Προς το περιεχόμενο
  • 0

ΘΕΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ!!!!


Grzokas

Ερώτηση

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΝΕΑΡΟΣ" :D ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ( ΑΠΟ ΤΟ 1997)ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ Η ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!

Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΑΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Γρηγόρη δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά τα πράγματα είναι λιγο δυσκολότερα από όσο φαίνονται. Τεράστιο θέμα οι αμοιβές, η ανυπαρξία τιμοκαταλόγου, οι πολυπλοκότητα της δουλειάς μας, κλπ, κλπ. Και άντε καταφέραμε να ορίσουμε από κοινού κάποιες ελάχιστες αμοιβές. Ποιός θα μας προφυλάξει από τους εαυτούς μας ;

Αν εγώ αποφασίσω ότι δεν είναι ανήθικο να σε ανταγωνιστώ αθέμιτα, τότε τέρμα. Θα σου πάρω τον πελάτη και θα είμαι και ικανοποιημένος διότι θα σκέφτομαι βλακοδώς ότι "αφού έχω πολλούς πελάτες, είμαι και καλός Λογιστής".

Μόνο μιά (θεωρητική) αρχή θα μας σώσει :

Κανείς δεν αναλαμβάνει καμία δουλειά με αμοιβή χαμηλότερη από τη χαμηλότερη που κυκλοφορεί στην αγορά. (Θεωρητικό και δύσκολο).

Τουλάχιστον ας μην παίρνει κανείς καμιά δουλειά από κανένα συνάδελφο με αμοιβή χαμηλότερη από εκείνη του προκατόχου του. Αυτό ΔΕΝ είναι δύσκολο και ΔΕΝ είναι ανεφάρμοστο. Μπορώ να το βεβαιώσω. Από το 1971 που είμαι στο ελεύθερο επάγγελμα, ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ.

Πάντως δε σου κρύβω ότι 33 χρόνια τώρα ψάχνω την άκρη στο θέμα και δεν τη βρίσκω. Ακόμη και σήμερα "συνάδελφοι" μου παίρνουν δουλειές με μόνο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη χαμηλότερη τιμή. Και (λόγω πείρας) είμαι σε θέση να ξέρω πότε ο πελάτης που φεύγει, φεύγει επειδή βρίσκει σε ένα άλλο γραφείο καλύτερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Διότι συμβαίνει και αυτό (ακόμη και σε μας τους "αρχαίους") και είναι απόλυτα καταννοητό. Αν δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, και ο πελάτης βρίσκει έναν άλλο Λογιστή, δεν φταίει ο συνάδελφος. Εγώ φταίω. Δεν μιλώ όμως για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά για το φαινόμενο ένας "συνάδελφος" να κάνει κυριολεκτικά καμάκι σε πελάτη σου με μόνο όπλο την εδωδό : "Έλα και θα σου παίρνω λιγότερα".

Μεγάλο θέμα, και ήδη καταχράστηκα το φιλόξενο χώρο τοθ Site.

Εύχομαι εσείς οι νεότεροι να πάτε καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Έγινα και γλωσσοπλάστης !

Βεβαίως η πρόθεσή μου ήταν να γράψω επωδό και όχι ...εδωδό !

Άκου εδωδό ! Μη χειρότερα... Ου γαρ έρχεται μόνον.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Καλό είναι να ανταλλάξουμε σκέψεις για τρόπους υπολογισμού των χρεώσεων.

Ένας τρόπος είναι αυτός του περιγράφει ο Επισκέπτης ( να μη παίρνει κανείς δουλειά με dumping). Αυτό όμως έχει δυσκολίες, ειδικά σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που ζούμε, άλλη η δραστηριότητα του πελάτη πέρυσι, άλλη φέτος και σε ποσότητα, και σε αξία, αλλά μερικές φορές και σε είδος.

Άλλος τρόπος είναι να εφαρμόζονται τιμοκατάλογοι. Εδώ έχουμε ανυπέρβλητες δυσκολίες, στο ποιός τους καθορίζει τους τιμοκαταλόγους, ή ποιός έχει το δικαίωμα να τους καθορίζει, πως ελέγχεται η εφαρμογή τους, αν ο κλάδος είναι ώριμος για εισαγωγή συστήματος αμοιβών όπως των δικηγόρων ( μέσω του Ταμείου ή του Συλλόγου- ποιού Ταμείου ; ποιανού Συλλόγου ; ) θα κάνουμε και μεις απεργία να μη εφαρμοστεί το σύστημα όπως οι δικηγόροι το 93 ; ( ποιόν θα δυσκολέψει αυτή η απεργία; ). Σε τελική ανάλυση πάλι δεν απαντάμε στο ερώτημα, γιατί άλλο Ε1 πχ χρεώνεται 60€ και για άλλο ντρέπεσε να ζητήσεις 30.

Τι θά λέγατε για 1,5€ την εγγραφή ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ.ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ. ( ΣΤΙΣ 2 ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΤΡΙΤΗ ΔΩΡΟ ).ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΙΕΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΑΣ.

ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΧΡΩΣΗ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΜΟΙΒΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΟΙΒΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ LANDS ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ 30 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ " ΛΟΓΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΩ ΤΙΜΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ( ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΜΟΥ )

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΚΑΩ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΧΤΗ" :D

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η "ΑΡΠΑΧΤΗ"....

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΩ 14 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝ ΟΧΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΟΓΙΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΕΥΡΩ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 600,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ 15,00 ΕΥΡΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΚΑΩ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΧΤΗ" :D

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η "ΑΡΠΑΧΤΗ"....

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΣΟΔΟ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΨΙΛΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟ ΔΙΑΧΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΑΛΟΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Συνάδελφοι,

είμαι και εγώ σχετικά νεός στο επάγγελμα και έκανα 6 χρόνια στο εξωτερικό (Γερμανία). Το γερμανικό ΟΕΕ καθορίζει το ελάχιστο κόστος των εργασιών όπως προσπαθεί να κάνει και η ΠΟΦΕΕ. Στο http://www.efeeth.gr θα βρείτε μία πρόταση για το ελάχιστο ποσό που θα έπρεπε να πέρνουμε.

Κατά την γνώμη μου αφού πληρώνουμε το ΟΕΕ και αυτή είναι που εκδίδει και της άδεις θα έπρεπε να κάνει και βήματα προς τα εκεί να καθιερωθεί το επάγγελμα μας στην Ευρώπη.

Π.χ. στη Γερμανία πρέπεί να δώσεις εξετάσεις και να της περάσεις αν θέλεις να ασκήσεις το επάγγελμα του Λογιστή. Δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι Λογιστής σε ένα άλλο Κράτος Μέλους της ΕΕ.

Και εγώ προσωπικά δεν προσπαθώ να πάρω την Πελατεία από άλλους αν και μερικές φορές θα το ήθελα όταν βλέπω ότι παίρνουν για μία Ε1Α το ποσό των 65 Ευρώ!!!

Τέλος θα ήθελα να πώ μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε μία θεματική ενώτητα εδώ στο GUS (προσφέρομαι ώς συντονιστής) και να κάνουμε μια φόρμα στο Excel. Αν θέσουμε αυτό το θέμα στην ΠΟΦΕΕ και το ΟΕΕ και ασκήσουμε και την ανάλογη "πίεση" να τα καταφέρουμε.

Καλές δουλείες σε όλους! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Τι θά λέγατε για 1,5€ την εγγραφή ;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ LandS

OTAN ENNOEΙΣ 1,5 Ε ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ 20 ?

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. 60 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ-ΙΚΑ ΚΛΠ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ & 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΕΩΡΗΣΗ-ΚΑΙ 1 ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ .Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ = 175 ΕΥΡΩ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ

ΕΓΩ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ 2 ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 250,00 & 400,00 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ( ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ο ΕΝΑΣ) ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΑ 75,00 ΕΥΡΩ

ΕΥΓΕ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Τι θά λέγατε για 1,5€ την εγγραφή ;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ LandS

OTAN ENNOEΙΣ 1,5 Ε ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ 20 ?

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. 60 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ-ΙΚΑ ΚΛΠ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ & 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΕΩΡΗΣΗ-ΚΑΙ 1 ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ .Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ = 175 ΕΥΡΩ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΑ

Η εγγραφή είναι εγγραφή είναι εγγραφή.

Ο έλεγχος των εγγραφών είναι έλεγχος των εγγραφών είναι έλεγχος των εγγραφών.

Η ευθύνη για τις εγγραφές είναι ευθύνη για τις εγγραφές είναι ευθήνη για τις εγγραφές.

Η δουλειά μας δεν είναι μόνο ποσότητα καταχωρίσεων, είναι και ποιότητα. Ως δείκτη της δουλειάς μας παίρνουμε τις εγγραφές.

Κάθε δήλωση ΦΠΑ, ΦΜΥ, Εισοδήματος, κάθε οικονομική κατάσταση είναι ισοδύναμη με πολλές εγγραφές. Κάθε είδος στην απογραφή είναι μία εγγραφή κ.ο.κ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΝΕΑΡΟΣ" :D ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ( ΑΠΟ ΤΟ 1997)ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ Η ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!

Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΑΣ?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

1. ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Υ.Ο.

2.ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΖΙΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΥΡΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.GUS

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ;

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PAN

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Μιλάμε για τιμές μεταξύ λογιστών!Όταν υπάλληλοι που αυτοαποκαλούνται λογιστές μισθωτοι σε εταιρείες (άσχετοι ), απόφοιτοι ΙΕΚ και το χειρότερο εφοριακοί αναλαμβάνουν να κρατούν βιβλία και να κάνουν φορολογικές δηλώσεις?

Για ποιά κατοχύρωση επαγγελματος συζητάμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Μιλάμε για τιμές μεταξύ λογιστών!Όταν υπάλληλοι που αυτοαποκαλούνται λογιστές μισθωτοι σε εταιρείες (άσχετοι ), απόφοιτοι ΙΕΚ και το χειρότερο εφοριακοί αναλαμβάνουν να κρατούν βιβλία και να κάνουν φορολογικές δηλώσεις?

Για ποιά κατοχύρωση επαγγελματος συζητάμε?

Απόφοιτοι ΙΕΚ? τι προβλημα υπαρχει με αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Μιλάμε για τιμές μεταξύ λογιστών!Όταν υπάλληλοι που αυτοαποκαλούνται λογιστές μισθωτοι σε εταιρείες (άσχετοι ), απόφοιτοι ΙΕΚ και το χειρότερο εφοριακοί αναλαμβάνουν να κρατούν βιβλία και να κάνουν φορολογικές δηλώσεις?

Για ποιά κατοχύρωση επαγγελματος συζητάμε?

Υπάρχουν `25-35`χιλ ΑΕ και ΕΠΕ. Από αυτές γύρω στις 20χιλ έχουν υπάλληλο προϊστάμενο λογιστηρίου ( με πλήρη προσόντα υπογραφής). Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και κάπου χίλιες από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Επιχειρήσεις που ο Υπάλληλος Διευθυντής Λογιστηρίου βγάζει το χρόνο περισσότερο από ότι 100 μαζί μέλη αυτού του forum.

Τα περί άσχετων αυτοαποκαλούμενων τι σχέση έχουν με τη πραγματικότητα;

Τώρα, τα περί εφοριακών, δεν είναι χειρότερο, ούτε καν απαράδεκτο, είναι παράνομο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
................................................................................

................................................................................

........................................

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

1. ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Υ.Ο.

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................

PAN

Και να ανοίξει ο δρόμος να μας φορολογεί , τεκμαρτά βάσει αυτών των ελάχιστων αμοιβών, των pc που έχουμε στο γραφείο, τις υπογραφές μας σε δηλώσεις κλπ κλπ και όχι βάσει των βιβλίων μας.

Να ζητήσουμε να εισπράτονται αυτές οι αμοιβές από το Σύλλογο ( ;; ) όπως γίνεται και με τους δικηγόρους ;

Αχ! καλέ μας συνάδελφε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Μάλλον δεν έγινα κατανοητή γι "αυτοαποκαλούμενους λογιστές-υπαλλήλους εταιρειών" και απόφοιτους ΙΕΚ. Κανένας απο τους παραπάνω εννοώ οτι δεν έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με αυτά που ορίζει η νομοθεσία!Δηλ.δουλεύουν στην "μαύρη" με αποτέλεσμα να χάνουμε πόλύ μεγάλο μερίδιο πελατών. Αυτό αν δεν ενοχλεί εσας?Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα!Εξάλλου όλοι αυτοί που διαθέτουμε γραφεία που σπουδάσαμε, που πληρώνουμε φορους , ενοίκια,ΤΕΒΕ κ.τ.λ. είμαστε ηλίθιοι? ή θα πρέπει να κλείσουμε τα γραφεία και να δουλεύουμε στο σπίτι στην "μαύρη"?

Αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε σαν λογιστές είναι να υποχρεώσουμε το Υπ.Οικ.να παραλαμβάνουν οι ΔΟΥ δηλώσεις , ενάρξης -θεωρήσεις-φπα μόνο με την υπογραφή Λογιστή ή αν ο φορολογούμενος που ενεργεί για δική του δουλειά να επιδεικνύει την Αστ.Ταυτ., μόνο έτσι οι παράνομοι-λαθρεπιβάτες (λογιστες) θα κάτσουν στην μπάντα!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ !!!!!

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !!!

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1981

ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1977

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΑΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

1)ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ Ε1 ???

2)ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ (ΜΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ?? ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ??

3)ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ??

4)ΠΟΙΟ ΕΙΝΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ??

5)ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ??

6).........

7).......

8)........ Κ.Λ.Π

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ !! ΑΟΡΙΣΤΕΣ -ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ (ΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗ ΝΗΣΑΝ)

ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ??ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ??

ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ (ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Μάλλον δεν έγινα κατανοητή γι "αυτοαποκαλούμενους  λογιστές-υπαλλήλους εταιρειών" και απόφοιτους ΙΕΚ. Κανένας απο τους παραπάνω εννοώ οτι δεν έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με αυτά που ορίζει η νομοθεσία!Δηλ.δουλεύουν στην "μαύρη" με αποτέλεσμα να χάνουμε πόλύ μεγάλο μερίδιο πελατών. Αυτό αν δεν ενοχλεί εσας?Εμένα με ενοχλεί αφάνταστα!Εξάλλου όλοι αυτοί που διαθέτουμε γραφεία που σπουδάσαμε, που πληρώνουμε φορους , ενοίκια,ΤΕΒΕ κ.τ.λ. είμαστε ηλίθιοι? ή θα πρέπει να κλείσουμε τα γραφεία και να δουλεύουμε στο σπίτι στην "μαύρη"?

Αυτό που πρέπει να απαιτήσουμε σαν λογιστές είναι να υποχρεώσουμε το Υπ.Οικ.να παραλαμβάνουν οι ΔΟΥ δηλώσεις , ενάρξης -θεωρήσεις-φπα μόνο με την υπογραφή Λογιστή ή αν  ο φορολογούμενος που ενεργεί  για δική του δουλειά να επιδεικνύει την Αστ.Ταυτ., μόνο έτσι οι παράνομοι-λαθρεπιβάτες (λογιστες) θα κάτσουν στην μπάντα!!!!!!!

ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΕΒΕ ΚΤΛΠ....?

Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΩ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.ΑΝ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.ΑΝ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..........

επειδη κάπου μπερδευτικα αν αναφέρεσε σε μένα ευχαριστώ, αν δεν κατάλαβα καλά και είναι όχι, κάλα να είμαστε και προχωράμε.

πάντως είναι γεγονός ότι όταν έχεις ευχαριστημένους πελάτες μπορείς άνετα να απαίτησεις κάτι παραπάνω.

Από την άλλη αν όχι και ο πελάτης αρχίσει να νιώθει ανασφάλεια τότε φιλιά στο σπίτι.... Βατερλώ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Εγώ θα συζητούσα μάλλον για 75,00 για αρχή και στην πορεία ανάλογα την ρότα της δουλειάς.

Αν όμως ο/η προηγούμενος συναδελφος έπαιρνε περισσότερα με τίποτα λιγότερο από τον/την πρώην.

Ανάλογα και τις τιμές που "παίζουν" στην περιοχή... και το πως παει η "τσέπη" σου....

Εσυ αποφασίζεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
................................................................................

................................................................................

........................................

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

1. ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Υ.Ο.

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................................................

................................................

PAN

Και να ανοίξει ο δρόμος να μας φορολογεί , τεκμαρτά βάσει αυτών των ελάχιστων αμοιβών, των pc που έχουμε στο γραφείο, τις υπογραφές μας σε δηλώσεις κλπ κλπ και όχι βάσει των βιβλίων μας.

Να ζητήσουμε να εισπράτονται αυτές οι αμοιβές από το Σύλλογο ( ;; ) όπως γίνεται και με τους δικηγόρους ;

Αχ! καλέ μας συνάδελφε.

κ.Lands

To συνδιασμό με το άλλο Θέμα της υποχρεωτικής υπογραφής από λογιστή-φοροτεχνικό για όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως τζιρου γιατί δεν το ανέφερες;

ETΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ,ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ

ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Χ Ω Ρ Ι Σ Λ Ο Γ Ι Σ Τ Η Η΄ Υ Π Ο Τ Ι Θ Έ Μ Ε Ν Ο Λ Ο Γ Ι Σ Τ Η

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΤΕΚΜΑΡΤΑ

PAN

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...