Προς το περιεχόμενο

1η Παρέμβαση(Συζήτ): Διαφάνεια στον ΟΑΕΕ.Δημοσιεύονται ισολογισμοί; Ποιοί οι λόγοι κατάρρευσης; Χαμένα χρήματα προσπαθούν να τ' ανακτήσουν με σπασμωδικές κινήσεις (επιχειρήσεις σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων) αντί να τιμωρηθούν οι υπαίτιο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧ.& ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών

O.A.E.E.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Δ/ΝΣΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

& ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ Προμηθειών (Κ0741)

Ταχ.Δ/νση Σατωβριάνδου 18

Πληροφ Ε. Κολορίζου

Fax : 210- 5228821

Τηλ 210- 5285583

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΡΙΘ. 8 / 2009

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) ΝΠΔΔ προσκαλεί ιδιώτες που διαθέτουν κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις πανελλήνια σε εκδήλωση ενδιαφέροντος με υποβολή σφραγισμένων προσφορών για σύναψη συμβάσεων για την φιλοξενία σ’ αυτές παιδιών υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Ε.

Οι προσφορές θα υποβληθούν στις 29/ 05/ 2009 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ ενώπιον της Επιτροπής Προμηθειών του Ο.Α.Ε.Ε. στα Γραφεία του Ταμείου, Ακαδημίας 22 Αθήνα ημιώροφος .

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την παραλαβή της σχετικής πρόσκλησης μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο Τμήμα Προμηθειών ΟΑΕΕ Σατωβριάνδου 18 Αθήνα 5ος όροφος Τηλ. 210-5285583 FAX 210-5228821 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα έξοδα δημοσίευσης στον Τύπο βαρύνουν τον ΟΑΕΕ.

ΑΘΗΝΑ 14 / 05 /2009

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧ. & ΚΟΙΝ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

(Ο.Α.Ε.Ε)

ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘ.ΔΙΟΙΚ.ΥΠΟΣΤ.

Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜ.ΣΤΕΓ.& ΑΞΙΟΠ.ΠΕΡ.(0740)

ΤΜΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ(0743)

Ταχ.Δ/νση Σατωβριάνδου 18

Πληροφ. Ι. Γιαννακοπούλου

Fax : 210- 5285654

Τηλ 210- 5285629

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο ΟΑΕΕ διενεργεί Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη μίσθωση ακινήτου ελαχίστης επιφάνειας 1200 τ.μ. με δυνατότητα απόκλισης συν πλην (±) 10% περίπου, για τη στέγαση των Υπηρεσιών του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής του ΟΑΕΕ ή για τη μίσθωση δύο διαφορετικών ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Δ/νσης Δυτικής Αττικής επιφάνειας 250,00τ.μ. και 900,00τ.μ. για την στέγαση του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου και της Περιφερειακής Δ/νσης Δυτικής Αττικής αντίστοιχα με δυνατότητα απόκλισης συν πλην 10%.

Η μίσθωση θα έχει διάρκεια δώδεκα (12) ετών.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 17 -06 -2009 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ στο κτίριο του ΟΑΕΕ στην Αθήνα, επί της οδού Ακαδημίας 22, στον ημιόροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΟΑΕΕ-Περιστερίου τηλ. 210-5780916 (Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι) και στο αρμόδιο Τμήμα Στέγασης και Συντήρησης της Κεντρικής Υπηρεσίας, τηλ. 210-5285629 (Αθήνα, Σατωβριάνδου 18–3ος όροφος – γραφείο 305) ,τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η δαπάνη δημοσίευσης βαρύνει τον ΟΑΕΕ.

Αθήνα 11-05-2009

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς Κίμωνα;

Υπενθυμίζω την επιστολή για έγκριση:

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?...ost&id=5862

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(Πρέπει να υπάρχουν αρκετές υπογραφές κάτω από το κείμενο)

1) diba

2) jamaican

3) +lakis

4) DAS

5) ΧΡΥΣΑ

6) Στέλιος

7) Β25

8) pallisp

9) MXalit

10)xdanger

11)All Bandy

12)stefanos_her

13)MDASK

14)ALE

15)Alx

16)san

17)ΑΝΘΗ

18)MarinosKab

19)Karolos

20) sakislog

21) bro

22) ster

23)sterst

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοείς Κίμωνα;

Υπενθυμίζω την επιστολή για έγκριση:

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?...ost&id=5862

Εννοω καλέ και αγαπημένε μου φίλε ,

ότι τα του ΟΑΕΕ συνεχίζουν να λειτουργουν κανονικότατα και οι προμηθειές τους και οι πανάκριβες ενοικιάσεις κτιρίων και οι κατασκηνώσεις και όλα .

Επειδή όλες αυτές τις ημέρες διαβάζω θέματα γαι τον ΟΑΕΕ , κανένας μα κανένας εκπρόσωπός του δεν κάνει αναφορά σε κακοδιαχείριση , σε χαμένα εκ/ρια ευρώ σε επενδύσεις , σε μίζες , σε ρεμούλες σε κλεψιές .

Σκεφτομαι ότι το 2001 πλήρωνα 416 ευρω το δίμηνο και προχτές πλήρωσα 800,00.

Σκέφτομαι ότι ο πατέρας μου πλήρωνε υποχρεωτικά εισφορες στο ΤΕΒΕ για πάνω απο 10 χρόνια , αλλα ουδέποτε εισέπραξε ούτε μία δραχμούλα λόγω παράλληλης ασφάλισης .

Μετά βλέπω ότι ούτε σε μία επιστολή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε και απογοητεύομαι .

Μιά που την ανέφερα , μια χαρά είναι η επιστολή και την υπογράφω και εγώ , αλλα αν θες την αποψή μου , θα την γράψουν ξανά εκεί που δεν πιάνει μελάνι .

Η άποψη μου είναι ότι θα επρεπε να συνταχθέι μια επιστολή , προς τον αρμόδιο εισαγγελέα στην οποία να απαιτούσαμε να προβεί στις απαραίτητες ενέργεις για άμμεσο έλεγχο των οικονομικών του ΟΑΕΕ και την ανεύρεση των πραγματικών λόγων κατάρευσης του σχετικού ταμείου και όχι μόνο .

Τώρα θα μου πείς ................ θα έρθει και αυτό όπως εκέινη η ......δευτέρα .

Ε εντάξει , δίκιο έχεις .

Φιλιά πολλά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ φίλε DAS

Αρχικά χαίρομαι που έστω και ένας άνθρωπος από εδώ μέσα κατάλαβε επιτέλους ποιο είναι το πρόβλημα.

Η συζήτηση αυτή είναι μια μικρογραφία της σημερινής Ελλάδας και της κατάστασης που επικρατεί σε αυτή.

Ακριβώς όπως το λες φίλε DAS το θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι ΘΕΜΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ εκεί είναι η ουσία, και εμείς δεν ασχολούμαστε με την ουσία αλλά με τα ψίχουλα. Δηλαδή όλο το πρόβλημα του ΟΑΕΕ είναι αν θα πληρώνει κανονικά η όχι ο υδραυλικός που είναι στο χωριό και κάνει δουλειές στην πόλη ?

Η στραβός είναι ο γιαλός…………

Κύριοι αν θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο πρέπει να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση και να απαντηθεί ένα και μόνο ερώτημα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ?

Αν ναι τότε ας ασχοληθούμε με τα ψιλά γράμματα.

Αν δεν μπορούν αυτό να το κάνουν να το οργανώσουν να το αποδείξουν να το τεκμηριώσουν και τελικά να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα λογικό οι ΛΟΓΙΣΤΕΣ οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ οι ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ για τα δικά τους λεφτά τότε πως μπορούν να το κάνουν ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ?

Αν από εδώ μέσα που είναι μαζεμένοι τόσοι πολλοί από αυτό τον χώρο δεν μπορούν να συνεννοηθούν να ξεκινήσουν κάτι σε αυτήν την κατεύθυνση έστω και μόνο να ακουστεί μια άλλη γνώμη να πέσουν μερικές τουφεκιές έστω και άσφαιρες έτσι για να μην λένε πως είμαστε και εντελώς ανύπαρκτοι τότε λυπάμαι αλλά είμαστε στο τέλος. Όπως ακριβώς συμβαίνει με την ελληνική κοινωνία τώρα. Ο καθένας κοιτάζει μίζερα τον εαυτούλη του και σκέφτεται ότι οι δεκαπεντάχρονοι δεν είναι στην πόρτα μου αλλά στου διπλανού.

Που είναι οι προστάτες των επαγγελματιών που κατηγορούν ο ένας τον άλλο για τις καρέκλες ? Μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν τα χρήματα των ταμείων διαχειρίζονται σωστά, με στοιχεία όμως, αν ναι καλώς αν όχι ποιος θα πάει φυλακή για αυτό ? Στην διοίκηση του ΟΑΕΕ δεν συμμετέχουν συνδικαλιστές ? Αν θέλουμε κάτι να κάνουμε για τα παιδιά μας αλλά κυρίως για να σεβόμαστε τους εαυτούς μας πρέπει κατά την γνώμη μου να κάνουμε κάτι σε αυτή την κατεύθυνση της διαφάνειας και της αλήθειας. Τα υπόλοιπα είναι λίγο ρομαντικά και έχουν το χαρακτηριστικό του καναπέ που έχεις βολευτεί και λες που να τρέχω τώρα άσε και κάποιοι άλλοι θα το κάνουν δεν είναι αυτά για μας κλπ

ΥΓ τώρα που τα γράφω αυτά περνάει από κάτω μια πορεία με παιδιά που τα κυνηγάνε αστυνομικοί …………..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε παιδιά...

Βρε παιδιά...

Για όλα να κινηθούμε.

Κανένας δεν απέκλεισε τίποτα..

Το ότι ετοιμάζουμε μια εύκολη επιστολή (χμ... :P ) σημαίνει ότι παρατάμε τα άλλα και την ουσία;

Γιατί το λέτε αυτό;

Αφήστε έδαφος και για δευτερεύοντα θέματα. Δεν τα πετάμε επειδή τυγχάνει να είναι άλλα πιο σπουδαία. (Αν και επιφυλάσσομαι εάν δεν είναι σπουδαίο κάθε Διοικητής να γράφει στα παλαιά του υποδήματα τους Νόμους του Κράτους. Εγώ νιώθω ότι κρύβει τεράστιο ενδιαφέρον αυτό..) Αλλά τέλος πάντων …

Ας πάμε σε αυτό που λέτε ουσία (και συμφωνώ).

Εδώ αισθάνομαι ειλικρινά λίγος, αισθάνομαι μειονότητα αλλά όλα αυτά τα αισθάνομαι και δεν βγαίνει κάποιος να πει ευθέως «Προτείνω να το κάνουμε έτσι και όχι έτσι και το υποβάλλω σε ψηφοφορία»

Αναφέρομαι στην άποψή μου ότι δεν μπορείς να στείλεις κατ’ ευθείαν εισαγγελέα έτσι στα καλά καθούμενα. Αισθάνομαι βρε παιδιά ότι πρώτα στέλνουμε την επιστολή «"ενημερώστε μα για τα αποτελέσματα, για τους ισολογισμούς, για τον λόγο που βρίσκεται το ΤΕΒΕ σε πρόβλημα "»

Αν απαντήσουν με συγκεκριμένα στοιχεία τα επεξεργαζόμαστε και ξανά ζητάμε περαιτέρω διευκρινήσεις

Αν απαντήσουν με πλάγιο τρόπο ξανά ζητάμε επιτακτικά περαιτέρω διευκρινήσεις.

Εάν δεν απαντήσουν τους προειδοποιούμε ότι εάν δεν απαντήσουν σε «χ» χρόνο θα κινηθούμε νομικά.

Και ούτω καθεξής…

Είστε σίγουροι ότι είναι σωστή η διαδικασία της επιτόπου αποστολής εισαγγελέα χωρίς καμία διερεύνηση χωρίς καμία προειδοποιητική επιστολή; Είστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε χωρίς κανέναν προηγούμενο έλεγχο νομικά; Τυχόν λάθη και αβλεψίες είστε έτοιμοι να τις σηκώσουμε;

Η «οργή» αυτή η γαμημένη η «οργή» μας οδηγεί και μας αφαιρεί την δυνατότητα οργανωμένης σκέψης.

Βρε παιδιά ας την αντικαταστήσουμε με την «ενεργητικότητα»…

Γράψτε επιστολές…

Γράψτε ιδέες…

Δώστε χρόνο από τον χρόνο σας…

Ενεργείστε και αφήστε πίσω την γαμημένη την «οργή» έστω κι ας έχετε χίλια δίκια…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η οργή καλά κάνει και υπάρχει.

Ομως...ομως ...με το να καθόμαστε και να λέμε ό,τι και να κάνουμε θα πάει στο καλάθι των αχρήστων ,η οργή δεν εκτονώνεται.

Ως εκ τουτου συμφωνώ με τον Κωστή στο ότι πρέπει να ενεργοποιηθούμε άμεσα.

Αρκετά πιαστήκαμε καθισμένοι στα γραφεία μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η οργή καλά κάνει και υπάρχει.

Ανθή δεν διαφωνώ. Είναι γενεσιουργός αιτία της ενεργοποίησης. Όμως, στο στάδιο της ενεργοποίησης, η νηφαλιότητα και η μεθοδικότητα είναι αυτές που πρέπει να πάρουν την σκυτάλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα!

Κι εγώ μαζί σου Κωστή.

Με το ίδιο σκεπτικό! Να ξεκινήσουμε από κάτι "μικρό", να τεστάρουμε όπως λες το όλο εγχείρημα, να δούμε τις ενδεχόμενες δυσκολίες ή ασυνεννοησίες που θα προκύψουν, ώστε όταν θα πάμε να κυνηγήσουμε το μεγάλο ψάρι να έχουμε και μια εμπειρία παραπάνω βρε αδερφέ! Όσο και να το πεις θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι!

Ο DAS μου θυμίζει την οικογένεια του θύματος στο δικαστήριο που ορμάει να λιντσάρει το δολοφόνο!!!

Τα δίκια της έχει η οικογένεια , ναι ! Αλλά ο φόβος της αυτοδικίας δεν απέτρεψε ποτέ το έγκλημα, η δικαιοσύνη ( όταν αυτή εφαρμόζεται ) το αποτρέπει.

Το ζητούμενο δεν είναι να λιντσάρουμε όλοι μαζί ( θα τον φάμε βρε το φονιά και 5-6 να είμαστε ).

Το ζητούμενο είναι με την συνεχή πίεση να απαιτήσουμε την εφαρμογή του νόμου και τη διαφάνεια.

Κωστή, δε μαζεύουμε τις απόψεις για το θέμα και να θέσουμε ψηφοφορία να δούμε πως θέλουμε να προχωρήσουμε;

(μη με πείτε τεμπέλα, δεν ξέρω να το κάνω...:P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με τον +λακη. Η οργή πρέπει να ελεγχθεί ώστε να μην αποτρέπει την λογική. Και η λογική μου λέει ότι πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία με την απαίτηση απαντήσεων από τους ίδιους πρώτα.

Το ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό δεν πρέπει να εμποδίζει το άλλο καλό που θα γίνει..... Βεβαίως η ουσία δεν είναι στην ασφάλιση χωριανού, αλλά αν αφήσουμε το ένα θέμα για να κάνουμε κάτι άλλο ποτέ δε θα κάνουμε τίποτα...

Εγώ θα το πάω ακόμα παραπέρα....... δεν μου αρέσει να μην έχω επιλογές όσον αφορά την ασφάλιση μου, και γιατί να καθορίζουν άλλοι το που θα ασφαλιστώ, τι σύνταξη θα πάρω, τι περίθαλψη θα έχω, γιατί να μην έχω δικαίωμα επιλογής έστω με συνεισφορά στην κοινωνική ασφάλιση χωρίς να έχω απαιτήσεις από αυτή........

Τότε γιατί να ασχοληθούμε με τον ΟΑΕΕ που ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η νοοτροπία δημόσιας διοίκησης... ας το καταργήσουμε μια και καλή!!!

Έτσι δε πρόκειται να κάνουμε πρόοδο, ας ξεκινήσουμε με τον τρόπο του Σταυρουλάκη και τα υπόλοιπα θα έρθουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανθή δεν διαφωνώ. Είναι γενεσιουργός αιτία της ενεργοποίησης. Όμως, στο στάδιο της ενεργοποίησης, η νηφαλιότητα και η μεθοδικότητα είναι αυτές που πρέπει να πάρουν την σκυτάλη.

Επιπροσθέτως ας μην ξεχνάμε ότι, η μαζική οργή όταν εκδηλώνεται ολοφάνερα ως έτσι , δημιουργεί τις χείριστες εντυπώσεις.

Συμφωνώ λοιπόν, ότι χρειάζεται νηφαλιότητα και μεθοδικότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι ,

να ξεκαθαρίσω πως δεν ζήτησα να πλακώσουμε κανέναν στον ξύλο , απλά επειδή θεωρώ δεδομένη την κακοδιαχείρηση στον ΟΑΕΕ , είπα να ζητήσουμε παρέμβαση του εισαγγελέα , διότι κάποιοι έπαιξαν και έχασαν τα χρήματα που πληρώνουμε εδώ και δεκαετίες .

Το ότι η κακοδιαχειρηση είναι δεδομένη , προκύπτει και απο την αποφαση για την οποία συζηταμε , θα φανεί και στο άμμεσο μέλλον , όταν ο ΟΑΕΕ θα αποφασίσει την 14μηνη καταβολή των εισφορών μας.

Δεν θα ήμουν αντίθετος σε όλα αυτά , ΕΑΝ υπήρχε σωστή διαχείρηση .

Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει .

Δήλωσα πως προσυπογράφω την επιστολή και ζήτησα να δοθούν οδηγίες για το ποιές ακριβώς θα είναι οι επόμενες κινήσεις μας .

Γνωρίζω πώς ο κωστής +λάκης , δουλεύει ώρες ατελείωτες πάνω σε αυτά τα θέματα και ειλικρινά δεν θέλω αυτές οι ώρες δουλειάς να πηγαίνουν χαμένες .

Στην συγκεκριμένη επιστολή δεν ζητάμε πουθενά να μας δοθούν τα οικονομικά στοιχεία του ΟΑΕΕ , εκτός και εάν δεν εχω διαβάσει κάτι σωστά .

Θεωρώ λοιπόν , πως σε κανα δίμηνο θα μας απαντήσει το αρμόδιο όργανο , στο οποίο θα απευθυνθούμε , πως όντως δεν μπορεί μία απόφαση του Δ/τη του ΟΑΕΕ να αναιρεί τον Νόμο , αλλα δεν μπορεί να επέμβει στα εσωτερικα του ΟΑΕΕ .

Και κάπου εκεί , θα πρέπει να ξανασκεφτούμε τις επόμενες κινήσεις μας .

Διαβάστε τις θέσεις των προισταμένων των τμημάτων του ΟΑΕΕ και πείτε μου άν εσείς κάπου βλέπετε να αναφέρουν πως έχουν κάνει λάθη , για να μην πώ παρανομίες .

Μπείτε έτσι για πλάκα στην ιστοσελίδα του και δείτε τις προκυρήξεις για τους διαγωνισμούς , δείτε πόσα γραφεία 1200 τμ νοικιάζονται για 20ετίες .

Το μόνο που θα δείτε να λένε , είναι ότι δεν πληρωνουν τις εισφορές τους οι ασφαλισμένοι λόγο κρίσης , ότι είναι πολλοι οι συνταξιούχοι , ότι καταβάλλουν 14 συντάξεις , ενώ πληρώνουν 12 εισφορές οι ενεργοί ασφαλισμένοι και πάμπολες τέτοιες δικαιολογίες .

Και ρωτάω οργισμένα , όλα αυτά προέκυψαν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια .?????

Τα γ........α τα ομόλογα δεν διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα του ΟΑΕΕ.

Η γ........η η ψηφοθηρία , η ριμάδα η μίζα , η ρουφιάνα η προμήθεια δέν έχει παίξει κανένα ρόλο .????

Πάντα αυτή η οργή φταίει για όλα .?????

Υ.Γ Παραμένω στην διαθεσή σας με οργισμένη ενεργητικότητα και υπόσχομαι πώς δεν θα ορμίσω για να λιντσάρω τον δολοφόνο . :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντα αυτή η οργή φταίει για όλα .?????

Υ.Γ Παραμένω στην διαθεσή σας με οργισμένη ενεργητικότητα και υπόσχομαι πώς δεν θα ορμίσω για να λιντσάρω τον δολοφόνο . :P

Βρε καθόλου και για τίποτα η οργή δεν φταίει!!!

Απλώς θολώνει το μυαλό.

Μαζεύεις - μαζεύεις και στο τέλος λες "αει γ.... κι εσύ κι ο γρύλος σου".

Πάντως, για το λιντσάρισμα, για μένα δεν υπόσχομαι!

Αν φτάσω στο αμήν θα του ορμήσω και ακριβώς αυτό θέλω να αποφύγω!!! :)

Με πνεύμα αισιοδοξίας... συνεχίζουμε?? Τι λέτε ??? :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζω όσα οργισμένα ή νηφάλια γράφονται στο θέμα αυτό.

Διαβάζω όσα αναφέρονται σχετικά με την πρόσφατη ¨ερμηνεία¨ του νόμου από τον διοικητή του ΟΑΕΕ αλλά και αυτά περί κακοδιαχείρισης και για την ανάγκη να ¨πληρώσουν ¨ κάποτε οι υπεύθυνοι.

Και σκέπτομαι

Μα όλους αυτούς τους κυρίους υπεύθυνους, εμείς οι ίδιοι, δεν τους έχουμε, όχι μόνο απαλλάξει από την όποια ευθύνη, αλλά και επιβραβεύσει κιόλας ?

Και εξηγώ

Άπειρα χρόνια τα αποθεματικά των ταμείων παρέμεναν ΑΤΟΚΑ στις τράπεζες.

Εμείς λοιπόν δεν ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε τις κυβερνήσεις αυτές που ¨χάριζαν¨ τα λεφτά των ταμείων, τα δικά μας λεφτά, στις τράπεζες ?

Εμείς δεν ψηφίσαμε ξανά και ξανά αυτούς που αποφάσισαν σαν ¨υπεύθυνοι¨ υπουργοί σε ¨υπεύθυνες¨ κυβερνήσεις να τοποθετηθούν τα δικά μας λεφτά στο χρηματιστήριο παραμονές των εκλογών του 2000 για να ανέβει ο δείκτης και να κερδίσουν ξανά ?

Ε λοιπόν τώρα τι ζητάμε ?

Δεν εγκρίναμε – επιβραβεύσαμε την πολιτική τους αυτή ?

Και μήπως και τώρα δεν ψηφίσαμε ένα από τα δύο κόμματα που ουσιαστικά λένε και μεταφέρουν το οικονομικό βάρος της κρίσης σε αυτούς που δεν φταίνε, στους μισθωτούς και μικροεπαγγελματίες, και όχι σ αυτούς που την δημιούργησαν ?

Τα πράγματα είναι απλά .

Μετά την απομάκρυνση απ το ταμείο …………………

Ας προσέχαμε

Όλα τα άλλα είναι για την τιμή των όπλων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι ,

να ξεκαθαρίσω πως δεν ζήτησα να πλακώσουμε κανέναν στον ξύλο , απλά επειδή θεωρώ δεδομένη την κακοδιαχείρηση στον ΟΑΕΕ , είπα να ζητήσουμε παρέμβαση του εισαγγελέα , διότι κάποιοι έπαιξαν και έχασαν τα χρήματα που πληρώνουμε εδώ και δεκαετίες .

Το ότι η κακοδιαχειρηση είναι δεδομένη , προκύπτει και απο την αποφαση για την οποία συζηταμε , θα φανεί και στο άμμεσο μέλλον , όταν ο ΟΑΕΕ θα αποφασίσει την 14μηνη καταβολή των εισφορών μας.

Δεν θα ήμουν αντίθετος σε όλα αυτά , ΕΑΝ υπήρχε σωστή διαχείρηση .

Το θέμα είναι όμως ότι δεν υπάρχει .

Δήλωσα πως προσυπογράφω την επιστολή και ζήτησα να δοθούν οδηγίες για το ποιές ακριβώς θα είναι οι επόμενες κινήσεις μας .

Γνωρίζω πώς ο κωστής +λάκης , δουλεύει ώρες ατελείωτες πάνω σε αυτά τα θέματα και ειλικρινά δεν θέλω αυτές οι ώρες δουλειάς να πηγαίνουν χαμένες .

Στην συγκεκριμένη επιστολή δεν ζητάμε πουθενά να μας δοθούν τα οικονομικά στοιχεία του ΟΑΕΕ , εκτός και εάν δεν εχω διαβάσει κάτι σωστά .

Θεωρώ λοιπόν , πως σε κανα δίμηνο θα μας απαντήσει το αρμόδιο όργανο , στο οποίο θα απευθυνθούμε , πως όντως δεν μπορεί μία απόφαση του Δ/τη του ΟΑΕΕ να αναιρεί τον Νόμο , αλλα δεν μπορεί να επέμβει στα εσωτερικα του ΟΑΕΕ .

Και κάπου εκεί , θα πρέπει να ξανασκεφτούμε τις επόμενες κινήσεις μας .

Διαβάστε τις θέσεις των προισταμένων των τμημάτων του ΟΑΕΕ και πείτε μου άν εσείς κάπου βλέπετε να αναφέρουν πως έχουν κάνει λάθη , για να μην πώ παρανομίες .

Μπείτε έτσι για πλάκα στην ιστοσελίδα του και δείτε τις προκυρήξεις για τους διαγωνισμούς , δείτε πόσα γραφεία 1200 τμ νοικιάζονται για 20ετίες .

Το μόνο που θα δείτε να λένε , είναι ότι δεν πληρωνουν τις εισφορές τους οι ασφαλισμένοι λόγο κρίσης , ότι είναι πολλοι οι συνταξιούχοι , ότι καταβάλλουν 14 συντάξεις , ενώ πληρώνουν 12 εισφορές οι ενεργοί ασφαλισμένοι και πάμπολες τέτοιες δικαιολογίες .

Και ρωτάω οργισμένα , όλα αυτά προέκυψαν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια .?????

Τα γ........α τα ομόλογα δεν διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα του ΟΑΕΕ.

Η γ........η η ψηφοθηρία , η ριμάδα η μίζα , η ρουφιάνα η προμήθεια δέν έχει παίξει κανένα ρόλο .????

Πάντα αυτή η οργή φταίει για όλα .?????

Υ.Γ Παραμένω στην διαθεσή σας με οργισμένη ενεργητικότητα και υπόσχομαι πώς δεν θα ορμίσω για να λιντσάρω τον δολοφόνο . :P

Συμφωνούμε με τις εξής σημειώσεις:

α) Οτι ένας χαζός θα διαφωνήσει με τις επισημάνσεις σου αλλά πρέπει να τις χειριστούμε με ιδιαίτερο τρόπο. Είναι πολύ σοβαρές. Είναι επικίνδυνες (ξέρεις τι εννοώ). Ειναι δομικές. Η "επίθεση" έγινε στην νύξη σου για κατ' ευθείαν εισαγγελεα.

β) Χάνεται η ενημέρωση μέσα σε τόσες σελίδες και έιναι φυσιολογικό. Το έχω γράψει ότι η επιστολή η πρώτη είνια μια έυκολη επιστολή απλά για να ξεκινήσουμε από αυτήν. Για να δούμε τα προβλήματα, τις αντιδράσεις, τα κενά. Επειδή η επιστολή που θα αναφέρει για την κακοδιαχέιρηση θέλει προσοχή ας μην την στείλουμε άμεσα πρωτου την σκεφτούμε. Ας στέιλουμε την έυκολη (σ.σ. αυτή που ενίσταται για το γεγονός Απόφαση Διοίκησης να αγνοεί Νόμο),και μετά και την δύσκολη (σ.σ. κακοδιαχείρηση). Γιατί βρε Κίμωνα ψάχνεις σε αυτήν την επιστολή αυτά που θες; Είπαμε αρκετές φορές - μην ψάχνω να το βρώ- σε άλλη επιστολή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι κακο να ασχοληθει ενας εισαγγελεας με τα τεκτενομενα στον ΟΑΕΕ , εδω ασχολουνται με το ποιος πηδηξε ποιαν .Ας ασχοληθουν και με κατι πιο σοβαρο

Υποβαλλεις ενα αιτημα σαν αμεσα θιγομενος και εαν κρινει οτι υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις προχωρα παρακατω .

Σαν πολυ πολυ στο απυροβλητο δεν ειναι τοσα χρονια και διαχειριζονται τον κοπο μας?

Να τους δωσουμε και αλλο χρονο , να βαλουν το Ταμειο ακομα πιο μεσα ?

Το επομενο τους βημα θα ειναι η υπερβολικη αυξηση των εισφορων μας , η πληρωμη 14 μηνιατικων , η μειωση της παρεχομενης περιλθαλψης , η αυξηση των οριων ηλικιας , η ενταξη του καφενειου του χωριου .

Ετσι θεωρουν οτι θα σωσουν το Ταμειο οι ασχετοι

Προταση :Κανουμε το αιτημα στον εισαγγελεα και το κοινοποιουμε στον ΟΑΕΕ

Ισως . λεω ισως να νοιωσουν λιγο την ανασα μας

Εγω συντασσομαι με τον Das .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβάζω όσα οργισμένα ή νηφάλια γράφονται στο θέμα αυτό.

Διαβάζω όσα αναφέρονται σχετικά με την πρόσφατη ¨ερμηνεία¨ του νόμου από τον διοικητή του ΟΑΕΕ αλλά και αυτά περί κακοδιαχείρισης και για την ανάγκη να ¨πληρώσουν ¨ κάποτε οι υπεύθυνοι.

Και σκέπτομαι

Μα όλους αυτούς τους κυρίους υπεύθυνους, εμείς οι ίδιοι, δεν τους έχουμε, όχι μόνο απαλλάξει από την όποια ευθύνη, αλλά και επιβραβεύσει κιόλας ?

Και εξηγώ

Άπειρα χρόνια τα αποθεματικά των ταμείων παρέμεναν ΑΤΟΚΑ στις τράπεζες.

Εμείς λοιπόν δεν ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε τις κυβερνήσεις αυτές που ¨χάριζαν¨ τα λεφτά των ταμείων, τα δικά μας λεφτά, στις τράπεζες ?

Εμείς δεν ψηφίσαμε ξανά και ξανά αυτούς που αποφάσισαν σαν ¨υπεύθυνοι¨ υπουργοί σε ¨υπεύθυνες¨ κυβερνήσεις να τοποθετηθούν τα δικά μας λεφτά στο χρηματιστήριο παραμονές των εκλογών του 2000 για να ανέβει ο δείκτης και να κερδίσουν ξανά ?

Ε λοιπόν τώρα τι ζητάμε ?

Δεν εγκρίναμε – επιβραβεύσαμε την πολιτική τους αυτή ?

Και μήπως και τώρα δεν ψηφίσαμε ένα από τα δύο κόμματα που ουσιαστικά λένε και μεταφέρουν το οικονομικό βάρος της κρίσης σε αυτούς που δεν φταίνε, στους μισθωτούς και μικροεπαγγελματίες, και όχι σ αυτούς που την δημιούργησαν ?

Τα πράγματα είναι απλά .

Μετά την απομάκρυνση απ το ταμείο …………………

Ας προσέχαμε

Όλα τα άλλα είναι για την τιμή των όπλων

Χαίρομαι που τα παραπάνω είναι λάθος... :)

Συμφωνώ ότι:

Αν υπήρχε επιστολή 500 ατόμων τότε γιατί είναι άτοκα τα λεφτά μας, αν είχαμε τον κάθε DAS τότε :P , τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

Και τι μας λες;

Οτι απομακρυνθήκαμε από το Ταμείο;

Και τι μας προτέινεις δηλαδής;

Να κάτσουμε στ αυγά μας;

Πρίτς... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω συντασσομαι με τον Das .

Το ξερω.... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχουμε δύο ταχύτητες και χρειάζεται να γίνουν μία. Στόχος ίδιος. Σκέψη ίδια.

Περιμένουμε και άλλες γνώμες ώστε να λάβουμε σωστή απόφαση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προταση :Κανουμε το αιτημα στον εισαγγελεα και το κοινοποιουμε στον ΟΑΕΕ

Ισως . λεω ισως να νοιωσουν λιγο την ανασα μας

Διομήδη, ως Υπέυθυνος στα Νομικά και με την βοήθεια της δικηγόρου αδελφή σου, μπορέις να αναλύσεις λίγο την διαδικασία; Να αναφερθείς σε θέματα όπως π.χ. αν χρειαζόμαστε δικηγόρο, τι κόστος περίπου θα έχει, αν έχουμε ευθύνες σε λάθος χειρισμούς και ποιοί μπορέι να είναι αυτοί, τι προϋποθέσεις για να κινηθούμε και γενικά ότι μας αφορά, ώστε να δούμε πιο βαθιά την πρότασή σας.

Καλό θα ήταν να συντάξεις και την επίσημη επιστολή στην οποία θα βασισθούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διομήδη, ως Υπέυθυνος στα Νομικά και με την βοήθεια της αδελφή σου, μπορέις να αναλύσεις λίγο την διαδικασία. Να αναφερθείς σε θέματα όπως π.χ. αν χρειαζόμαστε δικηγόρο, τι κόστος πε΄ριπου θα έχει, αν έχουμε ευθύνες σε λάθος χειρισμούς και ποιοί μπορέι να είναι αυτοί, και γενικά ότι μας αφορά, ώστε να δούμε πιο βαθιά την πρότασή σας.

Ηδη το κοιταζει .Εχω και ενα συμμαθητη εισαγγελεα

Ευθυνες σε ποιους χειρισμους εννοεις ?

Να παμε και να πουμε σε καποιον

" Παρακαλω επειδη δινω τοσα λεφτα και δεν ξερω πως διαχειριζονται δεν ριχνεις καμμια ματια γιατι μαζι με μενα ειναι και αλλοι 500,000 ασφαλισμενοι?"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηδη το κοιταζει .Εχω και ενα συμμαθητη εισαγγελεα

Ευθυνες σε ποιους χειρισμους εννοεις ?

Να παμε και να πουμε σε καποιον

" Παρακαλω επειδη δινω τοσα λεφτα και δεν ξερω πως διαχειριζονται δεν ριχνεις καμμια ματια γιατι μαζι με μενα ειναι και αλλοι 500,000 ασφαλισμενοι?"

Ελα ρε συ Μήδη..

Εννοώ ότι δεν θα μας ρωτήσουν π.χ. Ποιές συγκεκριμένες ενδέιξεις έχουμε ότι έχει γίνει κακοδιαχείρηση.

Για παράδειγμα τους λές την υπόθεση όπου Διοικητής Ασφ Ταμείου δήλωσε προχθές ότι τα Ασφ Ταμεία φοορδιαφέύγουν 2 δις κάνοντας εικονικές αγοραπωλησίες μια μέρα πριν λάβουν τον τόκο ώστε να αποφύγουν την φορολόγηση 10% (Θα το βρώ από την Ελευθεροτυπία να το ανεβάσω)

Το παράδειγμα μου δεν αφορά το πρόβλημά μας απ ευθέίας αλλά θέλω να δέιξω μήπως πρέπει να λέμε συγκεκριμένα πράγματα και όχι:

" Παρακαλω επειδη δινω τοσα λεφτα και δεν ξερω πως διαχειριζονται δεν ριχνεις καμμια ματια γιατι μαζι με μενα ειναι και αλλοι 500,000 ασφαλισμενοι?"

Αυτό εννοώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...