Προς το περιεχόμενο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΧΙΟΥΜΟΡ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 612
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Astronomer Galileo's meticulously preserved middle finger can be seen

today in Italy's Museo di Storia del Scienza.

..Aδυνατόντας να σας ακολουθήσω στις ..όποιες εκτροπές σας , σας παραπέμπω στο κάτωθι προς απάντηση των υβριστικών χαρακτηρισμών :

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 Φεβρουαρίου 1956, βουλευτικές εκλογές.

Η ΕΡΕ του Καραμανλή λαμβάνει 47,38% και η Δημοκρατική Ένωσις 48,15%. Όμως "χάρη" στον εκλογικό νόμο [1], η ΕΡΕ αν και δεύτερο κόμμα, λαμβάνει 165 έδρες και η Δημοκρατική Ένωσις,παρ'ότι πρώτο κόμμα, λαμβάνει μόλις 135!

03 Φεβρουαρίου 2008, ελληνικό πρωτάθλημα.

Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός 1-0.

Ο Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας μια οικτρή εμφάνιση, χάνει με 1-0 από τον ψυχωμένο Απόλλωνα Καλαμαριάς[2].

Από την συνέντευξη τύπου, μετά το ματς, ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής απαντά σε ερώτηση:

-Θεωρείτε πως η εμφάνιση του Ολυμπιακού ήταν η χειρότερη των τελευταίων χρόνων;

«Είναι ίσως μία από τις χειρότερες τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό το παιχνίδι τελείωσε, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε άλλο. Αυτό είναι κάτι που λέμε είτε μετά από μια επιτυχία, είτε μετά από μια αποτυχία. Σε μια πορεία θα έχουμε τις κακές και τις καλές στιγμές. Δεν πρέπει να φέρνουμε την καταστροφή. Δεν χρειάζεται ούτε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μετά από μια μεγάλη νίκη, ούτε η μεγάλη απογοήτευση μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα».

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης:

«’Ημασταν απαράδεκτοι. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια» [3].

Και όμως, η ΠΑΕ του κ.Κόκκαλη, διδάσκοντας "ήθος" κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι εξωαγωνιστικά, στα δικαστήρια διότι ο Απόλλων Καλαμαριάς χρησιμοποίησε έναν παίκτη για τον οποίο είχε λάβει κανονικότατα δελτίο από την ΕΠΟ, έναν παίχτη ο οποίος φυσικά με την απόδοσή του επ'ουδενί δεν άλλαξε την ροή του αγώνα, αφού ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι ήταν απλώς ανύπαρκτος.

Από την «υπόθεση Βάλνερ» ηττημένο και καταρρακωμένο βγήκε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά τα καλά και συμφέροντα γι' αυτόν, ευλόγως ο Ολυμπιακός διεκδίκησε στα δικαστήρια τους βαθμούς που έχασε στο γήπεδο υποστηρίζοντας ότι ο αυστριακός επιθετικός δεν είχε δικαίωμα να αγωνισθεί σε τρεις ομάδες την ίδια αγωνιστική περίοδο. Το ίδιο ισχύει ασφαλώς για την Καλαμαριά που αναζήτησε το δίκιο της στη Λωζάννη και πολύ καλά έκαναν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ως έχοντες έννομο συμφέρον και κατέθεσαν παράσταση.

Εκείνη που είναι οφσάιντ στην όλη υπόθεση είναι η ΕΠΟ. Αρχικά δεν προστάτευσε ως όφειλε την Καλαμαριά δίνοντάς της έγκαιρα μαζί με το δελτίο και το ποδοσφαιρικό διαβατήριο του Ρόμαν Βάλνερ και δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνισθεί σε επίσημο αγώνα ως τα τέλη Ιουνίου. Στη συνέχεια όχι μόνο δεν αναγνώρισε το λάθος της, αλλά ούτε τήρησε τα προσχήματα κρατώντας ουδετερότητα. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προσέφυγε στην αθλητική Δικαιοσύνη, η ΕΠΟ βγήκε λαλίστατη στο προσκήνιο. Αποκορύφωμα η παρουσία της στο πλευρό του Ολυμπιακού ενώπιον του CAS, συμπόρευση την οποία εξέφρασε πρωτοσέλιδα η εφημερίδα «Το Φως των Σπορ» στο φύλλο της Πέμπτης με τον τίτλο «Ολυμπιακός και ΕΠΟ δεν ανησυχούν».

Η ηγεσία της ΕΠΟ, αν ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα και ίσες αποστάσεις από όλες τις ομάδες, όφειλε να δώσει στο CAS την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και τους κανονισμούς που της ζητήθηκαν και να καθήσει... στ' αβγά της. Αντ' αυτού έστειλε στη Λωζάννη τον νομικό της σύμβουλο κ. Θόδωρο Κουρίδη, ο οποίος επί της ουσίας επιχειρηματολόγησε υπέρ των αιτημάτων του Ολυμπιακού [4].

Δεν ξέρω πόσοι Ολυμπιακοί θα χαρούν ένα πρωτάθλημα που αγωνιστικά κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά κυρίως δεν ξέρω πόσοι Ολυμπιακοί τυφλωμένοι από την αγάπη για την ομάδα τους θα καταλάβουν την ανηθικότητα του πρόεδρου τους ο οποίος κατάφερε και πέρασε στον κόσμο του Ολυμπιακού την αρρώστια και την ψύχωση που έχει με το ελληνικό πρωτάθλημα, ψύχωση την οποία υπηρετεί εδώ και χρόνια, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα για να την ικανοποιήσει.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έπραξε το προφανές γι'αυτόν: την επιδίωξη του σκοπού, με όλα τα μέσα, πράγμα που έχει αποδείξει ως επιχειρηματίας, ειδικά επί της πρωθυπουργίας Σημίτη, τα οποία είναι γνωστά σε όλους.

Είναι ο κύριος αίτιος για την πλήρη απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και αυτό είναι που δεν μπορούν να δούνε οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μέσα από την μέθη τους για τα αλλεπάλληλα πρωταθλήματα και μέσα στον φανατισμό τους.

Αυτά για τους οπαδούς.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι φέτος είδαν τον καλύτερο Ολυμπιακό στην Ευρώπη και έναν ασύνδετο, άνευρο και κακό Ολυμπιακό στην Ελλάδα που δεν άξιζε το πρωτάθλημα και έτσι όπως το πήρε (διά της πλαγίας δικαστικής οδού και όχι μέσα στα γήπεδα) δεν αξίζει σχεδόν τίποτα.

Ο Ολυμπιακός είχε δίκιο νομικά στην υπόθεση Βάλνερ, όμως κέρδισε στα χαρτιά ένα παιχνίδι που έχασε στο γήπεδο και αυτό είναι ο ορισμός του unfair.

Και ας μην ομιλεί ο Ολυμπιακός για δικαιοσύνη διότι πριν λίγα χρόνια, όταν είχανε μπει οι οπαδοί του στη Νέα Σμύρνη και τα σπάσανε όλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τους θεώρησε "εξωγήινους" και με σύμμαχους τους πάντες κατάφερε και ανέτρεψε την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση εναντίον της, έχοντας μαζί της το "δίκαιο του ισχυρού" ...

Αντί επιλόγου, παραθέτω

"ΗΤΑΝ ένας απλός αγώνας για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η κάτοχος του νταμπλ Αρσεναλ έπαιζε στην έδρα της με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, το σκορ ήταν 1-1, όταν στο 75' ο Λι Μόρις των φιλοξενουμένων τραυματίστηκε.

Οι συμπαίκτες του έβγαλαν την μπάλα άουτ για να σταματήσει το παιχνίδι και να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον Μόρις.

Ο άγραφος κανόνας του fair play και το σύνηθες τελετουργικό θέλουν τους αντιπάλους να επιστρέφουν την μπάλα στους κατόχους της πριν από τη διακοπή.

Ο Ρέι Παρλούρ της Αρσεναλ εκτέλεσε το πλάγιο προς τη μεριά της Σέφιλντ.

Η μπάλα, όμως, έφθασε στον συμπαίκτη του, τον Νιγηριανό Κανού, που προχώρησε και έδωσε «μισό γκολ» στον Ολλανδό Μαρκ Οβερμαρς. Αυτός έβαλε το άλλο μισό και η Αρσεναλ νίκησε με ένα γκολ που τύποις είναι κανονικό αλλά αποτελεί ατιμία. Ο διαιτητής Πίτερ Τζόουνς δεν είχε την εξουσία να το ακυρώσει.

Το fair play είχε προς στιγμήν νικηθεί από το γράμμα του κανονισμού.

Ωσπου εμφανίστηκε ο προπονητής των νικητών.

Ο 50χρονος Αλσατός (Βενγκέρ) ζήτησε από τη Σέφιλντ συγγνώμη και από τους αρμοδίους την επανάληψη του αγώνα.

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεδρίασε εκτάκτως και τρεις ώρες μετά το επίμαχο ματς αποφάσισε την ακύρωση του αποτελέσματος και την επανάληψη του αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο «Χάιμπουρι».

Αυτά.

Ο νοών νοείτω.

doctor

________________________________________________________________________________

[1] Ν.3457/55. Το εκλογικό σύστημα [Πλειοψηφικό με περιορισμένη εκπροσώπηση της μειοψηφίας και αναλογική για τις μεγάλες περιφέρειες (Τριφασικό)],

που έγινε από τη κυβέρνηση Καραμανλή, σκοπό είχε τον περιορισμό της δύναμης της Δημοκρατικής Ένωσης. Στις εκλογικές περιφέρειες όπου η ΕΡΕ ήταν αδύναμη (κυρίως στα αστικά κέντρα) ίσχυε η απλή αναλογική. Στην επαρχία όπου η ΕΡΕ είχε συμαντική δύναμη ίσχυε το πλειοψηφικό. http://www.wikipedia.gr/%CE%B5/%CE%BB/%CE%...CF%82_1956.html

[2] Βίντεο από την ΝΕΤ με τις φάσεις και το γκολ του αγώνα: http://youtube.com/watch?v=6Qz8PSi5ESQ

[3] Από το site του Ολυμπιακού: http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=23749

[4] "Το Βήμα της Κυριακής", Κυριακή 20 Απριλίου 2008 - Αρ. Φύλλου 15340: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?...;m=A48&aa=2

[5] "Το Βήμα", Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 1999 - Αρ. Φύλλου 12521: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?...;m=A56&aa=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβώς θα ήθελες να ακούσεις φίλε Ανδρέα απο έναν γαύρο ???

Καλησπέρα με ακούς?

Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις. :)

Εσύ δεν πιάνεσαι ρε φίλε, τον προοδευτική θέλουμε να παραδεχτεί ότι το πρωτάθλημα είναι πέτσινο και να ανακαλέσει όλα όσα μου είπε στο τηλέφωνο. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακομη μια φορά απεδειχθει οτι ο Κοκκαλης τους εχει όλους για καρπαζιες.

το είχε πει ο άνθρωπος "τερμα η εποχή που τον ειχανε τον Ολυμπιακό για καρπαζιές", προσωπικα ... RESPECT.

Βαρδινογιάνννη που...ρα να πας στη φιέστα σαν superleagas που εισαι ρε καρι...π..στα να το δωσεις στον Πέτρο το φιλαράκο σου το κύπελλο.

Ραλίστα, Κότα ε κότα τσιράκι του Σωκράτη, πελάτη ηττοπαθή και άνανδρε.

αντε του χρόνου πάλι.

Ευτυχώς έχει Εuro γιατι θα χάζευα (κι άλλο) χωρις μπάλα.

ααα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα δεν μου έχει εξηγήσει κανείς ακόμη.

Πως έμαθε ο Ολυμπιακός 5' μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμαριά για το δελτίο του Βάλνερ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα δεν μου έχει εξηγήσει κανείς ακόμη.

Πως έμαθε ο Ολυμπιακός 5' μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμαριά για το δελτίο του Βάλνερ???

Να ναι καλά οι ψησταριές κατά Λειβαδιά μεριά !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 weeks later...

Football Superstars

Ερχεται Ερχεται !!!!! επιτελους....

Για τους πιστους των ΜΜΟ και της μπαλας

It happens about halfway through our brief but eye-opening ten-minute go on Football Superstars: it's like a switch has flicked in our head. We carry on playing more or less as we were (badly), but our perception of the match, and our tactical approach to it, have changed completely. A minute ago, we were playing a videogame. Now, we're playing football.

The change occurs when we instinctively understand something we rationally knew already. We're running about on the pitch not with bunch of AIs, but with a bunch of other people; the developers sat around us in Monumental Games' Nottingham offices. Only the two goalies are handled by the game server. And we're not a team; we're only players.

We start thinking about marking opposition players, positioning ourselves to receive passes, swinging the camera around to track the ball and our team-mates as we make a (badly) coordinated run on goal. The difference between Football Superstars and PES or FIFA is as wide as the gulf between Call of Duty and Command and Conquer. Or - perhaps more accurately - World of Warcraft and Warcraft III.

Football Superstars is, simply put, a free-to-play football MMO, developed by Monumental and published by a new UK-based venture called Cybersports. In the game, you create a player and play your way from three-a-side up to eleven-a-side matches, levelling up attributes and gaining skills as you go, and specialising your playing position, in rough RPG style. Matches are always played entirely by human players (with the exception of those goalies), and you can choose between unranked casual games, ranked FS Club league matches organised by the game, and player-organised leagues of player-manager clubs.

Smaller pitches aren't in the game yet - five-a-side in a stadium is a bit of a slog.

The other half of this particular game is a "lifestyle" social game and front end, where your male or female footballer/avatar can train, shop, socialise, and play dress-up. The aim of this side of the game is to acquire fame (linked to performance on the field), which grants access to ever more exclusive haunts, content and items, which bestow more fame and so on in a heady spiral of strutting, flashy, tabloid-baiting excess.

It's match-play that matters first and foremost, naturally, and it's match-play that we had a chance to sample ourselves. It may only take five minutes to make the mental leap to playing as one part of a human team, but it will take a little longer to get accustomed to Football Superstars controls. This isn't to say they aren't simple and logical, but they are a stark shift from how you're used to handling virtual football.

Monumental likens them to PC FPS controls, and indeed you do use the mouse to look around, WASD to move your player relative to the camera, and the left mouse button to select players, shoot, pass and tackle, with a targeting graphic to tell you which. Abilities are scrolled through with the mouse wheel and activated with Q and E. Most useful of all, the tab key automatically runs your player toward the ball. When it comes to passing, aiming is semi-automatic: you select the player you want to pass to and the game aims your shot ahead so he should, by rights, run straight into it.

A virtual shoe shop. This is 21st century gaming, right here.

It makes perfect sense, but it feels foreign in this context, and you shouldn't expect the razor-sharp instant reactions of an FPS. The animation routines give your player a pronounced weight and sense of inertia, making him feel a little sticky and lethargic at first when turning, and your early attempts on the ball are clumsy to say the least.

Ultimately, however, this gives the game a thoroughly convincing and satisfying physicality, and means that thinking ahead and developing sound instincts will be as important as fast reflexes to success. There is definitely a learning curve here, but early indications are that climbing it will be fun in its own right. Naturally, so will honing your teamwork, especially if you can do so with a regular group of friends. The latter will be helped along by voice chat with full surround-sound positioning.

Although the game does include levelling up, specialisation and attributes (six physical attributes, improved in gyms, and 13 football attributes, improved on the pitch) - and although you can earn special abilities, and temporary and permanent passive buffs - it's weighted slightly more towards skill than number-crunching and time-investment. Given what the game wants to achieve, this is probably wise.

Football Superstars plays a good game of football for almost-full teams of players. That's something currently on offer nowhere else (except at rival sports MMO Empire of Sports, which will feature football, but has yet to show it). To an extent, it's all Football Superstars needs to do. But it's very far from being all that it's trying to do.

As well as being able to set up unranked matches with whatever parameters they like, all players will join one of fourteen fictitious clubs - seven in each of two towns - when they create their avatars. These teams take part in the FS Club system, which features four divisions, each with their own league table which is refreshed on a four-week seasonal cycle. Until you reach the highest echelons there are no fixtures as such, just drop-in-drop-out matchmaking - not unlike a player-versus-player battleground in a regular MMORPG, or for that matter any competitive FPS. You can advance your player and do your bit for your club competitively at any time without needing to socialise, although you can join matches as a group as well.

The player-manager side of the game is more involved. Player-manager clubs (PMCs) are effectively Football Superstars' guilds, and the PMC system is there partly to channel the energies of MMO power-gamers, and keep them from dominating FS Club play. Managers can appoint scouts, coaches and captains. Although the game will provide some ready-made PMC leagues, this side of the game is expected to be mostly player-controlled, with managers organising their own events and leagues. That is a very big ask for a nascent MMO community, and it would be a concern if it weren't for the appealing simplicity and accessibility of the FS Club leagues.

Quite aside from the game's sporting structure, there's town life. These "realistically utopian" town, with their bars, nightclubs, sportswear and fashion shops, gyms and sports centres, and characteristically English architecture, are intended to be the social focus of the game and the stage for avatar self-expression. They're also where you can spend fame won in match play on journalists, racking up interview minutes to increase your status in a Panini-style sticker-book system. Housing and cars are expected to be added after launch.

This is either a special move or someone playing volleyball upside down.

This is one of the most interesting, but also the most risky aspects of Football Superstars. The idea of a fame-building metagame is appealing - and on a more basic (not to say base) level, so is the gratuitous wish-fulfilment of living the footballer life. But central to Monumental's plans for this side of its game are the status-symbol bars and clubs, and a kind of organised, massively-multiplayer socialising that verges on role-play.

Very rare is the fantasy MMO whose taverns aren't completely deserted, while players do their socialising in chat channels and on the job. Monumental is going to have to come up with some compelling reasons for players to spend time hanging out in the towns, which means gameplay reasons. The developer does claim to have some mini-games in the works, which ought to help.

Another thing the towns risk exposing a little too harshly is Football Superstars' art. Monumental has aimed for both realism and low technical requirements, and the result, it has to be said, isn't very handsome. This doesn't matter too much on the pitch, where the animation is good and the functional highlights are of more importance anyway, but in town the avatars lack personality and their surroundings look bland. These are the reasons a cartoon style works so well in mass-market, avatar-based PC gaming, as Blizzard and DICE (with the forthcoming Battlefield Heroes) well understand.

Admiring the view in sunny New Mancsterdam.

Monumental and Cybersports' plans don't stop there. There's to be extensive web support, including downloadable replay videos of every competitive match - a scout's dream (or nightmare). And, of course, there's how you'll pay for it. The game will always be free to download and play, with no restrictions on how far you can progress in your football career, and it will be partly supported by sponsorship and advertising.

But there will also be two in-game currencies - dollars and bonds - one of which, bonds, you can buy with real money, and use to purchase special rights and items. On top of that, an optional premium subscription will pay out bonds, allow you to create a player-manager club, and more.

This payment model is spot-on for a game that's going straight for the mass market. With uninhibited free access to a solid, unique footballing experience, Football Superstars is giving itself every chance of success. But it's not until we see just how well the social side complements the match play, and whether or not Monumental can grant the game a bit of sex appeal to match its fancy footwork, that we can properly judge it. With a closed beta starting soon and release due towards the end of the year, we don't have too long to wait

post-1199-1210273238_thumb.jpg

post-1199-1210273253_thumb.jpg

post-1199-1210273263_thumb.jpg

post-1199-1210273276_thumb.jpg

post-1199-1210273287_thumb.jpg

post-1199-1210273301_thumb.jpg

post-1199-1210273597_thumb.jpg

post-1199-1210273607_thumb.jpg

post-1199-1210273620_thumb.jpg

post-1199-1210273633_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπειτα από τουλάχιστον κάκιστη εμφάνιση , κακοποίηση του αθλήματος και επανελειμμένο βιασμό του μπάσκετ , καταφέραμε να κερδίσουμε με 35-53 τον πρώτο από τους 2 τελικούς στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία , πλέον κοιτάμε τον τελευταίο αγώνα της χρονίας .

Ο brosterακος ήταν απαράδεκτος , αλλά τουλάχιστον στο τελευταίο 10λεπτο έδωσε σημαντική βοήθεια όταν η μπάλα έκαιγε και πήγε το παιχνίδι στους 18 πόντους , είναι αυτό που λέμε εικονική διαφορά .

Το βίντεο από αυτό το παιχνίδι θα καταστραφεί σε 4,5,3,2,1 !!!!!! :)

Σίγα μην έγραφα για τον Παναθηναϊκο σήμερα !!!!! :)

Για όσους ενδιαφέρονται(μην το έχετε και άγχος) .......... :):)

Έγινε και το τελευταίο μάτς χτες και ευτυχώς κρατήσαμε τη σημαία ψηλά !!!! 68-58 με ένα φανταστικό brosterακο 17 ποντάκια αλλά και με 0/6 τρίποντα :D .

Ανεβήκαμε κατηγορία !!!!

Τώρα πως γίνεται την ίδια σεζόν να παίζουμε μπαράζ για την παραμονή και ταυτόχρονα να ανεβαίνουμε κατηγορία είναι ένα πράγμα που μόνο καμιά διευκρινιστική Πολ. μπορεί να το εξηγήσει !!! :D:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους ενδιαφέρονται(μην το έχετε και άγχος) .......... :):)

Έγινε και το τελευταίο μάτς χτες και ευτυχώς κρατήσαμε τη σημαία ψηλά !!!! 68-58 με ένα φανταστικό brosterακο 17 ποντάκια αλλά και με 0/6 τρίποντα :D .

Ανεβήκαμε κατηγορία !!!!

Τώρα πως γίνεται την ίδια σεζόν να παίζουμε μπαράζ για την παραμονή και ταυτόχρονα να ανεβαίνουμε κατηγορία είναι ένα πράγμα που μόνο καμιά διευκρινιστική Πολ. μπορεί να το εξηγήσει !!! :):D

Αυτό με τα μπαράζ και την άνοδο κατηγορίας θέλει όντως διευκρινήσεις.

Μην ανησυχείς σκαμπάζουμε μαθηματικούλια.

Αυτό όμως

...αυτό που έχω να πω είναι ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει... βαρίδια εκεί που ξέρετε, να είναι τίμιος, να είναι σωστός και πάνω απ' όλα να ξέρει το αντικείμενο. Πρέπει να γκρεμίσει σφηκοφωλιές, να γκρεμίσει παράγκες και να αντιμετωπίσει τον Κόκκαλη. » Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις είναι δύσκολο να βρεθεί ένα τέτοιο πρόσωπο.....
(Θ. Γιαννακόπουλος)

Το καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό με τα μπαράζ και την άνοδο κατηγορίας θέλει όντως διευκρινήσεις.

Μην ανησυχείς σκαμπάζουμε μαθηματικούλια.

.....................

Κοίτα , στην αρχή μας είπαν ότι πέσαμε κατηγορία (κάναμε σεζόν για κλάματα, αν και στην αρχή λέγαμε για άνοδο και πράγματι ήταν ο πιο δύσκολος όμιλος) , έπειτα ότι θα παίζαμε μπαράζ παραμονής με τους άλλους υποψήφιους από τους άλλους ομίλους , μετά έμαθα ότι πέσαμε και τα μπαράζ ήταν για την άνοδο πάλι με με τις ίδιες ομάδες σε ούδετερα γήπεδα για την αποφυγή επεισοδίων ............ :):):D:)

Η ουσία είναι ότι είμαστε στην ίδια κατηγορία που ξεκινήσαμε .

Και απλώς να πω ότι από τον όμιλο μας , από τις 8 ομάδες έπεφταν 4 , και εμείς τερματίσαμε 5 για αυτό και παίξαμε μπαραζ .

ΥΓ 1 Προφανώς φταίει το σπασμένο τηλέφωνο , μιας και είχα να πατήσω στο γήπεδο από ........ :D (και όλο λέω να πηγαίνω για καμιά προπόνηση για να είμαι λίγο fit τον ιούνιο αλλά αφήνουν οι %%&^&$&$ δηλώσεις . :D )

ΥΓ 2 Άλλωστε είναι και πως θα το πείς , δηλαδή αλλιώς να λές παίζω μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία και αλλιώς για την άνοδο !!! :D

ΥΓ 3 Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε το αυτονόητο , άλλωστε έχει κάνει ανάλογες δηλώσεις , αν θυμάσε καλά στη περυσινή κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ , είχε βγεί και είχε πεί ότι όποιος αδικήσει την Πανάθα θα τον ..... φιρφιρίσει ..... :):D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Αααα για να μη ξεχνιόμαστε ...πάλι Ραντεβού με το Πρωτάθλημα το Μάη είχε ο Θρύλος !!!

Να δείτε ότι τη χρονιά που δε θα πάρει Πρωτάθλημα ο Θρύλος -προφανώς θαναι η χρονιά που η MIG θα αγοράσει και την εταιρεία που φτιάχνει τα Κύπελλα του Πρωταθλητή- δεν θα υποβάλλουν δηλώσεις οι Μισθωτοί το Μάιο !!!

Ρε σεις - οι γέροντότεροι θα ξέρουν - τότε που υποβάλλάμε δηλώσεις το Φλεβάρη μήπως ήταν η ..επάρατη περίοδος

Σαλιαρέλη ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 weeks later...

Στο facebook υπαρχει το group "!!! ΟΧΙ ΒΕΡΝΙΚΟ ΣΤΟ EURO !!!"

Οσοι πιστοι προσελθετε

Δεν μπορω να ακουω αλλο αυτον το Δημοσιογραφο, που "ξεκληρησε" την οικογενεια του Λαμπαρντ μεσα σε 90 λεπτα...!!!!

Ημαρτον, διωξτε τον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο facebook υπαρχει το group "!!! ΟΧΙ ΒΕΡΝΙΚΟ ΣΤΟ EURO !!!"

Οσοι πιστοι προσελθετε

Δεν μπορω να ακουω αλλο αυτον το Δημοσιογραφο, που "ξεκληρησε" την οικογενεια του Λαμπαρντ μεσα σε 90 λεπτα...!!!!

Ημαρτον, διωξτε τον

Και είπε και τον Ντροκμπά Κόουλ...δηλαδή έκανε σε 1,2 ms αλλαγή χρώματος, ύψους, μαλλιών κλπ κλπ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο facebook υπαρχει το group "!!! ΟΧΙ ΒΕΡΝΙΚΟ ΣΤΟ EURO !!!"

Οσοι πιστοι προσελθετε

Δεν μπορω να ακουω αλλο αυτον το Δημοσιογραφο, που "ξεκληρησε" την οικογενεια του Λαμπαρντ μεσα σε 90 λεπτα...!!!!

Ημαρτον, διωξτε τον

Πάλι αυτος είναι ,

με κλειστό ήχο στην tv και ραδιόφωνο θα παρακολουθουμε και φέτος . :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.... με κλειστό ήχο στην tv και ραδιόφωνο θα παρακολουθουμε και φέτος . :D

...Εμείς οι Φτωχοί ...εσείς μάλλον θα πάτε Σάλτσμουργκ αυθημερόν και θα παρακολουθείτε από κοντά τα παιχνίδια :D ???!!!

ΥΓ: Μην αμελήσουμε Κίμωνα μου , σήμερα είναι ο γύρος θριάμβου μέσα στο ΟΑΚΑ !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άραξε .......................................

:D

...Ωχχχ δίκιο είχατε ...δε πειράζει του χρόνου ...Υπομονή !!!

Συγχαρητήρια στους πράσινους που είχαν την καλύτερη ομάδα και φέτος !!!

...Αντε μακάρι και η Εθνική να πάει στο Πεκίνο κι αν τα καταφέρει να φέρει κι ένα μετάλλιο !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητήρια στους κάφρους που μας ξενέρωσαν για μια ακόμη φορά.

Εμενα μου αρεσε το συνθημα.....

ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Π.....Σ ΓΙΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ, ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΟΦΟΚΛΗ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...