Προς το περιεχόμενο

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ, ΧΙΟΥΜΟΡ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 612
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολλά γκολ πάντως έμπαιναν 10 έριξαν στα cyprioτάκια.

Α τωρα είδα που λες για το Φιλλιπίδη. STOP. Δε δέχομαι κουβέντα.

:o

Μιλάμε για ψυχάρα. έχει κάνει τόσα για τον κόσμο όσα δεν έχει κάνει κανείς άλλος στην ΠΑΕ. Η ΚΑΕ άλλο story...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μη μιλήσουμε για ποιά ομάδα υποστηρίζει ο κ. Alexis Παπαχελάς, και (σχεδόν όλοι) οι άλλοι Κολλεγιόπαιδες Αθηνών, και εκτεθεί "η ομάδα του λαού" !

Ναι ναί είναι όλη τους μέλη!!!

Κανένας Alexis και κανένα Κολλεγιόπαιδο δεν μπορεί να εκθέσει καμιά ομάδα. Αντίθετα ένας Μαντζεβελάκης μπορεί να εκθέσει πολλούς. Αλήθεια αυτός είχει τελειώσει κάποιο κολλέγιο ; Γιατί ήταν συνέχεια με ένα suitcase στο χέρι. :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μη μιλήσουμε για ποιά ομάδα υποστηρίζει ο κ. Alexis Παπαχελάς, και (σχεδόν όλοι) οι άλλοι Κολλεγιόπαιδες Αθηνών, και εκτεθεί "η ομάδα του λαού" !

...Για τον Alexis δεν ξέρω κε Σταύρο ...για έναν Yannis -όχι τον Αργείτη του Φόρουμ- κολλεγιόπαιδο θάναι σίγουρα που πέταγε σε ένα γήπεδο μπάσκετ μπουκαλάκια στους γαύρους ξέρεις εσύ τίποτε ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Για τον Alexis δεν ξέρω κε Σταύρο ...για έναν Yannis -όχι τον Αργείτη του Φόρουμ- κολλεγιόπαιδο θάναι σίγουρα που πέταγε σε ένα γήπεδο μπάσκετ μπουκαλάκια στους γαύρους ξέρεις εσύ τίποτε ???

Συναδελφε , ΨΕΥΔΕΣΑΙ!!

Αναπτήρες πεταγε ο άνθρωπος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Για τον Alexis δεν ξέρω κε Σταύρο ...για έναν Yannis -όχι τον Αργείτη του Φόρουμ- κολλεγιόπαιδο θάναι σίγουρα που πέταγε σε ένα γήπεδο μπάσκετ μπουκαλάκια στους γαύρους ξέρεις εσύ τίποτε ???

Καλημέρα Νίκο, πως είσαι? :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ερώτηση επίκαιρη: κατα την περίοδο της κατοχής είχαμε πρωτάθλημα ? :rolleyes:

Απο το 1941 εως το 1944 το πρωταθλημα ειχε διακοπει...λογω υποχρεωσεων της Εθνικης μας υπερηφανειας στα μετωπα.

Το 1940 ομως η ιστορια εγραψε:

"Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αντρών 1939-1940

πρωταθλητής ΑΕΚ

Βαθμολογία Νότου

1. ΑΕΚ 40 48-11

2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 34 31-19

3. Παναθηναϊκός Α.Ο. 32 42-19

4. Εθνικός Πειραιώς 31 21-16

5. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 27 19-26

6. Αθηναϊκός Γ.Σ. 22 12-32

7. Α.Ο. Αστέρας Γκύζη 21 17-40

8. Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία 17 16-43 "

Ελα ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ!!! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Μεγάλη Κυρία γιορτάζει!

1/11/2007 23:39

Η 1η Νοεμβρίου του 1897, μπορεί για πολλούς να μη λέει τίποτα ως ημερομηνία, αλλά για το ποδόσφαιρο είναι κάτι το ξεχωριστό. Γιατί εκείνη τη μέρα, σε ένα παγκάκι του Corso Re Umberto, μια παρέα παιδιών από το σχολείο Liceo D'Azeglio του Τορίνο, αποφάσισαν να ιδρύσουν μια ομάδα, που έμελλε να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ιταλική. Το όνομα της; Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία», που κατά τους Ιταλούς είναι η μία από τις τρεις ομάδες-θρησκείες της χώρας (Σκουάντρα Ατζούρα και Ferrari οι άλλες δύο), έγινε 110 ετών και μετά από την πιο δύσκολη περιπέτεια της ιστορίας της, επέστρεψε αποφασισμένη και πάντα λαμπερή!

Σκοπός αυτών των παιδιών πάντως, αρχικός τουλάχιστον, δεν ήταν η δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά μιας αθλητικής λέσχης. Και έτσι, το όνομα "Γιουβέντους" ταίριαζε απόλυτα με το όραμα τους, καθώς στα λατινικά σημαίνει "νεότητα". Εκείνη την εποχή όμως, το ποδόσφαιρο γινόταν όλο και πιο γνωστό και αγαπητό στην Ευρώπη και η Γιουβέντους δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει.

Το 1899 μετονομάζεται σε Juventus Football Club και ο τότε πρόεδρος της, Ενρίκο Κανφάρι, αποφασίζει να συμμετάσχει η ομάδα σε αγώνες. Οι αντίπαλοι όμως είναι πιο έμπειροι και η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη. Οχι για πολύ όμως. Το 1905, μετά από μια σεζόν θρίλερ, η "Γιούβε" κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος στην κυριαρχία της Τζένοα. Είναι η αρχή μιας λαμπρής ιστορίας. Και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, μετά και την κατά λάθος αλλαγή χρωμάτων (από ροζ σε ασπρόμαυρα).

Μέχρι και το τέλος του Α' Παγκόσμιου πολέμου πάντως, η Γιουβέντους έπαιζε δευτερεύοντα ρόλο στο ιταλικό ποδόσφαιρο, στη σκιά των ΠροΒερτσέλι και Καζάλε. Στη συνέχεια όμως, οι επιτυχίες χτυπάνε ξανά την πόρτα της. Βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτό, ο τερματοφύλακας Τζιακόνε και οι πλάγιοι μπακ Νόβο και Μπρούνα, που γίνονται οι πρώτοι παίκτες στην ιστορία της που καλούνται στην εθνική ομάδα. Πρόεδρος εκείνη την περίοδο, ένας ποιητής και άνθρωπος των γραμμάτων, ο Κοράντο Κοραντίνι, που έγραψε και τον ύμνο της ομάδας.

Οι πρώτες επιτυχίες

Το 1923, ο Τζιαμπιέρο Κόμπι, ένας από τους μεγαλύτερους Ιταλούς τερματοφύλακες όλων των εποχών, κάνει το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα. Την ίδια χρονιά, θα συμβεί κάτι που θα αλλάξει για πάντα την ιστορία των Τορινέζων. Ο Εντοάρντο Ανιέλι, γιος του ιδρυτή της FIAT, εκλέγεται πρόεδρος του συλλόγου. Είναι η αρχή μιας εποχής που δεν έχει κλείσει ακόμη. Η εποχή Ανιέλι… Της πανίσχυρης οικογένειας, που θα καθιερώσει στη συνέχεια τη Γιουβέντους στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Το ίδιο διάστημα, οι οπαδοί της ομάδας αυξάνονται και πληθύνονται, με αποτέλεσμα η διοίκηση να πάρει την απόφαση να μετακομίσει η ομάδα στο γήπεδο "Corso Marsiglia". Στο δυναμικό των "μπιανκονέρι" ανήκουν ήδη παίκτες όπως οι Κόμπι, Ροσέτα, Μουνεράτι, Μπιγκάτο και Γκράμπι και ο Εντοάρντο Ανιέλι κάνει τα πρώτα "δώρα" στην ομάδα και τους οπαδούς της. Ανακοινώνει την πρόσληψη του Ούγγρου προπονητή, Γένο Κάρολι, και του συμπατριώτη του αριστερού εξτρέμ, Χίρζερ. Και την περίοδο 1925-26, μετά από μεγάλες μάχες με την Μπολόνια και την Αλμπο Ρόμα, έρχεται στο Τορίνο το δεύτερο πρωτάθλημα. Ο τίτλος αυτός σηματοδοτεί την αρχή του κύκλου της και στη συνέχεια ακολουθούν πέντε σερί τρόπαια.

Από το 1930 έως το 1935 η Γιουβέντους είναι το αφεντικό στην Ιταλία, με τον Κάρλο Καρσάνο στον πάγκο της και με παίκτες τους Ορσι, Καλιγκάρις, Μόντι, Τσεζαρίνι, Βαρλιέν, Μπερτολίνι, Φεράρι και Μπόρελ. Οι επιτυχίες της, έχουν ως αποτέλεσμα ο κορμός της εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1934, να αποτελείται από παίκτες της.

Σιγά σιγά, η ομάδα κάνει τα πρώτα της βήματα και στην Ευρώπη και τέσσερις χρονιές θα φτάσει ως τους ημιτελικούς φιλικών τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ευρώπη. Το 1933 μάλιστα, αλλάζει και πάλι έδρα και νέο της "σπίτι" είναι το "Κομουνάλε", στο οποίο θα παραμείνει έως και την περίοδο 1989-90.

Η ώρα των θριάμβων και της δυναστείας

Το 1947 και αφού έχει τελειώσει ο Β' Παγκόσμιος πόλεμος, την προεδρία της Γιουβέντους αναλαμβάνει ο Τζιοβάνι Ανιέλι, γνωστός και ως "αβοκάτο". Ο άνθρωπος, που θα μείνει στην ιστορία ως ο Πρόεδρος της "Γιούβε". Οι μεγάλοι αστέρες εκείνη την εποχή είναι ο Κάρλο Παρόλα, οι Δανοί Τζον Γιάνσεν και Πρεστ και φυσικά ο Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι. Ο οποίος, είναι μέχρι και σήμερα ρέκορντμαν συμμετοχών (444) και δεύτερος σκόρερ (τον προσπέρασε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο).

Η κατάκτηση του τίτλου το 1950 και το 1952 προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των τιφόζι και το 1953 ο Τζιοβάνι Ανιέλι αποχωρεί από τη θέση του προέδρου, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον μικρό του αδερφό, Ουμπέρτο. Οι μεταγραφές των Ομάρ Σίβορι και Τζον Τσαρλς κάνουν τη Γιουβέντους πανίσχυρη και με την κατάκτηση του τίτλου το 1958, το 1960 και το 1961, γίνεται η πρώτη ιταλική ομάδα που φτάνει τα 10 και βάζει το πρώτο αστεράκι στη φανέλα της.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου και το 1967, με τον Βίτορε Κατέλα στην προεδρία, ανοίγει ο πιο ένδοξος κύκλος για την "Μεγάλη Κυρία", με τον θρύλο Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι στον προεδρικό θώκο. Οι Τορινέζοι πανηγυρίζουν 9 πρωταθλήματα μέσα σε 15 χρόνια ('72, '73, '75, '77, '78, '81', '82, '84', 86) και την κατάκτηση όλων των ευρωπαϊκών τίτλων. Ολα αυτά τα χρόνια, στον πάγκο της κάθισαν οι Βίτσπαλεκ, Παρόλα και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Στον αγωνιστικό χώρο, πρωταγωνιστές είναι οι Τζοφ, Σιρέα, Ταρντέλι, Καμπρίνι, Καούζιο, Πάολο Ρόσι, Τζεντίλε, Φουρίνο, Αναστάζι και Ρομπέρτο Μπέτεγκα, βοηθούμενοι και από μεγάλους παίκτες του εξωτερικού. Ανάμεσα σε αυτούς, ένας ξεχώρισε όσο κανείς άλλος και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο Μισέλ Πλατινί. Στα πέντε χρόνια παρουσίας του στο "Κομουνάλε", ο Γάλλος άσος πανηγυρίζει την κατάκτηση 2 πρωταθλημάτων, 2 ευρωπαϊκών τίτλων, ενός Διηπειρωτικού κυπέλλου, ήταν πρώτος σκόρερ τρεις χρονιές και ψηφίστηκε ως "Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης" ισάριθμες.

Μετά την ακμή όμως, έρχεται η παρακμή και η Γιουβέντους δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Στην Ιταλία μένει εκτός τίτλων, αλλά η παρηγοριά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου UEFA και του κυπέλλου Ιταλίας το 1990 και το κύπελλο UEFA, πάλι, το 1993.

Η αντεπίθεση και η επιστροφή στη δόξα

Το 1994 η διοίκηση της Γιουβέντους προχωράει σε μια κίνηση που θα αλλάξει τα πάντα στην ομάδα. Οι Ρομπέρτο Μπέτεγκα, Αντόνιο Τζιράουντο και Λουτσιάνο Μότζι αναλαμβάνουν καίρια πόστα, με τον Βιτόριο Κιουζάνο να βρίσκεται στην προεδρία. Και η πανίσχυρη "τριανδρία", φέρνει στο Τορίνο τον Μαρτσέλο Λίπι.

Το έργο του δεν είναι εύκολο, αλλά καταφέρνει να οδηγήσει τη "Γιούβε" στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από εννιά χρόνια (1995), την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας και χάνει στον τελικό του κυπέλλου UEFA. Είναι φανερό πλέον, πως η "Μεγάλη Κυρία" είναι και πάλι εδώ και αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα στη συνέχεια.

Τη σεζόν 1995-96 δεν καταφέρνει να διατηρήσει τα σκήπτρα εντός των συνόρων, αλλά στον τελικό της Ρώμης, κόντρα στον Αγιαξ ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Είναι η μεγαλύτερη βραδιά για τους τιφόζι της, καθώς το 1985 δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν στο "Χέιζελ", με όσα έγιναν, την νίκη επί της Λίβερπουλ.

Ενα χρόνο μετά, 1996-97, οι "μπιανκονέρι" κατακτούν το Διηπειρωτικό κύπελλο, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το πρωτάθλημα, ενώ είναι φιναλίστ στο Champions League. Την επόμενη χρονιά, με τον Μαρτσέλο Λίπι να λατρεύεται σαν Θεός, στο Τορίνο πανηγυρίζουν τον 25ο τίτλο πρωταθλήματος και το ιταλικό Σούπερ Καπ, αλλά έρχεται ξανά η ήττα στον τελικό του Champions League.

Τη σεζόν 1998-99 κι ενώ η "Γιούβε" είναι πρώτη στη βαθμολογία, έρχεται ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Στην πορεία κι άλλοι παίκτες θα σταθούν άτυχοι, τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά και ο Λίπι παραιτείται, βάζοντας τέλος σε μια απολύτως επιτυχημένη συνεργασία. Για τα επόμενα δύο χρόνια, στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι, που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η κατάληψη της 2ης θέσης δύο σερί σεζόν.

Τον Ιούνιο του 2001, η διοίκηση ανακοινώνει την επιστροφή του Μαρτσέλο Λίπι και προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των τιφόζι. Στις 5 Μαϊου του 2002, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά από θρίλερ άνευ προηγουμένου, η Γιουβέντους επιστρέφει στη φυσική της θέση, αφήνοντας δεύτερη την Ιντερ και πανηγυρίζοντας το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Το 2002-03, έχοντας κατακτήσει το ιταλικό Σούπερ Καπ, φτάνει στην πηγή για 27η φορά και δίνει το παρών στον τελικό του Champions League. Η κατάρα του Λίπι όμως συνεχίζεται και η Γιουβέντους ηττάται από την Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι, στο "Ολντ Τράφορντ" του Μάντσεστερ. Στις 24 Ιανουαρίου 2003 όμως, έρχεται ένα μεγάλο χτύπημα. Ο Τζιάνι Ανιέλι αφήνει την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θλίψη στους απανταχού φίλους της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2003, η διοίκηση ανακοινώνει πως στις 15 Ιουλίου κατέληξε σε συμφωνία με τον Δήμο του Τορίνο, για την παραχώρηση του "Ντέλε Αλπι" στη "Μεγάλη Κυρία" για τα επόμενα 99 χρόνια. Παράλληλα, στις 24 Ιουλίου του 2003 διεξάγονται εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ημέρα που η οικογένεια Ανιέλι ανέλαβε την ομάδα. Τον Αύγουστο όμως, τα νέα δεν είναι καλά. Κι αυτό, γιατί απεβίωσε ο πρόεδρος, Βιτόριο Κιουζάνι.

Διάδοχος του, ο Φράντσο Γκράντε Στίβενς. Τη σεζόν 2003-04, η Γιουβέντους κατακτά το ιταλικό Σούπερ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη αποτυγχάνει. Στις 27 Μαϊου 2004, "φεύγει" ο Ουμπέρτο Ανιέλι. Ειρωνεία, το ότι ο νεαρότερος πρόεδρος στην ιστορία της Γιουβέντους (22 ετών όταν ανάλαβε) δεν πρόλαβε να δει στον πάγκο της ομάδας τον Φάμπιο Καπέλο, με τον οποίο είχε έρθει σε οριστική συμφωνία μία μέρα πριν. Όπως και να έχει, ο Ουμπέρτο Ανιέλι έστω και την τελευταία μέρα της ζωής του, πρόσφερε πολλά στην αγαπημένη του «Μεγάλη Κυρία». Με τον Καπέλο στον πάγκο, οι «μπιανκονέρι» κατέκτησαν το 28ο Scudetto της ιστορίας τους το 2005 κι η συλλογή τίτλων θα συνεχίστηκε με το Scudetto του 2006.

Ο εφιάλτης...

Τον Μάιο εκείνου του έτους, όμως, όλα θα αλλάξουν... Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Λουτσιάνο Μότζι, γενικού διευθυντή του συλλόγου, με ανθρώπους της διαιτησίας προκαλούν σκάνδαλο. Η λαϊκή απαίτηση, όλων των μη Γιουβεντίνων εντός και εκτός Ιταλίας, είναι ο υποβιβασμός της ομάδας στη Serie B και παρά το γεγονός ότι θα μπλέξουν σοβαρά κι άλλες ομάδες, μόνο η Γιούβε θα πληρώσει... Οι "μπιανκονέρι" υποβιβάζονται, για πρώτη φορά, στη β' κατηγορία και παράλληλα τους αφαιρούνται οι δύο τελευταίοι τίτλοι (2005, 2006).

Η νέα πρόκληση...

Στην ομάδα, αγωνιστικά και διοικητικά, γίνονται μεγάλες αλλαγές και η οικογένεια Ανιέλι οριοθετεί τον νέο στόχο. Ο οποίος, ουσιαστικά, είναι ο ίδιος με αυτόν που πάντα είχε η Γιουβέντους: "Θα κάτσουμε ένα χρόνο στη Serie B. Θα ανεβούμε, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε από την πρώτη χρονιά αυτό που μας αφαίρεσαν. Από την επόμενη, όμως, θα είναι δικό μας και το 2010 στη Ρώμη, θα επιστρέψουμε και στην κορυφή της Ευρώπης".

Αν αυτά θα γίνουν πραγματικότητα, θα φανεί στο προσεχές διάστημα. Με το DNA της Γιουβέντους γνωστό σε φίλους και εχθρούς πάντως, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να αποκλείσει κάτι... Οπως είπε και ο Μισέλ Πλατινί: "Ο υποβιβασμός στη Serie B, αντιστοιχεί σε ένα δευτερόλεπτο μπροστά στην ιστορία και το μεγαλείο της Γιουβέντους. Οσο για τον χαρακτήρα της ως σύλλογος, είναι κάτι που δεν μπορείς να το βρεις σε καμία άλλη ομάδα"...

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πρωταθλήματα Ιταλίας*: 27 (1905, 1926, 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1950, 1952, 1958, 1960, 1961, 1967, 1972, 1973, 1975, 1977, 1978, 1981, 1982, 1984, 1986, 1995, 1997, 1998, 2002, 2003)

Κύπελλα Ιταλίας: 9 (1938, 1942, 1959, 1960, 1965, 1979, 1983, 1990, 1995)

Ιταλικό Σούπερ Καπ: 4 (1995, 1997, 2002, 2003)

Κύπελλα Πρωταθλητριών: 2 (1985, 1996)

Κύπελλο Κυπελλούχων: 1 (1984)

Κύπελλα UEFA: 3 (1977, 1990, 1993)

Διηπειρωτικά Κύπελλα : 2 (1985, 1996)

Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ: 2 (1985, 1996)

* Η Γιουβέντους αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας και το 2005 και 2006, αλλά οι τίτλοι αφαιρέθηκαν.

Πηγή: www.sportime.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 weeks later...

Καλά ρε παιδί μου τι σου είναι αυτοί οι γαύροι και οι εφημερίδες τους ..... μετά το μπουμπούκι στην Τρίπολη μόνο τον Ρονάλντο, τον Ροναλντίνιο και το Κακά δεν φέρουν τον Δεκέμβρη..... :):):D

Υ.Γ.

Θεοτοκόπουλε άν θέλεις να φύγεις σώος και αβλαβής από το γήπεδο και να γλιτώσεις το μπλόκο στον Αξιό κάνε κάτι για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο... ανεβασμένο το βλέπω το Αιγάλεω :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου θύμισες το συνθηματακι που τραγουδουσαμε στη 13 παλιά

" στη συνταξη πηρατε το ριβαλντο και οταν πεθανει πάρτε το ροναλντο, και εμεις με τον Λουτσιάν και τον Γκονζαλες, θα σας γ....με μια ζωη κ..φ.λες"

:(

αφιερωμένο στον Δημήτρη για τα γενέθλιά του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 weeks later...
...

Σπάω το κεφάλι μου να βρώ ποιά είναι αυτή η μικρή ομάδα και που παίζει ,

αλλά δεν τα καταφέρνω !!!!!!!!!!!!

:rolleyes::):P

Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών μήπως? :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σπάω το κεφάλι μου να βρώ ποιά είναι αυτή η μικρή ομάδα και που παίζει ,

αλλά δεν τα καταφέρνω !!!!!!!!!!!!

:rolleyes::):P

Μάλλον δεν μπορείς να βρείς που παίζει γιατι έχει ρεπό!!! :P:D:D:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 weeks later...
Ο τελικός του Champions League πλησιάζει, το έχω παίξει 1Χ, κανονίστε να με απογοητεύσετε.

ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ :rolleyes::):lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδοποίηση στοιχήματος - Το στοίχημά σας από τις 10.12.2007 12:56

Είδος στοιχήματος: Μονό στοίχημα

Νούμερο στοιχήματος: 1P606G969C

Ποντάρισμα: 50.00 EUR

Απόδοση: 1.52

Κέρδη: 76.00 EUR

Ημερομηνία Στοίχημα Διοργάνωση Ποντάρισμα Αποτέλεσμα Αποδόσεις

11.12.2007 21:45 Διπλή Ευκαιρία Ολυμπιακός - Βέρντερ Βρέμης 1 και X 1 και X 1.52

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα βρε παιδιά , γράψτε κάτι ,

όχι μόνο στις στραβές ,

γράψτε κάτι και για τις χαρές μας .

Εκτός και εάν δεν ασχολειστε με το ποδόσφαιρο πλέον :

.................λογοκρισια !!!! :)

DAS σε Νιρβανα

Παρότι σήμερα απεργούμε (πορεία με πάρα πολλή βροχή παρόλα αυτά υπήρχε συμμετοχή), με τρώνε τα χέρια (μόλις μπήκα γραφείο για λίγο)!!!

Ρε Κιμωνάκο λύσε μου την απορία , γιατί τόσος ντόρος χθές σε εφημερίδες , γράφουμε ιστορία κλπ , νόμιζα ότι παίζατε σε τελικό αλλά τελικά είναι ότι περάσατε στην επόμενη φάση , εντάξει η αλήθεια είναι ότι εμείς τα έχουμε συνηθίσει αυτά οπότε για αυτό μας έκανε εντύπωση ... :lol::P Τελικά περάσατε ...........ή πανυγηρίζετε ακόμη για τα διπλά ????? :D:D

ΥΓ Μπάσκετ ασχολείτε κανείς ? Βόλεϋ ? B)B)

Brosterakos σε rage against the machines :rolleyes::D:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρότι σήμερα απεργούμε (πορεία με πάρα πολλή βροχή παρόλα αυτά υπήρχε συμμετοχή), με τρώνε τα χέρια (μόλις μπήκα γραφείο για λίγο)!!!

Ρε Κιμωνάκο λύσε μου την απορία , γιατί τόσος ντόρος χθές σε εφημερίδες , γράφουμε ιστορία κλπ , νόμιζα ότι παίζατε σε τελικό αλλά τελικά είναι ότι περάσατε στην επόμενη φάση , εντάξει η αλήθεια είναι ότι εμείς τα έχουμε συνηθίσει αυτά οπότε για αυτό μας έκανε εντύπωση ... :):lol: Τελικά περάσατε ...........ή πανυγηρίζετε ακόμη για τα διπλά ????? B):D

ΥΓ Μπάσκετ ασχολείτε κανείς ? Βόλεϋ ? :PB)

Brosterakos σε rage against the machines :rolleyes::D:D

Πεστα ρε φιλε...

Οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονται εδω και δεκα χρονια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κίμωνα πας γυρεύοντας, το πόσο είστε στερημένα φαίνεται και από τους πανηγυρισμούς σας για μία πρόκριση στους 16, μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες. Όταν θα έχετε συμμετοχή στον Τελικό, δύο φορές στους 4 και δύο φορές στους 8, τότε τα ξανασυζητάμε.

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρότι σήμερα απεργούμε (πορεία με πάρα πολλή βροχή παρόλα αυτά υπήρχε συμμετοχή), με τρώνε τα χέρια (μόλις μπήκα γραφείο για λίγο)!!!

Ρε Κιμωνάκο λύσε μου την απορία , γιατί τόσος ντόρος χθές σε εφημερίδες , γράφουμε ιστορία κλπ , νόμιζα ότι παίζατε σε τελικό αλλά τελικά είναι ότι περάσατε στην επόμενη φάση , εντάξει η αλήθεια είναι ότι εμείς τα έχουμε συνηθίσει αυτά οπότε για αυτό μας έκανε εντύπωση ... Τελικά περάσατε ...........ή πανυγηρίζετε ακόμη για τα διπλά ?????

ΥΓ Μπάσκετ ασχολείτε κανείς ? Βόλεϋ ?

Brosterakos σε rage against the machines

Πικραμένο σε βλέπω καλέ μου φίλε Αποστόλη :rolleyes::)

ουτε ένα μπράβο , είτε για τα διπλά , είτε για την πρόκριση .

Τί ακριβώς έχετε συνηθίσει , μήπως ήθελες να πείς ,

είχατε συνηθισει . :lol::P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πεστα ρε φιλε...

Οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονται εδω και δεκα χρονια.

Να σας θεωρήσω χορτασμένο σύμφωνα με τα παραπάνω ????

Ακόμα δεν χωνέψατε?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...