a.a. Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Αν και εκτός (που γράφει και ενας καλός φίλος) για αρκετό καιρό, ηθελημένα τούτος ο χώρος και οι συμμετέχοντες αποτελούν για μένα ένα κομμάτι της ζωής μου και αντιπροσωπεύει δεκάδες φίλους και όχι μόνο θέλω να ευχηθώ σε όλους σας απο καρδίας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Η ανάσταση να σας φέρει ανάσταση ψυχής, ζωής και η αγάπη που διακατέχει αυτές τις ημέρες να πλημμυρίσει όλη την ζωή σας ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (και για τους μη πιστευοντες και αριστερής κατεύθυνσης ) καλή επανάσταση ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
broster Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Αν και εκτός (που γράφει και ενας καλός φίλος) για αρκετό καιρό, ηθελημένατούτος ο χώρος και οι συμμετέχοντες αποτελούν για μένα ένα κομμάτι της ζωής μου και αντιπροσωπεύει δεκάδες φίλους και όχι μόνο θέλω να ευχηθώ σε όλους σας απο καρδίας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Η ανάσταση να σας φέρει ανάσταση ψυχής, ζωής και η αγάπη που διακατέχει αυτές τις ημέρες να πλημμυρίσει όλη την ζωή σας ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (και για τους μη πιστευοντες και αριστερής κατεύθυνσης ) καλή επανάσταση ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Και κάτι που έχω καιρό να πώ ..... Συμφωνώ !!! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους . Καλό δρόμο σε αυτούς που κλείνουν και πάνε εκδρομή και καλή επιστροφή . ΥΓ Προσοχή στα τριγλυκερίδια και στις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.a. Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Αν και εκτός (που γράφει και ένας καλός φίλος) για αρκετό καιρό, ηθελημένα τούτος ο χώρος και οι συμμετέχοντες αποτελούν για μένα ένα κομμάτι της ζωής μου και αντιπροσωπεύει δεκάδες φίλους και όχι μόνο μου έχετε δώσει δεκάδες χάρες (με αυτούς που με λύπησαν δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς) Για αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους σας από καρδίας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Η ανάσταση να σας φέρει ανάσταση ψυχής, ζωής και η αγάπη που διακατέχει αυτές τις ημέρες να πλημμυρίσει όλη την ζωή σας ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (και για τους μη πιστευοντες και αριστερής κατεύθυνσης ) καλή επανάσταση ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εύχομαι σε όλους της παρέας αγάπη και κατανόηση. Υγεία δε λέω γιατί αποφασίζει ο Θιός Καλές δουλιές δε λέω. Είναι μικρό. Ολα τα υπόλοιπα έρχονται από την αγάπη και την κατανόηση.. Αυτήν μας εύχομαι λοιπόν. τούτος ο χώρος και οι συμμετέχοντες αποτελούν για μένα ένα κομμάτι της ζωής μου Απόστολε καλές γιορτές κοντά σε αυτούς που σε αγαπούν. Ενα κομμάτι της ζωής σου: (+λάκης: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΥΣΑ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Εύχομαι σε όλους της παρέας αγάπη και κατανόηση. Υγεία δε λέω γιατί αποφασίζει ο Θιός Καλές δουλιές δε λέω. Είναι μικρό. Ολα τα υπόλοιπα έρχονται από την αγάπη και την κατανόηση.. Αυτήν μας εύχομαι λοιπόν. Ολα τα ειπες παλι Σταυρουλακη... Αγαπη και κατανοηση... στους εντος και τους εκτος .. στα εντος και τα εκτος κομματια της ζωης μας... Καλα να πατε , καλα να περασετε και προπαντος καλα να γυρισετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (και για τους μη πιστευοντες και αριστερής κατεύθυνσης ) καλή επανάσταση ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και την δικιά μας Απόστολε.... πως το λέγαμε.. αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα.. έχω να στείλω ΦΠΑ/VIES/intrastat .. αφήνω τους ισολογισμούς για μετά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anast Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TETRADI Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Εύχομαι το φως της Αναστάσεως,να φωτίσει τις ζωές όλων μαςκαι να εκπληρώσει όλα μας τα όνειρα και τις επιθυμίες!!Το βαθιά ανθρώπινο μήνημα των Ημερών του Πάσχα,να αγγίξει τις καρδιές όλων μας,να μας γεμίσει δύναμη, αισιοδοξία και αγάπη!!!!Καλή ξεκούραση,καλά να περάσατε.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ολόψυχες ευχές για όμορφες γιορτινές ημέρες .Καλή ανάσταση καλό Πάσχα και καλή επιστροφή , να προσεχετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kαλή Aνάσταση. Τι ευχή κι αυτή! Πως θα μπορούσε να είναι μια Ανάσταση ...κακή; Δηλαδή, θα μπορούσε να καεί ο χιτώνας του Αναστάντος, ή να τρακάρει κατά την ανάβαση με κανένα χερουβ(ίμ);;; Καλό αρνί και καλή μαγειρίτσα σε όλους -εκεί αποσκοπούμε πάντα, στην ικανοποίηση του ουρανίσκου μας και άλλων ευτελών σωματικών μας λειτουργιών και όσο γερνάμε και δεν δυνάμεθα να απολαμβάνουμε τις σαρκικές μας επιθυμίες τότε ντύνουμε με τον μανδύα της θρησκευτικότητας την ανικανότητά μας, φροντίζοντας να επιπλήττουμε -ζηλεύοντας ευθέως- τους νέους για την ...κατάντια τους και όταν λέμε για δικούς μας παλιούς καλούς καιρούς, κατ'ουσίαν αναπολούμε την άρτια λειτουργία των υδραυλικών μας συστημάτων. Γι'αυτό όσο είμαστε/είσαστε νέοι, βουρ στο ψητό...! Όσο καίνε ακόμα τα καντήλια μας λάβα το φιλί θα καίει τα χείλια μας σώματα θ' ανάβουμε στα στρώματα και στα παπλώματα όλοι αραχτοί όσο αντέχει ακόμα το σαρκίο μας κι όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας Έρωτα ζωής εμείς θα ζήσουμε κι όταν θα σβήσουμε θα μεταλλαχτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panforos Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Εύχομαι λοιπόν σε όλους Τσολιάδες, Μακεδονομάχους ,Μανιάτες,Κρητικούς και λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις ένα ΚΑΛΟ και ευτυχισμένο ΠΑΣΧΑ και επιτέλους οι ένοιες και τα προβλήματα άς μείνουν για λίγο πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Kαλή Aνάσταση. Τι ευχή κι αυτή! Πως θα μπορούσε να είναι μια Ανάσταση ...κακή; Δηλαδή, θα μπορούσε να καεί ο χιτώνας του Αναστάντος, ή να τρακάρει κατά την ανάβαση με κανένα χερουβ(ίμ);;; Καλό αρνί και καλή μαγειρίτσα σε όλους -εκεί αποσκοπούμε πάντα, στην ικανοποίηση του ουρανίσκου μας και άλλων ευτελών σωματικών μας λειτουργιών και όσο γερνάμε και δεν δυνάμεθα να απολαμβάνουμε τις σαρκικές μας επιθυμίες τότε ντύνουμε με τον μανδύα της θρησκευτικότητας την ανικανότητά μας, φροντίζοντας να επιπλήττουμε -ζηλεύοντας ευθέως- τους νέους για την ...κατάντια τους και όταν λέμε για δικούς μας παλιούς καλούς καιρούς, κατ'ουσίαν αναπολούμε την άρτια λειτουργία των υδραυλικών μας συστημάτων. Γι'αυτό όσο είμαστε/είσαστε νέοι, βουρ στο ψητό...! .............................. Γιατρέ θες γιατρό.... Χαλάρωσε και προσπάθησε να ξεφύγεις, όσο μπορείς πιο μακρυά.. Αλλά ξέχασα, με νεογέννητο που???? Να τα βλέπει ο broster να μαθαίνει... (δε λέω άλλα, αρκετά -πιστεύω- έχω επιβαρύνει τη θέση μου).... Καλές γιορτές να 'χουμε, καλό πάσχα, πάντα με υγεία και ευτυχία... Κλείστε και τα κινητά για καλό και για κακό....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΘΗ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (και για τους μη πιστευοντες και αριστερής κατεύθυνσης ) καλή επανάσταση ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Εύχομαι κι εγώ σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ κυρίως σε όσους από εμάς σταυρώνονται κάθε μέρα,και κυρίως όπως είπε και ο Απόστολος ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΙΡΗΝΗ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Εύχομαι σε όλους της παρέας αγάπη και κατανόηση. Υγεία δε λέω γιατί αποφασίζει ο Θιός Καλές δουλιές δε λέω. Είναι μικρό.Ολα τα υπόλοιπα έρχονται από την αγάπη και την κατανόηση..Αυτήν μας εύχομαι λοιπόν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλοΝαι Κωστή τα είπες όλα.Ισως λίγο περισσότερη ελπίδα.Καλή πραγματική Ανάσταση - Ανάταση σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzimdim Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους σας, να θυμάστε αυτούς που έφυγαν, να αγαπάτε όσους μένουν στο πλευρό σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzokas Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη πέρασε και αυτό το Πάσχα. Άντε και στη δική μας Ανάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria orestiada Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη!!!!!!!χρονια πολλα και σε οσους γιορταζανε αυτες τις μερες. Αναστασιος, Αναστασια, Πασχαλης,Πασχαλινα, Ανεστης, Λαμπρος, Λαμπρινη, Γιωργος και Γεωργια!Χρονια σας πολλα, με υγεια και καθε ευτυχια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxanne Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!! Τι άλλο να πώ; Τα είπατε όλα φίλοι παραπάνω και έχω ξεμεινει και απο ατακες μετα την τριήμερη πασχαλινη κραιπάλη... ενα τραγουδακι ίσως; το ...αλλο ενα κομματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAFOUTIS Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Καλή Ανάσταση για εμάς;;;;;;;;;Χρόνια μας καλά και αν είναι και πολλά,ακόμα καλλίτερα.Καλή Ανάσταση στους φίλους μας τους Κουβανούς. (ελπίζω να μην ανάψω φωτιές,γιατί μόνο γι'αυτούς έχω κάποια γνώμη.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts