Προς το περιεχόμενο
  • 0

ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ-ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ & ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ


επισκέπτη Επισκέπτης

Ερώτηση

επισκέπτη Επισκέπτης

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ.

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΜΙΣΘΩΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ( 12ΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ 3ΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ), ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ?

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

λογικα θα ζητησουν την υπογραφη νεων μισθωσεων μεταξυ αυτων και του μισθωτη.αν δεν συμφωνησουν θα πρεπει να αποζημιωθει ο μισθωτης.εξαρταται ομως και τι προβλεπει το αρχικο μισθωτηριο,αν λεει οτι η μισθωση συνεχιζεται υπο των κληρονομων σε περιπτωση θανατου του εκμισθωτου.ιδιωτικα συμφωνητικα ειναι.περισσοτερα σε ειδικευμενο δικηγορο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Σε περίπτωση θανάτου του εκμισθωτή , στη μίσθωση υπεισέρχονται , κατά το άρθρο 1710 του Α.Κ. , οι κληρονόμοι του εκ διαθήκης ή εξ αδιαιρέτου μόλις αποδεχθούν την κληρονομιά και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται μεταγραφή της δήλωσης αποδοχής κληρονομιάς. Και αυτό γιατί πρόκειται για κτήση ενοχικής σχέσης και όχι κυριότητας . Σε περίπτωση που άλλος είναι ο επικαρπωτής και άλλος ο ψιλός κύριος , τότε στη μισθωτική σχέση υπεισέρχεται ο επικαρπωτής . Ο κληρονόμος αποκτά όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του από τη μίσθωση έστω κι αν αυτά ανάγονται σε χρόνο πριν την υπεισέλευση του στη μίσθωση . Ο κληρονόμος μπορεί να καταγγείλει τη μίσθωση και να ασκήσει αγωγή απόδοσης χρήσης του μισθίου λόγω της ιδιότητας του αυτής , έστω κι αν τα περιστατικά που τις στηρίζουν , ανάγονται σε χρόνο προγενέστερο του θανάτου του κληρονομούμενου .

Για το θέμα της αποζημίωσης θα ισχύσουν κατά τη γνώμη ότι θα ίσχυε και στην περίπτωση που θα έκανε την καταγγελία ο αποβιώσας εκμισθωτής ( όσο ήταν στη ζωή ) .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...