stefanos_her Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Ο κ Σταυρουλακης Κωνσταντινος σας ευχαριστει για τις ευχες σαςΕνα κρυολογημα τον εχει αφησει κλινηρη στο κρεββατι του Μολις ανακαμψει και απεξαρτηθει απο το κοκτειλ φαρμακων που χρησιμοποιει και το οποιο τον εχει καταστησει ενα λογιστη-ζομπι θα εκφωνησει διαγγελμα ευχαριστιων προς ολους σας Εκ της γραμματειαςΚοίτα τι κάνει ο κερατάς για να γλιτώσει τα κεράσματα.................................................. xoroxronos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
logioannina Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλά ότι επιθυμείς , υγεία πάνω απ όλα , εύχομαι μία δημιουργική Χρονιά και πάντα επιτυχίες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmary Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 χρόνια πολλά , ευτυχισμένα, δημιουργικά και πάντα με χαμόγελο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOS Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Φίλε μου Κωστή, χρόνια πολλά! Να είσαι πάντα καλά, υγιής και δημιουργικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurora Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Όσεςχιλιάδες μπαλωθιές στην Κρήτη έχουν παίξει τόσες χάρες αμέτρητες η μοίρα να σου πέψη!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDON Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλά κι ό,τι ποθείς να το 'χεις στη ζωή σουνα είσαι πάντοτε καλά και ο Θεός μαζί σουΚωστή, χιλιόχρονος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS Χ. Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 αγαπητέ Κώστα, τις ευχές μου για την ημέρα των γενεθλίων σου,με αγάπηsotiris x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ype Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλά Κωστή, ωσάν τα ψηλά βουνά να ζήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXalit Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Με ταχυδρόμο την καρδιά, γράμμα τη σκέψη κάνω, στέλνω τα χρόνια μου πολλά, σε φίλους που δε φτάνω.Πολύχρονος φίλε Κωστα, παντα με υγεία και χαρά. Και μη στεναχωριέσαι, ο πυρετός που τυχόν έχεις δεν είναι απο ίωση, απο την ζεστασιά τις καρδιάς σου είναι, υπομονή και θα ξαναβρεί τον ρυθμό του xoroxronos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefertiti Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι κι εγώ (έστω και ....καθυστερημένα), με Υγεία για σκάσιμο!!!!, ευτυχία,αγάπη, πολύ δημιουργία στη επαγγελματική σου καριέρα και να χαίρεσαι πάντα αυτούς που αγαπάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Αχ βρε κοπέλια !!!. .. με κάνατε και γέλασα... ... και συγκινήθηκα... (όπας !!! άκυρο αυτό.... οι κρητικοί - είπανε μου- δε συγκινούνται, παρά έτσα καμμια φορά.. να ... μπαίνει κανά τσάκνο εις τ' αμάθια ντονε ) xoroxronos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOUZAN Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλάααααααααα!Πολύχρονός υγιής και με γερό στομάχι σύντεκνε! Και επιφυλλάσομαι να τα στείλω και live! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλάααααααααα!Πολύχρονός υγιής και με γερό στομάχι σύντεκνε! Και επιφυλλάσομαι να τα στείλω και live! Τι είναι αυτά; Πίτες με γύρο;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Τι είναι αυτά; Πίτες με γύρο;;;;; Εμένα σε κορνεδάκια μου φέρνουν.. αλλά σαν του Βλαχάβα.. αποκλείεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANAIE Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Αφού αρχίσαμε τις μαντινάδες, πάρε Κωστή μία και από εμένα:Δεν θα σου πω χρόνια πολλά.ευχή συνηθισμένηΜα θα σου πω όπου κι αν πας,χαρά να σ αναμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAP Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλά συνάδελφε Κωστήπου πάντα με φιλότιμο ,πάντα με ανιδιοτέλειαστέργεις κάθε λογιστή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέλιος Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Τι είναι αυτά; Πίτες με γύρο;;;;; Εμένα σε κορνεδάκια μου φέρνουν.. αλλά σαν του Βλαχάβα.. αποκλείεται.. Εσείς οι από κάτω , Σαλονικιώτικο γλυκό είναι αυτό . Μπουγάτσα με κρέμα δεν είναι , Πίτα γύρος δεν είναι , Γαλακτομπούρεκο δεν είναι Άιντε να το πάρει το ποτάμι , τρίγωνο Πανοράματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Εσείς οι από κάτω , Σαλονικιώτικο γλυκό είναι αυτό . Μπουγάτσα με κρέμα δεν είναι , Πίτα γύρος δεν είναι , Γαλακτομπούρεκο δεν είναι Άιντε να το πάρει το ποτάμι , τρίγωνο Πανοράματος E,όχι και από κάτω εγώ ο Εβρίτης που πάνω από μένα είναι μόνο η πινέζα και η ..Μαρία από την Ορεστιάδα!!!!! Κι ο Σούλης είναι σώγαμπρος από τον Έβρο (τρώει μπάμπου, καβουρμά και γιουφκάδις)... Σταυρουλάκη άσε τα ψόφια. Ο λαός σου απαιτεί απάντηση προς όλους, μία προς μία, για ν'ανοίξει η συζήτηση. Άσε που περιμένουμε εναγωνίως την τοποθέτησή σου για το πιο ψηλό βουνό της Κρήτης...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christine Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια Πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΙΡΗΝΗ Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Χρόνια πολλά Κωστή.Πάντα γελαστός και δημιουργικός!!!Ιωάννα να τον χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Άσε που περιμένουμε εναγωνίως την τοποθέτησή σου για το πιο ψηλό βουνό της Κρήτης...!Ρε δεν αφήνεις τα σάπια λέω γω μη σε σβήσω από φίλο.......................... Άντε κτηνίατρε......................... xoroxronos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Στέφανε ο Σταυρουλάκης από το να κουβαλήσει πέτρες για να ψηλώσει το βουνό του, μάλλον θα προτιμήσει να βάλει φουρνέλο στην κορφή του Ψηλορείτη! Εκιά θα τονε θάψουνε οι Ανωγειανοί και δεν θα προκάνει να γιαγύρει στο τόπο του.............. Ίντα θαρρείς κοντό, πως είναι εύκολο....???? Νίκο Πρόο, τα 6 εκατοστά πιστεύω ότι καλύπτονται εύκολα. Ευελπιστώ... να έχουν τα προσόντα οι ενδιαφερόμενοι Κρητικοί, έστω και σε στύση!!!!!! Εσύ αντράκι μου πας γυρεύοντας.......... Εάν έχεις απορίες και θες να τις λύσεις, πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου σε αυτό το θέμα, όπως άλλωστε βοήθησες να διευρύνω τους δικούς μου στα εργατοασφαλιστικά..... Έτσι να ανταποδώσω κι εγώ τη χάρη βρε αδερφέ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Φίλε καλέ και αγαπημένε , χρονια σου πολλά και καλά , να εισαι παντα χαρουμενος και ευτυχισμένος γεματος υγεία και χαρά. Να χαιρεσαι αυτους και αυτα που αγαπάς και να σε χαιρομαστε και εμείς που μας εχεις φίλους σου . Φιλιά πολλά Κωστή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέλιος Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Χρόνια πολλά Κωνσταντή ,χιλιόχρονοςπάντα γελαστόςκαι να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts