san Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 NA TA EKATΟΣΤΗΣΕΙΣSAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS Χ. Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 οι καλύτερες ευχές είναι αυτές που διαβάζονται μετά από χρόνια.να τις διαβάζεις για πολλά χρόνια φίλε Κώστα, ευχή μου είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Οσες ευχές αυθόρμηταοι άλλοι θα σου πούνεεγώ απλά σου εύχομαιαληθινές να βγούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannkamp Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Πολύχρονος και οι δηλώσεις σου (κάθε είδους) να παίρνουν πάντα παράταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZEXA Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Σου ευχομαι ,Χρονια πολλα!!, υγεια,ευτυχια, και επισης σου ευχομαι, εως του χρονου σαν σημερα , ολοι σου οι στοχοι και τα ονειρα να εχουν πραγματοποιηθει.Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nska Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Χρόνια σου Πολλά! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! Ευχομαι Υγεία, τύχη και δύναμη για το επάγγελμα που ασκείς τόσο καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk83 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Χρόνια πολλά και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΙΡΗΝΗ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Κωστή χρόνια σου πολλά, δημιουργικά , όπως εσύ ξέρεις... Να είσαι πάντα καλά, μαζί με την οικογένεια σου, με υγεία πρώτα από όλα. Τα υπόλοιπα έρχονται... Ιωάννα να τον χαίρεσαι!!! Με πρόλαβε ο Κίμωνας, αλλά εγώ έχω άλλο τραγουδάκι... Α και αυτό, ξέρω ότι σου χρειάζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Γεια σου Κωστή μου ποιητή, με τα πολλά μολύβια...... Το άλλο δεν το λέω, ντροπή..... Κωστή, πολύχρονος, ότι επιθυμείς να πάθεις, πάντα με υγεία χαρά και ευτυχία..... Α, και δωράκι, να πηγαίνει ασορτί με αυτό που σου έφερε η Ειρήνη..... Και για να μην παραξεγηθούμε, μολύβι κ ξύστρα είναι........... Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια.......... Στέλιος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΘΗ Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Κακεντρέχιες.... χανιωτών......................... Ικανό τον έχω τον άτιμο................... Ίσως αν ήταν λίγο νεότερος και να είχε αντοχή να σκαρφαλώνει.................... Στέφανε μη το βάζεις κάτω εξάλλου τα Χανια τιι ειναι ένας νομός οι υπόλοιποι τρεις είναι με το μέρος σου.... Α...και μια και μπήκα στο θέμα....ΚΩΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhatzi Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Πολλές ευχές Κωστή με Υγεία, χαρά και ευτυχία για σένα και τηνοικογένειά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ype Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Χρόνια πολλά κι από μένα Κωσταντή. Να ζήσεις ωσάν τα λασθιώτικα όρη.... Να σε χαίρουνται όσοι σ΄αγαπούνε και να τσι χαίρεσαι κι εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOUZAN Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Κωστή πολύχρονος, γερός και ό,τι επιθυμείς πραγματικά να σου έρθει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOS Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Κωστή, χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς. Να είσαι πάντα καλά, υγιής, δημιουργικός και γεμάτος ανησυχίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Χρονια Πολλά όμορφε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAFOUTIS Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά.Να ξεπεράσεις τα χρόνια του επίτιμου συντοπίτη σου.Να είσαι ευτυχισμένος όσο οι οπαδοί της Μπάρτσα όταν κερδίζουν την Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί όταν κερδίζουν την Μαν.Σίτυ.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όσους αγαπάς και να σε χαίρονται και αυτοί.Με αγάπηΒαγγέλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
θΕΜΙΣ Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Χρόνια πολλά και καλά Κωστή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 χρονια πολλα Κωστη, να χαιρεσαι την Ιωαννα σου , τον Αρτεμη σου και την Αντριανα σου !!! δε θες και τιποτα αλλο , παρα να σε χαιρονται και αυτοι γερο και γελαστο παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venetis Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Χρόνια πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epimenidis Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Ακόμα ρε γιορτάζει ο Σταυρουλάκης; Τι τον περασατε; Γεροντοκόρη που γιορταζει κάθε μέρα και δεν εχει ημερομηνία λήξεως; ή μάλλον , χρονολογία έναρξης. ΑΝΘΗ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Τι να σας πω βρε παιδιά..Χαίρομαι πολύ που ήρθατε όλοι στα Χανιά και μένετε στην γειτονιά μου.Τώρα θα μου πείτε ότι άρχισα πάλι τσι τσικουδιές…Καλά το είπατε, αλλά…αλλά…Τόσο καιρό μαζί σας, μου μιλάτε και νιώθω πως δεν είστε Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα Καλαμάτα ή Ηράκλειο.. αλλά νιώθω σα… να μου φωνάζετε από το απέναντι παράθυρο…Και όχι πως δεν το τσεκάρω…Α! όλα κι όλα…!!! Κοιτάζω και ξανακοιτάζω....Αλλά πάντα σας βλέπω εκεί…Σε κείνα τα γειτονικά παράθυρα..Δεν κάνω λάθος λοιπόν..Σα έχω σίγουρα δίπλα μουΜια παρέα καλή καλή…Ε και γω, λοιπόν, να σας χαίρομαι παιδιά !!!Και γω… xoroxronos and SARAKINOS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proodeytiki Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 .....Eπππππςςςςς...Χρονια Πολλά Κωστή ...νασαι παντα καλα !!! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIOS Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Τι να σας πω βρε παιδιά..Χαίρομαι πολύ που ήρθατε όλοι στα Χανιά και μένετε στην γειτονιά μου.Δεν κάνω λάθος λοιπόν..Σα έχω σίγουρα δίπλα μουΜια παρέα καλή καλή…Ε και γω, λοιπόν, να σας χαίρομαι παιδιά !!!Και γω…Α να χαθεις πρωί πρωί.... με εκανες και έκλαψα!!! xoroxronos and ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ype Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 .............Τώρα θα μου πείτε ότι άρχισα πάλι τσι τσικουδιές…...................Και όχι πως δεν το τσεκάρω…Α! όλα κι όλα…!!! Κοιτάζω και ξανακοιτάζω....Αλλά πάντα σας βλέπω εκεί…Σε κείνα τα γειτονικά παράθυρα..............Να το κοιτάξεις αυτό Κωστή.......Αφού θωρείς πως σε χαλά όντε δα πιείς μια στάλα,αντί να κόψεις το πιοτό, πίνεις με τη μπουκάλα. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ and xoroxronos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts