olikampas Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 συμφωνητικό μεταξύ ιδιώτη και εργολάβου για την εκτέλεση τεχνικού εργου μπορεί να τροποποιηθεί ως προς το τίμημα???Μπορεί να γίνει τμηματική καταβολή του τιμήματος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olikampas Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 συμφωνητικό μεταξύ ιδιώτη και εργολάβου για την εκτέλεση τεχνικού εργου μπορεί να τροποποιηθεί ως προς το τίμημα???Μπορεί να γίνει τμηματική καταβολή του τιμήματος??? ???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlistianos Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Αν και είναι λιγο αόριστο όπως το θέτεις...Αν εσύ κάνεις ένα συμφωνητικό σα λογιστής με ένα πελάτη σου και συμφωνήσεις το χ ποσό εφάπαξ και θελεις να τροποποιήσεις το τρόπο καταβολής του π.χ σε δώδεκα δόσεις γιατί να μη μπορείς να κάνεις ένα νέο συμφωνητικό που να τροποποιεί το το τρόπο καταβολής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ Β. Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Συμφωνητικό συνεργασίας με εταιρεία του εξωτερικού θα πρέπει να συμπεριεληφθεί στην κατάσταση που θα υποβάλλουμεμε τα συμφωνητικά ή όχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.E.S. Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 ΝΑΙ - ο 1882/90 δεν προβλεπει καμμια εξαιρεση- Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ τεχνικής εταιρείας και πολιτικού μηχανικού απο ποιόν πρέπει να κατατεθεί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Και από τους δύο panos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
solwn 1 Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Συμφωνητικό γιατρού με γιατρό που κάνει ιατρικές εξετάσεις γενετικού υλικού ασθενών με αμοιβή ανά ασθενή....κατατίθεται με ποσόν 10,00 ευρώ (πχ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Και από τους δύοΕυχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
accountant1234 Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Καλησπέρα Γιάννη... Μπα, τίποτα νεότερο.Για Πρέβεζα πολύ χλωμό το βλέπω!! Εφοριακός δεν δέχθηκε συμφωνητικό μεταξύ εταιρείας που έχει χώρο εκδηλώσεων και του πελάτη (catering) διότι μπορούν πλέον να υποβάλλονται με τις τριμηνιαίες στον κωδικό 9. Άλλες 2 Εφορίες που έχω ρωτήσει μου λένε κατηγορηματικά ότι τα συμφωνητικά αυτά πηγαίνουν ακόμα πριν τη δεξίωση και όχι με τις τριμηνιαίες. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι περισσότερο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMMERGEIER Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 accountant1234 * Καλησπέρα Γιάννη... Μπα, τίποτα νεότερο. Για Πρέβεζα πολύ χλωμό το βλέπω!! Εφοριακός δεν δέχθηκε συμφωνητικό μεταξύ εταιρείας που έχει χώρο εκδηλώσεων και του πελάτη (catering) διότι μπορούν πλέον να υποβάλλονται με τις τριμηνιαίες στον κωδικό 9. Άλλες 2 Εφορίες που έχω ρωτήσει μου λένε κατηγορηματικά ότι τα συμφωνητικά αυτά πηγαίνουν ακόμα πριν τη δεξίωση και όχι με τις τριμηνιαίες. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι περισσότερο ? Εγώ στην Πρέβεζα πάντως δεν πήγα εάν αυτό σας βοηθάει!!! Υ.Γ.: και σε μας τα δέχονται (με γκρίνια βέβαια) στην ΔΟΥ πριν τη δεξίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
accountant1234 Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DORAX Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Αυτοκινητιστής με ΦΔΧ εκμισθώνει το αυτοκίνητο με την άδεια με μηνιαίο μίσθωμα 400,00 ευρώ.Πρεπει να κάνω συμφωνητικό στο ταξις και μετά μεταβολή στη Δου για να προσθέσω και καδ υπηρεσίες ενοικίασης;Εγώ αυτό πιστεύω.Ας απαντήσει κάποιος συνάδελφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
cicilio Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Εφοριακός δεν δέχθηκε συμφωνητικό μεταξύ εταιρείας που έχει χώρο εκδηλώσεων και του πελάτη (catering) διότι μπορούν πλέον να υποβάλλονται με τις τριμηνιαίες στον κωδικό 9. Άλλες 2 Εφορίες που έχω ρωτήσει μου λένε κατηγορηματικά ότι τα συμφωνητικά αυτά πηγαίνουν ακόμα πριν τη δεξίωση και όχι με τις τριμηνιαίες. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι περισσότερο ? έτσι γίνεται δυστυχώς! στην μία ΔΟΥ για παράδειγμα, μας διώχνουν επειδή είναι κατηγορηματικοί πως πάνε με τρίμηνο και επικαλέστηκαν απάντηση από το ΥπΟικ (την οποία θα τους ζητήσω γιατί εμείς θα πληρώνουμε έπειτα). Στην δεύτερη δεν ήξεραν αρχικά κάτι για τρίμηνα και τα έπαιρναν. Εδώ και μια βδομάδα μας στέλνουν στο ηλεκτρονικό σύστημα. Δεν λέω ψέματα, θα το προτιμήσω το ηλεκτρονικό, από το τρεχαλητό πριν από κάθε εκδήλωση και με την ψυχή στο στόμα, αφού μερικά υπογράφονταν κυριολεκτικά στο 90+! Link to comment Share on other sites More sharing options...
accountant1234 Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Το θέμα είναι ότι το συμφωνητικό πρέπει να δηλώνεται πριν την εκδήλωση. Πως θα γίνει αυτό με τις τριμηνιαίες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
accountant1234 Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Ξέρει κανείς κάτι επιπλέον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacar Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Το θέμα είναι ότι το συμφωνητικό πρέπει να δηλώνεται πριν την εκδήλωση. Πως θα γίνει αυτό με τις τριμηνιαίες ??? Εγώ, χωρίς να ξέρω κάτι περισσότερο, θα πρότεινα να τις καταθέτεις ηλεκτρονικά πριν από την εκδήλωση, αφού μπορείς όσες φορές θέλεις να καταθέτεις κατάσταση μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής του τριμήνου. Ποιός μπορεί να σε κατηγορήσει έπειτα για κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
accountant1234 Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Καλή σκέψη όντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lami Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ιδιώτης αναθέτει σε εργολάβο εργασία (κατασκευή πατώματος) αξίας 500 ευρώ. το συμφωνητικό αυτό θα υποβληθεί στο taxis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baios Posted July 18, 2015 Report Share Posted July 18, 2015 Εγώ, χωρίς να ξέρω κάτι περισσότερο, θα πρότεινα να τις καταθέτεις ηλεκτρονικά πριν από την εκδήλωση, αφού μπορείς όσες φορές θέλεις να καταθέτεις κατάσταση μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής του τριμήνου. Ποιός μπορεί να σε κατηγορήσει έπειτα για κάτι;Και σε μένα μου το πήραν στημ εφορία λέει ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για τα συγκεκριμένα συμφωνητικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASENAKISFILOKTITIS Posted February 24, 2020 Report Share Posted February 24, 2020 ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΧΥΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΣΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ DEAL ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ..ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ..ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ..ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΚΤΛ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΣΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ) ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ TAXIS ΑΝ ΤΡΙΜΗΝΟ 'Η ΟΧΙ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts