Προς το περιεχόμενο

Τιμη στο δολοφονημενο απο το κρατος Αλέξη....σεβασμος στους γονείς και στο παιδί που χάθηκε...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρύσα, υπήρχε κάποτε στο ΚΚΕ κάποιο στέλεχος που ονομαζόταν Θέος και όταν μια φορά τον έβαλαν στην φυλακή, ο μπασκίνας (σχεδόν αγράμματος και επαρχιωτόπουλο) διάβασε το επίθετό του που ήταν στα κεφαλαία ως : Θεός.

Και λέει ο μπασκίνας σε έναν άλλο πολιτικό κρατούμενο: - Κι μι λες δεν υπάρχ' Θιός. Νάτους, είν΄ κι κουμμουνιστής ου άτιμους!!!

:ph34r:

doctor

Υ.Γ. Vats, λυπάμαι, αλλά το επίπεδό σου δεν αγγίζει τα όρια μιας στοιχειώδους συνομιλίας. Μια άλλη φορά αγοράκι μου, άστο...

Όσο για τις "αδιάσειστες" αποδείξεις που προσεκόμισες, ας απαντήσουν οι συνάδελφοι που έθιξες με τις κοτσάνες σου. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθηστε γιατι εδω θα τρελλαθουμε τελειως....

Μετρα, λεει, για την ενισχυση της αγορας....

μεταξυ των αλλων φοβερων.........να παρει ο καθε ενεργος πολιτης εστω και ενα ευρω και να ενισχυσει τα καταστηματα που εχουν πληγει...

Εγω κατεβαινω την αλλη εβδομαδα στη Βουκουρεστιου(νομιζω αυτην καψανε, συγχωρεστε γιατι δεν ξερω καλα την αθηναικη αγορα) ε να παρω εκεινη τη Βουιτον που μου λειπει και κανενα Ρολεξακι για τα Χριστουγεννα να πορευτω και γω και να κανω και το χρεος μου ως ενεργος πολιτης.

Στο δικο μου το καταστημα ποιος θα φερει κανενα ευρω να στειλω το πετρελαιο και το ενοικιο στα Γιαννενα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, εκ των υστέρων, και απέξω από το χωρό, μπορούν πολλά να λεχθούν.... Έργο του δικαστή είναι να κρίνει εάν και πόσο πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος... Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή, γιατί δεν έχω στοιχεία... Είναι όντως προκλητικό, αλλά δεν ξέρω τι έχει παρουσιαστεί στο δικαστήριο και για ποιο λόγο ο δικαστής έκρινε έτσι... Αν υπονοείς ότι τα πήρε και έβγαλε μούφα απόφαση, δεν το αποκλείω, αλλά δεν μπορώ να κατηγορώ από δω κι από κει χωρίς στοιχεία.....

Έχω φίλο που θείος του πέθανε γιατί προσπαθώντας να βγάλει το όπλο του από εκεί που το είχε, εκπυρσοκρότησε και πήγε η σφαίρα στη καρδιά... Λες να ήθελε να αυτοκτονήσει...???? Όλα είναι ενδεχόμενα....

Δεν θα διαφωνήσω ως προς την ύπαρξή τους.... Και κακώς υπάρχουν, πολύ κακώς.... Κι εγώ πιστεύω ότι άλλος είναι ο ρόλος της αστυνομίας....

Είπα και προηγουμένως, είχα φίλη που όταν ήταν δημοτικό, φάγανε το πατέρα της, αστυνομικός, σε μπλόκο... Γιατί σε μπλόκο, ο αστυνομικός δεν ξέρει τι να περιμένει.... Ο πατέρας του κουμπάρου μου είναι συνταξιούχος αστυνομικός, αξιόλογος άνθρωπος, μορφωμένος, οικογενειάρχης, ποτέ δεν περηφανεύτηκε ότι έδειρε τον ένα ή τον άλλο....

Τι θέλω να πω....

Υπάρχει το έτσι, υπάρχει και το αλλιώς.... Η ισοπέδωση είναι εύκολη, και μάλιστα μιλώντας απ'έξω....

Δεν παίζει κάτι τέτοιο, και το παραδέχεσαι στο τέλος της δημοσίευσής σου... Μάλλον ευσεβής πόθος είναι, παρά αντικειμενική λύση... Αλλά μπορείς να μου πεις γιατί δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό...??? Η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι να πυροβολούν οι αστυνομικοί?????

Γιατί τόσες μέρες και σε τόσες ταραχές κάθε χρόνο, άλλα βλέπω.... Να βρίζουν αυτούς και τις οικογένειές τους, να τους κάνουν χειρονομίες, να τους πετάνε πέτρες, μάρμαρα, μολώτωφ, δοκάρια, ότι βρουν μπροστά τους, και να μην παίρνουν εντολή να επέμβουν... Είτε λόγω του περιβόητου πανεπιστημιακού ασύλου, είτε λόγω του πολιτικού κόστους που θα είχε κάποια τέτοια κίνηση....

Σε αυτό πήρα θέση, να ξεσπάσουν στη περιουσία τους, να κάψουν τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους, τη περιουσία του πατέρα και της μάνας τους.... Όχι των άλλων.... Η ασυδοσία δεν δικαιολογείται, κατ' εμέ πάντα, από κανένα γεγονός.... Είτε μιλάμε για αστυνομικούς, είτε για πολίτες.

παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της Χρύσας, να μείνουμε στο γεγονός του θανάτου του παιδιού.

κάποιοι έχουν ανοίξει το κουτί με τις μαλακίες.

"Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι", "ολοι οι μπάτσοι είναι φασίστες και ακροδεξιοί".

προσωπικά ξέρω πολλούς αριστερούς που επιδίωξαν τα παιδιά τους να "βολευτούν" ως ειδικοί φρουροί, να περάσουν στις πανελλήνιες στα σωματα ασφαλείας και σε στρατιωτικές σχολές, είναι φασίστες?

ξεπεράστε το κόλλημά σας ορισμένοι, "πας μη αριστερός φασίστας" ετσι λέτε

όλοι μαζί οι "μπάτσοι" πυροβόλησαν ?

Ολοι μας είμαστε μέρος του συστήματος. μας φταίνε οι εφοριακοί, αλλα όταν σε βγάζει το "μερτικό" ειναι καλά. " πάρτο για σένα" το τσεπώνεις καλα-καλα, μετά ... "κάψτε τις ΔΟΥ" "γουστάρω να πετάξω πέτρες" "να μυρίσω δακρυγόνο" και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.

"Να καψουμε τα σπίτια των πολιτικών" αποφάνθηκε η λαική ετυμηγορία, οταν όμως ως ορκισμένος ψηφοφόρος το ρίχνεις μονοκούκι ... άλλα περιμένεις. μετάθεση-μετάταξη-πρόσληψη παραθυρική, το ποιοδήποτε "βόηθα με να σε βοηθώ".

Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τοτε τί ειναι ? σαν το δίδυμο των γνωστών καλοβολεμένων προέδρων που μιλάνε για ταξική πάλη- καράτε-ταε κβο ντο... και άλλα τέτοια ρομαντικά

πάντα μα πάντα φταίνε οι άλλοι...

Μια και ως "έξω από τον χορό" μάλλον ανοίγω "το κουτάκι με τις μαλακίες" και γράψω "όλη η αστυνομία πυροβόλησε" καλύτερα να "κρυφτώ πίσω από την γνώμη άλλων" (να βρω και χρόνο να χαϊδέψω και κανένα αυτί βρε αδερφέ, και όχι να το τραβήξω) και να τονίσω και εγώ

Η διαφθορά εντός της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τεράστια. Όσο δεν φαντάζεστε.
Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Έντονη ανησυχία για την προστασία των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Σήμερα, 10 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται 60 χρόνια από την υιοθέτηση της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, μιας διακήρυξης που έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου νομικού και πολιτικού πολιτισμού σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι επομένως τραγική ειρωνεία ότι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας αναγκάζεται αυτές ακριβώς τις ημέρες, μέσα σε ένα κλίμα γενικής αγανάκτησης για την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας με θρυαλλίδα τον φόνο ενός εφήβου από κρατικό όργανο, να εκφράσει την έντονη ανησυχία του για την απουσία συγκεκριμένων μέτρων από το ελληνικό κράτος που να εγγυώνται τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη γενικότερη διασφάλιση της απονομής δικαιοσύνης.

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας εκφράζει επίσης την ανησυχία του για τη διαφαινόμενη πρόθεση για σκλήρυνση της καταστολής, που μάλιστα δεν συνοδεύεται από ουσιαστικά μέτρα για να προστατευθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να εξασφαλιστεί ο σεβασμός του κράτους δικαίου και της έννομης τάξης, και προοιωνίζεται αύξηση και όχι μείωση των καταπατήσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Σίμος Μπούρας, «Η εξασφάλιση του κράτους δικαίου και η περιφρούρηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν είναι μόνο καθήκον της πολιτείας και των οργάνων της, που μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει ή δεν έχουν θελήσει να αποκαταστήσουν την έννομη τάξη και να προχωρήσουν στην άρση των αδικιών που συσσωρεύονται και οξύνονται επί χρόνια. Είναι και καθήκον των ενεργών πολιτών με γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη να στηρίξουν τα θεμέλια της αληθινής δημοκρατίας, να προασπίσουν από κάθε επιβουλή τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και το γνήσιο περιεχόμενο των συνταγματικών θεσμών».

Ο φόνος ενός εφήβου, του Αλέξη Γρηγορόπουλου, από κρατικό όργανο έφερε και πάλι στο προσκήνιο το μείζον θέμα της βίας και της κακομεταχείρισης πολιτών από κρατικούς αξιωματούχους, η οποία αποτελεί πάγιο φαινόμενο και ασκείται σε καθεστώς ανοχής, ουσιαστικής ατιμωρησίας και απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Η Διεθνής Αμνηστία επί σειρά ετών έχει τεκμηριώσει αυτό το φαινόμενο, καθώς και το πλαίσιο κανόνων και πρακτικής που το συντηρεί και το διαιωνίζει, και έχει προχωρήσει σε σειρά συστάσεων προς τις κρατικές αρχές, χωρίς όμως να σημειωθούν ουσιαστικές αλλαγές. Ήδη από το 2002 έχει επισημάνει, από κοινού με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, «την ύπαρξη 'αντικουλτούρας', που παραμένει ακμαία, μεταξύ των αστυνομικών σε επίπεδο αστυνομικού τμήματος και περιπολικού, η οποία ελάχιστη σημασία δίνει στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν έχει απαραιτήτως πάντοτε σε μεγάλη υπόληψη ακόμα και τις διαταγές του ίδιου τους του υπουργείου».

Όμως, πέρα από τις ρητορείες, ότι δήθεν η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποτελεί «γνώμονα» των χειρισμών της κυβέρνησης, απουσιάζουν συγκεκριμένα μέτρα για τη διερεύνηση και την άρση των μηχανισμών και των συνθηκών, που υποθάλπουν και διαιωνίζουν αυτήν την 'αντικουλτούρα'.

Αντίστοιχα, πέρα από τις διαβεβαιώσεις ότι οι συγκεκριμένοι δράστες του φόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου θα τιμωρηθούν όπως αρμόζει, απουσιάζει οποιοδήποτε μέτρο για την ουσιαστική άρση του πάγιου μοτίβου ατιμωρησίας κρατικών οργάνων που ευθύνονται για σοβαρές καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πέραν τούτων, όμως, ο φόνος αποτέλεσε την αφορμή να εκτεθεί σε κοινή θέα διεθνώς το σοβαρό έλλειμμα δικαιωμάτων που συσσωρεύεται στη χώρα. Σίγουρα, ο αποτροπιασμός, η οδύνη, η οργή και η καθολική καταδίκη του φόνου δεν αρκούν για να αιτιολογήσουν και πολύ περισσότερο για να δικαιολογήσουν την εκτεταμένη έκρηξη βίας, η οποία εκδηλώνεται με πράξεις καταστροφής σε πολλά σημεία της χώρας και με διαδοχικές καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πολιτών εν γένει και ευάλωτων ομάδων ειδικότερα. Είναι χρέος της πολιτείας να προστατεύει τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και δεν πρέπει να αφήνει περιθώρια υποκατάστασής της στην επιτέλεση αυτού του καθήκοντος από οποιεσδήποτε ομάδες επιδιώκουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Αυτό το σύνθετο φαινόμενο της μητροπολιτικής βίας εν μέρει οφείλεται στις συσσωρευμένες επί πολλά χρόνια πράξεις καταπάτησης ατομικών δικαιωμάτων και απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι οποίες, μάλιστα, κατά κανόνα δεν καταλήγουν σε δικαίωση των θυμάτων και τιμωρία των ενόχων.

Επίσης εν μέρει, οφείλεται στην ελλιπή προαγωγή και εφαρμογή αρκετών κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων από διαδοχικές κυβερνήσεις, όπως των δικαιωμάτων στην εκπαίδευση, στην υγεία, στην εργασία και, γενικά, σ' ένα βιοτικό επίπεδο ικανό να εξασφαλίζει στους κατοίκους της χώρας ευημερία και πρόσβαση στις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες. Η κυβέρνηση είναι ηθικά και νομικά υποχρεωμένη, από διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει και επικυρώσει η Ελλάδα, να επιδιώκει αποτελεσματικά την υλοποίηση αυτών των δικαιωμάτων, αλλά και να προβλέπει την εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων κρατικών λειτουργών καθώς και των πολιτών στις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εφόσον αυτό δεν επιτυγχάνεται, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μία κρίση ηθικής νομιμότητας.

Τέλος, μοιάζει να ενθαρρύνεται από την απροθυμία του κράτους να αντιμετωπίσει άμεσα τα αίτια, που οδήγησαν στο ξέσπασμα της βίας, και από την επιλογή να στρέφεται η αστυνομική καταστολή κατά προτίμηση εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών και όχι να εστιάζεται στην αποτροπή των καταστροφών. Ενδεχομένως, όμως, σύμφωνα με ορισμένες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, να υποδαυλίζεται συμπληρωματικά και από τη δράση προβοκατόρων.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ ανησυχητικό ότι αυτά τα φαινόμενα μητροπολιτικής βίας χρησιμοποιούνται για να τεθεί εν αμφιβόλω η ικανότητα της δημοκρατικής πολιτείας και των θεσμών του κράτους δικαίου να προστατεύσουν τους πολίτες, τις περιουσίες τους και την ακεραιότητά τους και να προαναγγελθεί ένταση της καταστολής χωρίς τις απαιτούμενες εγγυήσεις για την προστασία των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Περιθώρια για αισιοδοξία θα υπάρξουν, μόνο αν η κυβέρνηση επιδείξει με χειροπιαστό τρόπο την πολιτική βούληση να σπάσει τον φαύλο κύκλο των πάγιων καταπατήσεων ανθρωπίνων δικαιωμά των με ενοχή ή ανοχή του κράτους και των βίαιων αντιδράσεων, που προκαλούν αυτές οι καταπατήσεις.

«Πριν 60 χρόνια σαν σήμερα, οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου υποσχέθηκαν να προάγουν και να προασπίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ζητάμε από την κυβέρνηση, ακριβώς τώρα, να προχωρήσει σε χειροπιαστές ενέργειες ώστε να εξαρθρώσει τον μηχανισμό που μεταβάλλει μέλη των σωμάτων ασφαλείας σε καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να άρει τις συσσωρευμένες αδικίες και τον ουσιαστικό αποκλεισμό κοινωνικών ομάδων και να δείξει έτσι ότι εννοεί να τιμήσει αυτήν την υπόσχεση», τόνισε ο κ. Μπούρας.

Σημείωση: Η έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με τίτλο «Ελλάδα: Στη σκιά της ατιμωρησίας - κακομεταχείριση και κακή χρήση πυροβόλων όπλων», που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2002 και παραμένει θλιβερά επίκαιρη αυτές τις ημέρες, είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.amnesty.org.gr/news/greece2002/index.htm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια και ως "έξω από τον χορό" μάλλον ανοίγω "το κουτάκι με τις μαλακίες" και γράψω "όλη η αστυνομία πυροβόλησε" καλύτερα να "κρυφτώ πίσω από την γνώμη άλλων" (να βρω και χρόνο να χαϊδέψω και κανένα αυτί βρε αδερφέ, και όχι να το τραβήξω) και να τονίσω και εγώ

Εχω αφ΄ενός να παρατηρήσω ότι και η διεθνής αμνηστία είναι έξω από τον χορό (και από την χώρα θα έλεγα) και αφ΄ετέρου..........

να καταγγείλω το ελληνικό τμήμα ότι υποκινείται και εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση μετά από παρότρυνση της αριστεράς (με πιθανότερο υποκινητή τον ΣΥΡΙΖΑ) με σκοπό να διαβάλλει την αστυνομία συνολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω αφ΄ενός να παρατηρήσω ότι και η διεθνής αμνηστία είναι έξω από τον χορό (και από την χώρα θα έλεγα) και αφ΄ετέρου..........

να καταγγείλω το ελληνικό τμήμα ότι υποκινείται και εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση μετά από παρότρυσνη της αριστεράς (με πιθανότερο υποκινητή τον ΣΥΡΙΖΑ) με σκοπό να διαβάλλει την αστυνομία συνολικά.

έχεις δίκιο.

Από ρεπορτάζ άλλου έξω-από-τον-χωρο/χορό

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την Τετάρτη το βράδυ στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη έγιναν εκδηλώσεις συμπαράστασης στους Ελληνες νέους που συνοδεύτηκαν με επιθέσεις σε ένα αστυνομικό τμήμα και μια τράπεζα.

Δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε οι Ελληνες αναρχικοί και ο Συνασπισμός έχουν οργανώσεις στην Ισπανία. Η κάτι πάει στραβά με το κοινωνικό μοντέλο που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Γ. Vats, λυπάμαι, αλλά το επίπεδό σου δεν αγγίζει τα όρια μιας στοιχειώδους συνομιλίας. Μια άλλη φορά αγοράκι μου, άστο...

Όσο για τις "αδιάσειστες" αποδείξεις που προσεκόμισες, ας απαντήσουν οι συνάδελφοι που έθιξες με τις κοτσάνες σου. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. :ph34r:

Φοβερά κομπλεξαρισμένο σε βρίσκω. Κρίμα που δεν έχω χρόνο να τα λέμε πιο συχνά. :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρύσα, υπήρχε κάποτε στο ΚΚΕ κάποιο στέλεχος που ονομαζόταν Θέος και όταν μια φορά τον έβαλαν στην φυλακή, ο μπασκίνας (σχεδόν αγράμματος και επαρχιωτόπουλο) διάβασε το επίθετό του που ήταν στα κεφαλαία ως : Θεός.

Και λέει ο μπασκίνας σε έναν άλλο πολιτικό κρατούμενο: - Κι μι λες δεν υπάρχ' Θιός. Νάτους, είν΄ κι κουμμουνιστής ου άτιμους!!!

:ph34r:

doctor

Το άλλο, που πήγαν στον Βόλο, στο σπίτι του Κορδάτου, και στη λίστα των κατασχεθέντων βιβλίων έγραψαν

''.....

Βιβλίον τιτλοφορούμενον "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" Σολωμού τινός

....."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθηστε γιατι εδω θα τρελλαθουμε τελειως....

Μετρα, λεει, για την ενισχυση της αγορας....

μεταξυ των αλλων φοβερων.........να παρει ο καθε ενεργος πολιτης εστω και ενα ευρω και να ενισχυσει τα καταστηματα που εχουν πληγει...

Εγω κατεβαινω την αλλη εβδομαδα στη Βουκουρεστιου(νομιζω αυτην καψανε, συγχωρεστε γιατι δεν ξερω καλα την αθηναικη αγορα) ε να παρω εκεινη τη Βουιτον που μου λειπει και κανενα Ρολεξακι για τα Χριστουγεννα να πορευτω και γω και να κανω και το χρεος μου ως ενεργος πολιτης.

Στο δικο μου το καταστημα ποιος θα φερει κανενα ευρω να στειλω το πετρελαιο και το ενοικιο στα Γιαννενα?

Χρύσα είσαι τελείως off.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για να έχετε "από πρώτο χέρι" ενημέρωση

Θαυμάστε!

Ιλίου βρε αγράμματοι.. όχι Ηλίου..

συγκινήθηκα πάλι ο π...της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάμε πάλι .

Ήταν Δολοφονία ??? ΗΤΑΝ !!!!!

Υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή και εγκάθετοι και κουκουλοφόροι στο Αστυνομικό Σώμα ?? Μα και βέβαια ΝΑΙ

Η αξία μιας ανθρώπινης ζωής είναι ίση με τις ζημίες ?? Εννοείτε πως ΟΧΙ

Πάμε παρακάτω , άσχετα εντελώς με τα πάνω και ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ : Απαντήστε εσείς αν θέλετε .

Η βια στη βία της εξουσίας από όπου και αν προέρχεται προκαλεί ή δίνει περισσότερες δικαιολογίες για περισσότερη αστυνόμευση και περισσότερους τρομονόμους ??

Αν είχετε εσείς κατάστημα και σας το σπάζαν και ίσως καταστραφόσασταν , θα λέγατε εντάξει μωρέ δεν τρέχει μία και ας μην κάνει το Κράτος (εδώ γελάστε) κάτι άμεσα έστω και επικοινωνιακούς λόγους ?

Χάνει ή όχι τη λαϊκή αποδόχη και άρα τη μαζική συμμετοχή ο αγώνας ενάντια σε αυτά που απασχολούν την νέα γενιά , αν υπάρχει βία σε κάθε πορεία ???

Μπορεί ένας πολιτικός φορέας να επηρεάζει τόσες ψυχές ?????? (σχόλιο: Το θεωρώ αστείο , δεν διαφωνώ ότι κάποιοι θά ανήκουν και στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εντάξει μη τα γμ όλα)

Μπορεί στα επεισόδια να συμμετέχουν και οι "κουκουλοφόροι" ? Σχόλιο : ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

Καταλήψεις στα σχολεία για συνέχιση των κινητοποίησεων ??? (Σχόλιο : μαζί τους , αλλά θα ήθελα και αποχή από τα φροντηστίρια)

Είναι δικαιολογία να τα σπάμε όλα ή μήπως γινόμαστε σαν αυτούς ?

Πρέπει να οπλοφορούν οι Αστυνόμοι κατά την διάρκεια της περιπολίας και μετά το τέλος της υπηρεσίας τους ? (σχόλιο: Στο πρώτο σκέλος κλίνω προς το ναι γιατί δυστυχώς δεν ζούμε σε κοινωνία αλλά σε ζούγκλα και εφόσον παιρνούν ταχτικά εκπαίδευση και τεστ στο δεύτερο είμαι κατά και πιστεύω πως πρέπει αν οπλοφορούν κατά την υπηρεσία τους αμέσως με τη λήξη αυτής να τα παραδίδουν στο τμήμα)

Σκοτώθηκε και άλλος 15χρονος από πυρά Αστυνομικών (και μάλιστα γυναίκας) στην Αυστραλία . (ψάχνω την πηγή)

ΟΚ τη βρήκα :

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...mp;lngDtrID=245

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάμε πάλι .

................

Καταλήψεις στα σχολεία για συνέχιση των κινητοποίησεων ??? (Σχόλιο : μαζί τους , αλλά θα ήθελα και αποχή από τα φροντηστίρια)

..................

Μα το ότι κάνουν κατάληψη στο σχολείο, σημαίνει ότι κινητοποιούνται για τα αιτήματά τους, ένα, ίσως το σημαντικότερο, είναι για ένα σχολείο που να μη χρειάζονται να πάνε φροντιστήριο. Για πραγματικά Δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση και Μόρφωση για όλους.

Το ότι οι ίδιοι πάνε το βραδάκι φροντιστήριο, δείχνει ότι είναι υπεύθυνα άτομα που θέλουν να μορφωθούν και κάνουν και τους γονιούς τους περήφανους, ή τουλάχιστον να μη κλαίνε τα λεφτά τους!

Οι καταλήψεις δεν γίνονται ενάντια στην μόρφωση, όπως υπονοεί ο κ. Βενιζέλος λέγοντας "το καλό σχολείο είναι το ανοιχτό σχολείο" αντιστρέφοντας την Λογική σειρά (και, παράλληλα, αστοχώντας στην ουσία) του αποφθεύγματος!

[ Το ανοιχτό (σε όλους, στη σκέψη και στις ιδέες) σχολείο είναι το καλό (στην μόρφωση) σχολείο) ]

Σταύρο, αυτός ο Σολωμός ποιος ήταν τελικά; :rolleyes:

Σούλη το π...ης σημαίνει Πάκης;;;;;;; :rolleyes:

Όχι ο Ριομάρε (γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση, να παρεξηγηθεί για μεταγεγραμμένο αστέρι του Ποδοσφαίρου)

Και, μια και το έχουμε πρόχειρο, πάρτε μια λίστα "μεμονωμένων περιστατικών"

20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.

6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.

14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.

5/6/96, ο αστυφύλακας Ηρακλής Νικολακόπουλος σκοτώνει τον Γιώργο Φραγκογιάννη.

23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"

10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.

15/4/97, ο αστυνόμος Στέργιος Ταγάρας δολοφονεί δύο Αλβανούς στην Καστοριά.

25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.

3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.

18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.

2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.

27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.

5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.

Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".

27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.

13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.

16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.

16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.

19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.

22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.

25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.

20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.

24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.

21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.

1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.

23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.

7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.

24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.

9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.

13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από "παθολογικά αίτια" ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.

21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 - του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.

17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

16/11/1980 Νεκροί οι Σταματίνα Κανελλοπούλου και Ιάκωβος Κουμής από ξυλοδαρμό των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της πορείας του πολυτεχνείου

17/11/1985. Νεκρός από πισώπλατο πυροβολισμό ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας αθωώθηκε για « δολοφονία μεν αλλά εν βρασμώ ψυχής δε»

Όλοι οι θύτες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν συνάδελφοι πέσαμε όλοι έξω

Οι Αμερικάνοι έβαλαν τον ΣΥΡΙΖΑ να υποκινήσει τα επεισόδια για να ρίξουν την κυβέρνηση και να ματαιώσουν τις συμφωνίες Κωστάκη-Πούτιν

http://www.tvxs.gr/v1553

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αρέσει με αρεσει η τροπή που παίρνει το θέμα

μέχρι τωρα οι Αμερικάνοι μου έβαζαν δ'ακτυλο σαν αριστερός

τώρα παίζω εγώ τον ρόλο του δακτύλου των Αμερικάνων

μια χαρά πάει το θέμα

ΥΓ. Αλήθεια και ο δολοφόνος που σήκωσε το όπλο του ενάντια σε ένα αθώο 15χρονο και τον δολοφόνησε ήταν στο κόλπο???

Βρε δεν πάνε όλοι απο δω

την ανικανότητα και την λαλακία τους προσπαθούν να κρύψουν

το κακό είναι ότι με αυτή την υπόθεση έπεσαν οι μάσκές και κάποιοι αριστεροι αποδείχθηκαν μάλλον "αριστεροί"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nα τον χαιρεστε..........................................

Eυ. Στυλιανίδης: «Όχι» στη στρατολόγηση 15χρονων

«Δεν θα επιτρέψουμε να μεταφερθεί η βία και ο μηδενισμός από τους δρόμους στα σχολειά», τόνισε το πρωί μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Λέμε «όχι» στη στρατολόγηση των 15χρονων, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο υπουργός και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε εδώ για να δολοφονούμε τα παιδιά μας, αλλά για να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον».

Ο κ. Στυλιανίδης κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει τους τόνους, ενώ έκανε λόγο για αντιεξουσιαστικούς κύκλους που επιχειρούν να μεταδώσουν μια λογική μισούς στα παιδιά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, με πρωτοβουλία του κ.Στυλιανίδη, δημιουργήθηκε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): «[email protected]» όπου καλούνται όλοι μαθητές να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους, την κριτική τους και τις προτάσεις τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αρέσει με αρεσει η τροπή που παίρνει το θέμα

μέχρι τωρα οι Αμερικάνοι μου έβαζαν δ'ακτυλο σαν αριστερός

τώρα παίζω εγώ τον ρόλο του δακτύλου των Αμερικάνων

μια χαρά πάει το θέμα

ΥΓ. Αλήθεια και ο δολοφόνος που σήκωσε το όπλο του ενάντια σε ένα αθώο 15χρονο και τον δολοφόνησε ήταν στο κόλπο???

Βρε δεν πάνε όλοι απο δω

την ανικανότητα και την λαλακία τους προσπαθούν να κρύψουν

το κακό είναι ότι με αυτή την υπόθεση έπεσαν οι μάσκές και κάποιοι αριστεροι αποδείχθηκαν μάλλον "αριστεροί"

Δεν πιστευω Αποστολη να εννοεις αυτους που καλουν σε μαζικους και ενωτικους αγωνες αλλα συγκεντρωνονται στις διαμαρτυριες μονοι τους ? :rolleyes::rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς Διομήδη μου αυτούς εννοώ

ειναι τιμή μου που πέρασα απο αυτό το κόμμα 17,5 χρόνια

και δεν μετανίωνω γι αυτό, ούτε τους χαρίζω ούτε ενα δευτερόλεπτο απο τους αγώνες που έδωσα μέσα απο τις γραμμές του

γι αυτό η θλίψη και ο πόνος για την σημερινή κατάντια του είναι διπλός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το άκουσα το πρωί και ψαχνω να το βρω να το ακουσετε και εσεις

αλλα δεν το βρίσκω .

Το αφιερωνω σε εμενα , για την χθεσινη μου 3ωρη "βόλτα"

την βόλτα μου μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας ,

θα βγαινω ποιο συχνά , μήπως καποια στιγμη εμπεδωσω όλα αυτα που δεν θέλω να βλέπω ,

όλα αυτα που με τρομάζουν αλλα εγω αρνούμαι να τα δεχτω .

Καλη μας νύχτα , καποια αλλη στιγμη ίσως ,

όχι τώρα ,

τωρά μαλώνουν οι "ανταρτες" και οι "μαηδες".

Τωρα μαλώνει η ιστορία ,

εγω μετά .

Ο Διομήδης

Στίχοι: Θανάσης Γκαϊφύλιας

Μουσική: Θανάσης Γκαϊφύλιας

Πρώτη εκτέλεση: Θανάσης Γκαϊφύλιας

Απόψε θέλω να σας πω την όμορφη ιστορία

του Διομήδη του τρελού που ΄φαγαν τα θηρία

όχι απ΄αυτά που συναντά κανείς μέσα στη ζούγκλα

μα κάτι άλογα γερά με πέταλα και φούντα

Αυτός λοιπόν γεννήθηκε στην μακρινή την Θράκη

κι είχε μια κούνια αργυρή κι ένα χρυσό βρακάκι

ήταν ωραίος πρίγκηπας, βραδύνους και τεμπέλης

όπως θα έγραφε γι΄αυτόν κι ο φίλος Καμπανέλλης

Ήτα γλυκός, ήταν ψηλός, είχε δυο μέτρα μπόι

κι η μάνα τον καμάρωνε κι όλο του το σόι

Ώσπου μια μέρα σύμφορα χτύπησε το παλάτι

κι ο βασιλιάς αρρώστησε απ΄το κακό το μάτι

Βρε , τι ξινά του δώσανε , σιρόπια και μαντζούνια

τι ξεματιάστρες φέρανε απ΄ άγνωστα καντούνια

αυτός εκεί μουλάρωσε δεν έλεγε να γιάνει

ώσπου μια μέρα πέθανε τελείως στο ντιβάνι

Κι όπως συνήθως ο λαός μια μέρα τον πενθούσε

και τις υπόλοιπες εννιά χόρευε και πηδούσε

Μετά την ΄ψάξαν την δουλειά , διαπλοκές και αίμα

κι ο Διομήδης βρέθηκε με θρόνο και με στέμμα

Μαζί με το βασίλειο του δώσανε και προίκα

κάτι παλάτια εξοχικά, κάτι συκιές με σύκα

Βόδια, γελάδια κι άλογα που ζούσαν σε στάβλους

κάτι ρεμάλια αυλικούς και μια χιλιάδα σκλάβους

Το πρώτο χρόνο χαίροταν, πετούσε στα ουράνια

γλεντούσε με τους φίλους του , τους έδινε και δάνεια

Δάνεια, θαλασσοδάνεια, διπλές-τριπλές μερίδες

όπως αυτά που παίρνουνε όσοι έχουν εφημερίδες

Στο δεύτερο τα πράγματα δυσκόλεψαν λιγάκι

είναι και άγριος ο καιρός, Δεκέμβριος στη Θράκη

Οι αποθήκες άδειασαν, καθώς και τα ταμεία

κατά διαόλου πήγαινε, λοιπόν, η οικονομία

Και τότε του ΄ρθε έμπνευση τεράστια, μεγάλη

αφού κι αυτός απόρησε πώς του ΄ρθε στο κεφάλι

Αντί σανό που δίνουμε στ΄άλογα του στάβλου

εμείς θα εφαρμόσουμε την δίαιτα του σκλάβου

Κάθε πρωί θα σφάζουμε πέντε-έξι απ΄τους θρεμμένους

και αφού χορτάσουν τ΄άλογα θα κάνουμε πολέμους

Καινούργιους σκλάβους θα ΄χουμε , τροφή εν αφθονία

για τις μελλούμενες γενιές στην νέα κοινωνία

Έσφαζε αδιάκριτα αρσενικά και κόρες

οι άλλοι σκλάβοι φώναζαν ‘o ! tempora ! o! mores !‘

Αλλά αυτός ανάλγητος, πήγαινε και για τσάρκα

όσο οι άλλοι τάιζαν τ΄άλογα με σάρκα

Αλλ΄ο χειμώνας ο βαρύς δεν έλεγε να φύγει

θαρρείς κι ερωτεύτηκε τη γη του Διομήδη

Κι όταν οι σκλάβοι τέλειωσαν, δεν είχε άλλα κομμάτια

από την πείνα θόλωσαν τ΄αλογίσια μάτια

Χτυπούσαν τα κεφάλια τους τα ΄κάναν όλα χάλια

κοιτάζονταν με νόημα, τους τρέχανε τα σάλια

κι όταν μια μέρα ο βασιλιάς άνοιξε το πορτάκι

πέσανε όλα απάνω του και χόρτασαν λιγάκι

Έτσι, λοιπόν, τελείωσε ο βίος του Διομήδη

που προς στιγμή εζήλεψε τη δόξα τ΄Αρχιμήδη

Η φύση τον αντάμειψε δίκαια και ωραία

και πάσα ομοιότητα είναι εντελώς τυχαία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνονόματε για την μη ενότητα όπως έγραψα και παραπάνω δεν πρέπει να ευθύνεται μόνο η μία πλευρά ...........

Θεωρώ πως πολλοί άνθρωποι θέλουν μία αριστερά ενωμένη και δυνατή , οι λόγοι που δεν γίνεται αυτό προφανώς δεν θα αναλυθούν σε αυτό το θέμα .

Επαναλαμβάνω πως η βία δεν είναι η λύση , ο κόσμος θέλει να βγεί να διαμαρτυρηθεί για πολλά πράγματα , αλλά τον έχουν εμποτίσει με φόβο .

Σταύρο μεταξύ μας τώρα πιστεύεις ότι και στα φροντιστήρια γίνεται κάτι καλύτερο από ότι στα σχολεία ή μάλλον να το φτιάξω λίγο , κάτι πολύ καλύτερο ??????

Η γνώμη μου είναι πως τα παιδιά σπρώχνονται στα φροντηστήρια πρώτα από τους ίδιους τους γονείς, έπειτα για την καλύτερη μόρφωση και τρίτον για να μη νιώθει το παιδί κοινωνικά απεκλεισμένο ....

Αλήθεια Σταύρο εσύ έχεις μεγαλώσει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες παιδείας , χρειάστηκες βοήθεια από έξω για να γίνεις τελικά ένα πολύ καλός επίστημονας ?

Προσοχή , το ίδιο πράγμα πιστεύω πως λέμε , δηλαδή πολύ καλύτερη δημόσια και δωρεάν παιδεία και με ταυτόχρονη απασχόληση περισσότερων δασκάλων και βέβαια να υπάρχουν τα ιδιωτικά φροντηστίρια για να συμπληρώνουν (όπως πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο σκοπός τους) και όχι να αντικαθιστούν τη μάθηση .

ΥΓ Ξέφυγα τελείως από το θέμα , αλλά θεωρώ τη παιδεία το βασικότερο κοινωνικό αγαθό, πόσα πράγματα μπορούν να αλλάξουν αν δίνουμε ερεθίσματα στα παιδιά .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειπα να το γράψω, αλλά δεν το έγραψα παραπάνω και μάλλον έκανα λάθος

εχωντας περάσει και απο τους δυο χωρους συνονοματε σε κάποιες δημοτικές εκλογές προσπάθησα, με μια ανεξάρτητη δημοτική ομάδα που είχαμε, να ενώσω τις δυο πλευρές

Δεν τι κατόρθωσα.

κατόρθωσα όμως να με "αποδεχθούν" για την ακρίβεια να με ανεχθούν οι παλαιοί μου σύντροφοι, που μου είχαν κόψει και την καλημέρα γιατι έμεινα στον ΣΥΝ το 91

με κάλεσαν λοιπόν σε μια εκδήλωση γιατην υποτιθέμενη συσπείρωση της αριστεράς

στην ερώτηση στο στέλεχος του κόμματος γιατι στον πόλεμο του ΙΡΑΚ το ΚΚΕ κατέβηκε μόνο του στην Ομόνοια και δεν ήταν με τους άλλους στο Σύνταγμα η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούσαν να συγχρωτιστούν με τον Λαλιώτη.

Ρώτησα, αφελώς, αν το ότι το κίνημα ανάγκασε τον Λαλιώτη να κατέβει στην συγκέντρωση ειναι ήταν ή νίκη του κινήματος

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ

απο το 96 δεν είμαι οργανωμένος σε κόμμα, και μπορώ να σου πω οτι αισθάνομαι αρκετά καλα.

Οχι ότι η οργάνωση ειναι κακή πράξη

Σίγουρα σε μια τέτοια κατάσταση φταίνε και οι δυο πλευρές

Αλλά θα μου επιτρέψεις να σημειώσω ότι αν υπάρχει θέληση πολλά μπορούν αν γίνουν

και δω απο τους πρώην συντρόφους μου δεν υπάρχει θέλησει

και δεν μιλάω για τα μέλη αλλα για την ηγεσία

Αν και οπως αποδείκνύεται καθε μέρα στους σημερινους αγώνες

τουλάχιστον οι νέοι μας δεν έχουν ανάγκη για να μπουν στον αγώνα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνονόματε επείδη μου αρέσει να συζητώ στο γραφείο με ανθρώπους από όλα τα πολιτικά φάμστα , μπορώ άνετα να σου δώσω αντίθετα παραδειγμάτα . Δεν είναι όμως για το παρών θέμα οπότε το αφήνω .

Για να θυμηθούμε λίγο το θέμα δείτε αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=8_bXAWKicyY

Και αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=cY8Wf-lECZk...feature=related

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...