Jump to content

Αργά ή γρήγορα, θα συλληφθούν». Έκκληση στους αδερφούς Παλαιοκώστα να παραδοθούν απηύθυνε ο Βύρων Πολύδωρας


Recommended Posts

Να παραδοθούν κάλεσε τους αδερφούς Παλαιοκώστα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για την πρόσφατη κινηματογραφική απόδραση των Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο κ. Πολύδωρας εκτίμησε ότι «αργά ή γρήγορα», ο Νίκος και ο Βασίλης Παλαιοκώστας θα συλληφθούν, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «τελειώσαν τα ψέματα».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πρότεινε μάλιστα στους αδερφούς Παλαιοκώστα να αξιοποιήσουν τις νομικές δυνατότητες που έχουν, καθώς θα εκτιμηθεί το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει ποτέ φόνο. Είπε μάλιστα ότι η αστυνομία δεν βλέπει τους αδερφούς Παλαιοκώστα ως «θήραμα».

Ερωτηθείς γιατί δεν πυροβόλησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατά τη διάρκεια της απόδρασης και τι θα έκανε αυτός εάν βρισκόταν σε ανάλογη θέση, ο κ. Πολύδωρας είπε ότι εκείνος δεν θα πυροβολούσε, καθώς, όπως σημείωσε, «δεν θα επέβαλε τη θανατική ποινή».

Σε ό,τι αφορά παλαιότερη κριτική που είχε ασκήσει κατά της κυβέρνησης Σημίτη για την απόδραση του Πίτερ Σέντομ μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, τόνισε ότι εκείνη η δήλωση ήταν πολιτικής κριτικής και είχε τη βασιμότητά της για εκείνα τα δεδομένα.

Σχολιάζοντας, τέλος, τις μεταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων που ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, τόνισε ότι δεν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά για «ουσιαστική κίνηση».

Μα καλά βρε κύριε Πολύδωρα , αφού και εσείς δεν θα πυροβολούσατε εάν βρισκόσασταν σε ανάλογη θέση , γιατί τότε , οι μεταθέσεις

των σωφρονιστικών υπαλλήλων είναι "ουσιαστική κίνηση".

Εσείς δηλαδή αν δεν πυροβολούσατε τί θα κάνατε για να σταματήσετε το ελικόπτερο ??

Θα φορούσατε την στολή του σούπερμαν και θα πιάνατε το ελικόπτερο,

από τους έλικες???

Εγώ περιμένω να δώ για πόσα χρόνια ακόμα ,

για όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο όταν είναι κυβέρνηση η Ν.Δ θα φταίει το ΠΑΣΟΚ,

και όταν είναι το ΠΑΣΟΚ θα φταίει η Ν.Δ.

Περιμένω να δώ για πόσα χρόνια ακόμα θα συμπεριφέρεστε στους πολίτες αυτής της χώρας ως πρόβατα , που πρέπει να βελάζουν .

Το ξέρω πως για την κινηματογραφική απόδραση από τον Κορυδαλλό ,

φταίει το ελικόπτερο.

Εκείνο που δεν ξέρω είναι για το ποιός φταίει που ο κάθε ένας από εμάς

δεν έχει αρπάξει απο μία βρεγμένη σανίδα.

Φταίμε εμείς ή η σανίδα?????

Link to comment
Share on other sites

σε ότι αφορά το ζήτημα του γιατί οι φρουροι δεν πυροβόλησαν

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

«Να ορισθεί με ακρίβεια πότε οι Αρχές μπορούν να χρησιμοποιούν το όπλο τους»

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ

Το νομοθετικό πλαίσιο για τη χρήση των αστυνομικών όπλων είναι ασαφές και χρειάζεται τροποποίηση. Πρέπει να προσδιοριστεί με ακρίβεια, και όχι γενικά, πότε μπορούν, και μόνο ως εξαίρεση, να πυροβολούν οι άνδρες των αρχών ασφαλείας εναντίον υπόπτων και δραπετών, ώστε να μη θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τρίτων.

Οι βίαιες προσαγωγές και οι εξευτελιστικές δημόσιες συλλήψεις με χειροπέδες, ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά του συλληφθέντος, είναι παράνομες. Αυτά τόνισε η καθηγήτρια του Ποινικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου, μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που οργάνωσε στη Σύρο ο Συνήγορος του Πολίτη.

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. παραδέχτηκε στο ίδιο συνέδριο, διά στόματος του υποστράτηγου Ευστρ. Κυριακάκη, ότι το πειθαρχικό δίκαιο των αστυνομικών παρουσιάζει προβλήματα και εξήγγειλε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των περίφημων ΕΔΕ (κάθε χρόνο διενεργούνται 400-500 ΕΔΕ για διάφορα παραπτώματα).

Ετσι, έπειτα από υποδείξεις και του Συνηγόρου του Πολίτη, μελετάται σοβαρά: η ανάθεση της πειθαρχικής έρευνας σε αστυνομικούς άλλων διευθύνσεων για λόγους αμεροληψίας, η επαρκής αιτιολόγηση των πορισμάτων, η πληρέστερη ενημέρωση των καταγγελλόντων για την πορεία των υποθέσεων.

Ολα τα παραπάνω αποτελούν, σε γενικές γραμμές, τα κύρια συμπεράσματα συνεδρίου που είχε θέμα την «εποπτεία των αστυνομικών δράσεων» από το Συνήγορο του Πολίτη. Και ήταν η πρώτη φορά που εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο αντιμέτωποι με εκπροσώπους του Ελληνα αλλά και άλλων Βαλκάνιων και Ευρωπαίων Συνηγόρων, σε ένα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα δημόσιο διάλογο.

Ο Ελληνας Συνήγορος Γ. Καμίνης χαιρέτισε τον εποικοδομητικό αυτό διάλογο που άνοιξε στη Σύρο, αλλά επισήμανε τη δυσκολία να περάσουν οι όποιες αλλαγές αποφασιστούν στις κατώτερες βαθμίδες στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία καλούνται να τα εφαρμόσουν στην πράξη.

Ενα από τα θέματα που τέθηκαν στο συνέδριο και απέκτησε αιφνιδίως δραματική επικαιρότητα λόγω της κινηματογραφικής απόδρασης στον Κορυδαλλό, ήταν και το αν επιτρέπεται οι αρχές ασφαλείας να πυροβολούν εναντίον δραπετών, έστω και για εκφοβισμό. Και ήταν απόλυτα σαφής η θέση της κ. Συμεωνίδου-Καστανίδου (συμφωνώντας με παλαιότερη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Π. Δημόπουλου, το 1996) ότι θα ήταν παράδοξο να έχει καταργηθεί η θανατική ποινή, αλλά να θεωρείται επιτρεπτή η θανάτωση για τη νπραγματοποίηση σύλληψης. Οπως παράδοξο είναι να τιμωρείται η απόδραση με ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους, ανεξάρτητα από το είδος και τη βαρύτητα του εγκλήματος για το οποίο κάποιος κρατείται, και να θεωρείται δικαιολογημένη η θανάτωσή του όταν επιχειρεί να αποδράσει!

Ερμηνεύοντας αναλογικά το άρθρο 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προστασία της ζωής, η κ. Συμεωνίδου επισημαίνει ότι η θανάτωση κάποιου έστω και από αμέλεια δικαιολογείται μόνο κατ' εξαίρεση, όταν το άτομο δημιουργεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα άλλων. Το ίδιο ισχύει και για τους λεγόμενους πυροβολισμούς εξουδετέρωσης αλλά και τους εκφοβιστικούς πυροβολισμούς (όταν στοχεύονται μη ζωτικά μέρη του ανθρώπινου σώματος).

Ειδικά στο θέμα της αστυνομικής βίας, η κ. Συμεωνίδου πρότεινε:

* Να αλλάξει ο πρόσφατος νόμος και να οριστεί με ακρίβεια πότε οι διωκτικές αρχές μπορούν να κάνουν νόμιμα χρήση των όπλων τους, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια των πολιτών, κατηγορουμένων, καταδιωκομένων ή δραπετών.

* Χαρακτήρισε πρακτική ρουτίνας τη δημόσια σύλληψη με χειροπέδες, συχνά με παρουσία των ΜΜΕ.

* Να καθιερωθούν αντικειμενικά κριτήρια για την προσαγωγή ή διεξαγωγή έρευνας ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος κατάχρησης από τους αστυνομικούς με βάση το υποκειμενικό κριτήριο της «υπόνοιας».

* Να σταματήσει η ευνοϊκή στάση δικαστηρίων και πειθαρχικών οργάνων προς τους αστυνομικούς που ασκούν βία. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε εισαγγελική πρόταση που δέχεται ότι οι «μαύροι κύκλοι στα μάτια κατηγορουμένου οφείλονται στην ολονύκτια αγωνία του και αποκλείεται να έγιναν από αστυνομικούς»!

Με βάση τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως τόνισε ο Παν. Βογιατζής, το κράτος οφείλει πλέον να δίνει επαρκείς εξηγήσεις σε περίτπωση που ένα άτομα το οποίο κρατείται φέρει εμφανή τραύματα όταν φεύγει από το αστυνομικό τμήμα!

Στις ελλείψεις αποδείξεων που οδηγούν σε θολές αθωώσεις κατηγορούμενων αστυνομικών, προσβάλλοντας την ίδια τους την αξιοπρέπεια, αναφέρθηκε ο βοηθός Συνήγορος Ανδρέας Τάκης, ενώ η βοηθός Συνήγορος Χρύσα Χατζή μίλησε για τα προβλήματα των πειθαρχικών ελέγχων των αστυνομικών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/06/2006

Link to comment
Share on other sites

Έχω την τύχη-ατυχία να έχω κολλητό τον έναν από τους φρουρούς που τιμωρήθηκαν (έλαβε απόσπαση για Αυλώνα για να "ηρεμήσει" λίγο ο κόσμος -του είπαν οι Άθλιοι) και έτσι έμαθα τα γεγονότα από "πρώτο" χέρι.

Τιμωρήθηκε παρόλο που εκείνη την ώρα έκανε περίπολο περιμετρικά των φυλακών για να αποτρέπει τους γνωστούς-άγνωστους να πετάνε μέσα στο προαύλιο "φακελάκια" με πρέζα και χάπια...

Τιμωρήθηκε παρόλο που δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Σκεφτείτε να κατέρριπτε κάποιος το ελικόπτερο και αυτό να έπεφτε (που θα έπεφτε 100%) σε κάποια από τις παρακείμενες πολυκατοικίες...

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες απλά θα πω ότι μεγαλύτεροι αλήτες, μεγαλύτεροι κανίβαλοι, μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες από τους δημοσιογράφους ΔΕΝ υπάρχουν σε αυτή την χώρα...

Υ.Γ. Ένας από τους φρουρούς θα μιλήσει την Πέμπτη στον Τριανταφυλλόπουλο. Η συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών φρουρών είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων. Έχουν διατελέσει οι περισσότεροι δόκιμοι σε Ο.Υ.Κ ή Λ.Ο.Κ. και έχουν τεράστια εμπειρία.

Κανένας δεν θα κατέρριπτε το ελικόπτερο και πολύ σωστά.

Δεν ξέρω πόσοι τηλε-δικαστές δημοσιογράφοι έχουν παραβρεθεί σε προσγείωση ελικοπτέρου σε χώμα. Το έζησα στον στρατό και την σκόνη που έφαγα δεν θα την ξεχάσω ποτέ... Ορατότης 0 στην κυριολεξία...

Υ.Γ.2 Ο Παπαληγούρας ή Παπαλιγούρας;

Link to comment
Share on other sites

Καποτε πρεπει να παρθουν πρωτοβουλιες εστω κι αν αυτο σημαινει οτι καποιοι θα χασουν προνομια

Πρεπει επιτελους να ξεκαθαρισουν τα πραγματα

Εκεινη την στιγμη θα πρεπει να κανει σωστα την δουλεια του και να μην σκεφτεται αν ..και πως...

Η αμφιβολια κοστιζει ειδικα σ'αυτην την ταξη

και για αυτην την αμφιβολια δεν φταιει ο ιδιος

Βαλανε χειροπεδες στο σωμα

Πρεπει να τροποποιηθει ο νομος

Ειδικα με την ταχεια εξελιξη της εγκληματικοτητας

Υ.Γ Στην συγκεκριμμενη περιπτωση πιστευω πως σωστα ενηργησαν αλλα ουτως 'η αλλως οτι και να πραττανε παλι τιμωρια θα εισεπρατταν

Link to comment
Share on other sites

Guest NIKANOR

Πάνω στο θέμα (απόσπασμα) που παρέθεσε ο ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ.

Ισως είμαστε η μοναδική χώρα που οι αστυνομικοί της "τραβούν πιστόλι" και πυροβολούν επειδή κάποιος πιτσιρίκος με παπάκι ή κάποιος με αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

Και αθωόνονται κιόλας αν σκοτώσουν τους παραπάνω, επειδή "εξοστρακίστηκε η βολίδα" (οι σφαίρες των αστυνομικών στην Ελλάδα κατά ένα περίεργο λόγο, όταν εξοστρακίζονται πετυχαίνουν πάντα τον στόχο στο κεφάλι)

Επίσης οι ευθύνες για τυχόν τηλε-δίκες ή ΕΔΕ για το αν "έπρεπε" να πυροβολήσει είναι μεγαλύτερη από το φόβο ότι ο κακοποιός θα διαπράξει φόνο αν ξεφύγει. (Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα-απόδραση)

Μήπως η εκπαίδευση είναι ελλιπής?

Μήπως η πρόσληψη των αστυνομικών είναι περισσότερο μια -σίγουρη- θέση στο Δημόσιο παρά η διαφύλαξη της Δημόσιας τάξης και ασφάλειας?

Μήπως η οπλοφορία των αστυνομικών θεωρείται ότι είναι για να αισθάνονται οι ίδιοι ασφαλείς παρά να διαφυλλάσουν την ασφάλεια των πολιτών?

Πολλά μήπως...

Link to comment
Share on other sites

Πάνω στο θέμα (απόσπασμα) που παρέθεσε ο ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ.

Ισως είμαστε η μοναδική χώρα που οι αστυνομικοί της "τραβούν πιστόλι" και πυροβολούν επειδή κάποιος πιτσιρίκος με παπάκι ή κάποιος με αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

Και αθωόνονται κιόλας αν σκοτώσουν τους παραπάνω, επειδή "εξοστρακίστηκε η βολίδα" (οι σφαίρες των αστυνομικών στην Ελλάδα κατά ένα περίεργο λόγο, όταν εξοστρακίζονται πετυχαίνουν πάντα τον στόχο στο κεφάλι)

Επίσης οι ευθύνες για τυχόν τηλε-δίκες ή ΕΔΕ για το αν "έπρεπε" να πυροβολήσει είναι μεγαλύτερη από το φόβο ότι ο κακοποιός θα διαπράξει φόνο αν ξεφύγει. (Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα-απόδραση)

Μήπως η εκπαίδευση είναι ελλιπής?

Μήπως η πρόσληψη των αστυνομικών είναι περισσότερο μια -σίγουρη- θέση στο Δημόσιο παρά η διαφύλαξη της Δημόσιας τάξης και ασφάλειας?

Μήπως η οπλοφορία των αστυνομικών θεωρείται ότι είναι για να αισθάνονται οι ίδιοι ασφαλείς παρά να διαφυλλάσουν την ασφάλεια των πολιτών?

Πολλά μήπως...

Μαλλον αναφερεσαι σε εξαιρεσεις

Η διατυπωση ως προς την χρησιμοποιηση του οπλου ειναι: Χρησιμοποιειται μονο αν ο αλλος εχει την προθεση να το χρησμοποιησει

Δλδ κατι σαν μεντιουμ...

Link to comment
Share on other sites

Έχω την τύχη-ατυχία να έχω κολλητό τον έναν από τους φρουρούς που τιμωρήθηκαν (έλαβε απόσπαση για Αυλώνα για να "ηρεμήσει" λίγο ο κόσμος -του είπαν οι Άθλιοι) και έτσι έμαθα τα γεγονότα από "πρώτο" χέρι.

Τιμωρήθηκε παρόλο που εκείνη την ώρα έκανε περίπολο περιμετρικά των φυλακών για να αποτρέπει τους γνωστούς-άγνωστους να πετάνε μέσα στο προαύλιο "φακελάκια" με πρέζα και χάπια...

Τιμωρήθηκε παρόλο που δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Σκεφτείτε να κατέρριπτε κάποιος το ελικόπτερο και αυτό να έπεφτε (που θα έπεφτε 100%) σε κάποια από τις παρακείμενες πολυκατοικίες...

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες απλά θα πω ότι μεγαλύτεροι αλήτες, μεγαλύτεροι κανίβαλοι, μεγαλύτεροι καραγκιόζηδες από τους δημοσιογράφους ΔΕΝ υπάρχουν σε αυτή την χώρα...

Υ.Γ. Ένας από τους φρουρούς θα μιλήσει την Πέμπτη στον Τριανταφυλλόπουλο. Η συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών φρουρών είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων. Έχουν διατελέσει οι περισσότεροι δόκιμοι σε Ο.Υ.Κ ή Λ.Ο.Κ. και έχουν τεράστια εμπειρία.

Κανένας δεν θα κατέρριπτε το ελικόπτερο και πολύ σωστά.

Δεν ξέρω πόσοι τηλε-δικαστές δημοσιογράφοι έχουν παραβρεθεί σε προσγείωση ελικοπτέρου σε χώμα. Το έζησα στον στρατό και την σκόνη που έφαγα δεν θα την ξεχάσω ποτέ... Ορατότης 0 στην κυριολεξία...

Υ.Γ.2 Ο Παπαληγούρας ή Παπαλιγούρας;

Οι χαρακτηρισμοι σου για τους δημοσιογραφους ειναι αρκετα επιεικείς

Δυστυχως αυτοι πλεον ανεβαζουν και κατεβαζουν κυβερνησεις ....

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς όλα αυτά που έγραψαν παραπάνω όλοι οι καλοί συνάδελφοι

δεν ενδιαφέρουν κάνένα από αυτούς προς τους οποίου απευθύνονται,

(δημοσιογράφοι-πολιτικοί-πολιτικάντες.)

Θα ήθελα και γω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για όλα αυτά που

γράφτηκαν και λέχθηκαν σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο από δημο-

σιογράφους-βουλευτές και υπουργούς,αλλά τα "είπατε" σχεδόν όλα

εσείς και κάπως καλμάρησα.

Τι άλλο να πούμε.

Κρίμα και πάλι κρίμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Νέα αεροπορική εταιρία μεταφοράς υψηλών προσώπων.

Πτήσεις εξαιρετικά ακριβείς ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες.

Στόχος μας η ασφαλής μετάβαση και το άνετο ταξίδι. Σύμβολό μας το γνωστό πουλί Κορυδαλλός.

Είσαι φυλακισμένος βαρυποινίτης;

Βαρέθηκες τη μοναξιά της φυλακής και τους γκρίζους τοίχους;

Κουράστηκες να προσέχεις μη σου πέσει το σαπούνι στα ντους και βγεις Εμμανουέλλα;

Η λύση έρχεται από το απίθανο ελληνικό κράτος !!!

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο της «Air Koridallos», έρχεται στο χώρο σου!

Λύσεις για κάθε βαλάντιο!

Δυνατότητα απόδρασης και διαφυγής στη χώρα επιλογής σου με πλειάδα μέσων, από αραμπά μέχρι Κονκορντ!

Πληρωμή πάντα cash, δεχόμαστε και γραμμάτια με εγγύηση Κολομβίας

Τηλέφωνο τώρα στο 801 333 333 333, ζητήστε τον υπεύθυνο, κο Πάκη!

................................................................................

..............................

Που να το φανταστω ότι το ελικόπτερο που πέταγε εχθές πάνω απο το κεφάλι μου

την ώρα που σκουπίζαμε την αυλή του σχολείου , είχε πάλι μέσα τον παλαιοκώστα .

Οχι τιποτα αλλο , να προλάβαινα να του φωνάξω μπράβο .

Μπραβο ρε μεγάλε που εσυ μπορείς και τους ξευτιλίζεις ενω εγώ όχι .

Μπράβο ρε μεγάλε που εσυ μπορείς και λαδώνεις με σκοπό την "ελευθερία" σου

ενω εγώ όχι .

Μπραβο ρε μεγάλε που εσυ μπορείς και ξεπερνάς τα δρακόντεια μέτρα που

επιβάλλουν για την φυλαξή σου διότι σήμερα θα δικαζόσουν για την προηγούμενη

αποδρασή σου , με τον ίδιο τρόπο .

Μπραβο ρε μεγάλε , γιατί εχθές δεν είχα λόγια για να περιγράψω στις κόρες μου

τι ακριβώς συνέβαινε εχθές το απόγευμα στο σχολείο και γιατι όλοι γελάγαμε

ενω θέλαμε στην ουσία να κλάψουμε .

Μπράβο ρε μεγάλε , γιατί δεν μπορουσα εχθες να εξηγησω στις κόρες μου το γιατι ,

μόλις ενημερωθηκαμε για την απόδραση σου , ο dj απο το πάρτυ αφησε τα παιδικα

και ξεκίνησε τις ροκιές και εμείς χορεύαμε και τραγουδούσαμε μέχρι αργα το απόγευμα .

Μπραβο ρε μεγάλε που μας εκανες να επαναστατησουμε χορεύοντας.

Μπράβο ρε μεγάλε , γιατί κατάφερες έστω και για κανένα μήνα ,

να μην ειναι πρωτο θέμα στην τιβι η πετρούλα , αλλα να είναι και πάλι

το μαυρο μας το χάλι.

Τι να σου πώ ρε μεγάλε , είσαι μεγάλος αλλα άτυχος

ατυχος γιατί ζείς και λειτουργείς σε ένα μικρούλι κράτος .

Αλλού θα είχες βαφτίσει δρόμους και θα είχες και προτομές .

Καλές αποδράσεις μεγάλε φίλε παλαιοκώστα.

Link to comment
Share on other sites

Όταν θες να επιτύχεις μια σωστή απόδραση τότε πρέπει να επιλέξεις τη σωστή εταιρία και όχι τίποτα ερασιτέχνες.

Αυτό σκέφτηκε ο Βασίλης Παλαιοκώστας και έκανε τη σωστή επιλογή για την 2η απόδραση του από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σας αποκαλύπτουμε το διαφημιστικό της εταιρίας ενοικιάσεως ελικοπτέρων που έκανε ότι υπόσχεται πραγματικότητα.

Interjet αποδράσεις

Συμφωνώ μαζί σου DAS.

Link to comment
Share on other sites

Όταν θες να επιτύχεις μια σωστή απόδραση τότε πρέπει να επιλέξεις τη σωστή εταιρία και όχι τίποτα ερασιτέχνες.

Αυτό σκέφτηκε ο Βασίλης Παλαιοκώστας και έκανε τη σωστή επιλογή για την 2η απόδραση του από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σας αποκαλύπτουμε το διαφημιστικό της εταιρίας ενοικιάσεως ελικοπτέρων που έκανε ότι υπόσχεται πραγματικότητα.

Interjet αποδράσεις

Συμφωνώ μαζί σου DAS.

Stibens συγνώμη ,

δεν είχα δεί ότι άνοιξες καινουργιο θέμα

και έψαχνα να βρω το παλιό .

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?...c=65425&hl=

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω μόλις τώρα στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ :

Ο Ισπανός υπουργός Δικαιοσύνης Μαριάνο Φερνάντεζ Μπερμέχο ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτείται υπό το βάρος των επικρίσεων για ταξίδι που πραγματοποίησε μαζί με επιφανή δικαστή της χώρας.

Οταν διάβασα μόνον την επικεφαλίδα, σκέφτηκα ότι ενδεχομένως δέχτηκε εκεί τον Παλιοκώστα... και.... εφθάρη.... αλλα....

Πάντως η απορία παραμένει :

Αν τούφευγε αυτουνού ο Παλιοκώστας τί θάκανε....?

Χαρακήρι...?

Link to comment
Share on other sites

Καλές αποδράσεις μεγάλε φίλε παλαιοκώστα.

Αυτά να σου λείπουν ! Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε ! Να πάς στο αθλητικό θέμα και να απολογηθείς !

Link to comment
Share on other sites

Αυτά να σου λείπουν ! Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε ! Να πάς στο αθλητικό θέμα και να απολογηθείς !

;):D

Για το μπάσκετ ??

Για το ποδόσφαιρο ???

Και για τα δύο ???

Link to comment
Share on other sites

Έμαθα οτι για τις νεες προσλήψεις των σοφρωνιστικών υπαλλήλων Κορυδαλου θα απαιτείται και πτυχίο σχολής αεροσυνοδού αληθεύει?

Α και κάτι ακόμα. Είμαι σίγουρος οτι τους λογαριασμούς των σοφρονιστικών υπαλλήλων για τα λαδωματα τους ανοιγουν γιατι δεν απεδωσαν ΦΠΑ οχι για κανενα αλλο λογο :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...