Προς το περιεχόμενο

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Α.Ε. - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΙΚΑ


επισκέπτη VANMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΤΟ GUS , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΤΟ 1993 2 ΜΕΛΗ Α.Ε. (ΣΥΝΟΛΟ 3 ΜΕΛΗ ΤΟ ΔΣ) ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΣ. ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΗΛΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΙ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΝΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΟΦΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έγινε νομότυπα η παραίτηση θα έπρεπε με το άρθρο 34§2γ του 2190 να γίνει δικαστικός διορισμός νέου ΔΣ . Αν έγινε και κατόπιν εκλέχθηκε νεο ΔΣ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο . Αποψή μου είναι οτι πρέπει να συμβουλευτείται και δικηγόρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης-FINECO-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ : Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠ’ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΤΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ . ΤΟ ΙΚΑ ΖΗΤΑΕΙ 850.000 ΔΡΧ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχως τα χρηματα ειναι πολυ λιγα ... ας προσεχαν ,

επρεπε να ειχαν ρωτησει δικηγορο.

παντως ευθυνη εχει ο προεδρος και δ.σ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...