Προς το περιεχόμενο
  • 0

METAΦΟΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ


επισκέπτη VASSILIS

Ερώτηση

Υπάλληλος μας εργάζεται σε εταιρεία- πελάτη μας(outsourcing). Ο πελάτης μας επιθυμεί να τον προσλάβει αναλαμβάνοντας να καλύψει ο ίδιος τις αποζημιώσεις, δώρα, επιδόματα κτλ. Είναι δυνατό να συμβεί νόμιμα κάτι τέτοιο; Αν υπογράψουν και οι δύο: α)ο εργαζόμενος ότι δεν αξιώνει τίποτα από εμάς και και β) ο πελάτης μας ότι θα καλύψει οικονομικά όλες τις νόμιμες απολαβές του εργάζόμενου καλυπτόμαστε νομικά;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Η σχετική βιβλιογραφία αναφέρεται στην διαδοχή εργοδότη συνεπία μεταβίβασης όλοκληρης επιχείρησης ή τμήματος για οποιαδήποτε αιτία και στην ουσία αναφέρεται στην προστασία του εργαζομένου.

Στην δικιά σας περίπτωση μιλάμε για κάτι τέτοιο?

Συζήτησέ το με την επιθεώρηση εργασίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη εργαζόμενου , παλιου και νέου εργοδότη , εγγράφως ενοείται και με γνωστοποίηση στη επιθεώρηση εργασίας. Ο νέος εργοδότης αναλαμβάνει ολα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του εργαζομένου και ο εργαζόμενος δεν θίγεται. Το έχουμε κάνει στη εταιρεία που εργάζομαι τουλάχιστον με 100 εργαζόμενους!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Εάν ο υπάλληλός σας , συμφωνεί και έχει εμπιστοσύνη στον πελάτη σας να γίνει πρόσληψη από τον τελευταίο , γιατί δεν δηλώνει ο υπάλληλος οικειοθελή αποχώρηση και μετά να γίνει η πρόσληψη από τον πελάτη σας ;

Επειδή δεν γίνεται , από ότι καταλαβαίνω , μεταβίβαση μέρος της επιχείρησης , δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού του υπαλλήλου .Εάν δεν γίνει απόλυση ή οικειοθελής αποχώρηση από τον υπάλληλο , θα πρέπει ο νέος εργοδότης να υπογράψει συμφωνητικό στο οποίο θα αναφέρεται ότι σε περίπτωση απόλυσης θα συνυπολογίσει και την προϋπηρεσία που έχει ο υπάλληλος στην πρώτη εταιρεία .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...