Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορία νέας έκδοσης SingularLogic Accountant V 3.08


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί μας Πελάτες,

Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης 3.08 της εφαρμογής SingularLogic Accountant

Η έκδοση 3.08 του SingularLogic Accountant περιλαμβάνει νέες δυνατότητες, λειτουργίες και χειριστικές ευκολίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε το SingularLogic Tax Assist (powered by Google), που αποτελεί εργαλείο αναζήτησης φορολογιστικών πληροφοριών και παρέχει τη δυνατότητα μέσω φίλτρου να αναζητούνται πληροφορίες από το Internet ή από τον τοπικό δίσκο.

Συγκεκριμένα :

- Προσθήκες και βελτιώσεις στα παρακάτω:

- Γενικές Βελτιώσεις

- Καταστάσεις Εφαρμογής

- Εταιρείες Πετρελαιοειδών

- Διαχείριση Βιβλίων Γ Κατηγορίας

- Διαχείριση Βιβλίων Β Κατηγορίας

- Διαχείριση Αξιογράφων

- Διαχείριση Παγίων

1. Προσθήκες Βελτιώσεις

1.1 Γενικές Βελτιώσεις

- Προστέθηκε η εργασία "Αναβάθμιση Μεταβλητών" στις Οικονομικές Αναφορές, η οποία εκτελείται σε περίπτωση που έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στις μεταβλητές των οικονομικών αναφορών.

- Προστέθηκαν τα ακόλουθα κριτήρια στην Αναβάθμιση Μεταβλητών φορολογικών Δηλώσεων: α) Αυτόματη εκτέλεση εργασίας "Ενημέρωση Μεταβλητών Δηλώσεων Φ.Π.Α.". Β)Αυτόματη Δημιουργία Νέων Εντύπων.

- Προστέθηκε το κριτήριο Αυτόματη εκτέλεση της εργασίας "Ενημέρωση Μεταβλητών Δηλώσεων Φ.Π.Α." στην Αναβάθμιση Μεταβλητών Οικονομικών Αναφορών.

- Στις φόρμες ευρετηρίων προστέθηκε η δυνατότητα "Εισαγωγή Εργασίας Αποθήκευσης" καθώς και η εργασία "Αποθήκευση Ευρετηρίου σε οποιαδήποτε μορφή". Η τελευταία αφορά τις φόρμες που διαθέτουν ευρετήριο με δυνατότητα αποθήκευσης σε αρχείο, γεγονός που επιτρέπει τον ορισμό απαγορεύσεων ανά χειριστή για την εξαγωγή αρχείων σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου(π.χ. xls, txt).

- Παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης της εφαρμογής με την Μηχανή Αναζήτησης του Google (SingularLogic Tax Assist).

- Προστέθηκε το πεδίο "Είναι ενεργό", στα Πρότυπα Εγγραφών Εσόδων Εξόδων – Οικονομικών Εγγραφών. Δηλώνοντας την συγκεκριμένη επιλογή, παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής προτύπων εγγραφών στις Γραμμές των εγγραφών εσόδων εξόδων.

- Προστέθηκε η στήλη "Σχετικά Έγγραφα" στην διαμόρφωση των παρακάτω ευρετηρίων: Συναλλασσομένων, Πελατών, Προμηθευτών, Χρεωστών-Πιστωτών, Ειδών, Υπηρεσιών, Παγίων, Έργων, Συνδρομών, Πωλήσεων, Αγορών, Παραστατικών Αποθήκης, Εισπράξεων & Πληρωμών. Προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης και ανάκτησης των στοιχείων προεκτύπωσης βιβλίων θεώρησης στις Ειδικές Εργασίες προκειμένου να υπάρχει ιστορικότητα στο τι προτείνεται κάθε φορά.

- Στις Παραμέτρους Ταμείου Προστέθηκε η επιλογή «Υποχρεωτική Εισαγωγή Σχετικού Παραστατικού στις καταθέσεις – αναλήψεις».

Τα παρακάτω αφορούν στην δυνατότητα εξωλογιστικής παρακολούθησης των ειδών (ανεξαρτήτως κατηγορίας βιβλίων στην οποία ανήκουν) βάσει της ΠΟΛ. 1056/2008.Η τελευταία αναφέρεται στα ηλεκτρομαγνητικά ή άλλα μέσα με ενσωματωμένο το δικαίωμα λήψης υπηρεσιών.

- Στις Παραμέτρους Διαχείρισης Εσόδων Εξόδων προστέθηκε η παράμετρος «Χρήση Στοιχείων Είδους στις Εγγραφές Εσόδων Εξόδων».

- Στους Πίνακες προστέθηκε ο πίνακας των "Ειδών Εξωλογιστικής Παρακολούθησης". Παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής ειδών σε εγγραφές εσόδων εξόδων εφόσον έχει προηγηθεί η παραπάνω παραμετροποίηση.

- Παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής προτύπων εγγραφών εσόδων εξόδων κατά την καταχώρηση εγγραφών εσόδων εξόδων.

- Προστέθηκε η Κατάσταση Κινήσεις ανά Είδος Εξ/κής Παρακολούθησης στις Πληροφοριακές Καταστάσεις μέσω της οποίας υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ανά είδος για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε αλλά και αναλυτικής εκτύπωσης στην οποία εμφανίζονται οι λογαριασμοί στις γραμμές των οποίων κινήθηκε το κάθε είδος.

1.2 Καταστάσεις Εφαρμογής

- Στις Καταστάσεις Τζίρου των λογαριασμών πελατών, προμηθευτών και χρεωστών-πιστωτών προστέθηκε κριτήριο αύξουσας ή φθίνουσας ταξινόμησης τζίρου.

- Δυνατότητα εμφάνισης της αιτιολογίας της εγγραφής στην κατάσταση "Εκκαθάριση Φ.Π.Α. βάσει Λογαριασμών Εσόδων-Εξόδων-Φόρων", στην περίπτωση που έχει επιλεγεί Αναλυτική Εκτύπωση.

1.3 Εταιρείες Πετρελαιοειδών

Το παρακάτω ισχύει για εταιρείες που έχουν την ιδιότητα "Εταιρεία Πετρελαιοειδών":

- Στην κατάσταση κινήσεις ανά λογαριασμό εξόδων προστέθηκε το κριτήριο "Εμφάνιση ποσοτήτων κίνησης". Σε περίπτωση που επιλεγεί, εμφανίζεται η στήλη "Ποσότητα" καθώς και τα σύνολα αυτής στο τέλος της εκτύπωσης.

Τα ακόλουθα ισχύουν για εταιρείες που έχουν την ιδιότητα "Εταιρεία Πετρελαιοειδών" & εφαρμόζονται προκειμένου να εξαχθούν τα στοιχεία που απαιτούνται για την διακίνηση πετρελαίου & τον υπολογισμό του Ε.Φ.Κ. Επιστροφής σε Εγγραφές Εσόδων Εξόδων/Οικονομικές Εγγραφές.

- Προσθήκη Παραμέτρων Διαχείρισης Πετρελαιοειδών στις Εργασίες Έναρξης προκειμένου να καθοριστούν τα ακόλουθα:

- Στοιχεία επιστροφής Ε.Φ.Κ.

- Αντιστοίχιση τύπων εγγραφών με κωδικούς διακίνησης πετρελαίου

- Συμπλήρωση του κωδικού διακίνησης και του αναγνωριστικού που αντιστοιχεί σε κάθε μέσο μεταφοράς

- Προσθήκη πεδίων "Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής Δ.Ε.Η." και "Α.Μ. Ήφαιστος" στα Στοιχεία Λογαριασμού Πελατών.

- Προσθήκη του πεδίου "Α.Μ. Ήφαιστος" στα Στοιχεία "Διεύθυνσης/Υποκαταστήματος" του Λογαριασμού Συναλλασσόμενου.

- Προσθήκη "Α.Μ. Ήφαιστος" στα Στοιχεία Λογαριασμού Προμηθευτών.

- Προσθήκη "Α.Μ. Ήφαιστος" στα Στοιχεία του Αποθηκευτικού Χώρου.

- Δυνατότητα Εμφάνισης Στοιχείων Διακίνησης Πετρελαίου σε Εγγραφές Εσόδων Εξόδων/Οικονομικές Εγγραφές.

-Δυνατότητα Υποβολής Στοιχείων Διακίνησης Πετρελαίου στις Ειδικές Εργασίες.

-Προσθήκη της "Κατηγορίας Πετρελαιοειδών" στα Στοιχεία Λογαριασμού Εξόδων

-Στο ευρετήριο των οικονομικών εγγραφών, στη Διαμόρφωση προστέθηκαν τα πεδία των στοιχείων διακίνησης πετρελαίου.

-Δυνατότητα εμφάνισης της στήλης "Ποσότητα" κάτω από την στήλη "Καθαρή Αξία" στην Ανάλυση Γραμμών των εγγραφών εσόδων εξόδων.

1.4 Διαχείριση Βιβλίων Γ κατηγορίας

- Στον Έλεγχο υπολοίπου των άρθρων λογιστικής προστέθηκε η επιλογή "Μεταφορά Νέου Υπολοίπου στις Γραμμές", η οποία μεταφέρει το "Υπόλοιπο Προσωρινών και Οριστικών Κινήσεων" των λογαριασμών στις Γραμμές του άρθρου λογιστικής, πραγματοποιώντας κίνηση αντίθετη από το υπόλοιπο του λογαριασμού ώστε το τελευταίο να είναι μηδενισμένο.

- Προστέθηκε η δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης του μεγέθους των κολώνων του grid, στην φόρμα που εμφανίζεται μέσα στο data entry του ’ρθρου Λογιστικής, εφόσον επιλεγεί: α)"Εισαγωγή ’ρθρου από Πρότυπο" β)μέσα στα Πρότυπα των ’ρθρων Λογιστικής "Δοκιμή Προτύπου".

1.5 Διαχείριση Βιβλίων Β κατηγορίας

- Προστέθηκε η επιλογή "Των Υποκαταστημάτων" στο group "να συμπεριληφθούν οι κινήσεις" στις παρακάτω Καταστάσεις: α) Βιβλίων Εσόδων - Εξόδων β) Μηνιαία Κατάσταση Στηλών. Σε περίπτωση που επιλεγεί, τα κριτήρια "Να εκτυπωθούν τα Στοιχεία του Υποκαταστήματος" και "Εμφάνιση Συνόλων ανά Υποκατάστημα" εμφανίζονται απενεργοποιημένα.

- Προστέθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης του ποσοστού Prorata των λογαριασμών εξόδων, στις Μαζικές Εργασίες των Εργασιών Έναρξης. Μέσω της συγκεκριμένης εργασίας πραγματοποιείται ενημέρωση του παραπάνω ποσοστού ανά εταιρεία από την Εκκαθαριστική Δήλωση της χρήσης 2007.

1.6 Διαχείριση Αξιογράφων

- Στις Παραμέτρους Αξιογράφων προστέθηκε η επιλογή "Επιτρέπεται η διαγραφή των αξιογράφων των οποίων η παρακολούθηση έχει λήξει".

- Στο ευρετήριο Οικονομικών Χρήσεων προστέθηκε η επιλογή "Διαγραφή Αξιογράφων" μέσω της οποίας πραγματοποιείται διαγραφή των αξιογράφων των οποίων η παρακολούθηση έχει λήξει.

1.7 Διαχείριση Παγίων

- Παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης, μεταβολής & διαγραφής κινήσεων παγίων εφόσον βρίσκεστε σε χρήση παλαιότερη της προηγούμενης (χρήσης).

Την νέα έκδοση μπορείτε να την προμηθευτείτε από το Live Update και απαιτεί προεγκατεστημένη έκδοση εφαρμογής 3.07

Στη διάθεση σας

Τμήμα Υποστήριξης Λογιστών

Τηλ. 801 11 590 11, email: [email protected]

ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική/email υποστήριξη για όλους τους πελάτες με ενεργή σύμβαση νέων εκδόσεων (SingularLogic Accountant, SingularLogic Λογιστικά)

SingularLogic S.A

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρετε, σας έχω επανειλημμένα επισημάνει, τουλάχιστον ενάμιση έτος πριν, ότι υπάρχει πρόβλημα με την εκτύπωση του Μητρώου Παγίων.

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί το κριτήριο Βαθμός Ανάλυσης Λογ. Λ.Σ. για την Εμφάνιση Υποσυνόλων, ότι κριτήριο ανάλυσης και να ζητήσεις η ανάλυση γίνεται πάντα στον Α’ βάθμιο μόνο. Έτσι καθίσταται δυσχερής ο έλεγχος και η συμφωνία με το ισοζύγιο.

Ένα άλλο θέμα που θέλω να σας επισημάνω σε σχέση πάντα με το κύκλωμα παγίων είναι η άποψή μου ότι τα Συνθετικά Γεν. Λογιστικής που εμφανίζονται μόνο με Ctrl+F2, θα πρέπει να υπάρχουν σε σταθερή, εμφανή καρτέλα, γιατί είναι βασικά και απαραίτητα (στα Γ’ κατηγορίας) και πολλές φορές παραλείπεται, ξεχνιέται η ενημέρωσή τους για τον παραπάνω λόγο.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, και μια ερώτηση προς συναδέλφους, εσείς δεν έχετε πρόβλημα με το μητρώο παγίων, όλα είναι εντάξει ή δε το δουλεύει κανένας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, και μια ερώτηση προς συναδέλφους, εσείς δεν έχετε πρόβλημα με το μητρώο παγίων, όλα είναι εντάξει ή δε το δουλεύει κανένας.

Κοίτα να δεις αγαπητέ μου,

με τα τόσα που ακούσαμε κατά καιρούς πάψαμε να περιμένουμε (αλλά όχι και να ελπίζουμε), δουλεύουμε το πρόγραμμα έτσι όπως το μάθαμε χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα και περιμένουμε να λήξει το συμβόλαιο. Ελπίζω μέχρι τότε η Singular να διορθώσει τα προβλήματα του προγράμματος αλλιώς χλωμή την κόβω την ανανέωση... Γενικά μου αρέσει το στήσιμο-φιλοσοφία του Accountant αλλά αυτό δεν αρκεί... Μιας και το έφερε η κουβέντα θέλω να συγχαρώ την Singular για το "εξαιρετικό" Module που μας έκανε την ζωή πιο εύκολη αναφέρομαι στο βιβλίο κοστολογίου και το ΦΠΑ στα ακίνητα, πάω στοίχημα ότι από εκεί προέρχονται τα πιο εύκολα λεφτά που πήρανε ποτέ.... αέρα πατέρα που λένε... μιλάμε για κορυφαία μπιπ....

Υ.Γ.

Να ευχαριστείτε την Μαρία που με τις γνώσεις και την υπομονή της μας έσωσε και κυρίως ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ πολλές φορές. Αυτά προς το παρόν, εν αναμονή της επέκτασης του άλλου ΛΑΜΠΡΟΥ προγράμματος (έτσι τουλάχιστον υποψιάζομαι εγώ) που αφορά το κτηματολόγιο.

Υ.Γ.2

Και κάτι ακόμη από πότε θέλετε επιπλέον λεφτά για το ξεκλείδωμα παλαιών χρήσεων??? Και ποιος σας είπε ότι οι χρήσεις αυτές πρέπει να κλειδώνονται??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δική μου πάντως υπομονή εξαντλήθηκε.

Δε πάει άλλο, οφείλω να αναγνωρίσω τις προσπάθειες της Μαρίας πρώτη απ' όλους αλλά και αρκετούς άλλους που δεν γνωρίζω ονομαστικά.

Προσωπική πάντα άποψη, το πρόγραμμα έχει στηθεί με λάθος φιλοσοφία και δε στρώνει με τίποτα. Εκτός αν είσαι προγραμματιστής-μηχανογράφος.

Ένα από τα βασικά κριτήρια πάντως της επιλογής του επόμενου προγράμματος είναι οι λιγότερες ερωτήσεις-προβλήματα στο forum.

Τι θα πάρουμε Γρηγόρη?

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 weeks later...

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, δεν ακούει κανείς από την singular.

Tο πρόβλημα με τα πάγια το έχω επισημάνει κι εγώ αλλά έχω καταφύγει στη λύση του excel και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Μία ακόμη παρατήρηση, αυτό το ηλίθιο μήνυμα που βγαίνει στην αναλυτική εκτύπωση του βιβλίου, δεν ισχύει για φορολογικη χρήση τη στιγμή που οι αναλυτικές εκτυπώσεις είναι πλεον αθεώρητες τι το θέλετε για να μας δημιουργείτε πρόβλημα με μερικά στραβόξυλα ελεγκτές (ευτυχώς λίγους) που δεν τα δέχονται στον έλεγχο ή για να μας θυμίζετε πόσα χρόνια πίσω είναι η singular.

Στη δήλωση εισοδήματος τρίτη συνεχόμενη χρονιά όταν προσπαθείς να βγεις απο τo έντυπo E3, βγαίνει μήνυμα αποθήκευσης των μεταβολών τη στιγμή που δεν έχεις κάνει καμμία μεταβολή, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πότε έχουμε αλλάξει κάτι και πότε όχι.

Συνεχίζεται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει κάποια στιγμή να διορθώσετε το σύστημα ενεργοποίησης της εφαρμογής μέσω ίντερνετ. Πολύ καλή η κίνησή σας για ενεργοποίηση των εφαρμογών μέσω ίντερνετ αλλά κάπου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα με ορισμένα modules τα οποία δεν μπορούν ενεργοποιηθούν παρά μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Υ.Γ.

Κάτι άκουσα ότι πλέον δίνετε άδεια για πλήρη εγκατάσταση του προγράμματος και σε φορητό Η/Υ, αληθεύει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[Υ.Γ.

Κάτι άκουσα ότι πλέον δίνετε άδεια για πλήρη εγκατάσταση του προγράμματος και σε φορητό Η/Υ, αληθεύει?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟ ? ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ????? ;):P:P:P

ΑΠ' ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ PC ΘΕΛΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ PDA !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης
Η δική μου πάντως υπομονή εξαντλήθηκε.

Δε πάει άλλο, οφείλω να αναγνωρίσω τις προσπάθειες της Μαρίας πρώτη απ' όλους αλλά και αρκετούς άλλους που δεν γνωρίζω ονομαστικά.

Προσωπική πάντα άποψη, το πρόγραμμα έχει στηθεί με λάθος φιλοσοφία και δε στρώνει με τίποτα. Εκτός αν είσαι προγραμματιστής-μηχανογράφος.

Ένα από τα βασικά κριτήρια πάντως της επιλογής του επόμενου προγράμματος είναι οι λιγότερες ερωτήσεις-προβλήματα στο forum.

Τι θα πάρουμε Γρηγόρη?

;)

Γιατι τρωγεστε με τα ΠΑΓΙΑ της Σιγκιουλαρ; Παρατατε την και καντε με αλλο μεσο την δουλεια σας. Μας γραφει η Σιγκιουλαρ μια; την γραφουμε δεκα. Εγω τωρα και 8 χρονια; καπου εκει, εχω ενα εξελακι του Κωνσταντινου Κουλογιάννη και επι του ιδιου αρχείου σε καθε πελατη συνεχιζω τις αποσβεσεις των παλαιων, και καταχωρω τα νεα Πάγια. Σε καθε πελατη εχω ενα αρχειο του οποιου καθε χρονο αλλαζω μονο την χρονολογια αποσβ/ων και το εκτυπωνω. Ετσι δεν περιμενω από την σιγκιουλαρ. Να σας ρωτήσω και κατι; Η σιγκιουλαρ ξερει να το στησει αυτο το αρχειο, οπως το θελουμε εμεις; Εγω παντως λεω: ΟΧΙ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[Υ.Γ.

Κάτι άκουσα ότι πλέον δίνετε άδεια για πλήρη εγκατάσταση του προγράμματος και σε φορητό Η/Υ, αληθεύει?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΗΤΟ ? ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ????? ;):P:P:P

ΑΠ' ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ PC ΘΕΛΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ PDA !

Επειδή μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει παλαιότερες συζητήσεις να γίνω πιο σαφής.

Όταν έχεις αγοράσει ένα πρόγραμμα με 2,3,5,15 θέσεις εργασίας, οι εταιρίες σου δίνουν το δικαίωμα να έχεις μόνο μια πλήρη εγκατάσταση του προγράμματος στον σέρβερ. Κάτι άκουσα ότι η Singular σου δίνει το δικαίωμα να έχεις και δεύτερη πλήρη εγκατάσταση στο φορητό σου ή στο PDA σου :D , όπως συμβαίνει καλή ώρα με την Retail έκδοση του Microsoft Office. Αληθεύει αυτό έχει ακούσει κανείς κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 months later...
........

........

........

Και κάτι ακόμη από πότε θέλετε επιπλέον λεφτά για το ξεκλείδωμα παλαιών χρήσεων??? Και ποιος σας είπε ότι οι χρήσεις αυτές πρέπει να κλειδώνονται??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρετε, σας έχω επανειλημμένα επισημάνει, τουλάχιστον ενάμιση έτος πριν, ότι υπάρχει πρόβλημα με την εκτύπωση του Μητρώου Παγίων.

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί το κριτήριο Βαθμός Ανάλυσης Λογ. Λ.Σ. για την Εμφάνιση Υποσυνόλων, ότι κριτήριο ανάλυσης και να ζητήσεις η ανάλυση γίνεται πάντα στον Α’ βάθμιο μόνο. Έτσι καθίσταται δυσχερής ο έλεγχος και η συμφωνία με το ισοζύγιο.

Ένα άλλο θέμα που θέλω να σας επισημάνω σε σχέση πάντα με το κύκλωμα παγίων είναι η άποψή μου ότι τα Συνθετικά Γεν. Λογιστικής που εμφανίζονται μόνο με Ctrl+F2, θα πρέπει να υπάρχουν σε σταθερή, εμφανή καρτέλα, γιατί είναι βασικά και απαραίτητα (στα Γ’ κατηγορίας) και πολλές φορές παραλείπεται, ξεχνιέται η ενημέρωσή τους για τον παραπάνω λόγο.

Έχουμε κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά τα παραπάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από πότε θέλετε επιπλέον λεφτά για το ξεκλείδωμα παλαιών χρήσεων??? Υπήρξε καμία σχετική ενημέρωση γιαυτό το θέμα ? Και ποιος σας είπε ότι οι χρήσεις αυτές πρέπει να κλειδώνονται??

Υ.Γ.

Στις νέες περιοχές εργασίας το πρόγραμμα δεν δημιουργεί λογαριασμούς εξόδων με 4,5% ΦΠΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι τρωγεστε με τα ΠΑΓΙΑ της Σιγκιουλαρ; Παρατατε την και καντε με αλλο μεσο την δουλεια σας. Μας γραφει η Σιγκιουλαρ μια; την γραφουμε δεκα. Εγω τωρα και 8 χρονια; καπου εκει, εχω ενα εξελακι του Κωνσταντινου Κουλογιάννη και επι του ιδιου αρχείου σε καθε πελατη συνεχιζω τις αποσβεσεις των παλαιων, και καταχωρω τα νεα Πάγια. Σε καθε πελατη εχω ενα αρχειο του οποιου καθε χρονο αλλαζω μονο την χρονολογια αποσβ/ων και το εκτυπωνω. Ετσι δεν περιμενω από την σιγκιουλαρ. Να σας ρωτήσω και κατι; Η σιγκιουλαρ ξερει να το στησει αυτο το αρχειο, οπως το θελουμε εμεις; Εγω παντως λεω: ΟΧΙ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Από που μπορούμε να βρούμε το αρχείο παγίων του Κουλουγιάννη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από που μπορούμε να βρούμε το αρχείο παγίων του Κουλουγιάννη;

Λογιστικές Εφαρμογές στο excel No 1

http://www.taxheaven.gr/products/log.shtml

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

Από πότε θέλετε επιπλέον λεφτά για το ξεκλείδωμα παλαιών χρήσεων??? Υπήρξε καμία σχετική ενημέρωση γιαυτό το θέμα ? Και ποιος σας είπε ότι οι χρήσεις αυτές πρέπει να κλειδώνονται??

Υ.Γ.

Στις νέες περιοχές εργασίας το πρόγραμμα δεν δημιουργεί λογαριασμούς εξόδων με 4,5% ΦΠΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...