gbasil2 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Xρόνια σας πολλά,χρόνια καλά και ευτυχισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOS Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Κωστή, τι βλέπω, πάλι γενέθλια; Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου; Κάθε χρόνο θα έχεις γενέθλια; Πολλές ευχές φίλε μου και ο,τι επιθυμείς! Να συνεχίσεις να ασχολείσαι με με την ίδια ζέση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpodinis Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Κώστα,χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ότι επιθυμείς να το πάθεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
san Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SophiaL Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Χρόνια πολλά, χρόνια καλά με υγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgiosk Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Χρόνια πολλά πολύχρονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Ρε Κωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Χρονια Πολλά λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodos Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 χρονια πολλα με υγεια ευτυχια και οσο το δυνατον λιγοτερο αγχοςνα εισαι παντα χαρουμενος και ευτυχισμενος .απο καρδιας ολες μου οι ευχες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elezia Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Πολυχρονος αγαπητε Σταυρουλακη , οτι μα οτι επιθυμεις για την οικογενεια σου και εσενα. Ελενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELAKI Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Χρόνια πολλά, ότι καλύτερο να έρθει κοντά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παιδιά από καρδιάς. Να είστε καλά !! Υ.Γ. 1. Καστρινέ άπαιχτο και το ... σημείο του σταυρού(λάκη) μα κι η μαντιναδολόγισή σου... Υ.Γ. 2 Βεσπάκια για τιμωρία θα κάνω δύο φορές το χρόνο γενεθέλεια(*1). (Θρησκευτικά και.. και.. α !! πολιτικά !!! ) Ευχαριστώ όλους παιδιά !!! (*1) Το έγραψα λάθος από βιασύνη αλλά τώρα που το βλέπω μου αρέσει οπτικά και ακουστικά και το άφηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Χρόνια Πολλά κι από μένα!Και Καλή Χρονιά! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ype Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Ο συνήθως αργοπορημένος επέστρεψε, εκτός των εξελίξεων που οφείλονται στις διαθέσεις του Υ.Ο. και της Γ.Γ εσόδων, η απουσία μου με κράτησε μακριά κι από σημαντικά γεγονότα.Έχασα το κέρασμα του Κωστή. Εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Κωστή.Να ΄σαι γερός. ΥΓ: Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η περυσινή σου προτροπή έγινε πράξη.Όλον το χρόνο άλλη δουλειά δεν εκάναμε. Ας επιμείνουμε κι οφέτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Χρόνια Πολλά κι από μένα!Και Καλή Χρονιά! Ευχαριστώ φίλε μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ο συνήθως αργοπορημένος επέστρεψε, εκτός των εξελίξεων που οφείλονται στις διαθέσεις του Υ.Ο. και της Γ.Γ εσόδων, η απουσία μου με κράτησε μακριά κι από σημαντικά γεγονότα. Έχασα το κέρασμα του Κωστή. Εύχομαι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Κωστή. Να ΄σαι γερός. ΥΓ: Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η περυσινή σου προτροπή έγινε πράξη. Όλον το χρόνο άλλη δουλειά δεν εκάναμε. Ας επιμείνουμε κι οφέτος. Ουουουουου !!! Έχω γενεί ειδικός.... Ευχαριστώ Γεραπετρίτη !!! Να είσαι πάντα καλά !!! ype 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ευχαριστώ φίλε μου !!! Φίλε, δεν είμαι φίλος αλλά φίλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Φίλε, δεν είμαι φίλος αλλά φίλη! Μην τον κτυπάς...... Δεν ξέρει Εγγλέζικα...... Αφου στην αναγραφή στοιχείων του που έλεγε sex (φύλο) απάντησε -Yes, please....!!!!!! xoroxronos and mk83 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proodeytiki Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Μην τον κτυπάς...... Δεν ξέρει Εγγλέζικα...... Αφου στην αναγραφή στοιχείων του που έλεγε sex (φύλο) απάντησε -Yes, please....!!!!!!Θεός ο Κώστας .... όχι ο Χανιώτης ο άλλος !!! Κωνστα+,Σου ευχομαι οτι καλυτερο για εσενα και την οικογενεια σου.Χελλόόό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarP Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Μην τον κτυπάς...... Δεν ξέρει Εγγλέζικα...... Αφου στην αναγραφή στοιχείων του που έλεγε sex (φύλο) απάντησε -Yes, please....!!!!!! Oh, really? χαχαχα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariacy Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Χρονια πολλα συναδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts