Jump to content

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΥ

Recommended Posts

συναδελφοι καλημερα.φυσικο προσωπο παντρεμενοσ με παιδια ανω των 35 ετων παρελαβε ετακ 2008 για 2 μονοκατοικιεσ 2 οικοπεδα σε επαρχια.συνολικησ αξιασ 179.000 ευρω.ποσο φορου 160 ευρω περιπου.το αφορολογητο ειναι 46000 περιπου. πωσ υπολογιζεται το αφορολογητο?το υπολοιπο τι φορο εχει?

ευχαριστω

• 6 months later...
Guest Danny

Γραφω εδω μιας και δεν μπορω να ξεκινησω καινουργιο "thread"...!!!

Μου ηρθε ΕΤΑΚ 2008 πριν αρκετους μηνες(μαλιστα διπλο)και ειδα οτι υπαρχει λαθος(που εκανα εγω γιατι δηλωνοντας ενα διαμερισμα εκανα την χαζομαρα και εγραφα και τα τετραγωνικα του οικοπεδου πανω στην οποια βρισκεται η πολυκατοικια...).Πηγα στην εφορια και εκανα ενα χαρτι(νομιζω επαναπροσδιορισμο λεγοταν του ΕΤΑΚ...πηγαινοντας συμβολαια των διαμερισματων κ.τ.λ)....περασαν σχεδον 2 μηνες και δεν ηρθε το διορθωτικο ΕΤΑΚ και πηρα τηλεφωνο την εφορια στην οποια ανηκω(μιας και διαβαζα για προστιμα)και μου εδωσαν το αρμοδιο τμημα και ο κυριος μου ειπε οτι απο την στιγμη που εκανες επαναπροσδιορισμο του ΕΤΑΚ λογω λαθων δεν συμπεριλαμβανομαι σε αυτους που θα εχουν προστιμο.Τον ρωτησα γιατι αργει τοσο πολυ καιρο και μου ειπε καποια στιγμη θα ερθει...!!!

Τι να κανω???

Υπαρχει καποιο τηλεφωνο στα γραφεια που κανουν επανασδιορισμο του ΕΤΑΚ?Φοβαμαι μηπως εχει χαθει το χαρτι επανασδιορισμου που εκανα και αντε μετα να αποδειξω οτι δεν ευθυνομαι.

Υπαρχουν αλλοι με το ιδιο προβλημα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!