IDO Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Μήπως έχει κανείς εμπειρία από στήσιμο VPN για να τρέξει κυρίως Γενική Λογιστική?Βασικά ψάχνω τις ταχύτητες του DSL που απαιτούνται για να δουλέψουν γρήγορα.Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrevelos Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Καλησπέρα σε όλους.Μήπως έχει κανείς εμπειρία από στήσιμο VPN για να τρέξει κυρίως Γενική Λογιστική?Βασικά ψάχνω τις ταχύτητες του DSL που απαιτούνται για να δουλέψουν γρήγορα.Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.Με 2 Μbps Στον server και απο 1 σε 2 υποκαταστήματα τρέχει μιά χαρα Στο σπίτι μου συνδέομαι με απλή τηλεφωνική γραμμή και δουλεύω ανεκτα.Πάντως όσον αφορά την Cosmote τουλάχιστον μήν ακούς τα περί 24 Mbps Στην Ομόνοια μετα βίας πιάνω το 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IDO Posted July 2, 2009 Author Report Share Posted July 2, 2009 Τελικά 1Mbps και σε κεντρικό και σε υποκατάστημα, αργεί αρκετά όταν κάνεις αναζήτηση σε συναλλασόμενο ή σε λογαριασμό.1Mbps και 2 έχουν το ίδιο upload.Ακόμη τη ψάχνω την άκρη.Μήπως υπάρχει κανένα tip?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eliask Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Οι εφαρμογές είναι Client/Server .Αυτό σημαίνει πως οι προδιαγραφές δεν είναι να τρέχουν πάνω από την ADSL με αυτό τον τρόπο.Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να δουλέψουν "απομακρυσμένα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
IDO Posted January 22, 2010 Author Report Share Posted January 22, 2010 Δηλαδή?Δε θέλω remote desktop γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι πιο αργό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elogistis Posted October 25, 2018 Report Share Posted October 25, 2018 Εχει κανεις εμπειρια? Δουλευουν τα προγραμματα τις epsilon απο απομακρυσμενο υπολογιστη με vpn??? Εγω θελω να συνδεομαι απο το σπιτι στο γραφειο με vpn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts