Προς το περιεχόμενο

Πως να εκτυπώσετε η να αποθηκεύσετε ένα θέμα.


gus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να αποθηκεύσετε η να εκτυπώσετε ένα θέμα κατά την διάρκεια της προβολής του , επιλέξτε το κουμπί <επιλογές> που βρίσκεται στο κάτω μέρος του θέματος (ανάμεσα στο κουμπί απάντηση και το κουμπί Νέο θέμα)

Αμέσως μετά το πάτημα θα σας ανοίξει ένα παράθυρο ακριβώς από κάτω με τις ακόλουθες επιλογές :

*εάν δεν σας ανοίξει κάντε refresh στην σελίδα*

Επιλογές :

Παρακολούθηση θέματος

Λάβετε ανακοίνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν γίνει απάντηση σε αυτό το θέμα και δεν είστε συνδεδεμένοι στο forum

Παρακολούθηση αυτού του forumΛάβετε ανακοίνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δημοσιεύεται νέο θέμα και δεν είστε συνδεδεμένοι στο forum.

Αποθήκευση / Εκτύπωση θέματος

Κατεβάστε αυτό το θέμα σε διαφορετικές μορφές ή δείτε το σε μορφή έτοιμη για εκτύπωση.

Κάνοντας κλικ στην τελευταία επιλογή εμφανίζονται τρείς νέες επιλογές¨για να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε - εκτυπώσετε το θέμα καθώς και τις απαντήσεις του.

Φιλική έκδοση για εκτύπωση

Αυτό θα δείξει το θέμα με ένα απλό, φιλικό σχήμα προς εκτύπωση σε αυτήν τη σελίδα, δε χρειάζεται κατέβασμα στο υπολογιστή σας.

Κατέβασμα έκδοσης HTMLΑυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας μια έκδοση HTML αυτού του θέματος. Επίσης θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου «download» του φυλλομετρητή σας.

Κατέβασμα έκδοσης Microsoft WordΑυτό θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε μια έκδοση αυτού του θέματος σε ένα επεξεργάσιμο αρχείο Word. Επίσης θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου «download» του φυλλομετρητή σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...