Προς το περιεχόμενο

Για όσους λογιστές αισθάνονται γουρούνια.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις μερες μας και με την κριση που μαστιζει την κοινωνια μας ο καθενας (φυσιολογικο) κοιταει την παρτυ του και μονο. Κοιταει πως θα τα βγαλει περα και ισως να μην τον νοιαζει τοσο (δικαιολογημενα ως ενα βαθμο) τι κανει ο κλαδος γενικοτερα σε τι δρασεις θελει να προβει κ.τ.λ .

Καλημέρα συνάδελφε ,

Στις μερες μας και με την κριση που μαστιζει την κοινωνια μας ο καθενας (φυσιολογικο) είναι να μην κοιταει την παρτυ του και μονο. Να μην κοιταει πως θα τα βγαλει περα και να τον νοιαζει (δικαιολογημενα ως ενα βαθμο) τι κανει ο κλαδος γενικοτερα σε τι δρασεις θελει να προβει κ.τ.λ .γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός τα μοναχά πρόβατα τρώει ο λύκος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Διαβαζω όλα οσα γραφονται ,

αν και πολλές φορές λυπάμαι ,

αν και πολλες φορές απογοητεύομαι ,

κραταω αυτά που μου δίνουν δύναμη και πάω παρακάτω.

Εχω υποσχεθεί στον ευατό μου να μην τα παρατήσω ,

διαγραφω απο το μυαλό μου αυτα που διάβασα και με στεναχωρησαν

και ζηταω απο τον καλο μου +λάκη , να ανεβασει αυτην την επιστολή που εχει συντάξει

να την διαβασουμε όλοι και να αποφασισουμε , ανεξαρτητα με την απογοητευσή του απο την χθεσινη τους συνάντηση.

Πηγαίνω να ανοιξω ενα θέμα με τίτλο.....

Ολοι μαζί συναντηση απεργίας εξω απο το ΥΟ την επόμενη Τετάρτη 11 Μαίου.

Οσοι θελουν ας δηλώσουν συμμετοχή,

ετσι και αλλιώς έχει δοθεί παράταση στο όνειρο......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα συνάδελφε ,

Στις μερες μας και με την κριση που μαστιζει την κοινωνια μας ο καθενας (φυσιολογικο) είναι να μην κοιταει την παρτυ του και μονο. Να μην κοιταει πως θα τα βγαλει περα και να τον νοιαζει (δικαιολογημενα ως ενα βαθμο) τι κανει ο κλαδος γενικοτερα σε τι δρασεις θελει να προβει κ.τ.λ .γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός τα μοναχά πρόβατα τρώει ο λύκος.

Aμα ο αλλος δεν εχει να ταισει την οικογενεια του να βγαλει τα προς το ζην θα κοιταξει τι κανει ο κλαδος και αμα εκανε απεργια η το οτιδηποτε? Δυστυχως η ευτυχως αυτη ειναι η κατασταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H παρακάτω επιστολή είναι πρόχειρη και χωρίς σωστό συντακτικό, γιατί απευθυνόταν στην συνέλευσή μας ως "δείγμα πρότασης" ώστε να την τροποποιούσαμε κατά το δοκούν.

Υπενθυμίζω ότι την έκανα αρκετά μαλακή με σκοπό να μην μπορέι η Ομοσπονδία να πει " μας βρίζεις δεν συμμετέχουμε"΄. Λέω βέβαια εδώ ανοικτά το σκοπό μου αλλά δεν με ενδιάφέρει και ιδιάιτερα.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας....

'Επιστολή - Απαίτηση για Ανθρώπινες Συνθήκες Εργασίας.

Με την παρούσα μας κίνηση θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στο Υπουργείο Οικονομικών όσα δεν γνωρίζει ή ίσως γνωρίζει αλλά δεν δίδει την πρέπουσα σημασία.

Σειρά γεγονότων, επί σειρά ετών, αναδεικνύει την έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο των συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών.

Τα πρόσφατα γεγονότα, αποδεικνύουν για πολλοστή φορά τον τρόπο σκέψης της ηγεσίας του Υπουργείου που προφανώς χρειάζεται κάτι για να αλλάξει. Και είμαστε εδώ, με όσες δυνάμεις έχουμε - χωρίς να χρειάζεται να τις περιφρονείτε - για να συμβάλλουμε σε αυτό.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήταν τουλάχιστον προσβλητικό που δεν άλλαξαν την ημερομηνία υποβολής ΦΠΑ και την άφησαν να εκπνεύσει την επομένη του Πάσχα, παρόλο της ύπαρξης επιστολών που δηχθήκατε από την Ομοσπονδία μας αλλά και των συζητήσεων που έγιναν στην Ολομέλεια της ΠΟΦΕΕ μεταξύ στελεχών του Υπουργείου και των εκπροσώπων τριάντα και πλέον Συλλόγων της Χώρας. Είναι μια κίνηση που υποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν μας αντιμετωπίζετε ανθρώπινα. Φροντίσατε κοντολογίς να κάνουμε Πάσχα παρέα πρώτα με το άγχος μας και μετά με τις οικογένειες μας και αυτό δεν σας τιμά σε καμία περίπτωση.

Η δε αδιάλειπτη άσκηση ψυχολογικής βίας που βιώνουμε, έχοντας μας εγκλωβισμένους στις διαρκείς παρατάσεις που απαιτούνται για την κάλυψη της δική σας προχειρότητα. Μια προχειρότητα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πρώτα ζητάτε να εργαστούμε και μετά μας παραδίδεται τα εργαλεία της δουλειάς μας.

Την ώρα της συνάντησης στην ολομέλεια της ΠΟΦΕΕ από την μία ζητούσατε να υποβληθούν οι δηλώσεις των προσωπικών εταιρειών και από την άλλη δεν είχατε έτοιμο το σύστημα.

Σήμερα που γράφετε η παρούσα επιστολή ζητάτε να υποβληθούν οι δηλώσεις των κεφαλαιουχικών επιχειρήσεων και λέτε ότι θα ανοίξετε το σύστημα την … παραμονή της λήξης.

Στα φυσικά πρόσωπα η απρονοησία και η προχειρότητα του σχεδιασμού σας, «στοιβάζει» ηλικιωμένους ανθρώπους που ζητούν κλειδαρίθμους και λαμβάνουν κατά πιθανότητα 30% τις εξής απαντήσεις από τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. «Συγνώμη κόλλησε το taxisnet και χάθηκε ο κλειδάριθμος. Ξαναπηγαίνετε στον λογιστή να ξανακάνει αίτηση» ή άλλες φορές το περίφημο όπου απαντούν σε φυσικό πρόσωπο που του κάνει λογιστής την δήλωση και δεν έχει κωδικούς ότι : «Δεν χρειάζεται να βγάλετε κωδικούς τώρα» . Η δε υποβολή των δηλώσεων συχνά έχει προβλήματα καθυστέρησης παρά το γεγονός ότι ο κ Σπινέλλης – και με το δίκιο του – προσπαθεί να παινέψει το σπίτι του.

Οι συνάδελφοι εδώ στα Χανιά διαπιστώνουμε ξεκάθαρα ότι η καθυστέρηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι υπερβολικά μεγαλύτερη και η ανταπόδοση στην ταλαιπωρία μας είναι να ανακοινώνεται ημερομηνίες λήξης, της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων, πιο σύντομες από αυτές που τελικά δεχτήκατε πέρυσι !!

Η δε πιστοποίηση που προχωρήσατε έχει θετικά στοιχεία αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια τώρα. Ο πολίτης με αυτήν δεν επιβαρύνεται απλά αναγκάζεται να φύγει από τον παράνομο και απευθυνθεί σε νόμιμο λογιστή. Τώρα το διαπιστώσατε αυτό; Δυστυχώς δεν μπορούμε σας επιβραβεύσουμε επειδή κάνατε το αυτονόητο.

Κύριοι,

Όλα τα παραπάνω δεν σας τιμούν.

Η συμπεριφορά σας είναι ανυπόφορη στην πλειονότητα των συναδέλφων μας. Δεν σας αντέχουμε άλλο. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και εμείς δεν σας ζητάμε τίποτα πέρα από τα αυτονόητα:

Α) Δώστε επίσημα παράταση της υποβολής των ηλεκτρονικών δηλώσεων μέχρι 31/7 φέτος και μέχρι 30/6 για κάθε επόμενο έτος. Η ημερομηνίες αυτές να αφορούν όλα τα Φυσικά πρόσωπα χωρίς διακρίσεις. Δεν χρειαζόμαστε πατέντες και κόλπα που λέγονται «παρατάσεις στις παρατάσεις». Είναι στρατηγικές που έχετε οι ίδιοι καταδικάσει αλλά συνεχίζεται να εφαρμόζεται. Θέλουμε ηρεμία και ανθρώπινη αντιμετώπιση. Μην ανησυχείτε ότι θα καθυστερήσουν οι δηλώσεις. Θα εκκαθαριστών πιο γρήγορα από ποτέ στην ιστορία του Υπουργείου Οικονομικών. Μην πιστεύετε επιτέλους ότι εμείς οι λογιστές είμαστε μαζοχιστές και δεν ενδιαφερόμαστε να τελειώσουμε γρήγορα τις υποχρεώσεις μας να ξεκουραστούμε σαν άνθρωποι και μείς με τις οικογένειες μας. Αν καθυστερήσουν στην υποβολή κάποιοι να εμφανισθείτε σαν άντρες, άκαμπτοι και να δώσετε παράταση το πολύ 1-2 ημέρες και μονάχα αν υπάρχει υπερφόρτωση του συστήματος. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Β) Αφήστε να εκδώσουν τους κλειδάριθμους των φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά οι ίδιοι οι λογιστές. Μην οδηγείτε τον κόσμο και εμάς σε μια απίστευτη ταλαιπωρία με μεγάλο μήκος ουρών και συνεχών «πτώσεων» του συστήματος αφού – πιστέψτε το επιτέλους – δεν είστε έτοιμοι.

Γ) Ξεκινήστε επιτέλους την κωδικοποίηση των φορολογικών διατάξεων ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να ανατρέχει σε έναν νόμο, ανά κατηγορία φορολογίας, και όχι σε χιλιάδες διατάξεις και παραπομπές διάσπαρτες σε οποιαδήποτε πιθανό σημείο της Ελληνικής Επικράτειας.

Δ) Καταργείστε τις αναχρονιστικές διατάξεις του Κ.Β.Σ. όσο πιο γρήγορα μπορείτε οι οποίες μονάχα ταλαιπωρία, διαξιφισμούς και αντιπαλότητες προσφέρουν και το χειρότερο τις περισσότερες φορές για χιλιάδες ανούσια θέματα.

Η παρούσα επιστολή δεν έχει σκοπό να σας γνωστοποιήσει στο Υπουργείο Οικονομικών τα προβλήματά μας. Αυτό το έκανε ήδη η Ομοσπονδία μας αλλά δεν βλέπουμε να δώσατε καθόλου σημασία. Αρκεστήκατε στα του οίκου σας και αφήσατε στην άκρη τα περί σεβασμού.

Η παρούσα επιστολή έχει ως σκοπό να σας γνωστοποιήσει την δράση μας αφού είναι το μόνο μέσο που μας μένει.

Από τις 16 Μαΐου και στο εξής δεν πρόκειται να υποβάλλουμε καμία δήλωση ηλεκτρονική και όσες δηλώσεις υποβάλλουμε θα είναι μονάχα ταχυδρομικά. Έτσι θα υιοθετήσουμε και εμείς – ώστε να ικανοποιηθείτε – αναχρονιστικές μεθόδους εργασίας.

Από την ίδια ημερομηνία θα αποκλείσουμε και τις Δ.Ο.Υ. της περιοχής μας.

Από την ίδια ημερομηνία θα γίνονται συχνά «ιδιαίτερες εκδηλώσεις» στο Υπουργείο σας.

Από την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσουμε τις επαφές με νομικούς για την αντιμετώπιση όλων των φορολογικών διαδικασιών - διατάξεων που προσβάλουν αλλά και ενίοτε αδικούν τόσο τους πολίτες αλλά και τους ίδιους τους λογιστές.

Προϋπόθεση όλων αυτών αποτελεί η αποδοχή μιας κοινής δράσης, σε κοινή ώρα και ημέρα από όσο περισσότερους συλλόγους της Χώρας μας με στόχευση να επιλυθούν όσα προαναφέρθηκαν.

Για αυτό η επιστολή στέλνεται μεν σε εσάς αλλά κοινοποιείτε σε όλες τις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις οποιαδήποτε επιπέδου τις οποίες καλούμε να συμμετάσχουν στην προσπάθεια μας.

Σταυρουλάκης Αρτ Κωνσταντίνος

Οικονομολόγος Α.Β.Σ.Θ. - Λογιστής

"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμουνα από τους πρώτους που δήλωσα συμμετοχή, αλλά στο τέλος την απέσυρα,γιατί αν ήθελα να πιώ καφέ στο Σύνταγμα υπάρχουν και άλλες ώρες Χρύσα...

18 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, και για μένα είναι απαράδεκτο. Μία φορά πριν χρόνια το κάναμε, και είμασταν το λιγότερο γραφικοί.

Σημασία έχουν οι κινητοποιήσεις που προάγουν αποτέλεσμα. Θεωρείς εσύ ότι μπορεί κάποιος να πάρει σοβαρά μια συγκέντρωση 18 ατόμων;Ισα ίσα που αποδεικνύουμε πόσο μαλάκες και ακίνδυνοι είμαστε.

Θεωρώ απαράδεκτο να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Ο καθένας να καταθέσει ότι μπορεί και όπως μπορεί. Και όπως λέει και ο +λάκης πρέπει να οργανωθούμε και να συντονιστούμε. Αν μας ενδιαφέρει φυσικά το αποτέλεσμα, και όχι η εκτόνωση...

Υστ. Εγώ προσωπικά δεν βολεύτηκα με καμμία ημερομηνία, άλλοι δήλωσαν ότι βολεύτηκαν.

δεν καταλαβαινω τι περιμενουμε? Οτι καποια στιγμη θα ξυπνησουν 3000 λογιστες ολοι μαζι με το ιδιο ονειρο και θα κινητοποιηθουν μαζικα?

Οι μαζικες κινητοποιησεις , γενικοτερα γινονται οταν εχει καει και το τελευταιο λιπακι για να χρησιμοποιουμε και τις εκφρασεςι των καιρων...

Τοτε ομως μπορει να ειναι αργα ή ισως και καταστροφικα τα αποτελεσματα.

Νομιζω οταν αποφασιζεται κατι , εχουμε ολοι την ευθυνη του , να το παμε μεχρι τελους....δεν χωρουν υποχωρησεις ....μπορει να κανω και λαθος ...

το δηλωσε κι αλλος, οτι βολευτηκε ή παιχνιδακια του δημοτικου παιζουμε? ναι εγω δηλωσα οτι μου φτανει αυτη η παραταση , αν βεβαια δεν πεσει εντελως το συστημα και ποτε δεν ηθελα παρατασεις, γιατι χρονια τωρα εχω προσαρμοσει την δουλεια μου και την προσωπικη μου ζωη σε αυτες τις ημερομηνιες, κανοντας τις επιλογες μου.

αυτο δεν σημαινει οτι βολευτηκα στην γωνια μου.....οτι δεν θα συμπαρασταθω αν αυτο ειναι το προβλημα των συναδελφων μου...

αυτο ομως -οτι δεν με πιεζουν οι ημερομηνιες- μπορει να μου δινει την δυνατοτητα να βλεπω πιο καθαρα τα πραγματικα προβληματα μας....

Συγγνωμη τωρα, γιατι ηδη εστειλα την πρωτη μου δηλωση και πρεπει να συνεχισω, γιατι μεχρι τωρα ισως και βλακωδως, απηχα , αλλα εχω απαιτηση πρωτα απο τον εαυτο μου να αντιδρω με οποιο τροπο μπορω, εστω και χωρις αποτελεσμα και επειτα να ζητω απο τους αλλους να κανουν το ιδιο....

ΥΓ.. αυτη την απαντηση την βρηκα αποθηκευμενη, γιατι οταν γραφτηκε ειχα προβλημα στον υπολογιστη και δεν μπορουσα να την δημοσιευσω...

την ερχομενη εβδομαδα θα ερθουν παλι στην επιφανεια ολες αυτου του τυπου οι διαμαρτυριες και συζητησεις, ξανα μανα κι απ την αρχη, για τον λογο και μονο οτι ληγουν οι προθεσμιες.

Εμενα προσωπικα, οπως κι αν σας φανει αυτο , δεν μ ενδιαφερει μια διαμαρτυρια μονο για παραταση, οχι γιατι εχω τελειωσει τις υποχρεωσεις μου, αλλα γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα την δωσουν και δεν ειμαι διαθεσιμη για τετοιου ειδους παιχνιδακια.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H παρακάτω επιστολή είναι πρόχειρη και χωρίς σωστό συντακτικό, γιατί απευθυνόταν στην συνέλευσή μας ως "δείγμα πρότασης" ώστε να την τροποποιούσαμε κατά το δοκούν.

Υπενθυμίζω ότι την έκανα αρκετά μαλακή με σκοπό να μην μπορέι η Ομοσπονδία να πει " μας βρίζεις δεν συμμετέχουμε"΄. Λέω βέβαια εδώ ανοικτά το σκοπό μου αλλά δεν με ενδιάφέρει και ιδιάιτερα.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας....

Ότι πιο λυπηρό διάβασα εδώ και αρκετό καιρό

Αν όμως πω ότι δε σε καταλαβαίνω θα πω ψέματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι πιο λυπηρό διάβασα εδώ και αρκετό καιρό

Αν όμως πω ότι δε σε καταλαβαίνω θα πω ψέματα

Φιλώτα, ασχολήθηκα 6 χρόνια με τον συνδικαλισμό του κλάδου μας…

Σχετικά γρήγορα ανακάλυψα τι συμβαίνει στους χώρους λήψης αποφάσεων με αρκετές λεπτομέρειες.

Μου ήταν έκπληξη η ευκολία με το οποίο το πέτυχα.

Σχετικά γρήγορα ανακάλυψα πόσο εύκολα μπορείς να έχεις πρόσβαση στους χώρους λήψης αποφάσεων, να τους πείσεις έστω να σε ακούσουν, να μπορείς να συνομιλείς μαζί τους. Να έχεις με άνεση το κινητό τους.

Μου ήταν έκπληξη η ευκολία με το οποίο το πέτυχα.

Σχετικά γρήγορα ανακάλυψα πόσο εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις αντίστασης σε αποφάσεις που λαμβάνονται στα Κέντρα Αποφάσεων και πόσο τρωτά τελικά είναι αυτά τα Κέντρα. Με μια απλή πίεση γονατίζουν με αξιοπερίεργη άνεση...

Μου ήταν έκπληξη η ευκολία που το διαπίστωσα.

Σχετικά γρήγορα ανακάλυψα την Μια και Μοναδική Ανάγκη που κρατά Ζωντανές τις προσπάθειες μιας Συμμετοχικής διαδικασίας: Την συνεχή αλλαγή των εκπροσώπων. Είναι χρήσιμοι τα πρώτα 4 χρόνια προσφέροντας τον ιδρώτα τους και τα επόμενα χρόνια έχουν υποχρεώση να προσφέρουν την εμπειρία τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ιδρώσουν νεώτεροι. Και ούτω καθεξής…

Μου ήταν έκπληξη η ευκολία που το διαπίστωσα.

Άργησα όμως να καταλάβω την αδυναμία της βάσης για συμμετοχή.

Άργησα να καταλάβω ότι πιθανότητα συμμετοχής της βάσης στα προβλήματά της είναι κάτω από 1% (!!!) και από το ποσοστό αυτό (σ.σ. του 1% δηλαδή) το 90% πρέπει να αποτελεί και προσωπικό πρόβλημα του συναδέλφου για να συμμετάσχει..

….Δε λέω…

…πολύ ζωντανά και τα 6 χρόνια….

…διάβαζα το ένα βιβλίο μετά το άλλο με αρκετή βουλιμία και αυτό ήταν ευχάριστο…

… το δυσάρεστο για μένα είναι η διαπίστωση στον επίλογο του τελευταίου μου βιβλίου….

.... Αναμένω άλλων άλλες αναγνώσεις, έτσι να γλυκαθεί βρε Φιλώτα εκέινη - της ανάγνωσης - η βραδιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άργησα όμως να καταλάβω την αδυναμία της βάσης για συμμετοχή.

Άργησα να καταλάβω ότι πιθανότητα συμμετοχής της βάσης στα προβλήματά της είναι κάτω από 1% (!!!) και από το ποσοστό αυτό (σ.σ. του 1% δηλαδή) το 90% πρέπει να αποτελεί και προσωπικό πρόβλημα του συναδέλφου για να συμμετάσχει..

Τα έχουμε πει και ξαναπεί.... ακόμα και για τις εκλογές, τα ίδια...........

Επιμένεις να θεωρείς το πρόβλημα ότι είναι η έλλειψη συμμετοχής....

Αρνείσαι να δεις ως το κύριο πρόβλημα (που προκαλεί τη μη συμμετοχή) την αναποτελεσματικότητα των συλλόγων, την αναξιοκρατία που επικρατεί στις διοικήσεις τους, την εκμετάλλευση των θέσεων για ιδίο όφελος ανέλιξης σε επαγγελματικό-πολιτικό επίπεδο, τις ακολουθούμενες γραμμές εκ των άνω από αυτές τις διοικήσεις κτλ κτλ.............

Να στο ξαναπώ, ΔΕΝ συμμετέχω πουθενά, γιατί πιστεύω ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά θα ενδυναμώσω την διοίκηση του συλλόγου, οπότε θα ανέλθουν ταχύτερα προς τα πάνω............

Αυτός ο τόπος δεν σώζεται, κι αν μπορούσα, θα είχα ήδη φύγει για αλλού................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να μου επιβεβαιώσεις αυτό που πιστεύω.

Να είσαι ήσυχος γιατί έχεις πολλούς οπαδούς άρα είσαι με τους νικητές.

Διασκέδασε λοιπόν με το τρόπαιο σου.

Υ.Γ. Εγώ μιλώ για συμμετοχή στην προσπάθεια για διόρθωση των πραγμάτων και συ μιλάς για συμμετοχή στην συντήρηση. Μα η δική σου συμμετοχή Στέφανε δεν είναι καν συμμετοχή. Αν ήσουν στην Νορβηγία, τότε, ίσως να ήταν. Είμαστε Ελλάδααααααααα !!!

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειάζεται να μου επιβεβαιώσεις αυτό που πιστεύω.

Να είσαι ήσυχος γιατί έχεις πολλούς οπαδούς άρα είσαι με τους νικητές.

Διασκέδασε λοιπόν με το τρόπαιο σου.

Μπορείς να γίνεις όσο πικρόχολος θες...

Εγώ πάντως θα συνεχίζω να σε εκτιμώ και να σε αγαπώ σαν φίλο....

Υ.Γ. Εγώ μιλώ για συμμετοχή στην προσπάθεια για διόρθωση των πραγμάτων και συ μιλάς για συμμετοχή στην συντήρηση. Μα η δική σου συμμετοχή Στέφανε δεν είναι καν συμμετοχή. Αν ήσουν στην Νορβηγία, τότε, ίσως να ήταν. Είμαστε Ελλάδααααααααα !!!

:)

Έτσι κάποιες σκόρπιες σκέψεις.....

Δεν μπορείς να ανατρέψεις νοοτροπίες, καθεστώτα και συμπαιγνίες δεκαετιών.... Έτσι απλά.....

Ξεκινώντας μόνος σου και περιμένοντας ότι θα σε ακολουθήσουν χιλιάδες, επειδή ο σκοπός σου είναι σωστός, δεν θα έχει αποτέλεσμα...

Χρειάζεσαι την κατάλληλη υποστήριξη για να κάνεις κάποια πράγματα, έμπρακτες αποδείξεις (και όχι μόνο λόγια) ότι έχεις σοβαρό σκοπό.... Ίσως ξεκινώντας από μικρότερα πράγματα, θα ήταν ένα καλύτερο ξεκίνημα.... Γιατί τα 6 χρόνια, για ξεκίνημα λογάται.............

Και όλα αυτά που, στον κλάδο των λογιστών που ο καθένας κοιτάζει πως θα καλύψει το κ@λο του........

Ξέρεις κάτι Κωστή, θεωρώ τον εαυτό μου πιο τυχερό από εσένα.... Γιατί την κατάσταση για τα κοινά του κλάδου την κατάλαβα αρκετά χρόνια πιο πριν, και δεν χρειάστηκε να "δαπανήσω" έξι χρόνια για να με πιάσει απογοήτευση....

Είμαι εξίσου απογοητευμένος με εσένα (για διαφορετικού λόγους από εσένα), πλέον πεπεισμένος ότι δεν γίνεται τίποτα για να αναστραφεί η κατάσταση...... Υπάρχουν τόσα συμφέροντα, τόσες συμπαιγνίες.... Φαντάζομαι θα τα ξέρεις καλύτερα εκ των έσω.....

Δεν είναι λοιπόν νίκη δική μου, αλλά δική σας, μιας και ανήκεις στους συνδικαλιστές.... Δεν χαίρομαι με την κατάντια του κλάδου, σε άλλους να τα πεις αυτά, όχι σε εμένα.....

Θεωρείς ότι η λύση του προβλήματος θα είναι η συμμετοχή των πολλών... Γιατί κάνεις το λάθος και θεωρείς ότι όσοι μπουν, θα έχουν τα δικά σου μυαλά, και ότι δεν θα προσπαθήσουν να βολευτούν από κάποιον που θα τους τάξει το παραμικρό.....

Η νοοτροπία έχει ποτίσει, δεν αλλάζει.....

Εδώ βλέπεις 2 κόμματα έχουν διαλύσει τον τόπο, βγαίνει ένας π@π@ρ@ς, λέει λεφτά υπάρχουν και παίρνει κοντά 45% στις εκλογές...... Ζώα είμαστε και δεν αλλάζουμε.......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με καταλαβαίνεις βρε γαμώτο.

Κατ' αρχήν είναι υπερβολικό να λες ότι η κουβέντα μου ήταν πικρόχολη. Ε.. δεν ήταν βέβαια και χαρούμενη..

Επίσης είναι υπερβολικό να λές ότι περίμενα να έρθει κόσμος μαζί μου. Είπαμε .. Μη το ξεφτυλίζουμε... Είμαι απογοητευμένος που διαπιστώνω ότι ΓΕΝΙΚΩΣ ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του σε υπερβολικό σημείο.

Και Στέφανε...

Ακου το ωραίο...

Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου είναι που ορισμένοι - όντως συνειδητοποιημένοι - κοιτάζουν την πάρτη τους επειδή και οι άλλοι κοιτάζουν την πάρτη τους.

Αυτό είναι που αφαιρεί την ελπίδα.

Δεν άφαιρούν την ελπίδα τα λαμόγια και οι κοινωνικά άχρηστοι !!!

Οχι !!

Οχι !!

Κάτι τύποι που πιστεύουν στο σωστό, μπορούν να βοηθήσουν αλλά έχουν καταλάβει προ πολλού ότι δεν γίνεται οι άλλοι να μην κοιτάξουν την τσέπη τους και έτσι, αποφασίζουν και αυτοί, να κοιτάξουν την δική τους !!!

Υ.Γ. Θεωρείς τον ευατό σου τυχερό; Θεέ μου....

Υ.Γ. Το "δε με καταλαβάινεις" Στέφανε αναφέρεται ξανά στο γεγονός ότι η συμμετοχή όπως την σκέφτομαι δεν είναι συμμετοχή όπως την σκέφτεσαι εσύ, ή τουλάχιστον όπως την καταλαβάινω από τα γραπτά σου. Μιλώ για συμμετοχή με σκοπό να πιεστούν οι καταστάσεις. Εσυ μιλάς για συμμετοχή του κώλου, δηλαδή του ψηφίζουμε, σκουπίζουμε, τελειώσαμε.

Και επιτέλους Στέφανε μη μου ξαναφέρεις αυτό το πικρόχολος ρε συ.

Αφού ξέρεις ότι είναι η αλήθεια. Ετσι που το λες είναι σαν να θέλω να σου ρίξω φαρμάκι για την στάση σου. Αφού ξέρεις ότι τα ίδια λέω συνέχεια..

Καλύτερα πες¨"Βρε μαλακοβιόλη δεν σταματάς. Σε βαρέθηκα" :)

Οχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί το ίδιο λέω του εαυτού μου και στο τέλος θα τον πείσω. :lol:

Στέφανε ξανά λέω: Το κέιμενο μου όταν το διαβάζει κάποιος που δεν συμμετέχει είναι επιθετικό. Αλλά είναι επιθετικό γενικώς ρε συ. Οχι προς τον Στέφανο μόνο.

Και τέλος να ξέρεις ότι με τσάτισες μόνο σε ένα σημείο:

"Δεν είναι λοιπόν νίκη δική μου, αλλά δική σας, μιας και ανήκεις στους συνδικαλιστές.... "

Πάω να γλεντήσω χα χα !!:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη ολα καλα

Δεν με καταλαβαίνεις βρε γαμώτο.

Κατ' αρχήν είναι υπερβολικό να λες ότι η κουβέντα μου ήταν πικρόχολη. Ε.. δεν ήταν βέβαια και χαρούμενη..

Επίσης είναι υπερβολικό να λές ότι περίμενα να έρθει κόσμος μαζί μου. Είπαμε .. Μη το ξεφτυλίζουμε... Είμαι απογοητευμένος που διαπιστώνω ότι ΓΕΝΙΚΩΣ ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του σε υπερβολικό σημείο.

Και Στέφανε...

Ακου το ωραίο...

Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου είναι που ορισμένοι - όντως συνειδητοποιημένοι - κοιτάζουν την πάρτη τους επειδή και οι άλλοι κοιτάζουν την πάρτη τους.

Αυτό είναι που αφαιρεί την ελπίδα.

Δεν άφαιρούν την ελπίδα τα λαμόγια και οι κοινωνικά άχρηστοι !!!

Οχι !!

Οχι !!

Κάτι τύποι που πιστεύουν στο σωστό, μπορούν να βοηθήσουν αλλά έχουν καταλάβει προ πολλού ότι δεν γίνεται οι άλλοι να μην κοιτάξουν την τσέπη τους και έτσι, αποφασίζουν και αυτοί, να κοιτάξουν την δική τους !!!

Υ.Γ. Θεωρείς τον ευατό σου τυχερό; Θεέ μου....

Υ.Γ. Το "δε με καταλαβάινεις" Στέφανε αναφέρεται ξανά στο γεγονός ότι η συμμετοχή όπως την σκέφτομαι δεν είναι συμμετοχή όπως την σκέφτεσαι εσύ, ή τουλάχιστον όπως την καταλαβάινω από τα γραπτά σου. Μιλώ για συμμετοχή με σκοπό να πιεστούν οι καταστάσεις. Εσυ μιλάς για συμμετοχή του κώλου, δηλαδή του ψηφίζουμε, σκουπίζουμε, τελειώσαμε.

Και επιτέλους Στέφανε μη μου ξαναφέρεις αυτό το πικρόχολος ρε συ.

Αφού ξέρεις ότι είναι η αλήθεια. Ετσι που το λες είναι σαν να θέλω να σου ρίξω φαρμάκι για την στάση σου. Αφού ξέρεις ότι τα ίδια λέω συνέχεια..

Καλύτερα πες¨"Βρε μαλακοβιόλη δεν σταματάς. Σε βαρέθηκα" :)

Οχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί το ίδιο λέω του εαυτού μου και στο τέλος θα τον πείσω. :lol:

Στέφανε ξανά λέω: Το κέιμενο μου όταν το διαβάζει κάποιος που δεν συμμετέχει είναι επιθετικό. Αλλά είναι επιθετικό γενικώς ρε συ. Οχι προς τον Στέφανο μόνο.

Και τέλος να ξέρεις ότι με τσάτισες μόνο σε ένα σημείο:

"Δεν είναι λοιπόν νίκη δική μου, αλλά δική σας, μιας και ανήκεις στους συνδικαλιστές.... "

Πάω να γλεντήσω χα χα !!:D

Κωστή εχεις δικιο, αλλα και ο Στεφανος αλλα λεει. Πλήρης ασυνενοησία. Στεφανε σταματα να στενοχωρεις τον Κωστή γιατι αλλα λεει. Σταματηστε να τσατιζει ο ενας τον αλλο, γιατι ξερω που ειναι ο καθενας απο τους δυο και μολις τελειώσομε με τις δηλώσεις θαρθω να σας πλακώσω στις σφαλιάρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι όμως είναι πολύ σοβαρή αυτή η ΑΠΟΣΤΑΣΗ η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τον Στέφανο ως πρόσωπο όπου δεν υπάρχει καμμία μα καμμία απόσταση πλην αυτή του Χανιά Ηράκλειο.

Εξάλλου όποτε έρχετε Χανιά τον βάζω να ...με κερνάει στις καφέ στους Τάφους των Βενιζέλων.:lol:

Ομως ακριβώς όπως τα λέει ο επισκέπτης:

Οι δύο πλευρές - όσο αφορά τα κοινά και όχι τα πρόσωπα επαναλαμβάνω...- :

Οι δύο πλευρές που ταυτόχρονα επιμένουν ότι η μια είναι η σωστή και η άλλη λάθος.

Και είναι απόλυτα σίγουρες γι αυτό.

Πως θα συμφωνήσει η μια με την άλλη;

Μα με αλλαγή πλεύσης των συνδικαλιστών και ενεργή συμμετοχή (όπως την αναλύω παραπάνω) της βάσης.

Ε εκεί τώρα βλέπω ότι την μεγαλύτερη δύναμη την έχει η βάση και για αυτό πέρνω το θάρρος να της ρίχνω μεγάλη ευθύνη.

Αλλά ας το κλείσουμε το θέμα γιατί είναι ένα ΑΔΙΕΞΟΔΟ που δεν μπορώ να το λύσω ούτε εγώ ούτε ο Στέφανος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με καταλαβαίνεις βρε γαμώτο.

Κατ' αρχήν είναι υπερβολικό να λες ότι η κουβέντα μου ήταν πικρόχολη. Ε.. δεν ήταν βέβαια και χαρούμενη..

Επίσης είναι υπερβολικό να λές ότι περίμενα να έρθει κόσμος μαζί μου. Είπαμε .. Μη το ξεφτυλίζουμε... Είμαι απογοητευμένος που διαπιστώνω ότι ΓΕΝΙΚΩΣ ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του σε υπερβολικό σημείο.

Γιατί είναι υπερβολικό...???? Μόνος σου, ως άλλος Δον Κιχώτης, περίμενες να τα αλλάξεις...??? Σε έχω για κουζουλό, αλλά όχι και τόσο.... Κάνοντας μια κίνηση (είτε αυτή λέγεται προσπάθεια να ανοίξουμε και σε άλλους συναδέλφους τον υπάρχοντα σύλλογο, είτε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο σύλλογο χωρίς τα βαρίδια του παλιού, είτε προκαλώντας με μια επιστολή για δράση κτλ κτλ), βασίζεσαι στη συμμετοχή και άλλων, αλλιώς είσαι ουτοπιστής.

Ξαναλέω, όσο κι αν δεν θες να το ακούσεις, το γεγονός ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..... εκτός μερικών εξαιρέσεων, για να μη λες ότι ισοπεδώνω......

Και Στέφανε...

Ακου το ωραίο...

Η μεγαλύτερη απογοήτευσή μου είναι που ορισμένοι - όντως συνειδητοποιημένοι - κοιτάζουν την πάρτη τους επειδή και οι άλλοι κοιτάζουν την πάρτη τους.

Αν έχεις κάνει θεωρία παιγνίων, είναι η πιο ορθολογική επιλογή.... Αν μια πάρτη κοιτάζει το σύνολο, ενώ μια άλλη πάρτη κοιτάζει μόνο τη πάρτη της, η δεύτερη πάρτη θα πάρει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, αποκομίζοντας πολλά περισσότερα κέρδη... Η συμμετοχή στα κοινά πρέπει να είναι σχεδόν καθολική για να συνεπάρει και τους όποιους freeriders.......

Να σου υπενθυμίσω ότι όταν κατέβηκαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ομοσπονδίας να μιλήσουνε στην Αστόρια πριν μερικούς μήνες, ζήτημα να είχαν μαζευτεί καμιά εικοσαριά από τους συναδέλφους.... Βγάλε το προεδρείο, βγάλε και εμένα που δεν είμαι γραμμένος στο σύλλογο, πόση συμμετοχή είχαμε...?? Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμμετοχή... Και μη μου πεις ότι μπορεί να είχανε δουλειές εκείνη τη περίοδο, άμα είναι για σεμινάριο γεμίζει τελείως η αίθουσα.....

Όταν λοιπόν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση τέτοια, ποια θα ήταν η πιο σωστή επιλογή...????

Υ.Γ. Το "δε με καταλαβάινεις" Στέφανε αναφέρεται ξανά στο γεγονός ότι η συμμετοχή όπως την σκέφτομαι δεν είναι συμμετοχή όπως την σκέφτεσαι εσύ, ή τουλάχιστον όπως την καταλαβάινω από τα γραπτά σου. Μιλώ για συμμετοχή με σκοπό να πιεστούν οι καταστάσεις. Εσυ μιλάς για συμμετοχή του κώλου, δηλαδή του ψηφίζουμε, σκουπίζουμε, τελειώσαμε.

Μα αυτή η συμμετοχή υπάρχει τώρα, είναι ένα ακόμα στοιχείο που φέρνει απογοήτευση.................

Και επιτέλους Στέφανε μη μου ξαναφέρεις αυτό το πικρόχολος ρε συ.

Αφού ξέρεις ότι είναι η αλήθεια. Ετσι που το λες είναι σαν να θέλω να σου ρίξω φαρμάκι για την στάση σου. Αφού ξέρεις ότι τα ίδια λέω συνέχεια..

Καλύτερα πες¨"Βρε μαλακοβιόλη δεν σταματάς. Σε βαρέθηκα" :)

Οχι για τίποτα άλλο αλλά γιατί το ίδιο λέω του εαυτού μου και στο τέλος θα τον πείσω. :lol:

Στέφανε ξανά λέω: Το κέιμενο μου όταν το διαβάζει κάποιος που δεν συμμετέχει είναι επιθετικό. Αλλά είναι επιθετικό γενικώς ρε συ. Οχι προς τον Στέφανο μόνο.

Φίλε μου, η αλήθεια ήταν είναι και θα είναι έννοια σχετική.... Οπότε, τι να λέμε.....

Εσύ λες ότι φταίμε εμείς που δεν συμμετέχουμε για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα....

Εγώ λέω ότι φταίνε τα κεφάλια που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, δεν παράγουν έργο, κατά κύριο λόγο αξιοποιούν τις θέσεις τους για ιδίο όφελος και δίνουν μια πολύ καλή δικαιολογία να κοιτάξουν και οι υπόλοιποι την πάρτη τους....

Ίσως η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση.....

Και τέλος να ξέρεις ότι με τσάτισες μόνο σε ένα σημείο:

"Δεν είναι λοιπόν νίκη δική μου, αλλά δική σας, μιας και ανήκεις στους συνδικαλιστές.... "

Πάω να γλεντήσω χα χα !!:D

Διασκέδασε λοιπόν με το τρόπαιο σου.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κωστή εχεις δικιο, αλλα και ο Στεφανος αλλα λεει. Πλήρης ασυνενοησία. Στεφανε σταματα να στενοχωρεις τον Κωστή γιατι αλλα λεει. Σταματηστε να τσατιζει ο ενας τον αλλο, γιατι ξερω που ειναι ο καθενας απο τους δυο και μολις τελειώσομε με τις δηλώσεις θαρθω να σας πλακώσω στις σφαλιάρες.

Δε μας λες και ποιος είσαι, όχι τίποτα άλλο, να ξέρω από που θα φάω τις σφαλιάρες......??????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....................................

Οι δύο πλευρές - όσο αφορά τα κοινά και όχι τα πρόσωπα επαναλαμβάνω...- :

Οι δύο πλευρές που ταυτόχρονα επιμένουν ότι η μια είναι η σωστή και η άλλη λάθος.

Και είναι απόλυτα σίγουρες γι αυτό.

............................

αυτο μονο να καταφερνα και τι στον κοσμο ....!!!!

να ειμαι σε μια πλευρα και να ειμαι απολυτα σιγουρη οτι ειμαι στην σωστη....

γιατι παντα, οταν ειμαι απ την μια πλευρα, ψαχνω για ποιο λογο οι αλλοι ειναι απεναντι...

ετσι, μετα απ τις τελευταιες κραυγες , κι οταν οι αλλοι σιωπουσαν ειπα κατι θα ξερουν αυτοι ...

αλλα τωρα ξανα που με πλακωσε η σιωπη, θελω να ξαναπαω απεναντι και να φωναζω εστω και μονη ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο ενδιαφέρον φαινόμενο και αυτό της Χρύσας:

Είναι το μπέρδεμα που προκύπτει από το πια πλευρά έχει δίκιο το οποίο οδηγει κάποιον που κάνει μια μικρή προσπάθεια πάλι σε μη συμμετοχή.

(Σε κανένα χρόνο η Χρύσα δεν θα θέλει να ακούει κάν για Συδικαλισμούς Συμμετοχές και τα παρεμφερή :D )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις να θελω να στεναχωρησω τον Κωστα Σ. αλλα και τον αγαπητο Χαλκιδεο και αλλους συναδελφους που ασχολουνται με συλλογους.

Εχω να πω μονο οτι δυστυχως η γενικοτερη κατασταση ετσι οπως εχει διαμορφωθει τα τελευταια χρονια δειχνει ενα και μονο πραγμα. Οτι ολα χρησιμοποιουνται ως οχημα για επιτευξη αλλων σκοπων και επιδιωξεων απο ορισμενους. Ευτυχως υπαρχουν πολλοι που επιθυμουν να παρουν μερος σε ολα αυτα και να θελησουν να βελτιωσουν την κατασταση και ιδιαιτερα στον λογιστικο κλαδο, αλλα δυστυχως σκονταφτουν σε ενα και μονο πραγμα. εχουν να αντιμετωπισουν την κομματικοποιηση των δομων. Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω και παλι - οταν το ειχα πει καπου αλλου με κοψανε- η κομματικοποιηση ειναι ο απολυτος ελεγχος των μαζων, και πολλοι απο εμας δεν ειμαστε μαζα.

Καλη σας μερα και καλη δυναμη σε ολους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλο ενδιαφέρον φαινόμενο και αυτό της Χρύσας:

Είναι το μπέρδεμα που προκύπτει από το πια πλευρά έχει δίκιο το οποίο οδηγει κάποιον που κάνει μια μικρή προσπάθεια πάλι σε μη συμμετοχή.

(Σε κανένα χρόνο η Χρύσα δεν θα θέλει να ακούει κάν για Συδικαλισμούς Συμμετοχές και τα παρεμφερή :D )

ξερεις ομως κατι ??? ειμαι πολυ σιγουρη, οτι το δικιο πρεπει να διεκδικειται , κανεις δεν στο χρωσταει...

γι αυτο ακομα και η φυση προνοησε και εκανε τα μωρα να κλαινε, για να τα προσεχουν...:)

δεν ειμαι υπερ της σιωπης και της συναινεσης και της υπακοης. Σε αυτο το σημειο με εχουν απογοητευσει τα συνδικαλιστικα ...

και επειδη αυτα δεν ειναι απροσωπα, με εχουν απογοητευσει οι ανθρωποι που ασχολουνται , γιατι μπαινω στην πλευρα τους αλλα δεν μπορω να τους καταλαβω.

Η εχουν λαθος αντιληψη του ρολου τους, 'η απλα ειναι ενα παιχνιδι που δεν ξερω τους ορους του.

Απο την αλλη παλι , ειμαι σιγουρη οτι οσοι επιλεγουν να ειναι απεξω δεν εχουν κανενα δικαιωμα να κρινουν και να ζητανε πραγματα για τα οποια οι ιδιοι δεν θελουν να κοπιασουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω με την σειρα μου προτεινω μια πανελληνια συνελευση με τους εκπροσωπους ολων των ενωσεων του λογιστικου κλαδου, καθως και να δοθει η δυνατοτητα μια ευρειας συμμετοχης λογιστων που δεν ανηκουν σε ενωσεις και συλλογους, να την παρακολουθησουν Στην συνελευση αυτη ο καθενας εκπροσωπος εξουσιοδοτημενος απο τον συλλογο του να καταθεσει τις προτασεις του στο σωμα, οι τοποθετησεις θα συμπεριληφθουν σε εκθεση και θα αναρτηθη σε καθε site συλλογου, εαν υπαρχει, και λογιστικα και φορολογικα site. Ετσι ωστε να διαβαστει απο ολους και πανω σε αυτη να τοποθετηθουν συναδελφοι. Ειναι μια καλη αρχη πιστευω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..........................

(Σε κανένα χρόνο η Χρύσα δεν θα θέλει να ακούει κάν για Συδικαλισμούς Συμμετοχές και τα παρεμφερή :D )

απο Σεπτεμβριο η Χρυσα , (οπου Χρυσα , βαλε τον καθενα που διαθετει χρονο και θεληση και καποια εμπειρια και καποιες αξιες) θα επρεπε , αν λειτουργουσαν τα πραγματα αλλιως, να ηταν μεσα για τα καλα , να ξεκουρασει τους παλαιμαχους και να προετοιμαζει το εδαφος για τους επομενους.

Ομως τα πραγματα δεν λειτουργουν ετσι ακριβως ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλα δυστυχως σκονταφτουν σε ενα και μονο πραγμα. εχουν να αντιμετωπισουν την κομματικοποιηση των δομων. Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω και παλι - οταν το ειχα πει καπου αλλου με κοψανε- η κομματικοποιηση ειναι ο απολυτος ελεγχος των μαζων, και πολλοι απο εμας δεν ειμαστε μαζα.

Καλη σας μερα και καλη δυναμη σε ολους.

Στην συντιπτική πλειοψηφία των Συλλόγων Γιώργο δεν λαμβάνουν χώρα τα κομματικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω με την σειρα μου προτεινω μια πανελληνια συνελευση με τους εκπροσωπους ολων των ενωσεων του λογιστικου κλαδου, καθως και να δοθει η δυνατοτητα μια ευρειας συμμετοχης λογιστων που δεν ανηκουν σε ενωσεις και συλλογους, να την παρακολουθησουν Στην συνελευση αυτη ο καθενας εκπροσωπος εξουσιοδοτημενος απο τον συλλογο του να καταθεσει τις προτασεις του στο σωμα, οι τοποθετησεις θα συμπεριληφθουν σε εκθεση και θα αναρτηθη σε καθε site συλλογου, εαν υπαρχει, και λογιστικα και φορολογικα site. Ετσι ωστε να διαβαστει απο ολους και πανω σε αυτη να τοποθετηθουν συναδελφοι. Ειναι μια καλη αρχη πιστευω.

Εχουν γίνει Γιώργο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξερεις ομως κατι ??? ειμαι πολυ σιγουρη, οτι το δικιο πρεπει να διεκδικειται , κανεις δεν στο χρωσταει...

γι αυτο ακομα και η φυση προνοησε και εκανε τα μωρα να κλαινε, για να τα προσεχουν...:)

δεν ειμαι υπερ της σιωπης και της συναινεσης και της υπακοης. Σε αυτο το σημειο με εχουν απογοητευσει τα συνδικαλιστικα ...

και επειδη αυτα δεν ειναι απροσωπα, με εχουν απογοητευσει οι ανθρωποι που ασχολουνται , γιατι μπαινω στην πλευρα τους αλλα δεν μπορω να τους καταλαβω.

Η εχουν λαθος αντιληψη του ρολου τους, 'η απλα ειναι ενα παιχνιδι που δεν ξερω τους ορους του.

Απο την αλλη παλι , ειμαι σιγουρη οτι οσοι επιλεγουν να ειναι απεξω δεν εχουν κανενα δικαιωμα να κρινουν και να ζητανε πραγματα για τα οποια οι ιδιοι δεν θελουν να κοπιασουν.

Συμφωνώ απόλυτα.

Επανερχόμαστε στο δίλλημα - ερώτημα. Ποιά είναι χρυσή τομή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...