Jump to content

Recommended Posts

Γειά σας και καλό μήνα .

Έχω παρατηρήσει αρκετό καιρό τώρα ότι οι περισσότερες δημοσιεύσεις - απαντήσεις δίνονται από τα ίδια και ίδια άτομα .

Κάποιος που θα ήθελε να συμμετάσχει ενεργά στο βήμα , βλέποντας ότι κάποιοι μονοπωλούν τις απαντήσεις , πιστεύω ότι ουσιαστικά αποθαρρύνεται να επέμβει και να προσφέρει την δική του άποψη .

Όταν γίνεται ένας διάλογος , θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τον ίδιο χρόνο και δυνατότητα να εκφέρουν την άποψή τους .

Όταν λοιπόν κάποιος , ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα άλλο από το αναγνώσκει τις δημοσιεύσεις τον ίδιο ατόμων , που πολλές φορές δεν έχουν να προσφέρουν και κάτι ουσιαστικό στην επίλυση κάποιου θέματος - προβλήματος , πιστεύω ότι έμμεσα απομακρύνεται .

Απομακρύνεται διότι θεωρεί ότι μετέχει σε μια συζήτηση σαν απλός παρατηρητής και όχι σαν ενεργό μέλος αυτής .

Βέβαια θα μου πείτε ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του εφόσον αυτή διέπεται από τους κανονισμούς του βήματος .

Πώς να την εκφράσει όμως όταν βλέπει ότι ουσιαστικά οι δημοσιεύσεις μονοπωλούνται μεταξύ ορισμένων . Να πει τι; Να σχολιάσει τι;

Ορισμένες φορές πιστεύω ότι κάποιοι ουσιαστικά έχουν ως σκοπό να αυξήσουν το προσωπικό νούμερο των δημοσιεύσεών τους πολλές φορές όμως δημοσιεύοντας περιεχόμενο που δεν προσφέρει κάποια βοήθεια .

Άποψή μου είναι ότι καλό θα ήταν να υπάρξει κάποιο όριο δημοσιεύσεων ανά άτομο την ημέρα .

Εννοείται ότι για το ίδιο θέμα θα μπορεί ο καθένας να εκφέρει την γνώμη του περισσότερες από μια φορά , σε περίπτωση πάντα επίλυσης κάποιας απορίας και όχι προκειμένου να αυξήσει το νούμερο δημοσιεύσεων μόνο και μόνο με το να αναφέρει ότι συμφωνεί με κάποιον άλλον .

Επίσης , σε περίπτωση που δημοσιευτεί ένα θέμα , και για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχει απαντηθεί από κάποιον , τότε κάλλιστα θα μπορεί κάποιος , παρόλο που έχει συμπληρώσει τον αριθμό δημοσιεύσεων ανά ημέρα , να απαντήσει .

Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα σε κάποιο άτομο να προλάβει να εκφέρει την άποψή του και έτσι να αισθανθεί ότι συμμετέχει ενεργά στο βήμα .

Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ από ορισμένους συναδέλφους , απλώς εξέφρασα την άποψή μου .

Link to post
Share on other sites
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γειά σας και καλό μήνα .

Έχω παρατηρήσει αρκετό καιρό τώρα ότι οι περισσότερες δημοσιεύσεις - απαντήσεις δίνονται από τα ίδια και ίδια άτομα .

................................................................................

.................................

Εσάς ποιος σας εμπόδισε να συμμετάσχετε σε κάποια συζήτηση?

Όσο για το όριο των δημοσιεύσεων, τι σημασία έχει πόσες δημοσιεύεσεις έχει ο καθένας?

Εγώ κύριε giorgos για τον Φ.Π.Α. δεν ξέρω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, δεν είναι το αντικείμενό μου. Τι να κάνω? Να απαιτήσω από αυτούς που ξέρουν να μην γράφουν? Να τους βάλω πλαφόν στις δημοσιεύσεις τους?

Ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω την τοποθέτησή σας και τον σκοπό αυτής.

Τώρα αν μπει και όριο στις δημοσιεύσεις, δεν ξέρω αν έχει λόγο ύπαρξης το φόρουμ ή αν έχει υπό αυτές τις συνθήκες, ίσως να μην έχουν λόγο ύπαρξης κάποια μέλη του, του γράφοντος συμπεριλαμβανομένου...

doctor

Υ.Γ. Τι νόημα έχει να έχει κάποιος πολλές δημοσιεύσεις? Κερδίζει κάτι?

Link to post
Share on other sites

Κύριε Γιώργο άνοιξα ένα θέμα με τίτλο ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

Μπείτε μέσα και πείτε τη γνώμη σας. Αν δεν θέλετε, που είναι δικαίωμά σας, μήν το κάνετε, πως εσείς όμως με εμποδίζετε να μπω εγώ και να απαντήσω στους Lands ή να τοποθετηθώ επί της δημοσιευσής τους?

Φιλικά,

doctor

Link to post
Share on other sites
Guest Επισκέπτης-jade-
Κύριε Γιώργο άνοιξα ένα θέμα με τίτλο ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

Μπείτε μέσα και πείτε τη γνώμη σας. Αν δεν θέλετε, που είναι δικαίωμά σας, μήν το κάνετε,  πως εσείς όμως με εμποδίζετε να μπω εγώ και να απαντήσω στους Lands ή να τοποθετηθώ επί της δημοσιευσής τους?

Φιλικά,

doctor

Eγω διαφωνώ με αυτό το όριο. Καλό είναι να ακούγονται όλων οι απόψεις.

Στο κάτω κάτω εγω πχ που ειμαι νέα σχετικά με άλλα μελη , και νέα στο χώρο μπορει να χρειαστώ τη βοήθειά σας αρκετές φορές. Να χω κι εγω περιορισμό?

Τι νόημα θα έχει πια το φορουμ αν υπάρχει αυτή η δεσμευση?

Οποιος έχει γνώσεις πάνω σε ένα θέμα ας τις παραθέσει...δεν είναι κακό να απαντήσουν πολλά μέλη σε ένα ερώτημα.

Τι λέτε?

Link to post
Share on other sites

Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να μπει όριο δημοσιεύσεων ανά μέλος.

Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι ένα ελεύθερο βήμα συζήτησης και έτσι θα πρέπει να παραμείνει, αρκεί πάντα οι απαντήσεις όλων των μελών να τηρούν τους όρους χρήσης του!

Μέσα από αυτό, προσωπικά, έχω αυξήσει τις γνώσεις μου, έχω βρεί λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντώ στο επάγγελμα μου και έχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους.

Δεν θα ήθελα η οποιαδήποτε δέσμευση να αλλάξει το ύφος και την ποιότητα αυτού του χώρου.

Link to post
Share on other sites
Κατά την γνώμη μου, δεν πρέπει να μπει όριο δημοσιεύσεων ανά μέλος.

Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι ένα ελεύθερο βήμα συζήτησης και έτσι θα πρέπει να παραμείνει, αρκεί πάντα οι απαντήσεις όλων των μελών να τηρούν τους όρους χρήσης του!

Μέσα από αυτό, προσωπικά, έχω αυξήσει τις γνώσεις μου, έχω βρεί λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντώ στο επάγγελμα μου και έχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους.

Δεν θα ήθελα η οποιαδήποτε δέσμευση να αλλάξει το ύφος και την ποιότητα αυτού του χώρου.

Μην απαντας σημερα εσυ..... σειρα εχω εγω... αυριο αυριο

ο καθενας με την σειρα του

Εξαλλου πρεπει να γραψω και νουμερα..... χτυπανε τα μηχανακια της AGP-GUS

θα με απολυσουν απο το forum....

AAA αμα το παραδεχθουμε οτι καποιοι το κανουν για τα νουμερα, γιατι να μην δεχθουμε οτι η δημοσιευση σου εχει σκοπο να κανεις και εσυ νουμερα ????

Link to post
Share on other sites

Συνάδελφοι χαλαρώστε, δεν εγινε και τίποτα, το πόσες δημοσιεύσεις θα κάνει ο καθένας μας είναι άσχετο, δεν υπάρχει συναγωνισμός σε αυτό, σημασία έχει τι γράφει, αν μπορούμε να βοηθούσουμε κάποιον και να μας βοηθήσει, αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός του βήματος.

Υ.Γ. 1

Ίσως ο giorgos να πήρε ως αφορμή την πληθώρα δημοσιεύσεων στα γενικά θέματα που πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λυθεί. Απο την άλλη πλευρά εμένα με προβληματίζει ότι τώρα τελευταία βλέπω δημοσίευσεις ( αναφορά στα παλαιότερα μέλη κάνω αυτή την στιγμή και όχι γενική) μόνο από τους LandS, η απουσία των ΑΛΕΚΟΣ, ΑΚΗΣ, CEL, BARACCUDA είναι για μένα αισθητή. ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???????

Υ.Γ. 2

Αν παρέλειψα κάποιον να με συγχωρέσει.

Δημήτρη είδα κάτι προχθές και έπαθα ΣΟΚ πως έκανες ρε θηρίο 45 δημοσιεύσεις σε μια μέρα??????? Σήμερα είσαι μόνο 20 πάλεψε το :)  :D  :D  :)

Link to post
Share on other sites

Προς dcorfou γράψατε :"Οταν απαντάς σε ένα θέμα λογιστικό,εργατικό η φορολογικό κ.λ.π δεν μπορείς να έχεις περιορισμένο αριθμό δημοσιεύσεων.Ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει με έναν συνάδελφο και να προσπαθεί να εκθέσει τα δικά του επιχειρήματα"

Έγραψα :"Εννοείται ότι για το ίδιο θέμα θα μπορεί ο καθένας να εκφέρει την γνώμη του περισσότερες από μια φορά , σε περίπτωση πάντα επίλυσης κάποιας απορίας και όχι προκειμένου να αυξήσει το νούμερο δημοσιεύσεων μόνο και μόνο με το να αναφέρει ότι συμφωνεί με κάποιον άλλον . "

Γράψατε :"Και η αδικία θα είναι να διαβάζεις κάτι,να θέλεις να απαντήσεις και να μην μπορείς γιατί έχεις υπερβεί τον αριθμό."

Έγραψα :"Επίσης , σε περίπτωση που δημοσιευτεί ένα θέμα , και για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχει απαντηθεί από κάποιον , τότε κάλλιστα θα μπορεί κάποιος , παρόλο που έχει συμπληρώσει τον αριθμό δημοσιεύσεων ανά ημέρα , να απαντήσει."

Προς Αλέκο γράψατε :"ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ από ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, απλώς εΚφραΖΩ την άποψή μου ).... Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..."

Γράφω : Ας μου επιτρέψετε να αποφασίσω εγώ γι' αυτό .

Γράψατε :"Eμένα το 2000 ( ; ) ο gus μου είχε στείλει ένα cd.

Χα-χα, ζήλια..."

Γράφω :Ότι κερδίζει κανείς καλό είναι . ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ !!

Προς doctor γράψατε:"Εσάς ποιος σας εμπόδισε να συμμετάσχετε σε κάποια συζήτηση? "

Έγραψα :"Βέβαια θα μου πείτε ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του εφόσον αυτή διέπεται από τους κανονισμούς του βήματος .

Πώς να την εκφράσει όμως όταν βλέπει ότι ουσιαστικά οι δημοσιεύσεις μονοπωλούνται μεταξύ ορισμένων . Να πει τι; Να σχολιάσει τι;"

Γράψατε:"Να απαιτήσω από αυτούς που ξέρουν να μην γράφουν? Να τους βάλω πλαφόν στις δημοσιεύσεις τους?"

Έγραψα:"Εννοείται ότι για το ίδιο θέμα θα μπορεί ο καθένας να εκφέρει την γνώμη του περισσότερες από μια φορά , σε περίπτωση πάντα επίλυσης κάποιας απορίας και όχι προκειμένου να αυξήσει το νούμερο δημοσιεύσεων μόνο και μόνο με το να αναφέρει ότι συμφωνεί με κάποιον άλλον .

Επίσης , σε περίπτωση που δημοσιευτεί ένα θέμα , και για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχει απαντηθεί από κάποιον , τότε κάλλιστα θα μπορεί κάποιος , παρόλο που έχει συμπληρώσει τον αριθμό δημοσιεύσεων ανά ημέρα , να απαντήσει ."

Γράψατε:"Κύριε Γιώργο άνοιξα ένα θέμα με τίτλο ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

Μπείτε μέσα και πείτε τη γνώμη σας. Αν δεν θέλετε, που είναι δικαίωμά σας, μήν το κάνετε, πως εσείς όμως με εμποδίζετε να μπω εγώ και να απαντήσω στους Lands ή να τοποθετηθώ επί της δημοσιευσής τους?"

Έγραψα:"Εννοείται ότι για το ίδιο θέμα θα μπορεί ο καθένας να εκφέρει την γνώμη του περισσότερες από μια φορά , σε περίπτωση πάντα επίλυσης κάποιας απορίας και όχι προκειμένου να αυξήσει το νούμερο δημοσιεύσεων μόνο και μόνο με το να αναφέρει ότι συμφωνεί με κάποιον άλλον . "

Προς επισκέπτη - jade-Γράψατε:"Στο κάτω κάτω εγω πχ που ειμαι νέα σχετικά με άλλα μελη , και νέα στο χώρο μπορει να χρειαστώ τη βοήθειά σας αρκετές φορές. Να χω κι εγω περιορισμό?"

Δεν έγραψα αλλά το γράφω τώρα: Εννοείται να μην υπάρχει περιορισμός στην δημοσίευση θεμάτων .

Δυστυχώς , παρεξηγήσατε την άποψή μου .

Link to post
Share on other sites
AAA  αμα το παραδεχθουμε οτι καποιοι το κανουν για τα νουμερα, γιατι να μην δεχθουμε οτι η δημοσιευση σου εχει σκοπο να κανεις και εσυ νουμερα ????

Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα του ορίου δημοσιεύσεων.

Αυτό και μόνο!

Είμαι ενεργό μέλος αυτής της ομάδας και έτσι θέλω να παραμείνω.

Από την άλλη όμως άν υπάρχει έπαθλο, μήπως θα έπρεπε να το σκεφτώ πιο σοβαρά να αυξήσω τις δημοσιεύσεις μου? :D:D:)

Link to post
Share on other sites
Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη πάνω στο θέμα του ορίου δημοσιεύσεων.

Αυτό και μόνο!

Είμαι ενεργό μέλος αυτής της ομάδας και έτσι θέλω να παραμείνω.

Από την άλλη όμως άν υπάρχει έπαθλο, μήπως θα έπρεπε να το σκεφτώ πιο σοβαρά να αυξήσω τις δημοσιεύσεις μου? :D  :D  :)

Συγνωμη ρε συ ΜΑΡΚΑ δεν αφορα εσενα αλλα τον "παραξενο"...

Που ουσιαστικα με την τελευταια δημοσιευση του μας τα "γυριζει"...

Link to post
Share on other sites
Eμένα το 2000 ( ; ) ο gus μου είχε στείλει ένα cd.

Χα-χα, ζήλια...

Έτσι για να χαλαρώσουμε λιγάκι.

ΑΛΕΚΟ είσαι ψεύτης, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο gus να σου έκανε δώρο CD αυτός δεν δίνει ούτε άγραφο........

Υ.Γ.

Λοιπόν είναι ώρα να σταματήσει αυτή η συζήτηση, δεν είναι συνάδελφοι? Όπως λέει και ο ΚΑΡΟΛΟΣ ματαιοπονούμε.

Link to post
Share on other sites
Έτσι για να χαλαρώσουμε λιγάκι.

ΑΛΕΚΟ είσαι ψεύτης, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο gus να σου έκανε δώρο CD αυτός δεν δίνει ούτε άγραφο........

Υ.Γ.

Λοιπόν είναι ώρα να σταματήσει αυτή η συζήτηση, δεν είναι συνάδελφοι? Όπως λέει και ο ΚΑΡΟΛΟΣ ματαιοπονούμε.

Γιατι να σταματησει αυτη η συζητηση αγαπητε grzoka ?

Ειναι ενα θεματακι που δεν εχει θιχτει ποτε.

Εχω την εντυπωση οτι πολλοι εδω μεσα εχουν την ιδια αποψη με τον κυριο giorgos (πριν βεβαια το "γυρισει")

Και θα πρεπει να καταλαβουν, οτι μεσα σε καποια πλαισια μπορουν να απαντουν και να δημοσιευουν οσες φορες θελουν, και οτι τα νουμερα και καποια "ιεραρχια" που εχει δημιουργηθει δεν αποδεικνυει τιποτα ως προς την βοηθεια ή την προσφορα του καθενος εδω μεσα. Με τον χρονο θα καταλαβουν ποιος αξιξει και ποιος οχι, και δεν θα τους ενοχλει καθολου το νουμερο.

Μια αποψη προς gus... γιατι να μην αποκρυψετε αυτα τα νουμερα ?????

Link to post
Share on other sites
Γιατι να σταματησει αυτη η συζητηση αγαπητε grzoka ?

Ειναι ενα θεματακι που δεν εχει θιχτει ποτε.

Εχω την εντυπωση οτι πολλοι εδω μεσα εχουν την ιδια αποψη με τον κυριο giorgos (πριν βεβαια το "γυρισει")

Και θα πρεπει να καταλαβουν, οτι μεσα σε καποια πλαισια μπορουν να απαντουν και να δημοσιευουν οσες φορες θελουν, και οτι τα νουμερα και καποια "ιεραρχια" που εχει δημιουργηθει δεν αποδεικνυει τιποτα ως προς την βοηθεια ή την προσφορα του καθενος εδω μεσα. Με τον χρονο θα καταλαβουν ποιος αξιξει και ποιος οχι, και δεν θα τους ενοχλει καθολου το νουμερο.

Μια αποψη προς gus... γιατι να μην αποκρυψετε αυτα τα νουμερα ?????

Δεν βλέπω να διαφωνούμε πουθενα. Αλλα δεν έχει και σημασία άλλωστε, φτάνει να καταλάβει ο καθένας μας τι κάνει και γιατί. Ο χρόνος τα ξεκαθαρίζει πολλά πραγματα είναι γεγονος.

Υ.Γ.

Απλά το θέμα αυτό μπορεί να δημιουργήσει "παρενέργειες", γιαυτό λέω σταματήσει.

Link to post
Share on other sites

Ας μου επιτρέψουν οι διαχειριστές - συντονιστές να κάνω μια ακόμη δημοσίευση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα .

Δεν έχω κανένα απόλύτως πρόβλημα με τους αριθμούς δημοσιεύσεων του καθενός .

Κάποιοι βιάστηκαν να ειρωνευτούν . Κάτι που δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται να το κάνω σε κανέναν .

Απορίας άξιο θα ήταν να μάθω που "τα γυρίζω" .

Υ.Γ. Θεωρώ ότι το παρόν βήμα με έχει προσωπικά βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα , τόσο λογιστικού περιοχομένου όσο και μη .

Απλώς εξέφρασα την άποψή μου . Δεν περίμενα να τύχει αυτή η άποψη αφορμή για ειρωνευτικά σχόλια που δεν θα ήθελα να παραθέσω .

Και πάλι ευχαριστώ τους διαχειριστές - συντονιστές που μου έδωσαν την ευκαιρία να εκφράσω την άποψή μου .

Link to post
Share on other sites

Αυτη λοιπον ειναι η ΔΙΑΦΟΡΑ του ΦΙΛΟΙ απο το Ε-FILOI που ελεγα στο θεμα της συναντησης.

Εκτιμηση μου ειναι η υποδειξη-παραπονο του giorgos δεν θα ειχε τεθει εαν,εστω και για λιγες ωρες γνωριμιας, ηξερε τους π.χ LANDS,dcorfu,fafoutis προσωπικα.

Εκτονωστε ομως λιγο την ενταση που παει να δημιουργηθει εκφραζωντας απλως την διαφωνια σας με την υποδειξη του συναδελφου αλλωστε σε μια συμπαγης ομαδα παντα χρειαζονται οι εσωτερικες τριβες.

Ειναι το αλατακι που τις συντηρει.

Link to post
Share on other sites
Ας μου επιτρέψουν οι διαχειριστές - συντονιστές να κάνω μια ακόμη δημοσίευση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα .

Δεν έχω κανένα απόλύτως πρόβλημα με τους αριθμούς δημοσιεύσεων του καθενός .

Κάποιοι βιάστηκαν να ειρωνευτούν . Κάτι που δεν το έχω κάνει και ούτε πρόκειται να το κάνω σε κανέναν .

Απορίας άξιο θα ήταν να μάθω που "τα γυρίζω" .

Υ.Γ. Θεωρώ ότι το παρόν βήμα με έχει προσωπικά βοηθήσει σε πάρα πολλά θέματα , τόσο λογιστικού περιοχομένου όσο και μη .

Απλώς εξέφρασα την άποψή μου . Δεν περίμενα να τύχει αυτή η άποψη αφορμή για ειρωνευτικά σχόλια που δεν θα ήθελα να παραθέσω .

Και πάλι ευχαριστώ τους διαχειριστές - συντονιστές που μου έδωσαν την ευκαιρία να εκφράσω την άποψή μου .

Τελικα ή ολοι αυτοι που σου απαντησαν καταλαβαν το αντιθετο απο αυτο που ηθελες να πεις ή ολοι δεν ξερουν να διαβαζουν ετσι ????

Link to post
Share on other sites

Το πόσες δημοσιεύσεις έχει ο καθένας απο μας δεν έχει (κατ εμέ ) καμία σημασία . Η ουσία των δημοσιεύσεων είναι αυτή που προσωπικά προσέχω στα γραφόμενα του καθενός / και της καθεμιάς μέσα στο φόρουμ.Οχι το πόσες δημοσιεύσεις εχει μόνο . Ισως το μοναδικό σημείο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς (μέσα απο τον αριθμό των δημοσιέυσεων ) είναι το πόσο ενεργός είναι ο καθένας μας . Πιστεύω πως δεν μπορεί να υπάρξει περιορισμός. Όλοι πρέπει να εκφράζουν την αποψη τους ελευυθερα χωρίς περιορισμούς ( φυσικά σεβόμενοι τους όρους χρήσης ) , ωστε να υπάρχει πλουραλισμός .

Link to post
Share on other sites
Τελικα ή ολοι αυτοι που σου απαντησαν καταλαβαν το αντιθετο απο αυτο που ηθελες να πεις ή ολοι δεν ξερουν να διαβαζουν ετσι ????

αντε εφτασες τα 353 hit σημερα μπραβο σου.....

Με αναγκάζεις να γράψω έντονα . Δεν σου επιτρέπω την ειρωνεία .

Παρ' όλα αυτά δεν απάντησες στην απορία μου .

Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές - συντονιστές για το ύφος μου , αλλά δεν ανέχομαι την ειρωνεία από κανένα όσο αφορά την άποψη που εξέφρασα .

Ας παραθέσει κάποιος την άποψή του , σεβαστή , αλλά όχι με ειρωνικά σχόλια .

Τέλος σας ζητώ να σβήσετε από το όνομά μου τον αριθμό δημοσιεύσεών μου στο βήμα .

Giorgos .

Link to post
Share on other sites
Δημήτρη είδα κάτι προχθές και έπαθα ΣΟΚ πως έκανες ρε θηρίο 45 δημοσιεύσεις σε μια μέρα??????? Σήμερα είσαι μόνο 20 πάλεψε το :)  :D  :D  :)

Μόνο 45? Ποιο είναι το ρεκόρ?

Link to post
Share on other sites
Guest NIKANOR

Γιατί με το τίποτα έγινε μπάχαλο πάλι?

Μια γνώμη είπε ο giorgos και τίποτα παραπάνω..

Κι εγώ ΔΕΝ συμφωνώ με την άποψη του για περιορισμό των δημοσιεύσεων με όριο, αλλά μην τον "φάμε" κιόλας.

Ο giorgos είναι αρκετά "παλιός" στο forum κι αν η πρόθεση του ήταν να κάνει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων θα το είχε ήδη κάνει..

Οπότε άδικα υπαινίχθηκε αυτό.

Link to post
Share on other sites

Υ.Γ. 1

Ίσως ο giorgos να πήρε ως αφορμή την πληθώρα δημοσιεύσεων στα γενικά θέματα που πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λυθεί.

Ποιο είναι το πρόβλημα για να λυθεί?

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος κύριε Γρηγόρη?

Κάτι μαγειρεύεις εσύ...

doctor

Y.Γ. Και μεις τη γνώμη μας είπαμε ΝΙΚΑΝΟΡ, απλά έτυχε και όλοι είχαμε την ίδια...

Τίποτα το προσωπικό με τον κύριο Γιώργο.

Link to post
Share on other sites
Ποιο είναι το πρόβλημα για να λυθεί?

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος κύριε Γρηγόρη?

Κάτι μαγειρεύεις εσύ...

doctor

Ενταξει μαλλον θα εννοει οτι οταν αρχισουν τα οργανα, και θα βαλουμε ολοι τα κεφαλια μεσα, εεεε μαλλον η γενικολογια θα σταματησει. Θα περασει και το καλοκαιρι, τωρα ειμαστε ακομη χαλαραααα.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...