Προς το περιεχόμενο

Πιστοποίηση ΙΕΚ Μηχ Λογιστηρίου-Προς διορθωτές: Απαντήσεις από ΟΕΕΚ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

θα ήθελα να απευθυνθώ σε λογιστές ή οικονομολόγους οι οποίοι διδάσκουν σε ΙΕΚ ειδικότητας Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και έχουν διορθώσει γραπτά των εξετάσεων πιστοποίησης.

Αν κάποιος τυχαίνει να έχει στην κατοχή του επίσημες απαντήσεις του ΟΕΕΚ και μπορεί να μου τις στείλει ή να τις δημοσιεύσει (γιατί υποτίθεται ότι είναι γνωστές σε όλους αφού έχουν δοθεί μέσα στην τάξη..), θα βοηθούσε εμένα όπως και πολλούς συνυποψηφίους που ψάχνουν να τις βρουν.

Προσοχή, αναφέρομαι στις επίσημες απαντήσεις, αυτές που δίνει ο ΟΕΕΚ κάθε φορά για τις 11-15 ερωτήσεις που κληρώνει, πριν από κάθε διαδικασία εξετάσεων και όχι σε αυτές που κυκλοφορούν σε βιβλιοπωλεία, οι οποίες είναι γραμμένες από συναδέλφους που διδάσκουν. Πολλές από αυτές τις σημειώσεις από διάφορα βιβλιοπωλεία, διαφέρουν μεταξύ τους, όχι ως προς την ορθότητα των απαντήσεων, αλλά ως προς το μέγεθος κάθε απάντησης. Έτσι είναι δύσκολο για κάποιον, ακόμη και καλά προετοιμασμένο, να ξέρει ποια από όλες αυτές τις πληροφορίες σε κάθε ερώτηση θεωρεί ο ΟΕΕΚ ως πλήρη-σωστή απάντηση.

Αν κάποιος διορθωτής έχει στην διάθεσή του κάποιες από τις απαντήσεις που του έχει δώσει ο ΟΕΕΚ, έστω και λίγες, αν μπορεί ας μου τις στείλει

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...