Προς το περιεχόμενο

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο.. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για την μεγαλύτερη ομάδα, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα,της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρώπη. Πάντως η σειρά δεν θα είναι εύκολη, θέλει αυτοσυγκέντρωση 100% και πολύ προσοχή ειδικά από το κόσμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και γαύρος, συμφωνώ με τον Μήτσο.

Αυτή οι ομάδα ευτύχησε να έχει εδώ και πολλά χρόνια:

Χρήμα

Διοίκηση. Παρ όλα τα κατά καιρούς καραγκιοζλίκια των Γιαννακοπουλέων και ειδικά του Θανάση, η διοίκηση παρείχε σ αυτή την ομάδα τα πάντα και πάνω απ όλα:

Προπονητή

Είτε το θέλουμε είτε όχι ο γκαστόνε είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Και μάλιστα στον βάζελο που είναι αφεντικό μεγαλουργεί

Ειλικρινά περιμένω με ενδιαφέρον την συνέχεια (δεν λέω μόνο για φέτος) και την προσπάθεια του γαύρου να πάρει τα σκήπτρα.

Αν δε καταφέρουν (θέλουν?) οι Αγγελοπουλέοι και οι Γιαννακοπουλέεοι και πεταξουν με τις κλωτσιές τους κάφρους των γηπέδων, θα δούμε σπουδαία παιχνίδια που πιστέψτε με θα τα απολαμβάνουμε ακόμα και αν η ομάδα μας δεν είναι πάντα από πάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικα ο Γιαννης τα ειπε όλα...με τρεις κουβεντες !!!

Η αληθεια ειναι οτι κι εμεις πουχουμε διαρκειας στο Μπασκετ ....δεν το πολυπιστευουμε οτι θα παρουμε τα σκηπτρα απο τους πρασινους !! Επίσης ειναι απογοητευτικο όταν παιζουν αυτοι οι παικτες με τις μικρες ομάδες ναχει το ΣΕΦ 300 φιλαθλους.....κι οταν εχει ματς με τους Πρασινους να μαζευονται....εκατονταδες ζώα που το μονο που τους ενδιαφερει είναι να πετυχουνε με κανα μπουκαλι το Διαμαντιδη....πραγματικα ειναι απογοητευτικο και βεβαια στερει απο εμας τη διαθεση να παμε να δουμε τον αγωνα...και γιατι να παμε αφου θα τρεχουμε απο τα δακρυγόνα...Καποια στιγμή νομοτελειακά οταν φυγουν οι ΑγγελλοΓιαννακοπουλοι -επειδη δεν υπαρχει βαση- και οι δυο αυτοι "μεγαλοι" θα εχουν τη τωρινη τυχη που εχουν τα ερασιτεχνικα τμήματα των συλλόγων τους.

ΥΓ1: Πραγματικα δε περιμενα τετοια διπλη εμφανιση μεσα στη Βαρκελώνη.......μειναμε αφωνοι...

ΥΓ2: Ουτε τετοιο εμφανιση της Σιενα στο δευτερο ματς....μαλιστα επειδη δε πηγα...δε το πιστευα όταν μουπανε οτι νικησε μια και ειχα παει στο πρωτο παιχνιδι ...και η διαφορα ήταν χαοτική!!!

ΥΓ3: Μακαρι να περασουν κι οι δύο....αν και περισσοτερες πιθανοτητες δινω στο Θρύλο ...εαν παιξει ο Τεοντοσιτς...και ειδικα αν δεν παιζει -οπως συνηθως- αμυνα με τα ματια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να περασουν και οι δυο.

Το αξιζουν ....

Αν και δε θέλω να χαλάσω το κλίμα ομοψυχίας που διάβασα παραπάνω από όλους τους φίλους , δε μπορώ όμως γιατί η καφρίλα μου και ο τυφλός οποαδισμός βγαίνει αυτόματα ..... :D

Παρότι λοιπόν φέτος φαίνεται(?) ότι μπορεί να υπάρξει ένα διάλειμα στους τίτλους η διαφορά μας από τους άλλους είναι στο βάρος της φανέλας αλλά και στην ομοιογένεια της ομάδας , αν δεν έφευγε και ο Σπανούλης φέτος θα μιλάγαμε για τον πιο απλό περίπατο σε Ελλάδα και Ευρώπη , χωρίς να παραβλέπουμε ότι και στα 5άρια υπάρχε ένα θεματάκι αλλά και στο ότι ο Σάτο ουσιαστικά έπαιξε όπως μπορεί στο 2 παιχνίδι .

Η διαφορά στα ματς είναι τα εξής , η εκπληκτική εμφάνιση του Καλάθη που σε τέτοια μάτς πρόσεφερε παραπάνω από ότι πιστεύαμε , η απόδοση του Σάτο με πολλή μαγκιά , ότι το παιχνίδι το πήγαμε στο ξύλο και στο τσαμπουκά (γιατί κακά τα ψέμματε η Μπαρτσελόνα έχει πιο πλήρης ρόστερ) και βέβαια στο ότι ο Διαμαντίδης σεληνιάζεται όταν παίζει κόντρα σε Ισπανούς (είτε με την Εθνική είτε με την ομάδα) και ότι ο Μπατίστ ακόμη και στα 34-35 κρατάει ακόμα γερά , γιατί σε τέτοια ματς σειράς η καταπόνηση είναι τεράστια (όσοι έχουν ασχοληθεί ενεργά γνωρίζουν) , περίμένουμε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια από Φώτση και Τσαρτσαρή (που κανανε βρώμικη δούλεια) αλλά κυρίως από Νίκολας αλλά και Τέπιτς (που περιμένω κάποια στιγμή να παίξει μπάσκετ) .

Έχει καταντήσει πάντως η αηδία αυτό το πράγμα με τους Ισπανούς , το συνεχές θεάτρο αλλά και ο ψευτοτσαμπουκάς τους είναι τουλάχιστον γελοίο , και στα ματς που ακολουθούν θα είναι σε ακομη μεγαλύτερο βαθμό .

Πιστεύω πάντως πως πολλές πιθανότητες πρόκρισης έχει ο Ολυμπιακός και αυτό γιατί (φτου) έχει πιο πλήρη ομάδα από τη Σιένα . Το δικό μας έργο είναι τρομερά δύσκολο, πάντως αν κερδίσουμε Τρίτη τότε αυτόματα γινόμαστε εμείς φαβορί .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, έλεος με τις υπερβολές...

Μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της τελευταίας δεκαετίας 2001-2010 ήταν η ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ με 9 final four σε 10 χρόνια και δύο κατακτήσεις, αλλά κυρίως περνώντας το μπάσκετ σε μια άλλη διάσταση από αυτή που παιζόταν μέχρι τότε.

Μεγαλύτερη ομάδα γενικώς σε όλα τα σπορ της τελευταίας δεκαετίας είναι δεδομένο πως είναι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο, η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών σε επίπεδο συλλόγων μετά τον Άγιαξ του Ρίνους Μίχελς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλάμε για τέσσερις κατακτήσεις Eurolegaue την τελευταία δεκαετία, 2000, 2002, 2007 και 2009, όταν η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο έχει δύο 2006 και 2009 και η ΤΣΣΚΑ πάλι δύο 2006 και 2008, οπότε ποια είναι η πρώτη. (Εντάξει δεν συγκρίνουμε ποδόσφαιρο με Μπάσκετ. αλλά εμείς οι πράσινοι και λόγω καταστάσεων έχουμε μια παραπάνω λατρεία για την πορτοκαλί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο.. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (στο μπασκετ) .να λέτε εσείς οι παναθηναικοι.

εμεις οι γάβροι λέμε ευτυχως υπαρχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για όλα τα άλλα αθλήματα.:P:P;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαζελια εσας η καψα ειναι το ποδοσφαιρο και αφου δεν μπορειτε να κανετε κατι εκει αρκεστειτε στα του μπασκετ........χιχιχιχιχι

εισαι στο μυαλο....κατι μαγικο!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην ξεχνιομαστε... παμε για 6ο αστερι..

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE??????????

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΙΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΙΣ 6/5/2011.

υγ ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. το έπιασες το υποννοούμενο???;) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πανω απο ολα πρεπει να βοηθαμε τους αδυναμους.. :lol:

πας youtube. εκει που λεει αποστολη πατας και σου βγαζει το link. κανεις copy και μετα οταν πας να δημοσιευσεις απαντηση θα δεις ενα εικονιδιο που λεει αν πατησεις πανω του εισαγωγη media. εκει αφου κανεις delete οτι εχει μεσα κανεις paste το link του video και πατας δημοσιευση.

ελπιζω να ημουν κατανοητος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πανω απο ολα πρεπει να βοηθαμε τους αδυναμους.. :lol:

πας youtube. εκει που λεει αποστολη πατας και σου βγαζει το link. κανεις copy και μετα οταν πας να δημοσιευσεις απαντηση θα δεις ενα εικονιδιο που λεει αν πατησεις πανω του εισαγωγη media. εκει αφου κανεις delete οτι εχει μεσα κανεις paste το link του video και πατας δημοσιευση.

ελπιζω να ημουν κατανοητος.

απολυτα

ευχαριστώ. το κρατάω και επιφυλάσομαι για τις 6/5.

ελπίζω να είναι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο βίντεο που θα ανεβάσω και όχι ΟΣΦΠ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ :P;):D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

bus_1.gif

Ακολουθηστε μας πριν χασετε το τραμ ....ολα τα υπολοιπα.. ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε ολεεεεε!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσε μας, ρε Ζοτς...

Παρακαλούνται οι κύριοι προπονητές να σκίσουν τα διπλώματά τους, οι δημοσιογράφοι να καταθέσουν πένες, πληκτρολόγια και laptop και οι φίλαθλοι να σταματήσουν τον σχολιασμό κάτω από τα άρθρα και στις εκπομπές λόγου.

Όταν «μιλάει» ο Ομπράντοβιτς, εμείς πρέπει απλώς να παρακολουθούμε.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με Χουντίνι και Ούρι Γκέλερ. Δεν είναι μαγικά. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο Νιλ Άρμστρονγκ του μπάσκετ. Πώς εκείνος κατάργησε τη βαρύτητα και πάτησε στη Σελήνη; Έτσι κι ο Σέρβος επιστήμονας, κατάργησε όλους τους νόμους του μπάσκετ. Νίκησε με πρώτο σκόρερ τον Καλάθη και τρίτο τον Βουγιούκα τα πυρηνικά όπλα της Μπαρτσελόνα. Τι κριτική λοιπόν δικαιούμαστε εμείς να κάνουμε;

Το δίκαιο είναι να το βουλώσουμε. Ο Παναθηναϊκός που μέχρι το Top 16 λέγαμε ότι δεν πάει πουθενά, νίκησε κατ' ουσίαν τέσσερις φορές την Μπαρτσελόνα και αν η σειρά κρινόταν στις δέκα νίκες, οι Καταλανοί θα έπαιρναν με το ζόρι ένα ματς. Πώς διάολο συνέβη αυτό; Με τον Ντρου τραυματία από το πρώτο δεκάλεπτο, τον Διαμαντίδη έξω με φάουλ και περιφερειακούς τους Καλάθη, Τέπιτς, Σάτο, Περπέρογλου. Άσε μας, ρε Ομπράντοβιτς.

Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια. Από την άλλη βέβαια, με τέτοιο κόσμο πώς να χάσεις; Η ατμόσφαιρα θύμιζε Γλυφάδα του '94 κόντρα στη Λιμόζ. Ένιωθες τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να πνίγονται, να αισθάνονται εγκλωβισμένοι πότε από την άμυνα... Κουταλιανού που έπαιζε ο Παναθηναϊκός και πότε από τους +23.000 στις εξέδρες που έδειξαν ότι τα λέιζερ, τα αντικείμενα και οι πάσης φύσεως βλακείες δεν πιάνουν μία όταν υπάρχει τέτοια συμπαράσταση.

Βλέποντας τον Καταλανό συνάδελφο λίγο πιο πέρα (με εμπειρία από... «Καμπ Νου» και Βαρκελώνη) να σηκώνεται και να τραβάει βίντεο από την κερκίδα, οι τίτλοι της «Μάρκα» «Ραντεβού στην κόλαση», τα λένε όλα.

Ο Παναθηναϊκός, πιστός σε αυτό που προστάζει η ιστορία του, ξεπέρασε για μία φορά ακόμα τον εαυτό του στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Στην πιο επική προημιτελική σειρά των τελευταίων ετών, πανηγύρισε τη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας του. Πέτυχε ένα μπασκετικό θαύμα. Πριν από δύο χρόνια, σήκωσε ουσιαστικά την κούπα με το ένα χέρι μέσα στη Σιένα και στο Βερολίνο την έπιασε και με το δεύτερο.

Αν παραμείνει ψύχραιμος, αποφασιστικός και προσηλωμένος, θα γυρίσει από τη Βαρκελώνη και αυτή τη φορά το αεροδρόμιο θα έχει πολύ περισσότερο κόσμο...

ΥΓ1. Όσο κίνητρο έδωσαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού οι διαρκείς αμφισβητήσεις από ΜΜΕ και κόσμο, άλλο τόσο «ευθύνονται» και για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Αλαζονεία μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει τίποτα, δεν δικαιούται να έχει!

ΥΓ2. Τελικά, παίκτη θα πάρει ο Παναθηναϊκός; Πο πο τι γράφαμε/τε..

.

http://www.sportdog.gr/article/21635/ase-mas-re-zots

άρθρο στο sportdog.gr

αν και γάβρος το προσυπογράφω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...