Προς το περιεχόμενο

Η singular η microsoft και η ΥΠΕ, η πως να σπάσετε τα νεύρα σας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθήσατε να εξάγετε αρχείο του SEN Enterprise σε excell 2007; Νομίζετε ότι βγαίνει; Πρίτς τι λέτε καλέ. Μόνο 2003, σας αρέσει δεν σας αρέσει.

Εβγαζα που λέτε τα αρχειάκια μου στο excell (ισοζύγια αναλυτικής,κόστος,αποθήκες κλπ),και έκανα τις συμφωνίες μου στον συγκεκριμένο πελάτη που έχει αυτό το ERP πρόγραμμα.

Και ένα ωραίο πρωινό (που νάξερα τι μου ξημέρωνε) ήρθε σε συμφωνία με κάποια Τράπεζα για σύμβαση καταναλωτικών δανείων και αυτή του ζήτησε να εγκαταστήσει office σε όλα τα υποκαταστήματα για να δουλέψει το πρόγραμμα τους. Κανένα πρόβλημα είπε αυτός παραγγέλνει τα πακέτα, και... Πως είπατε ; Α,δεν υπάρχει 2003 μόνο 2007 έχει αυτό θα πάρετε. Αλλάζει και στην κεντρική μονάδα που δουλεύω εγώ για να είναι όλα συμβατά μεταξύ τους, και όλα εντάξει λέει ο προγραμματιστής.

Αμ δε, τη singulαr τη ρωτησατε δεν τη ρωτήσατε. Πάω που λέτε και γω η καλή σου να βγάλω κάποιες εκτυπώσεις σε exell B)

Πρόβλημα αρχείου υπάρχει περίπτωση να λείπουν δεδομένα :o

Μιά στήλη εδώ η άλλη πήγε βόλτα, τα κείμενα τα αντικαστήσαμε με παυλίτσες....

Παίρνω τηλέφωνο.Βρε παιδιά τι έγινε εδώ; Α βρε ξέρεις το Sen δεν επικοινωνεί με το office 2007, βάλε το 2003 :D

Μα δεν υπάρχει το 2003, (ο πελάτης μου θέλει επίσημο γιατί ήδη έχει λάβει επιστολή για απογραφή και δεν θέλει να έχει σπασμένα προγράμματα και μάλιστα στο λογιστήριο του)

έτσι δεν είπατε με δουλεύετε; Η Singular τι λέει για το θέμα;

Ε, τι , πώς, ξέρεις τώρα ...

Ισως η νέα version, να δούμε... :D

Μου αρέσει που ήθελα να συμφωνήσω γρήγορα, γιατι θα επανέλθει και ο έλεγχος :lol:

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, χαρτί και μολυβάκι σκυμμένη σε στίβες χαρτιά...

Πάντως ERP πρόγραμμα και VPN δίκτυο έχουμε :o

Α ρε Καρυωτάκη που είσαι. B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθήσατε να εξάγετε αρχείο του SEN Enterprise σε excell 2007; Νομίζετε ότι βγαίνει; Πρίτς τι λέτε καλέ. Μόνο 2003, σας αρέσει δεν σας αρέσει.

===================================

Καλημέρα.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρετε είναι μια απλή διόρθωση κατά την εκτύπωση.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας για να σας βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα που αναφέρετε είναι μια απλή διόρθωση κατά την εκτύπωση.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας για να σας βοηθήσει.

Καλημέρα Μαρία

Το απλή διόρθωση είναι μια κουβέντα.Το μενού των εκτυπώσεων όπως γνωρίζεις δεν είναι μια ενότητα, όπου μπορείς απλά να πας να διρθώσεις την φόρμα. Υπάρχουν δεκάδες εκτυπώσεων που πρέπει να διαμορφώσεις την φόρμα, σε κάθε μενού χωριστά. Και φυσικά όταν διορθώνεις την φόρμα σου ζητάει πάντα να την αποθηκεύσεις με κάποιο όνομα, και συ πρέπει να θυμάσαι όταν θα δώσεις εκτύπωση να έχεις επιλέξει και την σωστή φόρμα, για την προκαθορισμένη δεν σε αφήνει να την πειράξεις. Εμένα προσωπικά δεν με ικανοποιεί η απάντηση που πήρα απο τη Singular "έχουμε βάλει μια διακοσμητική παύλα (-) στις φόρμες,την οποία το office 2007 την αντιλαμβάνεται σαν μείον, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπείς στις φόρμες να τις αλλάξεις, ούτως η άλλως είναι άχρηστη". Θα περίμενα μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της, να είχε στείλει κατα αρχάς ενημερωτική επιστολή για αυτό το θέμα, και φυσικά να είχε προβεί ήδη στις απαραίτητες διορθώσεις η ίδια.Δεν είμαι προγραμματιστής να ασχολούμαι να διορθώνω τις παραλείψεις.Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι δεν μιλάμε εδώ για κάποιο προγραμματάκι αξίας μερικών εκαντοτάδων ευρώ,αλλά χιλιάδων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης-FROZEN-

Μεγάλη πίκρα το θέμα που άνοιξε η αξιόλογη συνάδελφος σχετικά με το SEN.

Γιατί, το ότι δεν είναι συμβατό με τον ΙΕ7, και παραφυλάμε τους χρήστες μην τυχόν και τον εγκαταστήσει κανείς που το πας;

Αλλά, ζητώντας την κατανόησή της, να πω και εγώ κάποια κακώς κείμενα που μας έχουν σπάσει τα νεύρα στη εταιρεία που εργάζομαι:

MIS της πλάκας, αγιοβασιλειάτικο τελείως. Η ντροπή του προγράμματος.

Η απαίτησή μου να παίρνω τουλάχιστον τα report που είχα με το Eurofasma αποδείχτηκε προσδοκία μεγαλύτερη και από αυτες του Καρόλου Ντίκενς.

Γι αυτόν το σκοπό αγοράσθηκε έξτρα το CRYSTAL REPORT, -στην ουσία για την παραγωγή τριών αναφορών μόνο!!! - και κανείς από τους προγραμματιστές εταιρείας του ομίλου της SingularLogic, η οποία συστεγάζεται με αυτήν στη Καλογρέζα - ο νοών νοείτω- δε μπόρεσε να μου δόσει μια αναφορά με τα παρακάτω δεδομένα:

  • Υπόλοιπο Ειδών Τρέχουσας Χρήσης
  • Κωδικό Είδους
  • Περιγραφή Είδους
  • Τελευταία τιμή Αγοράς
  • Τελευταία Τιμή Κόστους
  • Επωνυμία Τελευταίου Προμηθευτή

Ένα Report δηλαδή που το Eurofasma το έδινε για πλάκα...

Οψόμεθα...

ΥΓ. Κάποτε πέρσι το καλοκαίρι η διεύθυνση marketing της SingularLogic μας είχε καλέσει όλους τους υπευθύνους των εταιρειών για το SEN σε μια συζήτηση στα γραφεία της, όπου ακούστηκαν πολλές προτάσεις. Καλή κίνηση αλλά δεν είχε συνέχεια...

Γιατί δεν ανοίγεται το on-line forum των τεχνικών σας και στους υπεύθυνους κάθε εταιρείας, ώστε να τα προβλήματα της εφαρμογής να κυκλοφορούν πιο εύκολα; Έτσι και οι προγραμματιστές θα έχουν άμεση επαφή με κάθε πρόβλημα, και εμείς θα διευκολυνόμαστε στη δουλειά μας.

Εκτός και όλη η ουσία είναι να κρεμόμαστε από τα χέρια των dealers σας, και να τους πλουτίζουμε με προαγορές ωρών σε εξωφρενικές τιμές και με εξωφρενικούς όρους, χωρίς τελικά να κάνουμε τη δουλειά μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ, γιατί το SEN μου έχει βγάλει την πίστη σε ένα θέμα...

Είμαι στο λογιστικό σχέδιο και μπαίνω σε έναν λογαριασμό, στις κινήσεις του. Βλέπω ένα λάθος και θέλω να το διορθώσω. Μπορώ ;;;

Όχι όμως να βγαίνω και να πηγαίνω στα άρθρα, αφού έχω κρατήσει σε ένα χαρτί, ημερομηνία, ποσό, παραστατικό, τύπο κίνησης κλπ...

Κατεθείαν θέλω, μέσα από τις κινήσεις του λογαριασμού. Θέλω να μπορώ να μπαίνω με μεταβολή και όχι μόνο προβολή.

Ο μηχανογράφος συνεργάτης σης singular, λέει ότι είναι δυνατόν μόνο η προβολή και ότι για μεταβολές πρέπει να πηγαίνουμε από τα άρθρα.

Θα αλλάξει σε καινούργιες εκδόσεις... η απάντηση !

Έχετε το ίδιο πρόβλημα ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειρήνη καλά που έκανες αυτό το θέμα, γιατί σε πελάτη μου, έχουμε 2003 office και αγοράσανε τώρα το 2007 !!!

Πήρα με τη μία τηλέφωνο στους μηχανογράφους και την Παρασκευή κλείσαμε ραντεβού.

Χίλια ευχαριστώ.

Υ.Γ. Δεν είναι μόνο τα excel συμφωνιών-κόστους, αλλά έχω κάνει και το ΦΠΑ σε excel φόρμα και μου το βγάζει σε κανονικό έντυπο ΦΠΑ, γιατί ως γνωστόν... το SEN δεν βγάζει ΦΠΑ !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΑSCII KAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΧCEL

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM

4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΟ SEN ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑΞΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ 500 ΤΥΠΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΕΠΥΟ) ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΚΛΠ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΑ Κ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΧΑΜΟΣ

ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΠΑ Κ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤRA TO ENA EXTRA TO AΛΛΟ

ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € EΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σας ενημερώσω αναλυτικά για τα θέματα που έχουν καταγραφεί.

Ειρήνη.

Το «πρόβλημα» όπως σωστά αναφέρεις, υπήρχε και στο Office 2003, αλλά κανένας δεν ήταν δυνατό να του δώσει σημασία. Στη συγκεκριμένη έκδοση, το xl ‘έκρυβε’ την παύλα ενώ στο Office 2007 κρύβει την επωνυμία.

Πρέπει να σε ενημερώσω πως κατά την διαδικασία εξαγωγής σε xl, η εφαρμογή εμφανίζει το παράθυρο “Excel Export Setup”. Εάν επιλέξεις το Tab “Format” θα πρέπει να αλλάξεις για μια φορά τις τιμές στο “Positional Grid Dimensions” οι οποίες προφανώς αφορούν αυτές του Office 2003. Αν βάλεις Width 1024 και Height 1600, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε αφήσει παραμετρική αυτή την ιδιότητα, ώστε να μην χρειασθούν αναβαθμίσεις, πολύπλοκες ρυθμίσεις κλπ.

Άρα δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας με Office 2007.

Σχετικά με τα θέματα του επισκέπτη (είναι “Frozen”)

IE7. Είναι αναληθές αυτό που αναφέρεις.

Όταν κυκλοφόρησε (περίπου πριν 2 χρόνια) o ie7, υπήρχαν πελάτες οι οποίοι είχαν προγενέστερες εκδόσεις της εφαρμογής και ήταν λογικό να μην λειτουργεί η εφαρμογή. Για όσους πελάτες δεν επιθυμούσαν να αναβαθμισθούν (και να πληρώσουν release) διαθέσαμε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας ένα απλό αρχείο που αν αντικαταστήσει το ανάλογο (στο folder html της εφαρμογής) ο πελάτης μπορεί να λειτουργεί, με ie7. Φυσικά όλες οι εκδόσεις μας, από τότε, δεν αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα.

Όσον αφορά το MIS, δεν θα κάνω αναφορά στα Crystal απλά σας ενημερώνω ότι υπάρχει reporting tool όπως το SRG (βλ. eurofasma) με το οποίο μπορεί ο χρήστης, χωρίς καμία βασική εκπαίδευση) να φτιάξει ανάλογα reports (αυτά που ζητάς τα έχει το SRG).

Ακόμα μπορεί να φέρει τα report στον browser (πχ. Των ειδών) και να βλέπει πολλαπλές όψεις χωρίς να αλλάζει περιβάλλον λειτουργίας, κύβους κλπ.

Μπορεί να συνδέσει 2 report (πχ. Παραστατικά Πωλήσεων (header) με Γραμμές Παραστατικών Πωλήσεων) που δεν ήταν δυνατό στο Eurofasma.

Να τα εξάγει σε xl files, κλπ.

Δες στο MIS το menu «Βασικές Εκτυπώσεις \ Βασικές \ Διαχείριση)

Σχετικά με το θέμα του επισκέπτη GeekMind.

Αυτό που λες μπορεί να γίνει εφόσον έχεις έκδοση >= της 6.Χ. Κατέβασε το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. http://www.singular.gr/support/upload/files/thd.zip

Όσον αφορά την σύνδεση με ΦΠΑ, υπάρχουν 2 τρόποι: Ο ένας είναι με σύνδεση οικονομικών αναφορών, με το xl file που έχεις, χρησιμοποιώντας κατάλληλα τις παραμέτρους.

Σε περίπτωση που έχεις το πρόγραμμα ΦΠΑ της SingularLogic, υπάρχει διαδικασία σύνδεσης με το SEN, εφόσον έχεις κάποια πρόσφατη έκδοση.

Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως υπάρχει θέμα με ορισμένους συνεργάτες μας και σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.

Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε αναρτήσει στο site μας, τους πιστοποιημένους για τις ERP εφαρμογές μας, γιατί σίγουρα ο INTISAR μπορεί να μην χρειαζόταν 500 παραστατικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης-FROZEN-
Σχετικά με τα θέματα του επισκέπτη (είναι “Frozen”)

IE7. Είναι αναληθές αυτό που αναφέρεις.

Όταν κυκλοφόρησε (περίπου πριν 2 χρόνια) o ie7, υπήρχαν πελάτες οι οποίοι είχαν προγενέστερες εκδόσεις της εφαρμογής και ήταν λογικό να μην λειτουργεί η εφαρμογή. Για όσους πελάτες δεν επιθυμούσαν να αναβαθμισθούν (και να πληρώσουν release) διαθέσαμε μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας ένα απλό αρχείο που αν αντικαταστήσει το ανάλογο (στο folder html της εφαρμογής) ο πελάτης μπορεί να λειτουργεί, με ie7. Φυσικά όλες οι εκδόσεις μας, από τότε, δεν αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα.

Όσον αφορά το MIS, δεν θα κάνω αναφορά στα Crystal απλά σας ενημερώνω ότι υπάρχει reporting tool όπως το SRG (βλ. eurofasma) με το οποίο μπορεί ο χρήστης, χωρίς καμία βασική εκπαίδευση) να φτιάξει ανάλογα reports (αυτά που ζητάς τα έχει το SRG).

Ακόμα μπορεί να φέρει τα report στον browser (πχ. Των ειδών) και να βλέπει πολλαπλές όψεις χωρίς να αλλάζει περιβάλλον λειτουργίας, κύβους κλπ.

Μπορεί να συνδέσει 2 report (πχ. Παραστατικά Πωλήσεων (header) με Γραμμές Παραστατικών Πωλήσεων) που δεν ήταν δυνατό στο Eurofasma.

Να τα εξάγει σε xl files, κλπ.

Δες στο MIS το menu «Βασικές Εκτυπώσεις \ Βασικές \ Διαχείριση)

Αγαπητέ Vageliskgs

Εκτιμώ απεριόριστα ότι μπήκες στη διαδικασία να απαντήσεις.

Έχω SEN4U Έκδοση 6.0.1.0 Build 32

Dealer μου όπως προείπα είναι εταιρεία που πρόσφατα προσχώρησε στον Όμιλο σας και συστεγάζεται με εσάς στην Αλ. Παναγούλη και Σινιόσογλου στην Καλογρέζα, Νέα Ιωνία.

Σου δηλώνω κατηγορηματικά δυο πράματα:

Πρώτον, είχα ξεκάθαρη δική τους ρητή και κατηγορηματική εντολή να μην εγκαταστήσω ΙΕ7, διότι είναι ασύμβατος με την εφαρμογή.

Δεύτερον, και όσον αφορά την κατάσταση από το SRG, έχουν ξοδεφτεί άπειρες ώρες επίσκεψης, και ναι οι τεχνικοί του αντιπρόσωπου δηλώνουν ανήμποροι να την φτιάξουν.

Δηλαδή κάποιος κοροϊδεύει κάποιον. Εγώ εσάς, εσύ εμάς, ο Dealer και τους δυο, τι να υποθέσω...

Αν θες πες μου επί τόπου ποιό είναι το διαθέσιμο πεδίο και σε ποιά οντότητα, που μας δίνει τον τελευταίο προμηθευτή. Μην κουραστείς όμως πολύ γιατί δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως το παντελώς άχρηστο πεδίο του Κύριου Προμηθευτή.

Εάν πάντως παρ΄όλα αυτά επιμένεις εγώ θα τους στείλω τον παρών διάλογο με φαξ.

Το SRG έχει πολλά προβλήματα και πρέπει να το αναγνωρίσετε για να το βελτιώσετε, και όχι να το υπερασπίζεστε με τόσο πείσμα πηγαίνοντας κόντρα στην πραγματικότητα!

Εδώ δε βγάζει καν σύνολα, και πρέπει να το πάω στο excel, δε δουλεύουν τα τικ φια μηδενικά ποσά, δεν υπάρχουν χρήσιμα πεδία που υπήρχαν στο Eurofasma.

Πίστεψέ με όσα έγραψα στο προηγούμενο ποστ, αλλά και σε αυτό, δεν τα έγραψα ελαφρά τη καρδία, αλλά είναι θέματα που που φέρνουν καθημερινά προβλήματα στη δουλειά, και δυστυχώς μεγάλες προστριβές με τις διευθύνσεις των εταιρειών, εφ΄όσον η γνώμη μου ήταν αυτή που βάρυνε για την επιλογή του προγράμματος, και παρ΄όλα αυτά δεν μπορώ να τους παρέχω ούτε καν τις αναφορές που τους παρείχα με το Eurofasma.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης-vkagas-

Ευχαριστώ Πολύ.

Θα λύσουμε το θέμα και θα υπάρξει επικοινωνία μας, εκτός forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ Vageliskgs

Εκτιμώ απεριόριστα ότι μπήκες στη διαδικασία να απαντήσεις.

Έχω SEN4U Έκδοση 6.0.1.0 Build 32

Dealer μου όπως προείπα είναι εταιρεία που πρόσφατα προσχώρησε στον Όμιλο σας και συστεγάζεται με εσάς στην Αλ. Παναγούλη και Σινιόσογλου στην Καλογρέζα, Νέα Ιωνία.

Σου δηλώνω κατηγορηματικά δυο πράματα:

Πρώτον, είχα ξεκάθαρη δική τους ρητή και κατηγορηματική εντολή να μην εγκαταστήσω ΙΕ7, διότι είναι ασύμβατος με την εφαρμογή.

Δεύτερον, και όσον αφορά την κατάσταση από το SRG, έχουν ξοδεφτεί άπειρες ώρες επίσκεψης, και ναι οι τεχνικοί του αντιπρόσωπου δηλώνουν ανήμποροι να την φτιάξουν.

Δηλαδή κάποιος κοροϊδεύει κάποιον. Εγώ εσάς, εσύ εμάς, ο Dealer και τους δυο, τι να υποθέσω...

Αν θες πες μου επί τόπου ποιό είναι το διαθέσιμο πεδίο και σε ποιά οντότητα, που μας δίνει τον τελευταίο προμηθευτή. Μην κουραστείς όμως πολύ γιατί δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως το παντελώς άχρηστο πεδίο του Κύριου Προμηθευτή.

Εάν πάντως παρ΄όλα αυτά επιμένεις εγώ θα τους στείλω τον παρών διάλογο με φαξ.

Το SRG έχει πολλά προβλήματα και πρέπει να το αναγνωρίσετε για να το βελτιώσετε, και όχι να το υπερασπίζεστε με τόσο πείσμα πηγαίνοντας κόντρα στην πραγματικότητα!

Εδώ δε βγάζει καν σύνολα, και πρέπει να το πάω στο excel, δε δουλεύουν τα τικ φια μηδενικά ποσά, δεν υπάρχουν χρήσιμα πεδία που υπήρχαν στο Eurofasma.

Πίστεψέ με όσα έγραψα στο προηγούμενο ποστ, αλλά και σε αυτό, δεν τα έγραψα ελαφρά τη καρδία, αλλά είναι θέματα που που φέρνουν καθημερινά προβλήματα στη δουλειά, και δυστυχώς μεγάλες προστριβές με τις διευθύνσεις των εταιρειών, εφ΄όσον η γνώμη μου ήταν αυτή που βάρυνε για την επιλογή του προγράμματος, και παρ΄όλα αυτά δεν μπορώ να τους παρέχω ούτε καν τις αναφορές που τους παρείχα με το Eurofasma.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουμε και στη δική μου εταιρεία SEN και μπαίνω στον κόπο να σας πω ότι τα βασικά reports μας έχουν λύσει τα χέρια. Είναι ποιο εύκολα από το SRG και στην 6.02 που έχουμε, λόγω της ΚΕΠΥΟ, δεν έχουν κανένα πρόβλημα στα σύνολα.

Αρκεί να ορίσεις την σωστή ομαδοποίηση, όπως κάναμε και στο Eurofasma.

Αυτό που λέει ο VagelisKGS τι είναι;. Δηλαδή μπορώ να αλλάξω τους browsers της εφαρμογής καλώντας κάποιο SRG και να έχω διαφορετικούς και περισσότερους του 1ος;

Αλήθεια πότε θα μπορούμε να αλλάζουμε και τις οθόνες των πελατών με στοιχεία που μας ενδιαφέρουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εφαρμογή παρέχει την δυνατότητα, ο κάθε χρήστης να έχει όσες μορφές browser επιθυμεί. Δηλαδή ο λογιστής μπορεί να έχει ακόμα απεικόνιση με το υπόλοιπο, το τηλέφωνο, το πραγματικό υπόλοιπο, με ταξινόμηση ανά πωλητή, κλπ. Με αυτό τον τρόπο δεν είναι απαραίτητο να αλλάζει menu.

Τέλος, η εφαρμογή παρέχει την δυνατότητα στον κάθε χρήστη να βλέπει τα πεδία που τον ενδιαφέρουν, σε πελάτες, λογαριασμούς, κλπ., ανάλογα ομαδοποιημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρότεινα να μιλήσεις με τον συνεργάτη που σε υποστηρίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σας ενημερώσω αναλυτικά για τα θέματα που έχουν καταγραφεί.

Ειρήνη.

Το «πρόβλημα» όπως σωστά αναφέρεις, υπήρχε και στο Office 2003, αλλά κανένας δεν ήταν δυνατό να του δώσει σημασία. Στη συγκεκριμένη έκδοση, το xl ‘έκρυβε’ την παύλα ενώ στο Office 2007 κρύβει την επωνυμία.

Πρέπει να σε ενημερώσω πως κατά την διαδικασία εξαγωγής σε xl, η εφαρμογή εμφανίζει το παράθυρο “Excel Export Setup”. Εάν επιλέξεις το Tab “Format” θα πρέπει να αλλάξεις για μια φορά τις τιμές στο “Positional Grid Dimensions” οι οποίες προφανώς αφορούν αυτές του Office 2003. Αν βάλεις Width 1024 και Height 1600, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε αφήσει παραμετρική αυτή την ιδιότητα, ώστε να μην χρειασθούν αναβαθμίσεις, πολύπλοκες ρυθμίσεις κλπ.

Άρα δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας με Office 2007.

Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δεν είναι τόσο απλό όπως το θέτεις γιατί πειράζοντας αυτές τις παραμέτρους που αναφέρεις χαλάει και τις εκτυπώσεις.

Όταν εγώ λόγω πληθώρας κινήσεων και μεγάλων αξιών είμαι υποχρεωμένη να εκτυπώνω το ισοζύγιο και τις καρτέλες σε Α3, καταλαβαίνεις τι θα συμβεί.Εδώ αν έχω δώσει μία εκτύπωση σε laser, και μετά κάνω εξαγωγή το αρχείο ισοζυγίου της αποθήκης για το cd (σε διαστάσεις Α3 πάντα), οι τελευταίες στήλες βγαίνουν εκτός. Και αναγκάζομαι να βγαίνω και να ξαναμπαίνω,επιλέγοντας αυτή τη φορά κατευθείαν τον sen printer.

Περιττό βέβαια να σου πώ, ότι το ισοζύγιο λογαριασμών Γενικού -Αναλυτικού καθολικού δεν το τυπώνει σε κάθετες στήλες αλλά οριζόντιες γιατί δεν χωράνε τα ποσά! Μέχρι επιστολή μου έστειλε η singulalar ότι είναι σύμφωνα με τον νόμο,αφού στάθηκε αδύνατο να στηθεί αλλιώς. Αλλά άντε κάθε φορά να τσακώνεσαι με τους Υπεδίτες :unsure:

Όσο για τα παραστατικά που μίλησε ο άλλος συνάδελφος για τη ΜΥΦ,εξακολουθεί και υπάρχει πρόβλημα και θα σου πω γιατί. Έχω 5 Δελτία Αποστολής που το καθένα απευθύνεται σε διαφορετικό υποκατάστημα, και ο προμηθευτής μου στέλνει 1 Τιμολόγιο. Εγώ θα πρέπει να το καταχωρίσω πάντα με μετασχηματισμό τμηματικά ανά αποθυκευτικό χώρο. Άρα θέλω ένα παραστατικό (μια κίνηση προμηθευτή για να ακριβολογούμε) που να επηρεάζει ποσότητα και αξία, και άλλη μία που θα επηρεάζει μόνο αξία. Και μην μου πείς να αλλάζουμε τον αποθηκευτικό χώρο στη γραμμή του είδους γιατί αυτό δεν παίζει με την αναλυτική. Και που να βάλουμε τα πιστωτικά που μπορεί να περιλαμβάνουν και μοτοσυκλέτες που έχουν πουληθεί τον προηγούμενο μήνα η μήνες, άρα θέλουμε άλλους αθροιστές στην κίνηση αποθήκης και,και...

Προς το παρόν λοιπόν έχω ένα "σκασμό" παραστατικά (ειδικά στις αγορές), και όσο για το excell πήγα στη σχεδίαση και έφτιαξα άλλη φόρμα (Delete την παύλα δλδ) σε αυτές που είναι οι πιο επείγουσες, και βλέπουμε.

Μία παράκληση, θάθελα.

Γίνεται όταν φορτώνουμε καινούργια version να μην χάνει τις εκτυπώσεις που έχω φτιάξει; Εχω βαρεθεί να τις επαναφέρω κάθε φορά, και να ξαναφτιάχνω το προφίλ μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε στο Excel 2007 μια πράξη πολλαπλασιασμού, ατυχήσατε! Η τελευταία έκδοση του γνωστού προγράμματος της Microsoft, έχει ένα ιδιαίτερα μικρό προβληματάκι: κάνει λάθος σε πράξεις πολλαπλασιασμού!

www.planetexcel.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΑSCII KAI ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΧCEL

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM

4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΟ SEN ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑΞΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ 500 ΤΥΠΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΕΠΥΟ) ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΚΛΠ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΑ Κ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΧΑΜΟΣ

ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΠΑ Κ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΤRA TO ENA EXTRA TO AΛΛΟ

ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € EΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

Ρίξε μια ματιά :

xlhelp.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειρήνη

Οι παράμετροι που σου έστειλα δεν επηρεάζουν το ισοζύγιο σε Α4, αλλά είναι θέμα παραμετροποίησης χαρτιού εκτυπωτή, από τα windows.

Τι εννοείς ότι δεν χωράνε τα ποσά;.

Θα επικοινωνήσω μαζί σου, εκτός forum, για περισσότερες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα περιγράψω τι πρέπει να γίνει, για να το γνωρίζουν και άλλοι που πιθανά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης-FROZEN-
Ευχαριστώ Πολύ.

Θα λύσουμε το θέμα και θα υπάρξει επικοινωνία μας, εκτός forum.

Παρακαλώ, αλλά αργούμε... :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη Επισκέπτης-FROZEN-
Παρακαλώ, αλλά αργούμε... :huh:

Ok, κάτι κινήθηκε... :)

Αγαπητέ Vageliskgs, αν θες σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά και εδώ....

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?...mp;#entry251372

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...