Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-SINGULAR ACCOUNTANT


επισκέπτη ΜΗΛΕΟΥΝΗΣ Δ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ χρησιμοποιώ για καταχωρήσεις τις οικονομικές εγγραφές, τις πληρωμές, τις εισπράξεις και τα αξιόγραφα και απο εκεί γίνεται η κίνηση των πελατών προμηθευτών και αξοογράφων. Κατά την ενημέρωση της Λογιστικής από κινήσεις και παραστατικά χρησιμοποιώ συκεντρωτικούς λογ/σμούς για πελάτες προμηθευτές. Πάντως η παραπάνω δυνατότητα είναι από τα ποιό δυνατά στοιχεία του προγράμματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ??

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!

ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη ΜΗΛΕΟΥΝΗΣ Δ

Σήμερα Κυριακή 12/2/06 αποφάσισα, μιας και είναι > για τους περισσότερους από εμάς, να ξεκινήσω την συμπλήρωση και έλεγχο του Ε3.

Τις εταιρείες που παρακολουθώ τις έχω χωρίσει σε τέσσερις περιοχές εργασίας.Στήν μία από αυτές τσεκάροντας δαπάνες βιβλίων με εκαθ.φπα και Ε3 ,σε όλες τις εταιρείες είχα διαφορές δαπανών.

Ψάχνοντας την αιτία του κακού ανακάλυψα πως ο λογαριασμός 61.00.01 γεν.εξ.αμοιβ.τρίτ.ΜΔΕΦ,είχε μεταβλητή:Φ1666 που ενημέρωνε την εκαθ.φπα ,με αποτέλεσμα το ποσό του παραπάνω λογαριασμού να ενημερώνει και τον κωδικό 663 αλλά και τον 666 της εκκαθ.φπα.

Σε έλεγχο που είχα κάνει πριν από περίπου ενάμισυ μήνα ,όλα λειτουργούσαν σωστά.Το άσχημο είναι πως έχω προλάβει και έχω δώσει τις εκκαθαριστικές φπα , οπότε ετοιμάζω τώρα τις τροποποιητικές.Πάλι καλά που θα είναι εμπρόθεσμες.

Παρακαλώ ελέγξτε τον παραπάνω λογαριασμό και αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα ,περιμένω ενημέρωση. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω ότι πρέπει οι εκκαθαριστικές να γίνονται ταυτόχρονα με τις εκκαθαριστικές και τον αυτοέλεγχο, αλλά και αυτό να μην γίνει να τσεκάρονται οι εκκαθαριστικές τουλάχιστον με τα βιβλία, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα παραπάνω λάθη. Το πρόγραμμα το έχουμε γράψει είναι εκατό τα εκατό παραμετροποιήσιμο, οι μεταβλητές μπορούν πολύ απλά να διορθωθούν, η Singular προσπαθεί με το update να μας απαλλάξει από την διαδικασία της παραμετροποίησης αλλά μερικές φορές δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, το έχουμε ξαναγράψει η διαδικασία του update των μεταβλητών που ενημερώνουν δηλώσεις και αναφορές θα πρέπει να επανεξετασθεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...