάσα στιγμή όταν εγώ με τον τρόπο ζωής μου και την φιλοσοφία μου για τη ζωή γενικότερα δεν τους μοιάζω ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι, τότε πιστεύω πως δε με κολακεύει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο θα έπρεπε να κάνω, να πάρω δηλαδή αυτά που μου άφησαν και να γίνω καλύτερος απ’ αυτούς. Να ανεβάσω περισσότερο τον πήχη και τα παιδιά μου αργότερα να πάρουν τη σκυτάλη από μένα και να συνεχίσουν τον ανηφορικό δρόμο. Αυτό όμως δυστυχώς δε γίνεται σήμερα, πρέπει να το παραδεχτούμε. Αν μένουμε στις δάφνες του παρελθόντος εκόντες άκοντες, οδηγούμαστε στο τέλμα και στον μαρασμό. Ας συνειδητοποιήσουμε το πόσο χαμηλά έχουμε πέσει και αφού έχουμε ήδη σήμερα πιάσει πάτο να σηκωθούμε στα πόδια μας και να προχωρήσουμε".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μενω στη περιοχη 5 λεπτα απο το σημειο που εγινε η προσφατη δολοφονια... του 44χρονου.

επειδη λοιπον μιλαμε για αγανακτηση... σαν ηλιθιος που ειμαι... διακατεχομαι απο αγανακτηση επειδη η πολιτικη ηγεσια του υπερασπιστη της πατριδος με εχει αναγκασει τα αγοραζω τα τσιγαρα μου μονο αν εχει φως ημερας...

εγω θελω να αγοραζω και οταν παει 12 το βραδυ... τοτε μου τελειωσαν. τοτε θελω...

μπορω να εχω αυτο το δικαιωμα...? ρωταω... μπορω...?

αρα να πληρωνω ποιους....? αυτους που με αναγκαζουν να κλεινομαι σπιτι μου και να λεω σε ταξι.. μεγαλε.. περιμενε λιγο και κοιτα αν ειναι ολα οκ. προσπαθω να μπω σπιτι μου...?

αρα να πληρωνω ποιους....? οι περισσοτεροι ειναι χωρισμενοι. με διαλυμενες οικογενειες.. πως μπορουν αυτοι να βοηθησουν μια πατριδα οταν στα του οικου τους τα εχουν διαλυσει ολα...?

αρα να πληρωνω ποιους....? αυτους που σε κοροιδευουν μπροστα σου...?

το γνωριζετε οτι αν το ποσοστο συμμετοχης του δημοσιου στον οτε πεσει κατω απο το 5%... δεν εχει δικαιωμα το κρατος να εχει προσβαση σε πληροφοριες εθνικης ασφαλειας? οτι διακυβευεται η απολυτη εθνικη κυριαρχια? αυτα τα γνωριζετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα τι υπονοείς, τις παρανομίες άλλων εμείς θα τις χρεωθούμε...????

Αφού με πληρώνει, γιατί να μην του κάνω τη δήλωση...????

Έχω το θεσμικό ρόλο του ελεγκτή και δεν το ξέρω..????

Αμοίβομαι για αυτό και δεν το ξέρω...????

Δουλειά μου είναι να προστατέψω το πελάτη μου από το ληστρικό τούτο κράτος, το οποίο νομοθετεί κατά το δοκούν, προσπαθώντας καθαρά να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τους φορολογούμενούς του, χωρίς ανταποδοτικά οφέλη, με ψέματα, κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας, υπό το πρόσχημα του νόμου........

Και ειλικρινά, τύψεις καμία........

Σε κατανοώ πίστεψε με !!!

Αλλά αν πιστεύουμε οτι με αυτή την συλλογιστική κάνουμε την Ελλάδα καλύτερη, προσωπικά πιστεύω οτι σφάλουμε.

Προσωπικά λοιπόν πιστεύω οτι δουλειά μας είναι να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της τήρησης των νόμων τόσο στο γράμμα τους όσο και στο πνεύμα τους. Αν είναι άδικοι - λάθος οι νόμοι τότε μπορώ να το επισημάνω μέσα από συγκεκριμένους θεσμούς και διαδικασίες ή ακόμα να δράσω πιο ενεργά με διαμαρτυρίες επί συγκεκριμένου όμως. Αυτή την γνώμη έχω για μια υπεύθυνη οργανωμένη δημοκρατική κοινωνία.

Δεν το παίζω άγιος γιατί δεν είμαι, όμως προσωπικά δεν είμαι στην ευχάριστη θέση να λέω "τύψεις καμία..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα τι υπονοείς, τις παρανομίες άλλων εμείς θα τις χρεωθούμε...????

Αφού με πληρώνει, γιατί να μην του κάνω τη δήλωση...????

Έχω το θεσμικό ρόλο του ελεγκτή και δεν το ξέρω..????

Αμοίβομαι για αυτό και δεν το ξέρω...????

Δουλειά μου είναι να προστατέψω το πελάτη μου από το ληστρικό τούτο κράτος, το οποίο νομοθετεί κατά το δοκούν, προσπαθώντας καθαρά να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τους φορολογούμενούς του, χωρίς ανταποδοτικά οφέλη, με ψέματα, κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας, υπό το πρόσχημα του νόμου........

Και ειλικρινά, τύψεις καμία........

Στέφανε νομίζω σφάλλεις.........

προφανώς είναι δύσκολο να οριοθετήσεις μέχρι που ανέχεσαι καταστάσεις ιδιαίτερα όταν λογω εκτεταμένης διαφθοράς η έλλειψη ανοχής ισοδυναμεί με αυτοκτονία.

Όταν η παράδοση πλαστού χαρτονομίσματος στην αστυνομία ισοδυναμεί με παραδοχή ενοχής προφανώς δεν θα το παραδώσω αλλά το να το φορτώσω σε άλλον έχει μια ανηθικότητα.

Είναι σαφές μέχρι που αναλαμβάνεις νομική ευθύνη αλλά εξίσου σαφές είναι και πότε έχεις ηθική ευθύνη.

Προφανώς δουλειά μας είναι να προστατεύουμε τους πελάτες από το ληστρικό κράτος αλλά όχι να συμβουλεύουμε τους πελάτες πως να φοροδιαφεύγουν. Αυτό δεν είναι προστασία.

Κι αν θες.........

αν αφήναμε τους "πελάτες" να πληρώνουν όσα οι κατά περίπτωση νόμοι επιβάλλουν θα είχαν και ένα σαφές μέτρο να ζυγίσουν το βάρος της ψήφου τους. Όχι να ψηφίζουν αυτούς και μετά να την κάνουν με την συμβουλή μας και να αφήνουν τους άλλους που δεν ψηφίζουν αυτούς να σηκώσουν το βάρος αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Τι να πει κανείς ;

άσχετο / σχετικό ....

Το Χαμόγελο του Παιδιού κινδυνεύει να διακόψει τη λειτουργία του από έλλειψη πόρων.

14545 για κλήσεις από σταθερό και κινητό:

σταθερό χρέωση 2,27 / κλήση & κινητό χρέωση 2,46 / κλήση

54020 για SMS από κινητό στείλτε ΧΑΜΟΓΕΛΟ ήXAMOGELO χρέωση 2,46 / sms

και ενώ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ από τη μία είναι ανίκανο να χρηματοδοτήσει τέτοιες προσπάθειες, από την άλλη τις στραγγαλίζει θεωρώντας μη εκπιπτόμενες δαπάνες τις δωρεές (που θα μπορούσαν να κάνουν κερδοφόρες επιχειρήσεις) ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΦΠΑ επί της βοήθειας που προσφέρει ο κάθε πολίτης. ΝΤΡΟΠΗ !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άσχετο / σχετικό ....

Το Χαμόγελο του Παιδιού κινδυνεύει να διακόψει τη λειτουργία του από έλλειψη πόρων.

14545 για κλήσεις από σταθερό και κινητό:

σταθερό χρέωση 2,27 / κλήση & κινητό χρέωση 2,46 / κλήση

54020 για SMS από κινητό στείλτε ΧΑΜΟΓΕΛΟ ήXAMOGELO χρέωση 2,46 / sms

και ενώ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ από τη μία είναι ανίκανο να χρηματοδοτήσει τέτοιες προσπάθειες, από την άλλη τις στραγγαλίζει θεωρώντας μη εκπιπτόμενες δαπάνες τις δωρεές (που θα μπορούσαν να κάνουν κερδοφόρες επιχειρήσεις) ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΦΠΑ επί της βοήθειας που προσφέρει ο κάθε πολίτης. ΝΤΡΟΠΗ !!!!

σχετικοτατο φιλε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγανακτισμένοι λογισταράδες μου.... που μέμφεστε το σύστημα!!!! Δικαίως δεν λέω ...αλλά για πείτε μου πόσες φορές στην καριέρα σας πατήσατε πόδι και αρνηθήκατε να κάνετε δήλωση σε καταφανώς φοροδιαφεύγοντα λαμόγια (με πρώτους και καλύτερους τους εργολάβους);;; Μήπως κρυφτήκατε πίσω από την καραμέλα οτι δουλειά του κράτους είναι να ελέγχει;;;; Για ,λοιπόν, όλοι μας να κάνουμε κάνουμε την αυτοκριτική μας και τότε ας δράσουμε -ως οφείλουμε- ως νομοταγείς πολίτες και τότε θα δείτε οτι αν ολοί εμείς που φωνάζουμε για το σάπιο σύστημα, δρώντας και πράττωντας τα δέοντα, θα δείτε το σύστημα να αυτοδιορθώνεται (αργά αλλά σταθερά)

Ευ πράττειν.

Αγαπητέ με όλο το σεβασμό, αυτή η λογική να ψάχνουμε αμαρτίες μικρές η μεγάλες για να τις συμψηφίσουμε και να νιώσουμε ένοχοι τελικά, είναι πολύ πονηρή. Ίσως και η εκκωφαντική σιγή μας που εντυπωσίασε τους Ισπανούς να οφείλεται τελικά σε τύψεις με τις οποίες μας εμβολίασαν τα παχύδερμα του κοινοβουλίου.

Ρε λες να φταίω.

Και αν ναι, πόσο?

Όχι βέβαια.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι πλεον μόνο αν σηκώσουμε την πέτρα θα μας φοβηθούνε. Και αφού το αφήσαμε να φτάσει μέχρι εδώ ώστε να χρειάζεται επανάσταση, οι ειρηνικές συγκεντρώσεις δεν αρκούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγανακτισμένοι λογισταράδες μου.... που μέμφεστε το σύστημα!!!! Δικαίως δεν λέω ...αλλά για πείτε μου πόσες φορές στην καριέρα σας πατήσατε πόδι και αρνηθήκατε να κάνετε δήλωση σε καταφανώς φοροδιαφεύγοντα λαμόγια (με πρώτους και καλύτερους τους εργολάβους);;; Μήπως κρυφτήκατε πίσω από την καραμέλα οτι δουλειά του κράτους είναι να ελέγχει;;;; Για ,λοιπόν, όλοι μας να κάνουμε κάνουμε την αυτοκριτική μας και τότε ας δράσουμε -ως οφείλουμε- ως νομοταγείς πολίτες και τότε θα δείτε οτι αν ολοί εμείς που φωνάζουμε για το σάπιο σύστημα, δρώντας και πράττωντας τα δέοντα, θα δείτε το σύστημα να αυτοδιορθώνεται (αργά αλλά σταθερά)

Ευ πράττειν.

Aς παραδεχτούμε πως ο συνάδελφος έχει πολύ δίκιο. Αυτό απο μόνο του είναι μια καλή αρχή αντίστασης. Το να μπορείς να αναγνωρίσεις πως πριν απ όλους έχει και ο κάθε ένας απο εμάς την ευθύνη του είναι το πρώτο βήμα. Όλα τα άλλα που αναφέρονται στην σελίδα αυτή ακολουθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως υπαρχει η νοοτροπια του "κλεψε" παντου και οπου μπορεις. Και πως να μην υπαρχει? Οταν "μπαινοντας" στη ζωη κ στη "βιοπαλη", βλεπεις γυρω σου αδικια, ωχ-αδερφισμο και ο ενας να κοιταζει να φαει τον αλλον αντι να κοιταζουν μαζι να προοδευουν και να προσπαθουν να κανουν τη κοινωνια καλλυτερη..... Πρωτος κλεφτης το κρατος και υστερα οι τραπεζες. Μετα ακολουθει συγχορδια επαγγελματων-βουλευτων-μιζαδωρων-μεσαζοντων, κ.ο.κ..... Οταν δεν υπαρχει παιδεια, οικογενεια και σωστα προτυπα, αστα να πανε..... ο λαος παει απο το κακο στο χειροτερο με μονη εννοια του την δηθεν και εφημερη καλοπεραση, η τα βοιωτικα προβληματα. Σα καλοκουρδισμενα ρομποτακια που υπαρχουν μονο για να παραγουν και να καταναλωνουν ωστε να θησαυριζουν οι λιγοι. Προσωπικα σιχαθηκα την κοινωνια γυρω μου και ονειρο μου ειναι να καταφερω ατομικα εστω να μην ειμαι μερος της μηχανης και των "παιχνιδιων" τους οπως επισης και να δωσω οσο πιο ηθικες αρχες και προτυπα μπορω στα παιδια μου. Το μονο που μενει ειναι να βρω τον τροπο.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως υπαρχει η νοοτροπια του "κλεψε" παντου και οπου μπορεις. Και πως να μην υπαρχει? Οταν "μπαινοντας" στη ζωη κ στη "βιοπαλη", βλεπεις γυρω σου αδικια, ωχ-αδερφισμο και ο ενας να κοιταζει να φαει τον αλλον αντι να κοιταζουν μαζι να προοδευουν και να προσπαθουν να κανουν τη κοινωνια καλλυτερη..... Πρωτος κλεφτης το κρατος και υστερα οι τραπεζες. Μετα ακολουθει συγχορδια επαγγελματων-βουλευτων-μιζαδωρων-μεσαζοντων, κ.ο.κ..... Οταν δεν υπαρχει παιδεια, οικογενεια και σωστα προτυπα, αστα να πανε..... ο λαος παει απο το κακο στο χειροτερο με μονη εννοια του την δηθεν και εφημερη καλοπεραση, η τα βοιωτικα προβληματα. Σα καλοκουρδισμενα ρομποτακια που υπαρχουν μονο για να παραγουν και να καταναλωνουν ωστε να θησαυριζουν οι λιγοι. Προσωπικα σιχαθηκα την κοινωνια γυρω μου και ονειρο μου ειναι να καταφερω ατομικα εστω να μην ειμαι μερος της μηχανης και των "παιχνιδιων" τους οπως επισης και να δωσω οσο πιο ηθικες αρχες και προτυπα μπορω στα παιδια μου. Το μονο που μενει ειναι να βρω τον τροπο.....

το πρωτο πραγμα που σταματησα απο σημερα ειναι οι τραπεζες.

λυπαμαι δεν εχω.

παιδεια δεν υπαρχει. διαβαστε πιο προχωρημενη βιβλιογραφια και θα διαπιστωσετε για ποιο λογο η παιδεια δεν υφισταται σε αυτο το κρατος.

η καλοπεραση ηταν προμελετημενη. διαβαστε πιο προχωρημενη βιβλιογραφια. (κυριως ξενη)

εχουμε ιερο χρεος στην επομενη γενια. και η επομενη γενια θα προελθει απο εμας.

και εγω δεν θελω να λεω οτι ενω μπορουσα δεν εκανα.... το μεγαλυτερο εμποδιο στο να κανεις αυτα που θες ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος... αρα θα πρεπει να βαλουμε τους εαυτους μας απεναντι και να αναρωτηθουμε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο δυο παρατηρήσεις έχω......... μάλλον άσχετες .........

Μόνο οι πολίτες ήσαν ίσοι. ........ αλλά δεν ήσαν όλοι πολίτες.

Καλό είναι να διδασκόμαστε από την αρχαία Ελλάδα αλλά να πηγαίνουμε τα πράγματα πιο μπροστά για να είμαστε στο σήμερα. Γιατί το τότε δεν μας καλύπτει σήμερα...... άσχετα που ενίοτε σήμερα είμαστε χειρότερα από τοτε.

Ype γνωριζω ποιοι ηταν οι πολιτες στην αρχαια Ελλαδα και σαφως γνωριζω και συμφωνω και με εσενα και με τον Καρολο - Κωστα - οτι δεν αρκει να μνημονευουμε τα καλα των προγονων μας και να τα θυμομαστε με νοσταλγια και σαφως στα χρονια των προγονων μας υπηρξαν μελανες στιγμες οπως σε καθε χρονικη περιοδο της ιστοριας μας...αλλα η μελετη ολων αυτων μας βοηθα να κατανοησουμε το γιατι εμεις σημερα καλουμαστε να παμε ενα βημα παραπερα

η γνωση δινει δυναμη μονο εφοσον την εκμεταλλευτεις σωστα....και διαφωνω σε ενα σημειο μονο <<Γιατί το τότε δεν μας καλύπτει σήμερα>>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνάδελφοι αφήστε τις γκρίνιες. Χορέψαμε όλοι στους ρυθμούς που μας έπαιξαν . Ποιά η ηθική σε πρόστιμο 1000 € σε επιχείρηση για έλειψη αναγραφής της ώρας ή σε μίνι μαρκετ για μη έκδοση απόδειξης 0,80 λεπτών και ποιά ηθική? ποιό πρόστιμο στα κεφάλαια που αποροφήθηκαν για επενδύσεις και κατέληξαν στα σκόπια και τη βουλγαρία. Ποιά ηθική στο ότι αποδεδειγμενα κλεισμένη επιχείρηση 10 και πλέον έτη το τεβε ζητά διακοπή απο δου για να σταματήσει τη χρέωση την οποία έχει και περασμένη στα κιτάπια (δεν μπορώ να τα θεωρήσω βιβλία) του και προσδοκά να την εισπράξει και την επιδεικνύει κ όλας και μας κοροιδεύει ότι "να κοιτάτε μας χρωστούν" . Να μην συνεχίσω λογιστές είστε και καταλαβαίνετε και έχετε και χιλιάδες άλλες τέτοιες περιπτώσεις να πείτε ο καθένας.

Τώρα τι κάνουμε? είναι η ερώτηση. Άντε να βάλουμε πάλι πλάτη για ποιούς?

48000 € δύο υπουργοί σε ένα σαββατοκύριακο στο ντουμπάι. (να αναφέρω ενδεικτικά ότι σε πολυτελες εστιατόρειο γευμα 5 ατόμων πλήρες με ψάρια κοστίζει 75€, και σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου 300€ τα υπόλοιπά?)

Πού είναι η διαύγεια και η διαφάνεια στα έξοδα των κρατικών λειτουργών, κυβερνώντων κλπ. Που είναι οι τρίμηνες καταστάσεις εσοδων εξόδων των κρτικών υπηρεσιών, δήμων. οργανισμών κλπ) τολμηστε να τα αναζητήστε και η ταμπέλα είναι έτοιμη για τον καθέναν μας( φασίστας, κουμούνι, γραφικός,κλπ).

Πρόσβαση βλέπετε μπορούν να έχουν μόνο οικονομολόγοι διεθνους βεληνεκούς των γνωστών σε όλους μας εταιρειων που χρεώνουν για ένα έλεγχο 500.000,00 €.

Ω!!!! που πήγαν τα λεφτά? Γιατί οι έλληνες οικονομολόγοι πεινάνε και τηρούν βιβλία β κατηγορίας? δεν πειράζει όμως είναι γραμμένοι στο ΟΕΕ και στα αρ....ια των κυβερνώντων.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ (μέχρι και ταμπελίτσα μας έχουν φτιάξει για κάποιον που πάει να υπολογίσει τα έσοδα-έξοδα να δει αν βγαίνουν τα νούμερα τον φωνάζουν ''ΛΟΓΙΣΤΗ'').

Σταματάω γιατί τσαντίστηκα. Πρέπει να φτιαξω και ΦΜΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω αντεξει και χειροτερα στη ζωη μου φιλε μου. αυτο δεν ειναι τιποτα.

σιγουρα... αλλα ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη....

και αυτος ειναι ο στοχος τους, να λειτουργουμε ολοι ως μοναδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

Συνάδελφοι αφήστε τις γκρίνιες. Χορέψαμε όλοι στους ρυθμούς που μας έπαιξαν . Ποιά η ηθική σε πρόστιμο 1000 € σε επιχείρηση για έλειψη αναγραφής της ώρας ή σε μίνι μαρκετ για μη έκδοση απόδειξης 0,80 λεπτών και ποιά ηθική? ποιό πρόστιμο στα κεφάλαια που αποροφήθηκαν για επενδύσεις και κατέληξαν στα σκόπια και τη βουλγαρία. Ποιά ηθική στο ότι αποδεδειγμενα κλεισμένη επιχείρηση 10 και πλέον έτη το τεβε ζητά διακοπή απο δου για να σταματήσει τη χρέωση την οποία έχει και περασμένη στα κιτάπια (δεν μπορώ να τα θεωρήσω βιβλία) του και προσδοκά να την εισπράξει και την επιδεικνύει κ όλας και μας κοροιδεύει ότι "να κοιτάτε μας χρωστούν" . Να μην συνεχίσω λογιστές είστε και καταλαβαίνετε και έχετε και χιλιάδες άλλες τέτοιες περιπτώσεις να πείτε ο καθένας.

Τώρα τι κάνουμε? είναι η ερώτηση. Άντε να βάλουμε πάλι πλάτη για ποιούς?

48000 € δύο υπουργοί σε ένα σαββατοκύριακο στο ντουμπάι. (να αναφέρω ενδεικτικά ότι σε πολυτελες εστιατόρειο γευμα 5 ατόμων πλήρες με ψάρια κοστίζει 75€, και σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου 300€ τα υπόλοιπά?)

Πού είναι η διαύγεια και η διαφάνεια στα έξοδα των κρατικών λειτουργών, κυβερνώντων κλπ. Που είναι οι τρίμηνες καταστάσεις εσοδων εξόδων των κρτικών υπηρεσιών, δήμων. οργανισμών κλπ) τολμηστε να τα αναζητήστε και η ταμπέλα είναι έτοιμη για τον καθέναν μας( φασίστας, κουμούνι, γραφικός,κλπ).

Πρόσβαση βλέπετε μπορούν να έχουν μόνο οικονομολόγοι διεθνους βεληνεκούς των γνωστών σε όλους μας εταιρειων που χρεώνουν για ένα έλεγχο 500.000,00 €.

Ω!!!! που πήγαν τα λεφτά? Γιατί οι έλληνες οικονομολόγοι πεινάνε και τηρούν βιβλία β κατηγορίας? δεν πειράζει όμως είναι γραμμένοι στο ΟΕΕ και στα αρ....ια των κυβερνώντων.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ (μέχρι και ταμπελίτσα μας έχουν φτιάξει για κάποιον που πάει να υπολογίσει τα έσοδα-έξοδα να δει αν βγαίνουν τα νούμερα τον φωνάζουν ''ΛΟΓΙΣΤΗ'').

Σταματάω γιατί τσαντίστηκα. Πρέπει να φτιαξω και ΦΜΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ με όλο το σεβασμό, αυτή η λογική να ψάχνουμε αμαρτίες μικρές η μεγάλες για να τις συμψηφίσουμε και να νιώσουμε ένοχοι τελικά, είναι πολύ πονηρή. Ίσως και η εκκωφαντική σιγή μας που εντυπωσίασε τους Ισπανούς να οφείλεται τελικά σε τύψεις με τις οποίες μας εμβολίασαν τα παχύδερμα του κοινοβουλίου.

Ρε λες να φταίω.

Και αν ναι, πόσο?

Όχι βέβαια.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι πλεον μόνο αν σηκώσουμε την πέτρα θα μας φοβηθούνε. Και αφού το αφήσαμε να φτάσει μέχρι εδώ ώστε να χρειάζεται επανάσταση, οι ειρηνικές συγκεντρώσεις δεν αρκούν.

Σωστός ο ponzi....

Ενοχές γιατί.....???????????? ΠΟυ για να επιβιώσεις σε μιά ΄χώρα, του παρτακισμού , και της νοοτροπίας ``ότι φάμε και ότι πιούμε, και ότι αρπάξει η κ......... μας`` τόσα χρόνια διάβρωσης , και εξευτελισμού....κάνεις και τούμπες σα τη ΜΑΙΜΟΥ......Που αν μιλήσεις, νιώθεις τη φωνή σου ``βοώντας εν τη ερήμω``

Τωρα που φτάνουμε στο ναδίρ, μπορούμε και βλέπουμε τα πράγματα ξεκάθαρα....

Δικτατορίες της πλειοψηφικής μειοψηφίας, να κυβερνουν επ` ονόματι ελέω λαού...

Το λαο να αγοράζει με δανεικα΄,γουρούνια στα σακιά......

Τα χρώματα στις σημαίες που χρειάζοντε , οι προβατοποιημένες κοινωνίες για να κοιμούντε τον υπνο του δικαίου, και μια χώρα ξεπουλημένη ,σε δανειστές, , για να εξυπηρετούντε τα ρουσφέτια τα προεκλογικά.....

Ο πάτος κάνει, στη σκέψη καλό .......Δουλεύουμε ατομικά και συλλογικά.......Η συνεδρία του φίλου που άνοιξε το πόστ, μας κάνει καλο....

Εκφρστέιτε ελέυθερα...Σήμερα τελειωνουν των Γ τα ΦΠΑ, Δευτέρα οι ισολογισμοί και μετά ξαναρχίζει το π....-κ...... εμπλοκή, με πυρ κίνηση αρκετή, και ξανα απο την αρχή......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

Συνάδελφοι αφήστε τις γκρίνιες. Χορέψαμε όλοι στους ρυθμούς που μας έπαιξαν . Ποιά η ηθική σε πρόστιμο 1000 € σε επιχείρηση για έλειψη αναγραφής της ώρας ή σε μίνι μαρκετ για μη έκδοση απόδειξης 0,80 λεπτών και ποιά ηθική? ποιό πρόστιμο στα κεφάλαια που αποροφήθηκαν για επενδύσεις και κατέληξαν στα σκόπια και τη βουλγαρία. Ποιά ηθική στο ότι αποδεδειγμενα κλεισμένη επιχείρηση 10 και πλέον έτη το τεβε ζητά διακοπή απο δου για να σταματήσει τη χρέωση την οποία έχει και περασμένη στα κιτάπια (δεν μπορώ να τα θεωρήσω βιβλία) του και προσδοκά να την εισπράξει και την επιδεικνύει κ όλας και μας κοροιδεύει ότι "να κοιτάτε μας χρωστούν" . Να μην συνεχίσω λογιστές είστε και καταλαβαίνετε και έχετε και χιλιάδες άλλες τέτοιες περιπτώσεις να πείτε ο καθένας.

Τώρα τι κάνουμε? είναι η ερώτηση. Άντε να βάλουμε πάλι πλάτη για ποιούς?

48000 € δύο υπουργοί σε ένα σαββατοκύριακο στο ντουμπάι. (να αναφέρω ενδεικτικά ότι σε πολυτελες εστιατόρειο γευμα 5 ατόμων πλήρες με ψάρια κοστίζει 75€, και σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου 300€ τα υπόλοιπά?)

Πού είναι η διαύγεια και η διαφάνεια στα έξοδα των κρατικών λειτουργών, κυβερνώντων κλπ. Που είναι οι τρίμηνες καταστάσεις εσοδων εξόδων των κρτικών υπηρεσιών, δήμων. οργανισμών κλπ) τολμηστε να τα αναζητήστε και η ταμπέλα είναι έτοιμη για τον καθέναν μας( φασίστας, κουμούνι, γραφικός,κλπ).

Πρόσβαση βλέπετε μπορούν να έχουν μόνο οικονομολόγοι διεθνους βεληνεκούς των γνωστών σε όλους μας εταιρειων που χρεώνουν για ένα έλεγχο 500.000,00 €.

Ω!!!! που πήγαν τα λεφτά? Γιατί οι έλληνες οικονομολόγοι πεινάνε και τηρούν βιβλία β κατηγορίας? δεν πειράζει όμως είναι γραμμένοι στο ΟΕΕ και στα αρ....ια των κυβερνώντων.

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ (μέχρι και ταμπελίτσα μας έχουν φτιάξει για κάποιον που πάει να υπολογίσει τα έσοδα-έξοδα να δει αν βγαίνουν τα νούμερα τον φωνάζουν ''ΛΟΓΙΣΤΗ'').

Σταματάω γιατί τσαντίστηκα. Πρέπει να φτιαξω και ΦΜΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα που φτάνουμε στο ναδίρ, μπορούμε και βλέπουμε τα πράγματα ξεκάθαρα....

η πιο σοφη διαπιστωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...