Προς το περιεχόμενο
  • 0

ΑΓΟΡΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ


ΟΛΓΑ

Ερώτηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟ(ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟ 2002) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ,ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΒΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ 9% ΚΑΙ 19%.ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 2006 Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ,ΚΑΡΤΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΦΠΑ,ΟΥΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΗΡΕΙ ΒΙΒΛΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ"?ΜΗΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0
επισκέπτη ΜΑΥΡΗ ΑΡΑΧΝΗ

Έκαμνε τη βλακεία ο προηγούμενος, αλλα και εσύ βρε παιδάκι μου μη ρωτάς τα αυτονόητα!

Τα τιμολόγια για τσιγάρα κτλ.τα περνούσε ή τα έτρωγε ο λογιστής;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΠΝ/ΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΕΚΜΑΡΤΑ.

Ο ΤΕΚΜΑΡΤΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Β ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΕ 0% ΦΠΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΑΥΡΗ ΑΡΧΝΗ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31.12.2006.ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ!!!!!!!!ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΟΝΤΡΗ!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΚΑΡΤΕΣ.ΘΑ ΤΑ ΕΚΟΒΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΒΙΒΛΙΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...