Προς το περιεχόμενο

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και ένα μήνα άνοιξα λογιστικό γραφείο κοντα στο κέντρο της Αθήνας.Σημειωτέο ότι είμαι στο επάγγελμα 30 χρόνια αλλά μέχρι τώρα εργαζόμουν με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας.Υπάρχει ακόμη ενα λογιστικό γραφείο στη περιοχή που έχει αναρτήσει πινακίδα ότι συντάσσει φορολογικές δηλώσεις με 25 ευρω.

Σήμερα λοιπόν ζήτησα τους κωδικούς taxies για δύο φορολογούμενους απο τον ανωτέρω συνάδελφο, ο οποίος μου απάντησε ότι οι ίδιοι κωδικοί δεν μπορουν να χρησιμοποιηθούν γιατι υπάρχει κίνδυνος να κλειδώσει το e-mail που χρησιμωποίησε για την λήψη των ανωτέρω κωδικών.

Τονίζω δε ότι τους φακέλλους των δυο φορολογουμένων με όλο το αρχείο των δηλώσεων και με τη σφραγίδα του συναδέλφου τους κατέχω στο γραφείο μου όπως μου τους έφεραν οι πελάτες μου.

Τα ανωτέρω τα καταθέτω απο αγανάκτηση για ωρισμένους που θεωρούν οτι το λογιστικό επάγγελμα μπορεί να γίνει ξέφραγο αμπέλι και να λέει αλλά και να κάνει ο καθένας άσχετος οτι θέλει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 month later...

Στην υπηρεσία taxisnet της Γ.Γ.Π.Σ. μπορείς να στειλεις email με τα στοιχεία των φορολογουμένων και να ζητήσεις την αλλαγή του ονόματος χρήστη και κωδικου, λόγω αλλαγής λογιστή. Ούτε και εγώ θα έδινα τους παλιούς κωδικούς σε άλλον συνάδερφο, όμως θα του εξηγούσα ,ως όφειλα, την διαδικασία για να αποκτήσει καινούργιους.

wink.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...