Προς το περιεχόμενο

Β' ΜΕΡΟΣ: Συζήτηση για την Επιστολή Διαμαρτυρίας στον Εγκλωβισμό και την Απαξίωση του Λογιστή.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιστολή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον εγκλωβισμό και την απαξίωση του λογιστή φοροτέχνη

Προς: όλες τις Διευθύνσεις του Υπουργείου Οικονομικών, τα Επιμελητήρια, Ασφαλιστικά Ταμεία, Πρωτοβάθμιους Λογιστικούς Συλλόγους, επαγγελματικές οργανώσεις και σωματεία, καθώς επίσης σε όλα τα Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες, οικονομικά περιοδικά, τηλεόραση).

ΛΟΓΙΣΤΗΣ (ο) : ο καταγράφων με ορισμένη τεχνική επεξεργασία την οικονομική κατάσταση μιας επιχείρησης [ΕΤΥΜ. αρχ. < λογίζομαι] (λεξικό Γ. Μπαμπινιώτη).

Με την ανωτέρω ιδιότητα, οι αρχικοί εμπνευστές, αποφασίσαμε την συγγραφή της παρούσας. Θέλουμε και άλλους να συνυπογράψουν με μας, από κάθε κοινωνική ομάδα, γιατί το «λογίζειν» και το «λογίζεσθαι» ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Τη στιγμή που η χώρα μας ταλανίζεται από βαθειά κρίση, ίσως την μεγαλύτερη μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τη στιγμή που η ανεργία έχει χτυπήσει τα σπίτια όλων μας, θλιβερή διαπίστωση είναι πως το λογιστικό σώμα παραμένει η μόνη επαγγελματική ομάδα που απέχει από κάθε κινητοποίηση. Παραμένουμε μετέωροι ανάμεσα σε νόμους, αποφάσεις, εγκυκλίους, νομοσχέδια, πιστοποιήσεις και υποδουλώσεις. Αγοράζουμε βιβλία που σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι παρωχημένα και παρακολουθούμε άπραγοι σεμινάρια, για να ενημερωθούμε για τον νόμο που άλλαξε, για τον νόμο που αλλάζει, για τον νόμο που θα αλλάξει και τελειωμό δεν έχει αυτή η κατηφόρα.

Περιμέναμε ένα σήμα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα, μα είναι πλέον φανερό πως η ηγεσία του λογιστικού σώματος, σε απόλυτη αντιστοιχία με την ηγεσία της χώρας, δεν βρίσκει πάτο με τίποτα. Αν μάλιστα τύχει και τον βρει, είναι ικανή να αρχίσει να σκάβει αποδεικνύοντας έτσι, πως δεν μπορούσε ποτέ. Ήταν πάντοτε έτοιμη για το τίποτε ή το πολύ-πολύ έτοιμη να ξιφουλκεί δημόσια, με την απαραίτητη έπαρση για το ποιος διεκδίκησε και πέτυχε μια ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε.

Την ώρα λοιπόν που η ηγεσία του σώματος (η οποία, παρεμπιπτόντως, ας ρίξει μια ματιά στον Ν. 3919/2011 και ας μας πει πώς δραστηριοποιήθηκε σχετικά) είτε είναι απούσα, είτε ακκίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες και στα υπουργεία, είτε αναλίσκεται στη διεξαγωγή σεμιναρίων παίζοντας το ρόλο του courier ή του delivery ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών και τον λογιστικό χώρο, οι λογιστές, που δεν παύουν να είναι πολίτες αυτής της χώρας όχι μόνο νοιώθουν αλλά και είναι πελαγωμένοι. Χιλιοειπωμένα επιχειρήματα όπως «αλλάζουμε τα δεδομένα ετών», «δρομολογούμε τη φορολογική δικαιοσύνη» κ.λπ., κ.λπ., μόνο σε πραγματικές αλλαγές δεν παραπέμπουν. Δεν πρόκειται φυσικά για αλλαγές, αλλά για μεταστάσεις ενός καρκινώματος στο ήδη ταλαιπωρημένο σώμα των λογιστών και των πολιτών γενικότερα. Είμαστε όμως στην πλειονότητά μας, υγιείς και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Δεν είμαστε, ούτε έχουμε σκοπό να γίνουμε συνένοχοι μιας σιωπηρής συγκατάβασης.

Είναι καιρός να κατανοήσει η κάθε ηγεσία που δρα σε οποιονδήποτε χώρο, πως είναι υποχρεωμένη να αίρεται στο ύψος των περιστάσεων και να αποτελεί υπόδειγμα ανιδιοτελούς δράσης και ευγενούς προσήλωσης στα καθήκοντα που της ανατέθηκαν και όχι να διαγκωνίζεται σε σκάνδαλα, διασπάθιση χρήματος, προκλητικές συμπεριφορές και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Ξυπνήσαμε και θα σταθούμε στο ύψος μας, σε όποιον χώρο ή σύλλογο ανήκουμε ή όχι. Καταλάβαμε πλέον πως γίναμε «πρόβατα», γιατί αφήσαμε να υπάρχουν πολλοί «λύκοι», που στη δική μας πλάτη παίζουν τα παιχνίδια τους. Θα συναντήσουμε κόσμο, θα αφουγκραστούμε τις ανησυχίες πολλών, θα μάθουμε και από άλλους κλάδους, θα ανταλλάξουμε εμπειρίες. Και πλέον το λογιστικό σώμα θα κάνει αυτό που δεν έκανε ποτέ : Θα κινητοποιηθεί …

Συμπολίτη επιχειρηματία σε θέλουμε μαζί μας. Σε έχουμε και μας έχεις ανάγκη. Θέλεις - σε πείσμα των καιρών - να σχεδιάσεις, να επενδύσεις, να απασχολήσεις προσωπικό. Αλήθεια, ξέρεις πως ακόμα και σήμερα (αρχές Μαρτίου 2011) δεν γνωρίζουμε (κανένας δεν γνωρίζει) πώς θα φορολογηθείς; Ξέρεις πως είναι ακόμα άγνωστος ο τρόπος φορολογίας των ανωνύμων εταιρειών και των εταιρειών περιορισμένης ευθύνης; Όχι, δεν μιλάμε για τις φορολογικές δηλώσεις που θα γίνουν του χρόνου, μιλάμε για τις φορολογικές δηλώσεις που θα γίνουν τώρα, σε ένα μήνα, αυτές που αφορούν το έτος 2010. ΝΑΙ συμπολίτη επιχειρηματία, κανείς δεν ξέρει πώς θα φορολογηθούν αυτά τα νομικά πρόσωπα. Αλλά και για τα φυσικά πρόσωπα τα κενά είναι ακόμα πολλά, παρόλο που ψηφίστηκε πριν έντεκα (11) μήνες (Απρίλιος 2010) ο νέος φορολογικός νόμος. Ναι, ίσως κατάλαβες πως πρόκειται για το φορολογικό νόμο 3842/2010, που με φανφάρες και τυμπανοκρουσίες διαφημίστηκε ως αποτέλεσμα «δημόσιας διαβούλευσης». Αυτός ο νόμος θα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία να περιέχει διατάξεις που δεν θα εφαρμοσθούν ποτέ, μιας και τώρα (Μάρτιος 2011) αλλάζει με άλλο νόμο που θα ισχύσει αναδρομικά κι εμείς οι λογιστές θα κληθούμε να τον εφαρμόσουμε άμεσα, σε ένα (1) μήνα!

Κουράστηκες ήδη συμπολίτη επιχειρηματία; Έχουμε κι’ άλλα:

Πλέον για τη σύνταξη των φορολογικών δηλώσεων είναι απαραίτητη και μία μαύρη κουκούλα! Γιατί; Μα πλέον - δεν τόχεις μάθει; - ο νόμος μας υποχρεώνει να καταρτίζουμε και ειδική έκθεση, στην οποία εμείς οι λογιστές, θα καταγράφουμε ποιους φόρους και εισφορές δεν πλήρωσες!!!

Πού είναι η κάθε ηγεσία; Πλέον η όποια προσφορά της «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλειποβαρής και υπερτιμολογημένη».

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ Μισθωτοί, συνταξιούχοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, ζητάμε να μας πλαισιώσετε και να συνυπογράψετε το κείμενό μας.

ΖΗΤΑΜΕ από κάθε λογιστή να συντονιστεί μαζί μας. Να τελειώνουμε με την μιζέρια. Στους μέχρι τώρα αγώνες κάποιοι έβαλαν την ψυχή τους, κάποιοι άλλοι την ψυχολογία τους, κάποιοι λειτούργησαν με ανιδιοτέλεια και κάποιοι άλλοι με προσδοκία μερισμάτων. Θέλουμε μαζί μας μόνο τους πρώτους από αυτούς. Οι τελευταίοι ας πάνε σπίτι τους ή στα σχήματα που καλλιέργησαν την ηττοπάθεια, δηλαδή πάλι σπίτι τους.

ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ

Θα μάθουμε και να απεργούμε. Θα μάθουμε και θα βρούμε εναλλακτικούς τρόπους δράσης. Θα βρούμε μεθόδους και θα ιππεύσουμε το κύμα. Θα αντισταθούμε στο να ζούμε και να σκεφτόμαστε σαν γουρούνια και ρουφιάνοι. Δεν μπορούμε άλλωστε να ξεχάσουμε τις διδαχές του Θουκιδίδη : «Τόλμησον φρονείν, το δε σώφρον του ανάνδρου πρόσχημα».

Οι υπογραφές για την επιστολή:

01 ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

02 ΒΑΚΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΑΘΗΝΑ

03 ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

04 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΑΘΗΝΑ

05 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

06 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

07 ΖΑΜΠΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

08 ΚΑΠΟΓΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

09 ΚΑΛΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

10 ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

11 ΚΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

12 ΚΟΥΡΣΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

13 ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΘΕΟΔΟΤΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

14 ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

15 ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

16 ΜΑΝΩΛΕΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

17 ΜΑΝΩΛΕΛΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

18 ΜΑΡΣΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

19 ΜΑΥΡΟΣΚΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

20 ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

21 ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

22 ΜΠΟΥΡΑ ΒΙΚΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

23 ΠΑΝΟΛΙΑΣΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

24 ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑΝΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

25 ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

26 ΣΑΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ

27 ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

28 ΣΤΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

29 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

30 ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

31 ΦΑΝΤΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΟΣΩΝ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 652
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα κάπου μέσα στο κείμενο για λύκους.Πάρε ένα λύκοπουλο.

Ο υπουργός του Τιτανικού και η βίλα στη Σέριφο... Κι αυτός με "δάνειο";...

Από το "politis-gr"

440-3886837488_d2f8100d8b_o.jpg&h=180&w=250&zc=1&q=90Σε ποιον ανήκει άραγε αυτή η βίλα κτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το λιμάνι της Σέριφου;Κτισμένη όλη από πέτρα έχει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικά μπάνια το καθένα, τέσσερα εκ των οποίων έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στο ανώτερο επίπεδο διαθέτει ένα ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ( τώρα αν οι συσκευές είναι SIEMENS ...θα σας γελάσω!), μεγάλο καθιστικό και...

τζάκι, ενώ διαθέτει και ένα δωμάτιο- γραφείο.Η πετρόκτιστη βίλα διαθέτει τεράστια βεράντα με μαγευτική θέα στην θάλασσα και μια δεύτερη σκεπαστή βεράντα στο πίσω μέρος, ώστε οι ιδιόκτητες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, να προστατεύονται από τον ήλιο, την βροχή και τους ανέμους.Δίπλα στο σπίτι βρίσκεται η τεράστια πισίνα, που και αυτή διαθέτει στεγασμένο καθιστικό και μπάρμπεκιου.

Στην περιοχή υπάρχει μόνον μια ακόμη ιδιοκτησία, κάτι που εξασφαλίζει απόλυτη ησυχία και προστατεύει από …αδιάκριτα μάτια.Η αξία του σπιτιού ξεπερνά σύμφωνα με τους κτηματομεσίτες το 1 εκ. ευρώ.Ιδιοκτήτης της ο ...Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου! Ο υπουργός του «Τιτανικού» και ελπίζω και όχι του ...«δυστυχώς επτωχεύσαμεν».

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω ρε παιδια αυτο που εχω καταλαβει τοσα χρονια ειναι οτι δεν καταφεραμε

να γινουμε μια οντοτητα μια σοβαρη ομοσπονδια που να μας σεβεται το υπουργειο

και το κρατος ετσι ωστε να περναει καπου καπου η αποψη μας και η γνωμη μας

ο καθενας απο εμας κοιταει την παρτη του το γραφειο του τους πελατες του και απ

εκει και περα καμμια μα καμμια ανησυχια για το επαγγελμα και δεν αναφερομαι στο

φορουμ εκει ολοι μας εχουμε ανησυχιες μιλαω πραγματικη οργανωση για να δυναμωσει

ο φορεας μας η ομοσπονδια μας

Το ΟΕΕ εφευρε τις αδειες απ την στιγμη που σταματησε η κρατικη ενισχυση των πολλων

εκκατ και απο καπου πρεπει να εχει εσοδα και δεν μας προσφερει απολυτως τιποτα

Οι λογιστες και φοροτεχνες ειμαστε πολλοι περισοτεροι απο τους οικονομολογους

που ειναι η δυναμη των ελευθερων επαγγελματιων στο ΟΕΕ πουθενα

Συζηταμε συνεχως για απυ για συμφωνητικα και οι πιο πολλοι πελατες μας ακομα

δεν εχουν καταλαβει ποσο σημαντικη ειναι η δουλεια που κανουμε

Πιστευω οτι αν καταφερναμε ποτε να ειμαστε ενωμενοι θα μπορουσαμε να γονατισουμε

ολο το συστημα ,τα εσοδα του κρατους, το υπουργειο κλπ χωρις εμας πλεον το κρατος

δεν μπορει να εισπραξει φραγκο μας φορτωσανε με τεραστιες ευθυνες χωρις καμμια

επιπλεον αμοιβη και οι πελατες μας λενε και ρουφιανους .

αυτα εχω να πω και να προσθεσω οτι τα εσοδα μας θα συνεχισουν να μειωνονται και η δουλειας μας

και οι ευθυνες μας θα μεγαλωνουν

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΖΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω βαρεθηκα τις διευκρινισεις και την εμβαθυνση , που μονο λογια ειναι και καμμια δεσμευση

και επισης συμφωνω με το

"Περιμέναμε ένα σήμα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα, μα είναι πλέον φανερό πως η ηγεσία του λογιστικού σώματος, σε απόλυτη αντιστοιχία με την ηγεσία της χώρας"

Χρύσα η νύξη αφορά π.χ. το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια έτοιμη πρόταση.

Αυτό τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Ομως και αυτό μπορούμε να το ξεπεράσουμε χωρίς τον Κωστή να λέει " διευκρίνιση" και "εμβάθυνση" και την Χρύσα να λέει "βαρέθηκα"

Πως;

Μα προχωράμε, αφού βλέπουμε το πρόβλημα και αποφασίζουμε στην πορεία για την στάση μας.

Επαναλαμβάνω:

Η νύξη αφορούσε π.χ. το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια έτοιμη πρόταση.

Αυτό τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Με αυτές τις προϋποθέσεις:

.. 69. Σταυρουλάκης Αρτ Κωνσταντίνος Λογιστής Χανιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

δύο βασικά ερωτήματα (κατ' εμε)

1. Είναι μια επιστολή που υπογράφουμε για εκτόνωση ή υπάρχει κάποιος σχεδιασμός παραπέρα; Απευθύνεται κάπου; θα δημοσιευτεί στον τύπο; θα σταλεί στο ΥΟ; στο taxis; στο ΓΑΠ; στο ΔΝΤ; στην τρόικα; κάπου τελος πάντων;

2. Τίθεται για "διαβούλευση"; λέμε απόψεις; κάνουμε διορθώσεις; προστίθενται-αφαιρούνται σχόλια; απλώς υπογράφουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά δεν κατάλαβα προς που θα σταλεί και ποίες δράσεις θα ληφθούν .......

ΥΓ Και απλά μη ξεχνάμε ότι παλαιότερα λέγαμε να πάρει αξία η υπογραφή του Λογιστή , αναλαμβάνοντας βέβαια και την ανάλογη ευθύνη , απλά κανείς μας δεν είχε οριοθετήσει την ευθύνη .......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δύο βασικά ερωτήματα (κατ' εμε)

1. Είναι μια επιστολή που υπογράφουμε για εκτόνωση ή υπάρχει κάποιος σχεδιασμός παραπέρα; Απευθύνεται κάπου; θα δημοσιευτεί στον τύπο; θα σταλεί στο ΥΟ; στο taxis; στο ΓΑΠ; στο ΔΝΤ; στην τρόικα; κάπου τελος πάντων;

2. Τίθεται για "διαβούλευση"; λέμε απόψεις; κάνουμε διορθώσεις; προστίθενται-αφαιρούνται σχόλια; απλώς υπογράφουμε;

Επειδή είχα την ιδια απορία , τελικά κατάλαβα πώς είναι όλα μαζί χωρίς να μεινουμε όμως στο πρώτο , δηλαδή χωρίς να μεινουμε στην εκτόνωση.

Οπότε διαβαζουμε , προτείνουμε, σχολιάζουμε , αποφασιζουμε , υπογράφουμε και αμα λάχει συναντιόμαστε για καφέ συζητάμε , τραγουδάμε , πάμε έξω απο το ΥΟ και την παραδίδουμε , κάνουμε αυτό που θα αποφασίσουμε .

Το βασικό είναι ότι κατι πρέπει να κανουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρύσα η νύξη αφορά π.χ. το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποια έτοιμη πρόταση.

Αυτό τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Ομως και αυτό μπορούμε να το ξεπεράσουμε χωρίς τον Κωστή να λέει " διευκρίνιση" και "εμβάθυνση" και την Χρύσα να λέει "βαρέθηκα"

................

Κωστη , το πρωτο που αντιδραει σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το θυμικο και το συναισθημα...και γω τα χω χυμα και ελευθερα ....:)

κατοπιν και εφοσον η λογικη πηρε τον απαιτουμενο χρονο να λειτουργησει , ναι και βεβαια θα με ενδιεφερε και θα ηταν ευχης εργον να υπαρχει ενα συγκεκριμενο πλανο για την συνεχεια ...

Εξαλλου η ανταποκριση των συναδελφων , αυτθορμητα και αβιαστα και χωρις να ζητανε περισσοτερες εξηγησεις . δειχνει για μενα οτι πρεπει να προχωρησει το πραγμα με καθε τροπο και δινει το βαρος και την ευθυνη σε οσους εχουν συνταξει την επιστολη , αλλα και σε μας που σπευσαμε να την προσυπογραψουμε, αν δεν υπαρχει αυτη η ετοιμη προταση ή αυτο το πλανο , να το φτιαξουμε.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

Επειδή είχα την ιδια απορία , τελικά κατάλαβα πώς είναι όλα μαζί χωρίς να μεινουμε όμως στο πρώτο , δηλαδή χωρίς να μεινουμε στην εκτόνωση.

Οπότε διαβαζουμε , προτείνουμε, σχολιάζουμε , αποφασιζουμε , υπογράφουμε και αμα λάχει συναντιόμαστε για καφέ συζητάμε , τραγουδάμε , πάμε έξω απο το ΥΟ και την παραδίδουμε , κάνουμε αυτό που θα αποφασίσουμε .

Το βασικό είναι ότι κατι πρέπει να κανουμε.

ρώτησα γιατί από το παρακάτω.........

..............

]Περιμέναμε ένα σήμα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα, μα είναι πλέον φανερό πως η ηγεσία του λογιστικού σώματος, σε απόλυτη αντιστοιχία με την ηγεσία της χώρας, δεν βρίσκει πάτο με τίποτα. Αν μάλιστα τύχει και τον βρει, είναι ικανή να αρχίσει να σκάβει αποδεικνύοντας έτσι, πως δεν μπορούσε ποτέ. Ήταν πάντοτε έτοιμη για το τίποτε ή το πολύ-πολύ έτοιμη να ξιφουλκεί δημόσια, με την απαραίτητη έπαρση για το ποιος διεκδίκησε και πέτυχε μια ολιγοήμερη παράταση που δόθηκε.

Την ώρα λοιπόν που η ηγεσία του σώματος (η οποία, παρεμπιπτόντως, ας ρίξει μια ματιά στον Ν. 3919/2011 και ας μας πει πώς δραστηριοποιήθηκε σχετικά) είτε είναι απούσα, είτε ακκίζεται στις τηλεοπτικές οθόνες και στα υπουργεία, είτε αναλίσκεται στη διεξαγωγή σεμιναρίων παίζοντας το ρόλο του courier ή του delivery ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών και τον λογιστικό χώρο, οι λογιστές, που δεν παύουν να είναι πολίτες αυτής της χώρας όχι μόνο νοιώθουν αλλά και είναι πελαγωμένοι.

.....................

.....................

Είναι καιρός να κατανοήσει η κάθε ηγεσία που δρα σε οποιονδήποτε χώρο, πως είναι υποχρεωμένη να αίρεται στο ύψος των περιστάσεων και να αποτελεί υπόδειγμα ανιδιοτελούς δράσης και ευγενούς προσήλωσης στα καθήκοντα που της ανατέθηκαν και όχι να διαγκωνίζεται σε σκάνδαλα, διασπάθιση χρήματος, προκλητικές συμπεριφορές και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Ξυπνήσαμε και θα σταθούμε στο ύψος μας, σε όποιον χώρο ή σύλλογο ανήκουμε ή όχι. Καταλάβαμε πλέον πως γίναμε «πρόβατα», γιατί αφήσαμε να υπάρχουν πολλοί «λύκοι», που στη δική μας πλάτη παίζουν τα παιχνίδια τους. Θα συναντήσουμε κόσμο, θα αφουγκραστούμε τις ανησυχίες πολλών, θα μάθουμε και από άλλους κλάδους, θα ανταλλάξουμε εμπειρίες. Και πλέον το λογιστικό σώμα θα κάνει αυτό που δεν έκανε ποτέ : Θα κινητοποιηθεί …

μάλλον για καταγγελία των όποιων συνδικαλιστικών οργάνων μου μοιάζει.................

Μπορεί οι συνδικαλιστικές ηγεσίες να μην είναι ικανές να κάνουν κάτι αλλά το χάλι που μας ταλαιπωρεί το φτιάχνουν άλλοι. Μην εξαντλήσουμε την κριτική μας στην αδυναμία των συνδικαλιστών. Θα είναι ένας ενδο-λογιστικός καβγάς. Αν θέλουμε ας τους προσπεράσουμε κι ας καταγγείλουμε το ΥΟ μόνοι μας ή ας τους παρακινήσουμε να υπογράψουν κι ως πρόσωπα κι ως συνδικαλιστικές ηγεσίες μαζί με τους απλούς λογιστές, τους ανένταχτους, τους αμέτοχους, που τραβάνε το ζυγό.

Και να συνεννοηθούν να υπογράψουν όλοι οι συνδικαλιστές μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών για να μην θεωρηθεί συντεχνιακή κίνηση. Το ίδιο και τα φυσικά πρόσωπα δηλώνοντας την ιδιότητά τους (μισθωτός, ελ.επαγγ) κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνάδελφοι

[bΘλίβομαι για την κατάντια των "ηγεσιών" του κλάδου μας και την έλλειψη οργανωτικής αντίστασης.

Αναπολώ τον χρόνο που διέθεσα για την συμμετοχή μου ως Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.,

την δημιουργία και λειτουργία απο το γραφείο μου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,στα πρώτα της βήματα και τα ταξείδια σε Ισπανία και Βέλγιο,στις συνεδριάσεις της Ευρωπαικής

Συνομοσπονδίας Φοροτεχνικών(C.F.E.),ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας,καθώς και σε Συνέδριο Φοροτεχνικών στην Τουρκία,όπου τιμήθηκα με το Βραβείο Ιπεκτσί,

ως Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ε.

Απογοητεύομα[/b]ι με την αδιάφορη στάση της πλειοψηφίας των συναδέλφων,που δεν συμμετέχουν ενεργά στην λειτουργία των φορέων του κλάδου μας.

Προσυπογράφω την παρούσα "διακήρυξη" και

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,την οποία θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Συναδελφικά

Γιάννης Βούκας

πρώην : Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε.

Πρόεδρος Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Πρόεδρος Π.Ε.Φ.Ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνάδελφοι

[bΘλίβομαι για την κατάντια των "ηγεσιών" του κλάδου μας και την έλλειψη οργανωτικής αντίστασης.

Αναπολώ τον χρόνο που διέθεσα για την συμμετοχή μου ως Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.,

την δημιουργία και λειτουργία απο το γραφείο μου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,στα πρώτα της βήματα και τα ταξείδια σε Ισπανία και Βέλγιο,στις συνεδριάσεις της Ευρωπαικής

Συνομοσπονδίας Φοροτεχνικών(C.F.E.),ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας,καθώς και σε Συνέδριο Φοροτεχνικών στην Τουρκία,όπου τιμήθηκα με το Βραβείο Ιπεκτσί,

ως Πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ε.

Απογοητεύομα[/b]ι με την αδιάφορη στάση της πλειοψηφίας των συναδέλφων,που δεν συμμετέχουν ενεργά στην λειτουργία των φορέων του κλάδου μας.

Προσυπογράφω την παρούσα "διακήρυξη" και

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,την οποία θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Συναδελφικά

Γιάννης Βούκας

πρώην : Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ε.Ε.

Πρόεδρος Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Πρόεδρος Π.Ε.Φ.Ε.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη κατερίνα

...εμένα όλο αυτό μου κάνει συγκέντρωση ομάδας υποστηριξης.

Είμαι η Κατερίνα και ειμαι καλα.

Εεεεεε ΟΧΙ ΔΕΝ ειμαστε καλα.

Πάμε να τρελαθούμε με τις παραλείψεις, καθυστερησεις, πολυνομίες ...

και πάνω από ολα αδιαφορια για την υγεία του κλάδου μας.

Είμαι μανα 2 παιδιων... ΔΕΝ εχω χρονο για τα παιδια μου...

γεννησα και σε 2 μερες ετρεχα σε υπηρεσιες...

και ενω ειμαι ετοιμοι να στειλω οριστικες και δηλωσεις ΔΕΝ μπορω

γιατι ΔΕΝ εχει ανοιξει το συστημα. Περιμενω εναγωνιως να ανοιξει και

φυσικα κανω το σταυρο μου να μην αρρωτσησουν τα παιδια μου εκεινες τις ημερες.

....βαρεθηκα το συστημα τους...

... την αδιαφορια τους...

και πανω απο ολα βαρεθηκα ΕΜΑΣ που ειμαστε αχρηστοι σαν κλαδος να οργανωθουμε

και να τους πιεσουμε να μας παρουν στα σοβαρα.

Ειμαστε επαγγλματιες και ΟΧΙ χαφιεδες των πελατων μας...

και πολλες φορες αμμισθοι υπαλληλου του ΥΟ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ....

"συναχι"!!!!!! (που θα ελεγε και ο γιος μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

Υπογραψτε, μην φοβαστε, τι χειροτερο μπορουμε να παθουμε ;

Δεν φοβόμαστε απλά να έχει κάποιο νόημα εκτός της εκτόνωσης.......

ρώτησα γιατί από το παρακάτω.........

μάλλον για καταγγελία των όποιων συνδικαλιστικών οργάνων μου μοιάζει.................

Μπορεί οι συνδικαλιστικές ηγεσίες να μην είναι ικανές να κάνουν κάτι αλλά το χάλι που μας ταλαιπωρεί το φτιάχνουν άλλοι. Μην εξαντλήσουμε την κριτική μας στην αδυναμία των συνδικαλιστών. Θα είναι ένας ενδο-λογιστικός καβγάς. Αν θέλουμε ας τους προσπεράσουμε κι ας καταγγείλουμε το ΥΟ μόνοι μας ή ας τους παρακινήσουμε να υπογράψουν κι ως πρόσωπα κι ως συνδικαλιστικές ηγεσίες μαζί με τους απλούς λογιστές, τους ανένταχτους, τους αμέτοχους, που τραβάνε το ζυγό.

Και να συνεννοηθούν να υπογράψουν όλοι οι συνδικαλιστές μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών για να μην θεωρηθεί συντεχνιακή κίνηση. Το ίδιο και τα φυσικά πρόσωπα δηλώνοντας την ιδιότητά τους (μισθωτός, ελ.επαγγ) κλπ

Θέλουμε;

Ας το συγκεκριμενοποιήσουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης καλό θα ήταν να αναφερθεί στην επιστολή ότι οι λογιστές είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επαγγελματίες που υποβάλλουν σε αυστηρώς προσδιορισμένα χρονικά διαστήματα, τα στοιχεία που χρειάζεται το κράτος για την διενέργεια των εισπράξεων, πληρωμών, απόδοσης φόρου και εκκαθάρισης αυτού, ουσιαστικά χωρίς την δική μας συμβολή Προϋπολογισμό το κράτος δεν θα μπορούσε να συντάξει στον αιώνα τον άπαντα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ επαγγελματίας δεν δίνει αναφορά για το τι κάνει με τους πελάτες του σε μηνιαία ή τριμηνιαία κατ' ελάχιστο βάση.

Και επιπλέον οποιαδήποτε σκέψη για απεργεία έχει ποινικοποιηθεί με την επιβολή προστίμου λόγω εκπροθέσμου υποβολής... Για οτιδήποτε...

Κατα τ'άλλα οι προθεσμίες του ΚΒΣ, Μητρώου, Εισοδήματος, ΦΠΑ κ.α. ισχύουν κανονικά για εμάς... όταν την Παρασκευή βάσει απόφασης την έχουν δική τους για το ξύσιμο που δεν μπορούν να κάνουν τις προηγούμενες ημέρες.

Με την τελευταία δε απόφαση περι υποχρεωτικής υπογραφής και ευθύνης λογιστή για τους αυτοελεγχόμενους, καλούμαστε να κάνουμε και την δουλειά των εφοριακών (τουλάχιστον το 99% της δουλειάς τους, μιας και οι καταστάσεις αναμόρφωσης των αποτελεσμάτων, που θα είναι αναλυτικότατες και στην ουσία αυτές θα αποτελούν και την βάση για τον προσδιορισμό λογιστικών διαφορών, θα είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς τους) με την σημαντική διαφορά, ότι οι εφοριακοί παραμένουν ανεύθυνοι για οτιδήποτε αλλά την φάπα θα την φάει ο άμισθος βλάκας (εμείς) που θα βάλει την υπογραφή του.

Περιττό να αναφέρω πόσοι πελάτες μου ρωτάνε για "υπογραφή λογιστή" για την κόρη, τον υιο, σύζυγο κλπ επαγγελματία... τσάμπα φυσικά και με ευθύνη δική μου.. Άει στο διάολο μεσημεριάτικα λέω εγώ.

ΥΓ. Μην γράφετε επιπλέον στοιχεία... Μπορεί η λίστα των υπογραφόντων της επιστολής όταν πάει Υ.Ο, να περάσει και από το τμήμα ελέγχου για τα σχετικά φύλλα! ;)

... Ποιός ξέρει με τέτοιους απατεώνες και ψεύτες που έχει "στελεχωθεί"....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....................

26 ΣΑΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ

..................

Μεγάλη τιμή η συμμετοχή αυτή αν είναι αληθινή. Ελπίζω να μην κάνει κανείς πλάκα..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΧΙ δεν είναι πλάκα ούτε συνωνυμία. Πρόκειται για τον γνωστό ήρωα Απόστολο Σάντα. Και βεβαίως αποτελεί τιμή για όλους μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης

δύο βασικά ερωτήματα (κατ' εμε)

1. Είναι μια επιστολή που υπογράφουμε για εκτόνωση ή υπάρχει κάποιος σχεδιασμός παραπέρα; Απευθύνεται κάπου; θα δημοσιευτεί στον τύπο; θα σταλεί στο ΥΟ; στο taxis; στο ΓΑΠ; στο ΔΝΤ; στην τρόικα; κάπου τελος πάντων;

2. Τίθεται για "διαβούλευση"; λέμε απόψεις; κάνουμε διορθώσεις; προστίθενται-αφαιρούνται σχόλια; απλώς υπογράφουμε;

ρώτησα γιατί από το παρακάτω.........

μάλλον για καταγγελία των όποιων συνδικαλιστικών οργάνων μου μοιάζει.................

Μπορεί οι συνδικαλιστικές ηγεσίες να μην είναι ικανές να κάνουν κάτι αλλά το χάλι που μας ταλαιπωρεί το φτιάχνουν άλλοι. Μην εξαντλήσουμε την κριτική μας στην αδυναμία των συνδικαλιστών. Θα είναι ένας ενδο-λογιστικός καβγάς. Αν θέλουμε ας τους προσπεράσουμε κι ας καταγγείλουμε το ΥΟ μόνοι μας ή ας τους παρακινήσουμε να υπογράψουν κι ως πρόσωπα κι ως συνδικαλιστικές ηγεσίες μαζί με τους απλούς λογιστές, τους ανένταχτους, τους αμέτοχους, που τραβάνε το ζυγό.

Και να συνεννοηθούν να υπογράψουν όλοι οι συνδικαλιστές μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών για να μην θεωρηθεί συντεχνιακή κίνηση. Το ίδιο και τα φυσικά πρόσωπα δηλώνοντας την ιδιότητά τους (μισθωτός, ελ.επαγγ) κλπ

εν τέλει υπάρχει κάποια προοπτική ή υπογράφουμε για εκτόνωση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι με προβλημάτισε και μένα (το έγραψα και πιο πάνω) .

Κανείς δε διαφωνεί με την ουσία του κειμένου και όλοι υπογράφουμε με χέρια πόδια , αλλά ποίος/οι είναι ο αποδέκτης του κειμένου και ποίες οι επόμενες πράξεις δράσης .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στείλτε το με mail σε όλες τις επαφές σας για να υπάρχει ανταπόκριση απ' όλες τις κοινωνικές ομάδες που ζητάμε.

Η μεγάλη ανταπόκριση αν υπάρξει είναι σίγουρα μια πρώτη κίνηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη που επανέρχομαι. Μη ξεχνάτε πριν πολύ λίγο καιρό στην Αιγυπτο ξεκίνησε επανάσταση από το facebook που έριξε κυβέρνηση 30 ετών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαναλαμβανω τις θεσεις μου :

1. Αυτος που απαξιωνει ενα επαγγελμα οποιο και εαν ειναι αυτο ειναι πρωτα ο ιδιος ο επαγγελματιας και μετα ακολουθουν οι αλλοι.

Αρα σε πρωτη φαση - προσωπικη μου θεση - ειναι να οριοθετησουμε εμεις τι εστι επαγγελματιας λογιστης.

Ποιους κανονες πρεπει να ακολουθουμε σαν κλαδος. Για να γινει αυτο πρεπει πρωτα απο ολα να κατσουν στο ιδιο τραπεζι ολοι οι εκπροσωποι του κλαδου μας. Το ερωτημα που προκυπτει εδω ειναι ποιο ακριβως πρεπει να ειναι το ερεθισμα για να γινει κατι τετοιο.

2. Ο επαγγελματικος μας κλαδος πρεπει να εχει ενα φορεα και οχι διασπαρτες ενωσεις - δεν εξεταζω ποτε τις πολιτικες τους θεσεις - μεσα λοιπον απο εναν ενιαιο φορεα μπορουμε και εμεις να αναβαθμισουμε το επαγγελμα μας και συνεχως να το αναπτυσσουμαι εφοσον το ιδιο το κρατος μας θελει συνεργατες.

3. Πρωτα εμεις ως επαγγελματιες πρεπει να κατσουμε σε ενα τραπεζι να διατυπωθουν ολες οι θεσεις, αποψεις, ιδεες και μετα απο αυτο να ερθουμε σε συναντηση με τους κρατικους φορεις και μεσω ενος ευρυτερου διαλογου να πετυχουμε οσο ειναι δυνατον να πετυχουμε την αναβαθμιση του επαγγελματος μας σε επιπεδα υποχρεωσεων, δικαιωματων και ευθυνων. Εαν δεν κατσουμε σε ενα τραπεζι ολοι μαζι - μιλαω για τις ενωσεις που απαρτιζουν τον κλαδο - στην ουσια απαξιωνουμε εμεις οι ιδιοι την οποιαδηποτε προσπαθεια προς την κατευθυνση να αναβαθμισουμε το επαγγελμα μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας ξεκινησουμε λοιπον απο το facebook....

Οποιος πιστευει οτι χειριζεται καλα αυτο το "μπουζουκι" να ανοιξει μια κοινωνικη-επαγγελματικη ομαδα.

"ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Ως διαχειριστες της προτεινω (εφοσον το επιθυμουν):

Κωστα Σταυρουλακη

Κιμων Δανα

Κωστη Βακρινο

Κορωνιδου Χρυσα

Γιαννουλατου Ειρηνη

Καλο θα ηταν να αποφυγουμε τις ασκοπες αναρτησεις με τραγουδακια και ασχετα βιντεο τουλαχιστον για αρχη.

Περαιτερω ολοι μαζι να προωθησουμε την σελιδα σε ολες τις επαφες μας.

I have a dream....(M.L.King)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας ξεκινησουμε λοιπον απο το facebook....

Οποιος πιστευει οτι χειριζεται καλα αυτο το "μπουζουκι" να ανοιξει μια κοινωνικη-επαγγελματικη ομαδα.

"ΟΜΑΔΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Ως διαχειριστες της προτεινω (εφοσον το επιθυμουν):

Κωστα Σταυρουλακη

Κιμων Δανα

Κωστη Βακρινο

Κορωνιδου Χρυσα

Γιαννουλατου Ειρηνη

Καλο θα ηταν να αποφυγουμε τις ασκοπες αναρτησεις με τραγουδακια και ασχετα βιντεο τουλαχιστον για αρχη.

Περαιτερω ολοι μαζι να προωθησουμε την σελιδα σε ολες τις επαφες μας.

I have a dream....(M.L.King)

Ηδη το εχω προωθησει σε οσες ομαδες λογιστων βρηκα στην αναζητηση του facebook και ψαχνω και αλλες...

απ οτι βλεπω απεδωσε γιατι πολλοι επισκεπτες πιστευω μπαινουν απο εκει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ανωνυμία προστατεύει (από ποιόν άραγε;) τον εκφέροντα τον λόγο, ωστόσο έχει την αδυναμία της μη πραγματικής προσφοράς (στην καλύτερη των περιπτώσεων). Θα παρακαλούσα τον αξιότιμο επισκέπτη-επισκέπτη, αφού αναγράψει το ονοματέπωνυμό του, να κρίνει αν πρόκειται για εκτόνωση ή όχι. Η γνώμη του ασφαλώς και μετράει. Θα τον παρακαλούσα ακόμα περισσότερο να προτείνει για το δέον γενέσθαι. Αντέχουμε γνώμες, γνώσεις και κυρίως πράξεις; Εχουμε θάρρος και παρρησία; Ή μήπως θορυβηθήκαμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...