Προς το περιεχόμενο
  • 0

Γυναίκα όμηρος στην ΔΟΥ της Βόνιτσας


lapbx

Ερώτηση

<H1 class=SuperTitle title="Ταμπουρωμένος 47χρονος ένοπλος" align=justify><FONT size=3>Ταμπουρωμένος 47χρονος ένοπλος</FONT></H1>

<H2 class=generic-h2 title="Γυναίκα όμηρος στην εφορία της Βόνιτσας" align=justify><FONT size=3>Γυναίκα όμηρος στην εφορία της Βόνιτσας</FONT></H2>

<P align=justify>Μια γυναίκα κρατά όμηρο στην εφορία της Βόνιτσας ένας 47χρονος ένοπλος. <BR><BR>Ο δράστης, που βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ, εισέβαλε το μεσημέρι στη Δ.Ο.Υ. της Βόνιτσας, όπου παραμένει ταμπουρωμένος μέχρι αυτή την ώρα, κρατώντας όμηρο μια γυναίκα υπάλληλο. <BR><BR>Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος έχει μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του δράστη με την υπάλληλο. <BR><BR>Ο 47χρονος κάτοικος της περιοχής φέρεται να έχει οικονομικές εκκρεμότητες με την εφορία. <BR><BR>Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής. <BR><BR>Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν άλλοι πολίτες μέσα στο υποκατάστημα της εφορίας.</P>

<P align=justify><A href="http://www.tanea.gr/">www.tanea.gr</A><BR><BR>ΒΧ</P>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

"Έληξε λίγο πριν τις 15:30 η ομηρία του υποδιευθυντή της Δ.Ο.Υ. Βόνιτσας, Χρήστου Πετρόπουλου. Οι δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., που μπήκαν στο κτίριο της εφορίας για να έρθουν σε συνεννόηση με τον δράστη, Λάμπρο Λιάπη, δέχτηκαν τα πυρά του καθώς τον πλησίασαν, μετά από αρκετή ώρα διαπραγμάτευσης μαζί του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 46χρονος, Γ. Αυγέρης - που ήταν εκ των διαπραγματευτών και είναι αστυνομικός υποδιευθυντής του Β' Α.Τ. Αγρινίου - να τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα από τα πυρά του 47χρονου σιδηρουργού. Τότε ο δεύτερος διαπραγματευτής τον χτύπησε στο κεφάλι με το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Αυτή την ώρα ο τραυματίας ο κ. Αυγέρης μεταφέρεται σε νοσοκομείο της περιοχής."

πηγη zougla.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Το δεύτερο κρούσμα επίθεσης σε δημόσιο υπάλληλο.... Πρώτα ο ΟΑΕΕ........

Βέβαια, που θα ξεσπάσει ο κόσμος........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Το δεύτερο κρούσμα επίθεσης σε δημόσιο υπάλληλο.... Πρώτα ο ΟΑΕΕ........

Βέβαια, που θα ξεσπάσει ο κόσμος.....

Τόσα χρόνια που συναλάσσομαι με τις Δημοσίες Υπηρεσίες και βλέποντας τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο πολίτης απορούσα που δεν είχε βρεθεί μέχρι τώρα κάποιος τρελλός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ήδη μεσα σε ένα μήνα βρέθηκαν 2. Και μη χειρότερα να λέμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

θεωρω άστοχη την τοποθετηση του προηγούμενου συναδερφου.Έμεσα επιβραβευει τετοιες ενεργειες.Προσωπικά απορώ που δεν λιντσάρισαν το δράστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

θεωρω άστοχη την τοποθετηση του προηγούμενου συναδερφου.Έμεσα επιβραβευει τετοιες ενεργειες.Προσωπικά απορώ που δεν λιντσάρισαν το δράστη.

Ο πατέρας μου έχει κάνει αίτηση για σύνταξη πριν από 14 μήνες και μόλις πριν από ένα μήνα το ένα ταμείο προώθησε τα χαρτιά στο άλλο.. Τον ρωτάει κανείς πως θα ζήσει? Δεν επιβραβεύω τέτοιες ενέργειες. Γι'αυτό άλλωστε μιλάω για τρελλό. Απλά πιστεύω ότι με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και την πίεση που ασκείται στον κόσμο κάποτε θα γινόταν και αυτό. Τώρα όσον αφορά το λιντσάρισμα έχουν πρώτα πολλοί άλλοι σειρά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

θεωρω άστοχη την τοποθετηση του προηγούμενου συναδερφου.Έμεσα επιβραβευει τετοιες ενεργειες.Προσωπικά απορώ που δεν λιντσάρισαν το δράστη.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που επιβραβεύει τέτοιου είδους ενέργειες...

Φυσικά και δεν είναι τρόπος επίλυσης προβλημάτων αυτός, δε θα γίνουμε Ταλιμπάν

Από την άλλη όμως...

όσοι τόσα χρόνια υποβάλλουν τους πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία γιατί απλά "την έχουν δει" έτσι, είναι ευκαιρία να θορυβηθούν λιγάκι

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι!

Οφείλουν να σεβαστούν επιτέλους τον σκοπό για τον οποίο βρίσκονται στις ρημαδοκαρέκλες τους

αλλά και να συλλογιστούν ότι γύρω τους άνθρωποι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης!

Άσε που στο πρόσωπο κάθε δημόσιου λειτουργού καθρεφτίζεται το κράτος με το "μαζί τα φάγαμε"

Συμπέρασμα λοιπόν... παντού μυρίζει μπαρούτι!

Παραίνεση .... μην πυροδοτείτε το φυτίλι !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Τώρα όσον αφορά το λιντσάρισμα έχουν πρώτα πολλοί άλλοι σειρά...

Σ' αυτό συμφωνώ.... Ήδη ο πρώτος τις έφαγε προχθές..... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Αστα να πάνε ,

και ο δικός μου κάτω στο χωριό έχει ξεφύγει ,

προς το παρόν στέλνει επιστολές ,

τωρά για αργότερα δεν ξερω τι θα κάνει ,

πάντως είναι στα όριά του γενικότερα.

19 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητή κυρία .....,

Αναφέρομαι στην τηλεφωνική επικοινωνία μας του περασμένου Αυγούστου αναφορικά με τις προσκλήσεις της υπηρεσίας που Διευθύνετε, αντίγραφα των οποίων σας επισυνάπτω και προτίθεμαι να σας παραδώσω με την ευκαιρία της αποψινής μας συναντήσεως στην εκδήλωση, για την οποία σας συγχαίρω προκαταβολικά.

Η κυρία ......, στην οποία μου συστήσατε να απευθυνθώ, μου δήλωσε κατηγορηματικά στην πρώτη τηλεφωνική μου επαφή , ότι πρέπει οπωσδήποτε να έρθω στο Βαθύ, όπως γράφει η πρόσκληση (ας αναφέρει ο αστερίσκος «αν συντρέχει περίπτωση τα στοιχεία που πρέπει να προσκομίσει ο φορολογούμενος» )

Όταν της είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω ενενήντα χιλιόμετρα Υδρούσα-Βαθύ και πίσω και επέμεινα να μου πει το λόγω, μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να με πάρει εκείνη αφού δει την περίπτωση. Με πείρε σε λίγα λεπτά και με ενημέρωσε πως πρέπει να προσκομίσω τα πιστοποιητικά που σημειώνω πάνω στην πρόσκληση. Της απάντησα πως τα έχω υποβάλει προ πολλού στο τμήμα κεφαλαίου και ότι έχω περαιώσει δηλώσεις και καταβολή φόρων κληρονομιών και ζήτησα να με συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα. Μου είπε στη συνέχεια πως ανεξάρτητα του ότι υπάρχουν τα έγγραφα, πρέπει να έρθω προσωπικά στο Βαθύ για να πάρω τη δήλωση και να κατέβω στο πρωτόκολλο να μου βάλουν σφραγίδα για τις μεταβολές, που, όπως βλέπει στον υπολογιστή της, έχω κανονικά υποβάλει. Το ότι έγινα Τούρκος είναι λίγο. Έξαλλος της είπα πως αφού επιμένει να οδηγήσω ενενήντα χιλιόμετρα για να μη σηκωθεί η ίδια από την καρέκλα της και κατεβεί μερικά σκαλοπάτια, θα το κάνω την άλλη μέρα το πρωί, αλλά να ετοιμάσει τη γούνα της, και με συνέδεσε με την υπηρεσία κεφαλαίου.

Η κυρία γλύτωσε (προσωρινά) το ξύλο και εγώ τη φυλακή γιατί, στην υπηρεσία κεφαλαίου που με γνωρίζουν και με άκουσαν σε τέτοια κατάσταση, μου είπαν να αγνοήσω την πρόσκληση και ότι θα τακτοποιούσαν αυτοί το θέμα, πράγμα που συμπεραίνω πως έγινε.

Δυο μέρες αργότερα, μου τηλεφώνησε από την εταιρεία του μακαρίτη η γραμματέας του και μου είπε πως η χήρα του έχει πάθει νευρικό κλονισμό γιατί, πείρε μια πρόσκληση από την υπηρεσία σας που την καλεί να έρθει εντός πέντε ημερών από λήψεως, από την Αθήνα στην Εφορία Σάμου και δεν ξέρει τι να κάνει. Της είπα φυσικά να αγνοήσει την πρόσκληση. Αν εσείς προσωπικά (το δικό σας μόνο όνομα αναφέρεται στις προσκλήσεις) , ή οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος υπάλληλος χρησιμοποιεί με ευθύνη σας τη σφραγίδα και το όνομά σας , καλεί αντίκλητο φορολογουμένου να κάμει ενενήντα χιλιόμετρα ή φορολογούμενο να έρθει από Αθήνα Σάμο, για να μη σηκωθεί η ίδια από την καρέκλα της και κατεβεί μερικά σκαλοπάτια, τότε δεν σας χρειάζεται μόνο ξύλο. Κρέμασμα σας χρειάζεται.

Δεν χρειάζεται να σας πω για την απεριόριστη εκτίμηση που έχω για σας και που πιστεύω πως είναι αμοιβαία . Για το λόγω τούτο πριν κάθε μου περαιτέρω ενέργεια σας απευθύνω την παρούσα μου για να μην εκπλαγείτε. Δεν προτίθεμαι να ενεργήσω «Νόμιμα» , Αυτό αν νομίζετε πως πρέπει, μπορείτε να το κάμετε εσείς. Εγώ, επειδή γνωρίζω προκαταβολικά τα πορίσματα της κάθε ΕΔΕ, θα δώσω δημοσιότητα στο θέμα. Είτε στα κανάλια που μπορεί και να κάμουν τη πάπια είτε, στα blogs, πού δεν θα κάμουν τη πάπια. Το χρωστάω στην προσωπική μου συνείδηση που την γνωρίζετε, στα παιδιά μου και προ πάντων στα εγγόνια μου, που, τα μέτρα λιτότητας μου στέρησαν τη δυνατότητα να τα βλέπω ή να τους κάνω ένα δωράκι, για να μπορείτε εσείς και οι συνάδελφοί σας να λαμβάνετε τον όποιο κουτσουρεμένο μισθό σας και αντί να λειτουργείτε με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη, όπως σας ένταξε το Σύνταγμα, να καταντάτε δυνάστες του.

Επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ οικογενειακή χαρά και γαλήνη τις μέρες των εορτών και πάντοτε,

Με τιμή και εκτίμηση

(μπάρμπα-Μήτσος)

Με τιμή,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Ρε παιδιά,έχω την εντύπωση ότι, αν όλοι οι υπάλληλοι (δημόσιοι & ιδιωτικοί) είχαν

το χαμόγελο στα χείλια του και ΠΑΝΤΟΤΕ την διάθεση να εξυπηρετήσουν το κοινό,δηλαδή

την πρόθεση,άσχετα με το αποτέλεσμα,τότε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τρελαινότανε κατά την επαφή

του με τις υπηρεσίες,κυρίως με τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ.

Σας μιλάω στο λόγο της τιμής μου,ότι έχω συναντήσει υπάλληλους με το χαμόγελο και

την ευγένεια να προσπαθούν να σε εξυπηρετήσουν και για τον ΑΛΦΑ ή ΒΗΤΑ λόγο να μην

περνάει από το χέρι τους. Ε..λοιπόν και μόνο η στάση του δεν μου άφησε κανένα περι-

θώριο να θυμώσω.

Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό το απλό πράγμα???? Τόσο

κακό είναι το χαμόγελο και η ευγένεια????

Πιστεύω πάντως ότι δυστυχώς οι κακοί υπάλληλοι,την έχουν μέσα στο πετσί τους την

κακή συμπεριφορά και δεν αλλάζουν με τίποτα. Γιαυτό το λόγο θα έπρεπε όλους αυτούς,

που έχουν κακή παράδοση στην επαφή τους με το κοινό,να τους έχουν σε θέσεις,ώστε

να μην έρχονται αντιμέτωποι με κανένα.

Είμαι βέβαιος,μετά από τόσα χρόνια δουλειάς ότι οι κακοί υπάλληλοι,είναι ελάχιστοι

έλα όμως,που οι κακές συμπεριφορές είναι αυτές,που μας τρελαίνουν και πολλές φορές

μας κάνουν να χανουμε τον ύπνο μας.Οι καλές συμπεριφορές αντίθετα,δεν μας αφήνουν

τραύματα,ώστε να πρέπει να τα επουλώσουμε και έτσι σβύνουν,πολύ γρήγορα.

Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές,αλλά αν αντιμετωπίσουμε τον απέναντι με χιούμορ και

συγκατάβαση,πιστεύω ότι πάντα τον κερδίζουμε.

Με την συγκατάβαση και το χαμόγελο,ακόμα και τον"βαρεμένο",μπορείς να τον κερδίσεις.

καλά Χριστούγεννα φίλοι.

με αγάπη

Βαγγέλης Φαφούτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Μικροπωλητές έδειραν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε παζάρι της Ξάνθης

Οι υπάλληλοι ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας να κάνουν την δουλειά τους όταν είδαν κλίμα επιθετικότητας

Γρονθοκόπησαν τους άνδρες υπαλλήλους του ΣΔΟΕ από Κομοτηνή και Ξάνθη, ο ένας πήγε και στο νοσοκομείο με τραύμα στο μάτι

Δεν συνελήφθη κανένας γιατί διέφυγαν αν και προσήχθησαν στο Τμήμα κάποιοι ύποπτοι

Πάντως μηνύσεις σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκαν ενώ και οι υπάλληλοι αναμένουν για το θέμα κείμενο συμπαράστασης του συνδικαλιστικού τους φορέα

Φοβούνται την δημιουργία φαινομένου Ζωνιανών στην Ξάνθη, οι αρχές αφού οι πρώτες σκληρές αντιδράσεις ήδη άρχισαν να εκδηλώνονται και μάλιστα από μικροπωλητές που λειτουργούν σαν γκέτο στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά. Οι λέξεις αυτές μπορεί να φαντάζουν ως υπερβολικές, αλλά είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται με προπηλακισμό των οργάνων του κράτους, που ενώ βγήκαν να ασκήσουν το έργο τους όπως είναι ο ελεγκτικός χαρακτήρας των παζαρτζήδων στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι πέντε υπάλληλοι του ΣΔΟΕ μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες ανέλαβαν να ελέγξουν τους μικροπωλητές στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων και μάλιστα εν όψει των γιορτών όσον αφορά την έκδοση τιμολογίων, στοιχείων κλπ. Όχι μόνο δεν συνάντησαν πνεύμα συνεργασίας και προθυμίας να υποστούν τον έλεγχο, αλλά τους εξύβρισαν και τους προπηλάκισαν λέγοντας ότι με το ζόρι βγαίνει το μεροκάματο και θέλουν κι άλλα βρίζοντας για την φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης.

Φοβούμενοι προφανώς την επιβολή προστίμων και κλπ αντέδρασαν γρονθοκοπώντας το συνεργείο που όταν είδε αυτό το κλίμα κάλεσε την αστυνομία για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Φυσικά αυτό δεν επετεύχθη αφού τελικά οι πρωταγωνιστές έφυγαν οι περισσότεροι μικροπωλητές εξαφανίστηκαν στο άκουσμα της παρουσίας του ΣΔΟΕ και το παζάρι σχεδόν διαλύθηκε εσπευσμένα ενώ ο ένας υπάλληλος ελεγκτής με χτύπημα στο μάτι κατέληξε στο νοσοκομείο Ξάνθης για την παροχή βοηθειών και ο ι υπόλοιποι επίσης μετά την προσβλητική κι αναίτια προσωπική επίθεση που δέχθηκαν κατευθύνθηκαν για την υποβολή μήνυσης αφού ότι συνέβη έγινε κατά την ενάσκηση υπηρεσίας κι εντολής της προϊσταμένης τους αρχής. Το χαρακτηριστικό είναι ότι δεν συνελήφθη κανείς αλλά έγιναν προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα υπόπτων.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν παρά τα οποία περιστατικά» τονίζει ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ κ. Γρηγοριάδης, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα στο συμβάν στην επικοινωνία που είχαμε. Πάντως αναμένεται να εκδοθεί κείμενο συμπαράστασης στους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους κι εδάρησαν από τους ελεγχόμενους, από το συνδικαλιστικό τους όργανο στην Αθήνα που ενημερώθηκε σχετικά.

Γεγονός είναι ότι η οικονομική στενότητα και η απόγνωση που αντιμετωπίζουν οι μικροεπαγγελματίες, λειτουργεί σαν αγχόνη που σφίγγει στο λαιμό τους καθημερινά βιώνοντας τα αδιέξοδα ενώ το γεγονός οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό οδηγεί σε εκρήξεις.

Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν νομιμοποιεί περιπτώσεις αυτοδικίας, ούτε μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα η αγορά δίχως ελεγκτικούς μηχανισμούς. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν περιστατικά έντασης, που μπορεί να εκπορεύονται από μια άσχημη ψυχολογία αλλά δεν νομιμοποιούν ως ενέργειες που πλέον μπαίνουν στην καθημερινότητά μας.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_1793.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...