George1977 Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Πολυ καλη η αλλαγη.Μπραβο σαςΚαλη μερα και καλη δυναμη σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samiamos Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Πολυ καλη η αλλαγη.Μπραβο σαςΚαλη μερα και καλη δυναμη σε ολουςΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Πείτε μου γρήγορα πια είναι η κλασική μορφή .. δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.. πανάθεμα σας .. Roxanne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Πείτε μου γρήγορα πια είναι η κλασική μορφή .. δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.. πανάθεμα σας .. Σημείωνε...: Όποιος δεν κάθεται καλά, και πιο καλά γυρεύει, ο διάολος του κ@λου του κουκιά του μαγειρεύει................................... Roxanne and BILLBEAR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZEXA Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Τι αλλαγη βρε παιδια? εγω ...γιατι δεν βλεπω τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Πείτε μου γρήγορα πια είναι η κλασική μορφή .. δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.. πανάθεμα σας .. Τανας πάρε μια βαθιά ανασα και πρόσεξε τι επιλογές δεξιά . Σε κάποια skin η αλλαγή δεν είναι στο κάτω μέρος της σελίδας , αλλά στην δεξιά μπάρα. (γλώσσα και θέμα) νομίζω λέει Roxanne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Τι αλλαγη βρε παιδια? εγω ...γιατι δεν βλεπω τιποτα? http://www.xo.gr/dir-az/O/Ofthalmiatroi Μη πειράξεις τα skins και θες μετά το κλασικό, γιατί μας τελείωσε..... Θα πας με τον άλλο να κλαίτε παρέα.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 και γω γαμώτο που τα πείραξα και δεν βρίσκω το παλιό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Ολα τα skin είναι διαθέσιμα πλέον , και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από τους επισκέπτες.Η αλλαγή γίνεται ως γνωστόν από την αναδιπλούμενη μπάρα στο υποσέλιδο του forum ή αλλιώς στα ελληνικά : από το combobox στο footer του forum.Σε δύο τρία skinσ που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο υποσέλιδο , θα την βρείτε στα δεξιά του forum, όπως προείπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 και γω γαμώτο που τα πείραξα και δεν βρίσκω το παλιό ?Γιάννη δες τις επιλογές στα δεξιά και αλλαξέ το Link to comment Share on other sites More sharing options...
MΙΛΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ!!! Αλλά (πάντα υπάρχει....) βάλτε λίγο χρώμα βρε παιδιά μας έχουν που μας έχουν μαυρίσει τη ψυχή μας τον τελευταίο καιρό...ήλθε και αυτό το γκρι του forum σαν κεράσακι στην τούρτα της μαυρίλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkazan Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Η μαυρίλα του νέου skin μήπως είναι επετειακή για τον 1χρόνο Jeffrey-Μνημονίου;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZEXA Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 http://www.xo.gr/dir-az/O/Ofthalmiatroi Μη πειράξεις τα skins και θες μετά το κλασικό, γιατί μας τελείωσε..... Θα πας με τον άλλο να κλαίτε παρέα.................. δεν μας............μας και εσυ με το δουλεμα σου τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Ολα τα skin είναι διαθέσιμα πλέον , και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από τους επισκέπτες.Η αλλαγή γίνεται ως γνωστόν από την αναδιπλούμενη μπάρα στο υποσέλιδο του forum ή αλλιώς στα ελληνικά : από το combobox στο footer του forum.Σε δύο τρία skinσ που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο υποσέλιδο , θα την βρείτε στα δεξιά του forum, όπως προείπα.Αμα εχετε κανενα προβλημα με αυτο το μπότοξ στο φούτερ, ρωτήστε εμενα να σας πώ . MITAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manina Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 όχι μόνο είναι πανέμορφο και κομψότατο αλλά δουλεύει και απο την πρώτη μέρα!!!! κύριε πρέσβη μου μας κακομαθαίνετε.... εμείς θέλουμε κάθε τι καινούργιο που "ανεβαίνει" να δουλεύει μετά την πρώτη εβδομάδα ντροπή σας να μην τηρείτε τις βασικές αρχές της λογιστικής BILLBEAR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 αυτο το δεξια με τις επιλογες το βρηκατε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
northeagle Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Μπραβο για τη νεα εικονα του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvas Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ωραια αλλαγη μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Πείτε μου γρήγορα πια είναι η κλασική μορφή .. δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.. πανάθεμα σας .. Τανας πάρε μια βαθιά ανασα και πρόσεξε τι επιλογές δεξιά . Σε κάποια skin η αλλαγή δεν είναι στο κάτω μέρος της σελίδας , αλλά στην δεξιά μπάρα. (γλώσσα και θέμα) νομίζω λέει Βρε Κώστα .. δεν ξέρω ποια μπάρα λες.. αλλά η κλασική (δλδ αυτή που είχα το πρωί) μορφή δεν υφίσταται πλέον.. Επέλεξα την πιο κοντινή.. CleanCat(import) με GreeK (GR). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Αφεντικό Και γω με τον Αρχηγό είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Ωραία αλλαγή, και εγώ στο παλίο - cleancut γύρισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Για δοκιμάστε και το "Caja" ή το IP-tech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέλιος Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Για δοκιμάστε και το "Caja" ή το IP-techΑφεντικό εγώ γιατί δεν βλέπω IP-tech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 To executive import μου αρεσε ...τα αλλα με μπερδεψαν και δεν τα ειδα ολααλλα και γω δυσκολευομαι με τις αλλαγες , και εψαχνα το παλιο μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Αφεντικό εγώ γιατί δεν βλέπω IP-tech? κι εγω δεν εχω τετοιο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts