Jump to content

πρόβλημα με ε-9.gr καί μη αναγνώριση ΑΦΜ συζήγου

Recommended Posts

Πρόβλημα με ε-9.gr .Στό αρχικό ε9 του 2005 η σύζηγος η οποία έχει ιδιοκτησία δέν είχε ΑΦΜ.Στο ε9 αυτό έχει καταχωρηθεί με το επώνυμο το πατρικό της.Ερχεται η ειδοποίηση γιά ηλεκτρονική διόρθωση μέ λάθος ότι ο ΑΦΜ είναι κενός.Η Σύζηγος βγάζει ΑΦΜ μέ επώνυμο όπως η ταυτότητα δλδ τού συζήγου αλλά όταν τό βάζουμε μάς αναφέρει ότι ο ΑΦΜ είναι ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΟΣ ΚΑΊ ΈΚΑΝΑ πάρα πολλές προσπάθειες!!!!!.Να διαγραψω τίς ιδιοκτησίες καί μετα να προσπαθήσω νά περάσω παλι στήν πρώτη σελίδα τη σύζηγο με το ΑΦΜ καί το επώνυμο όπως αναγράφεται στήν έκδοση του ΑΦΜ? Μπορεί κάποιος Να βοηθήσει?Ευχαριστώ προκαταβολικά

Πρόβλημα με ε-9.gr .Στό αρχικό ε9 του 2005 η σύζηγος η οποία έχει ιδιοκτησία δέν είχε ΑΦΜ.Στο ε9 αυτό έχει καταχωρηθεί με το επώνυμο το πατρικό της.Ερχεται η ειδοποίηση γιά ηλεκτρονική διόρθωση μέ λάθος ότι ο ΑΦΜ είναι κενός.Η Σύζηγος βγάζει ΑΦΜ μέ επώνυμο όπως η ταυτότητα δλδ τού συζήγου αλλά όταν τό βάζουμε μάς αναφέρει ότι ο ΑΦΜ είναι ΛΑΝΘΑΣΜΈΝΟΣ ΚΑΊ ΈΚΑΝΑ πάρα πολλές προσπάθειες!!!!!.Να διαγραψω τίς ιδιοκτησίες καί μετα να προσπαθήσω νά περάσω παλι στήν πρώτη σελίδα τη σύζηγο με το ΑΦΜ καί το επώνυμο όπως αναγράφεται στήν έκδοση του ΑΦΜ? Μπορεί κάποιος Να βοηθήσει?Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αν έβγαλε ΑΦΜ μόλις ήρθε η ειδοποίηση το ποιο προφανές είναι ότι το e-9.gr δεν είναι ενημερωμένο με τα πρόσφατα ΑΦΜ,

γι'αυτό βγάζει και το λάθος.

Πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του e-9.gr, δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση.

Μάλλον η λύση που προτείνει ο setk, είναι η πιο σωστή. Το taxis πάντως θέλει κάποιες μέρες να ενημερωθει για τις αλλαγές που γίνονται στις ΔΟΥ, οπότε, αν ο Α.Φ.Μ. εκδόθηκε τις τελευταίες 1-2 βδομάδες, ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο.

• 3 weeks later...
Guest Επισκέπτης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΟ WWW.E-9.GR ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ.

ΜΗΠΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Guest ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡ.ΜΙΧΑΛΗΣ

Και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με έναν φορολογούμενο, δεν αναγνώριζε το ΑΦΜ της συζύγου το οποίο είχε εκδοθεί μερικές ημέρες πριν τις διορθώσεις στο Ε-9. Έιναι καθαρά θέμα του προγράμματος του υπουργείου. Πρέπει να περιμένεις 1-2 εβδομάδες και μετά να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις.

Να διαγραψω τίς ιδιοκτησίες καί μετα να προσπαθήσω νά περάσω παλι στήν πρώτη σελίδα τη σύζηγο με το ΑΦΜ καί το επώνυμο όπως αναγράφεται στήν έκδοση του ΑΦΜ?

Εγω πάντως αυτό κάνω ,Διαγράφω τίς ιδιοκτησίες και μετά την σύζυγο και κατόπιν

περνάω την συζυγό και τα ακινητά της απο την αρχη.

Το πρόβλημα ειναι αν εχει αγροτεμάχια που δεν γίνετια να το κάνεις αυτό οπότε

κάνεις αυτό που σου προτείνουν.

Εμάς μας βγάζει άλλα προβλήματα .

Μας φέρνουν τώρα γνωστοί, ειδοποιητήρια που αφορούν φορολογούμενους που έχουν αφήσει τα εγκόσμια και στο χαρτί εμφανίζει το όνομα και αντικλέιτο .

Σε ένα που δοκίμασα , με κάθε δυνατό τρόπο με όλα τα στοιχεία είτε του αντίκλειτου είτε του φορολογούμενου μου τα βγάζει οφ .

Πήρα και τηλέφωνο , αλλά ...... :D

ΥΓ Ακόμη δεν έχω ξεκινήσει να τα φτιάχνω !!! :D

Και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με έναν φορολογούμενο, δεν αναγνώριζε το ΑΦΜ της συζύγου το οποίο είχε εκδοθεί μερικές ημέρες πριν τις διορθώσεις στο Ε-9. Έιναι καθαρά θέμα του προγράμματος του υπουργείου. Πρέπει να περιμένεις 1-2 εβδομάδες και μετά να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις.

Πήρα τηλεφωνο στο αρμόδιο call center για το ίδιο πρόβλημα και μου είπαν ότι το σύστημα χρειάζεται 20-30 ημέρες για να ενημερωθεί.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 15) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤAXISNET ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΦΜ.ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΦΜ.ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....