Προς το περιεχόμενο

Λογιστικό γραφείο και επαγγελματική εμπειρία


Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 ώρες πριν, Nixd said:

Καλησπέρα, είμαι νέος και στο site κ στο επάγγελμα ,είμαι άνεργος απόφοιτος οικονομικού ψάχνω για δουλειά αλλά πέραν του ότι δεν υπάρχει ζήτηση όταν υπάρχει κάποια θέση ζητάνε μεγάλη εμπειρία που εγώ δεν έχω. Θέλω κάπως μονος μου διαβάζοντας η με κάποιο πρόγραμμά στον υπολογιστή να μάθω πιο πρακτικά πράγματα όπως πως πχ περάναμε τις κατηγόριες στα βιβλία εσοδων έξοδών ,αν έχετε να μου προτείνετε  κάποια βιβλία για στην σωστή συμπλήρωση των βιβλίων αυτών ή κάποια προγράμματα να ασχοληθώ θα ήταν πολύ χρησμό για έμενα και για άλλους νέους στην θέση μου(δεν έβγαλα «άκρη» με τα ήδη υπάρχοντα θέματα στο forum εξάλλου είναι παλιά τα πιο πολλά) . Ευχαριστώ προκαταβολικά.

 

 

Για αρχή θα πρέπει να ξεδιαλύνεις κάποια βασικά ζητήματα πριν φτάσεις στο βιβλίο εσόδων εξόδων. Όπως ποιες είναι οι εκπιπτόμενες δαπάνες και ποιες όχι πότε ο ΦΠΑ εκπίπτει και πότε δεν εκπίπτει . Δλδ συνδυασμός 2 διαφορετικών νόμων του εισοδήματος και του ΦΠΑ.  Η συμπλήρωση των βιβλίων είναι απλή λογική δεν έχει κάτι το πολύπλοκο.

Για αρχή μελέτησε τον νόμο του εισοδήματος Ν.4172 .τα πρώτα 29 άρθρα θα σου λύσουν πολλές απορίες. Σε συνδυασμό με το έντυπο Ε1 θα μπεις ακόμα πιο γρήγορα στο νόημα του εισοδήματος. Στην συνέχεια θα πρέπει να μελετήσεις τον νόμο του ΦΠΑ. Για τον ΦΠΑ καλό είναι να αγοράσεις ένα βιβλίο του Καραγιάννη το οποίο δεν έχει μεγάλο κόστος. Από εκεί και πέρα καλό έιναι να δεις και κάποια πράγματα στην πράξη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...