Προς το περιεχόμενο

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνάδελφοι και μη σας παρακαλώ να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε την αντιπαράθεση και να προσέχετε τις εκφράσεις σας.

Εδώ δεν είναι καφενείο των φιλάθλων και εγώ δεν είμαι ο Γεωργίου.

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

(Είμαι πτυχιούχος ιατρικής έχω σπουδάσει 6 χρόνια + 2 ειδικότητα. Οι σπουδές και η επιστήμη μου είναι ανώτερη όλων των πτυχίων σας. Μπορώ να συμπληρώσω οποιοδήποτε έντυπο αφού διαβάσω τις οδηγίες.)

Το ότι μπορείτε να συμπληρώσετε οποιοδήποτε έντυπο αφού διαβάσετε τις οδηγίες σημαίνει ότι η επιστήμη σας είναι ανώτερη όλων των πτυχίων μας!

Ενδιαφέρουσα άποψη πράγμα που σημαίνει ότι όποιος μπορεί να διαβάσει τη δοσολο-

γία (και μαθητής δημοτικού σχολείου) για κάποιο φάρμακο σημαίνει ότι είναι ανώτε-

ρη η επιστήμη του!!! από τα πτυχία των φαρμακοποιών!!!

Ακόμη να προσθέσω ότι η μητέρα όλων των επιστημών είναι τα

μαθηματικά συνεπώς καλό θα ήταν να αποφεύγονται συγκρίσεις.

(Μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα σας αφού πρώτα ασχοληθώ για 1 χρόνο.

Παρακολουθώντας το υπουργείο οικονομικών και την νομοθεσία θα γίνω εξπέρ.)

Αναφέρεστε σε επάγγελμα και όχι επιστήμη (Γνωρίζετε και σεις φαντάζομαι πόσοι "δηλωμένοι" γιατροί υπάρχουν, ασκούντες μάλιστα και το επάγγελμα του ιατρού)

Και φυσικά στη συνέχεια θα προστρέξετε σε κάποιον καλό Λογιστή για να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που θα έχετε δημιουργήσει.

Γιατί δεν παίρνετε το βιβλιαράκι οδηγιών του υπουργείου να λύσετε όλες σας τις

απορίες (εκεί μέσα θα βρείτε όλη τη Λογιστική επιστήμη).

(Η επιστήμη όμως θέλει γνώσεις και όχι τεχνική κατάρτιση.)

Συμφωνούμε απόλυτα (αλήθεια εσείς ασκώντας το επάγγελμά σας, γιατί μη μου πείτε ότι ασκείτε επιστήμη, δεν χρησιμοποιείται εργαλεία που απλόχερα σας

προσφέρει η υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα)

(Στον ασθενή που έχει μια βρογχίτιδα και θεραπεύεται με το χ φάρμακο δεν θα του το δώσω αν δεν διαπιστώσω ότι δεν έχει καρδιά ή άλλη πάθηση που το φάρμακο χ ενδεχομένως να μην ενδείκνυται.

Τα ίδια συμπτώματα μπορεί να έχουν αρκετές ασθένειες.)

Το ίδιο ισχύει και στο δικό μας επάγγελμα ενδεχομένως πολλά να μην ενδείκνυνται.

Επιστήμη... αλήθεια το κατάλληλο φάρμακο και η κατάλληλη δοσολογία θεωρούνται από σας επιστημονική έρευνα!

(Έτσι λοιπόν η ιατρική είναι επιστήμη που θεραπεύει δεν είναι τεχνική δεν είναι καταγραφή των οικονομικών στοιχείων που βοηθά στην εικόνα της οικονομικής μονάδος.)

Και η Οικονομική επιστήμη "θεραπεύει" και μάλιστα προληπτικά διότι μέσω αυτής αποφεύγεται η σπατάλη που οδηγεί στην ασθένεια. Οσο για την τεχνική... αλήθεια εσείς δεν χρησιμοποιείται τεχνικές στο επάγγελμά σας;

Ακόμη μήπως έχετε μπερδέψει τον καταγραφέα με τον Επιστημονικό οικονομικό σύμβουλο (Λογιστή-Φοροτεχνικό).

(Επιπλέον εγώ μπορώ να κάνω το επάγγελμα σας ενώ εσείς όχι.)

Mπορείτε να γίνετε λίγο πιο σαφής (δηλαδή μετά από πόσο χρόνο σπουδών, εμπειρία κλπ) Μήπως και μεις θα μπορούσαμε να ασκήσουμε το επάγγελμά σας σπουδάζοντας φυσικά όπως και σεις. Έκαστος στο είδος του. Γνωρίζω βέβαια ότι ο ιατρικός κλάδος έχει άποψη επί παντός επιστητού και αυτό οφείλεται κυρίως στην "ανωτερότητα" που νοιώθετε (ασθενής έτοιμος να καταρεύσει από τη μια και ο ιατρός που θα τον σώσει από την άλλη, σαν μικρός Θεός).

Θα μπορούσατε αλήθεια (το θέτω ως προβληματισμό) να ασκήσετε το επάγγελμά σας απρόσκοπτα χωρίς την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας! Εχω ακούσει το εξής ότι οι σημερινοί απόφοιτοι της ιατρικής δεν μπορούν να κάνουν διάγνωση αν δεν έχουν μπροστά τους τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Κάτι που θα κάνουν σε λίγο από μόνοι τους οι Ηλεκτρονικοί υπολογιστές με βάση τα δεδομένα των εξετάσεων θα βγάζουν και πόρισμα!

Δηλαδή πλέον ο σωστός επιστήμονας ιατρός θα είναι αυτός που θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του. Θα γίνει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ σωστός ΧΡΗΣΤΗΣ της σύγχρονης τεχνολίας.

Γνωρίζετε φυσικά ότι και οι μαίες, νοσοκόμοι κλπ "ασκούν" το επάγγελμά σας για περιπτώσεις αντίστοιχες των εσόδων - εξόδων

(Πάντως αν θέλετε εξετάσεις ελατέ στον γιατρό και όχι στους επίδοξους εξεταστές που θέλουν να είναι επιστήμονες στα χαρτιά.)

Kαι σεις αν θέλετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας (και να σας φύγει το άγχος που ως γνωστόν κάνει κακό στην υγεία) ελάτε σε κάποιον σωστό συνάδελφο για τα περαιτέρω.

(Κάποιος σας ρώτησε αν αισθάνεστε σαν επιστήμονες. Αν η κοινωνία, η πολιτεία, η επιστήμη σας βλέπει έτσι.)

Μου άρεσε αυτό το "επιστημονικό" κριτήριο προσεγγίζει την άποψη για την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι δηλαδή θέμα "κοινωνικής" οπτικής η επιστημονικότητα ενός κλάδου. Ε... τότε είστε "Homo Universallis"

Ακόμη και μέσα στην ίδια την ιατρική επιστήμη υπάρχει ο λεγόμενος διαχωρισμός ειδικοτήτων. Άρα λοιπόν από μόνη της κάποια ειδικότητα δεν μπορεί να σταθεί χωρίς την συνεργασία των υπολοίπων. Που βρίσκεται λοιπόν η δική σας "Πανεπιστημοσύνη"

Να προσθέσω ακόμη ότι (επειδή έχω την αίσθηση ότι δεν ψιχαλίζει..)

Υπάρχουν πολυάριθμες εκδοχές για το τί θεωρείται επιστήμη και τί είναι επιστημονικό.

1) το ερώτημα σχετικά με τη φύση της επιστήμης έχει να κάνει με τα κριτήρια διαχωρισμού (καθορισμός κριτηρίων γνώσης) : τί είναι αυτό που διαχωρίζει την επιστήμη από τα άλλα είδη γνώσης; (φιλοσοφική άποψη),

2) ο ορισμός της επιστήμης διαφοροποιείται αν ληφθούν υπόψη οργανωτικοί και κοινωνικοί παράγοντες. Ο χαρακτήρας της επιστήμης έχει αποδειχθεί ότι είναι ιστορικά μεταβλητός (ιστορική άποψη),

3) είναι δύσκολο να περιγραφεί η πραγματική φύση της επιστήμης ακριβώς, γιατί είναι μία σύνθετη και μεταλλασσόμενη έννοια. Η μεταβλητότητα της επιστήμης οφείλεται στην πολυπλοκότητά της (εσσενσιαλιστική προσέγγιση),

4) οι ιδιότητες οι οποίες προτείνονται ως χαρακτηριστικά της επιστήμης, αναδύονται από τις καθοριστκές πράξεις των ιδίων των φορέων αυτής παρά τον ‘’πραγματικό χαρακτήρα’’ του φαινομένου (νομιναλιστική προσέγγιση),

5) το κοινωνιολογικό ενδιαφέρον στη γνώση προκύπτει ως συνέπεια της ανάγκης κατανόησης των καθοριστικών χαρακτηριστικών της γνώσης (δημιουργία ενός ενιαίου μοντέλου-πλαισίου σκέψης για τη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς), υπό το πρίσμα του κοινωνικού περιεχομένου ή των κοινωνικών χαρακτηριστικών, (κλασσική κοινωνιολογία και κοινωνιολογία της γνώσης).

Ο επισκέπτης και φίλος ιατρός με ποια άποψη τελικώς συντάσσεται ώστε να βρεθεί κοινός τόπος για την παραπέρα συζήτηση και ανάδειξη του θέματος περί της επιστη-

μονικότητος ή μη της επιστήμης της Οικονομίας, κλάδο της οποίας αποτελεί και η

Λογιστική επιστήμη.

Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε το όλο της γνώσης να το τεμαχίσουμε! Απαιτείται η συνδρομή όλων των επιστημών για την κατανόησή του.

Μπορώ ως μόνο ελαφρυντικό να δεχθώ το νεαρό της ηλικίας σας για το εριστικό

σας δημοσίευμα! κρατήστε τον "ενθουσιασμό σας" για την "μονομερή" επιστήμη σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποια ερμηνεια κι αν δεχτουμε για την επιστημη, ποτε δεν θα ειναι ξεκομενη απο τον επιστημονα, τον ανθρωπο που την κατεχει.

Η υπεροψια δεν προαγει ουτε τον ανθρωπο ουτε την επιστημη του εξυπηρετει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σας

Κατ΄αρχήν να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ από το φόρουμ, αλλά και από τον guest αν ακούστηκα προσβλητικός. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Λίγο σκωπτικός εντάξει, το παραδέχομαι, αλλά όχι προσβλητικός. Η φράση "get a life", είχε το νόημα του "καλώς ήλθες (πρέπει να περάσεις) , από την ακαδημαϊκή, στην πραγματική ζωή" υπονοώντας "συνειδητοποίησε το αν και πόσο βαραίνει στην αγορά εργασίας, όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα, η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ". Ειλικρινά αν απευθυνόταν σε μένα δε θα είχα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Εν πάσει περιπτώσει συγγνώμη και πάλι...

Για το αν η Λογιστική είναι επιστήμη τώρα.

Πρώτα θα μου επιτρέψετε να σας δώσω έναν ορισμό της επιστήμης όπως μας τον είχε δώσει ο εκθεσάς στην Γ΄Λυκείου και το θεωρώ πετυχημένο:

"Επιστήμη είναι η συστηματική γνώση, έρευνα και μελέτη των φυσικών και κοινωνικών φαινομένων"

Κατά τη γνώμη μου λοιπόν η Λογιστική είναι επιστήμη. Απο κει και πέρα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε και εμείς ως τέτοια. Εδώ βέβαια αρχίζουν τα προβλήματα.

Κατ΄αρχήν η πρόσμιξη της Λογιστικής με τα φοροτεχνικά. Δέχομαι βέβαια ότι δουλειά του Λογιστή είναι (σε πρώτο επίπεδο) να αποτυπώνει στα βιβλία τις οικονομικές πράξεις της οικ. μονάδας. Άρα και τις υποχρεώσεις αυτής, άρα και τις φορολογικές της υποχρεώσεις. Γι αυτό και πρέπει να είναι σε θέση να τις αξιολογεί σωστά. Από κει και πέρα το φαινόμενο που συναντάται από πάρα πολλούς συναδέλφους, να δίνουν βάρος στις συναλλαγές με την εφορία, ευθέως και πλαγίως, και να αφήνουν τα βιβλία ένα χάλι μαύρο, οδηγεί από μόνο του σε μια πιο μίζερη αντιμετώπιση του επαγγέλματος μας.

Δεύτερον το επιχειρηματικό επίπεδο στη χώρα μας σήμερα. Δηλαδή τι είναι αυτό που ζητάει ο μέσος επιχειρηματίας από το Λογιστή. Προφανώς δεν είναι οι βαθυστόχαστες οικονομικές αναλύσεις. Οι μικροί επιχειρηματίες που είναι η συντριπτική πλειονότητα, την κατάσταση της επιχείρησης τους (νομίζουν ότι) την ξέρουν από μόνοι τους. Ο Λογιστής υπάρχει κατά κύριο λόγο για να αντιμετωπίζει την πολυπλοκότητα της υπάρχουσας φορολογικής νομοθεσίας και για να τους λέει πως θα πληρώσουν λιγότερο φόρο αξιοποιώντας τους διαδρόμους της. Δεν έχουν εκπαιδευθεί για να ζητάνε επιστημονικές γνώσεις. Πριν δέκα-δεκαπέντε χρόνια δούλευα σε έναν έμπορο χονδρικής που είχε πήξει στο τάληρο. Ο γιός του όταν τέλειωνε το Λύκειο, αν και είχε την οικονομική δυνατότητα αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του να μην πάει πανεπιστήμιο, αλλά να πάει 5η δέσμη, με το επιχείρημα: «τι τις θέλω τώρα τις σπουδές, εγώ θα πάρω την επιχείρηση του πατέρα μου.»!!! Αυτή είναι η κατάσταση.

Κάτι άλλο ακόμα για το «επιστήμη ή όχι». Έχω μια γνωστή χημικό σε μια εταιρεία καλλυντικών. Δε βλέπω γιατί αυτής η δουλειά είναι πιο επιστημονική από τη δικιά μου. Αυτή «παίζει» με συντελεστές χημικών συστατικών, και εγώ με κοστολόγηση, αναλυτικά κάθε τρίμηνο, χαρακτηρισμό και αποτύπωση οικονομικών πράξεων, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, προβλέψεις, δείκτες, benchmarking κλάδου, για να μην αναφερθώ στα παράπλευρα εργατικά και φορολογικά.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι, το ότι υπάρχουν διαβαθμίσεις στο επίπεδο και τις ασχολίες των συναδέλφων, δε σημαίνει και ότι το όλος ο κλάδος δεν είναι επιστημονικός. Και ένας γιατρός όταν εξασκεί το επάγγελμά του, έχει δίπλα του το βοηθό του που εκτελεί τις εντολές του. Αυτός ο βοηθός λοιπόν δεν είναι περισσότερο επιστήμονας από τη βοηθό λογιστή που έχω απέναντί μου τώρα και μου χαμογελάει, η οποία δουλεύει με τις κατευθύνσεις που της έχω δώσει.

Αυτά τα ολίγα. Συγγνώμη για την έκταση και για το προηγούμενο ύφος μου, πιστέυω ότι είπα ότι είχα να πω, δε θα σας παρεξηγήσω αν βαρεθείτε να το διαβάσετε όλο αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΟΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η' ΤΕΧΝΗ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ,ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 97 ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ).ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ,ΓΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ,ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΚΤΛ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΝΕΙΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ,ΠΛΗΡΩΤΕΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.ΑΠΑΙΤΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΠΩΣ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ,ΟΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΣΜΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ .

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΩΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΛΟΓΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΦΠΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΑΜΟΙΒΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ, ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΚ. (ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟ ΕΩΣ ΧΑΜΗΛΟ)

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΙΕΚ (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟ 80% ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ 20% ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΛΑ!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εκτός από το παραπάνω. Πήγαινε βρε παιδί μου στο Δημόσιο, μπας και σιγά σιγά μαζευτούν μερικοί της προκοπής να μπορέσουμε και εμείς οι υπόλοιποι να συνεννοηθούμε επιτέλους μ' αυτό το Δημόσιο ! :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ, ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΚ. (ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟ ΕΩΣ ΧΑΜΗΛΟ)

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΙΕΚ (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ!!!) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟ 80% ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ 20% ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΛΑ!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ.

ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!!!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ.(ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΙΕΚ).

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ? ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ 1997 ΣΑΝ ΟΡΙΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΗ Β' ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη ΓΙΩΤΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ (ΠΧ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ)

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.

ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΕΚ.ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ '92.

ΔΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. (ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣ) ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ. :(

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ 1000 ΚΑΠΕΛΑ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΠΟΣΟ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ...

ΣΗΜ.: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΕΙ

ΚΑΙ ΤΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

ΚΡΙΝΩ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι οι "καλοί χωράνε " γιατί τσακώνεστε για το αυτονόητο. Η αγορά ξέρει και κρίνει και ξεσκαρτίζει .

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ-ΞΕΡΟΥΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ?

ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΟΣΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ.

Συνάδελφε.

Δεν υπάρχουν εξετάσεις στους δικηγόρους ούτε τάξεις. Δεν υπάρχει καν ειδικότητα. Αυτά που ακούγονται περί ποινικολόγου κ.λ.π. είναι διαφημιστικό τρικ μεγαλοδικηγόρων.

Εξετάσεις δίνουν μόνο όταν θέλουν να μπουν στο δικαστικό σώμα.

Όπως και ο λογιστής όταν θέλει να γίνει ορκωτός ή να γίνει εφοριακός.

Ο δικηγόρος παίρνει την άδεια μετά την προσκόμιση του πτυχίου του στον δικηγορικό σύλλογο.

Βέβαια αυτοί, όπως και οι γιατροί έχουν ένα σύλλογο μία ομοσπονδία. Οι λογιστές μετά το 1997 βρέθηκαν με νέους συλλόγους και νέες ομοσπονδίες, που φυσικά δεν έχουν καμία δικαιοδοσία γιατί το επάγγελμα το ρυθμίζει από το 1997 το ΟΕΕ.

Επίσης να πω ότι και σε αυτούς οι αμοιβές ποικίλουν.

Είναι διαφορετικά επαγγέλματα.

Οι δικηγόροι είναι πτυχιούχοι μόνο μιας σχολής που είναι ανώτατη.

Οι δικαστικοί κλητήρες που έχουν σχέση με τα δικαστήρια, μπορεί να είναι και απόφοιτοι λυκείου.

Οι δικηγόροι όμως δεν ζητούν να τους αποκλείσουν από το επάγγελμα, ακριβώς γιατί τα συνδικαλιστικά τους όργανα, σέβονται το επάγγελμα.

Η κατοχύρωση του επαγγέλματος θα έρθει όταν αρχίσουμε να συμμετέχουμε όλοι στην διαμόρφωση του.

Να μην τα περιμένουμε όλα από τους εκπροσώπους συνδικαλιστές. Τα συνδικαλιστικά όργανα προτείνουν, διεκδικούν, κατακτούν, αλλά χρειάζονται και την συμμετοχή μας για να έχουν την δύναμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΕ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ..... ΔΕ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...... ΟΠΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ

ΟΧΙ ΨΗΛΕΣ ΜΥΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχουν εξετάσεις στους δικηγόρους ούτε τάξεις. Δεν υπάρχει καν ειδικότητα. Αυτά που ακούγονται περί ποινικολόγου κ.λ.π. είναι διαφημιστικό τρικ μεγαλοδικηγόρων.

Και οι δικηγόροι δίνουν εξετάσεις για να γίνουν παρ'εφέτη, παρ'Αρείο Πάγο κτλ.

Δεν έχουν όλοι οι δικηγόροι δικαίωμα να παρευρεθούν σε όλα τα δικαστήρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ.(ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΙΕΚ).

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ? ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ 1997 ΣΑΝ ΟΡΙΟ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΗ Β' ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΕΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ; OI ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ;;;;;;;

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΔΕΣ ΑΛΛΑ

ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ

ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ-ΟΥΣΕΣ ΑΕΙ, ΤΕΙ , ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ "ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ"

ΚΩΣΤΑΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΟΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Ερώτηση και ποιος μπορεί να χαρακτηρίσει κάτι αφελές? Εγώ δεν μπορώ πάντως.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η' ΤΕΧΝΗ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ.

Γιατί να με ενδιαφέρει τί κάνουν οι άλλοι και όχι τι κάνω εγώ? Από την στιγμή που οι άνθρωποι μπορεί να είναι ικανοί τι πρόβλημα υπάρχει? Πώς μπορούμε γενικότερα να το κρίνουμε αυτό αν δεν υπάρχει κάποια αξιολόγηση?

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ,ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!

Δικηγόροι? Μηχανικοί? Ανώτεροι σε τι ? Και με τι κριτήρια? Μήπως έχουμε απλά κόμπλεξ? Μήπως δεν μπορούμε να πίσουμε κάποιον τρίτο για το τί προσφέρουμε και πόσο σημαντικοί είμαστε? Δεν μπορώ να κατάλαβω τι μπορούμε να θαυμάσουμε-ζηλεψουμε από τους προαναφερόμενους.

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ  ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 97 ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ).ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ,ΓΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ,ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΚΤΛ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΝΕΙΣ!

Γενικά δεν διαφωνώ με το παραπάνω και σίγουρα στο ΑΕΙ αποκτάς το καλύτερο υπόβαθρο είναι κάτι το οποίο δεν χωρά αμφιβολία. Αν και είμαι είμαι μέσα στο κλάμπ θεωρώ ώς ένα τύπο αδυναμίας την απαίτηση για κλειστό επάγγελμα όπως ισχύει σήμερα και αυτή την σκέψη μου την τροφοδοτεί η κατάργηση των εξετάσεων για αναβάθμιση της άδειας.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ.

Λίγο πολύ συμφωνούμε σε αυτό.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ  ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ,ΠΛΗΡΩΤΕΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.ΑΠΑΙΤΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ.

Αυτό ίσως είναι απλά ένα όνειρο..ειδικά με το πριν την εργασία, ξανάειπώθηκε στο παρελθόν τα συμεράσματα μπορούμε να τα δούμε στο φόρουμ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΠΩΣ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ,ΟΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΣΜΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ .

Ειδικά το τελευταίο με την απώλεια της άδειας είναι υπερβολή, πριν 2 χρόνια νομίζω αν θυμάμαι καλά, πρότεινα το εξής: να υπάρχει τιμοκατάλογος με ελάχιστες αμοιβές και όσοι συνάδελφοι δεν τον τηρούν να διαγράφονται από τον σύλλογο, και μάλιστα να γίνεται και ανακοίνωση στην τοπική εφημερίδα για την διαγραφή του μέλους, ή αν δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό να γίνεται δημοσίευση με τα υπάρχοντα μέλη. Πίστεψε με ένιωσα λες και έλεγα κάτι το εντελώς εξωπραγματικό, δεν συμφώνησε κανείς.

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Το αν είμαστε ο χρόνος θα δίξει αν και προς το παρόν τα μέχρι τώρα δείγματα φωνάζουν "ΝΑΙ"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι δικηγόροι  δίνουν εξετάσεις για να γίνουν παρ'εφέτη, παρ'Αρείο Πάγο κτλ.

Δεν έχουν όλοι οι δικηγόροι δικαίωμα να παρευρεθούν σε όλα τα δικαστήρια.

Λάθος. Δεν είναι σωστό αυτό. Δεν υπάρχουν εξετάσεις. Ρώτα τον δικηγόρο σου.

Ούτε εξετάσεις, ούτε τάξεις. Υπάρχει μόνο η προϋπηρεσία του ασκούμενου δικηγόρου σε δικηγορικό γραφείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΚ

Αγαπητέ "ΓΙΑΤΡΕ" από την Λάρισα,

Σε παρακαλώ βγάλε την ΜΑΣΚΑ, για να φανεί το Μέλος της ΠΟΛ που κρύβεις μέσα σου, {φίλε συνάδελφε}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λάθος. Δεν είναι σωστό αυτό. Δεν υπάρχουν εξετάσεις. Ρώτα τον δικηγόρο σου.

Ούτε εξετάσεις, ούτε τάξεις. Υπάρχει μόνο η προϋπηρεσία του ασκούμενου δικηγόρου σε δικηγορικό γραφείο.

Να σου πώ την αλήθεια δικηγόρος μου το έχει πει. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι δικηγόροι  δίνουν εξετάσεις για να γίνουν παρ'εφέτη, παρ'Αρείο Πάγο κτλ.

Δεν έχουν όλοι οι δικηγόροι δικαίωμα να παρευρεθούν σε όλα τα δικαστήρια.

Προπαντος μην κάνεις ανόμοιες συγκρίσεις. Ακόμα και έτσι να ήταν. Ο Άρειος Πάγος είναι ένας. Στον κλάδο μας δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο.

Οι Δικηγόροι και οι Γιατροί φυλάνε τα πτυχία τους σαν κόρες οφθαλμού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προπαντος μην κάνεις ανόμοιες συγκρίσεις. Ακόμα και έτσι να ήταν. Ο Άρειος Πάγος είναι ένας. Στον κλάδο μας δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο.

Οι Δικηγόροι και οι Γιατροί φυλάνε τα πτυχία τους σαν κόρες οφθαλμού.

Δεν κάνω ανόμοιες συγκρίσεις. Δεν κάνω καν συγκρίσεις. Μια απάντηση έδωσα. Αλλά γιατί ένας δικηγόρος είναι τόσο ανώτερος από ένα λογιστή ώστε να υπάρχει ανόμοια σύγκριση?

(Αν και δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια ανούσια συζήτηση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνω ανόμοιες συγκρίσεις. Δεν κάνω καν συγκρίσεις. Μια απάντηση έδωσα. Αλλά γιατί ένας δικηγόρος είναι τόσο ανώτερος από ένα λογιστή ώστε να υπάρχει ανόμοια σύγκριση?

Συγνώμη. Συζήτηση κάνουμε. Η σύγκριση έρχεται μέσα από την συνέχεια της κουβέντας. Κάποιος συνάδελφος σύγκρινε με το επάγγελμα των δικηγόρων.

Δεν μίλησε κανείς για ανωτερότητα των δικηγόρων.

Και η ανόμοια σύγκριση, δεν γίνεται στην ανωτερότητα του ενός ή του άλλου, αλλά στη διαφορετική φύση του κάθε επαγγέλματος και σε διαφορετικές συνθήκες.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που είμαι λογιστής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει λογική στον διαχωρισμό αποφοίτων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ με ΙΕΚ. Πιστεύω πως ναι. Η εξίσωση των δύο θα ήταν καταστροφική. Με την ίδια λογική νοσηλευτές από ΙΕΚ θα απαιτούσαν τα ίδια δικαιώματα με τους γιατρούς. Και το ίδιο θα γινόταν με πολλές άλλες δραστηριότητες. Το θέμα έχει λάθος τοποθετηθεί στο ποιος γνωρίζει περισσότερα πράγματα όταν παίρνει το πτυχίο του. Το θέμα είναι ότι οι μεν πρώτοι έχουν απόδειξη έστω και στο ελάχιστο ότι είναι ικανοί για κάτι (το γιατί δεν είναι του παρόντος) σε αντίθεση με τους δεύτερους. Γιατί ένας φοιτητής ΑΕΙ-ΑΤΕΙ οποιασδήποτε σχολής αναγκάστηκε κατά πάσα πιθανότητα να αφήσει το σπίτι του για να πάει σε μία άλλη πόλη να σπουδάσει ενώ ένας σπουδαστής ΙΕΚ μπορούσε κάλλιστα να δουλεύει δίπλα στο σπίτι του και να σπουδάζει και στο ΙΕΚ της επιλογής του. Αν όλα ήταν ίδια γιατί κάποιος να προτιμήσει το Πανεπιστήμιο από το ΙΕΚ. Όλοι θα τελείωναν ένα ΙΕΚ και θα ήταν όλα μέλι γάλα με πολλές όμως άσχημες συνέπειες γιατί ουσιαστικά θα εξαλειφόταν η πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Θα μου πείτε ότι εσύ για να γράφεις έτσι μάλλον θα είσαι απόφοιτος ΑΕΙ_ΑΤΕΙ βολεμένος πίσω από το πτυχίο σου. Δεν θα το αρνηθώ ότι άμα μου έλεγαν ότι θα έχω τα ίδια δικαιώματα με έναν απόφοιτο ΙΕΚ ή ότι απόφοιτοι από τα ΙΕΚ θέλουν πχ 2 χρόνια περισσότερα από εμένα προϋπηρεσία για να έχουν τα ίδια δικαιώματα θα θεωρούσα τον εαυτό μου κορόιδο που διάλεξα να σπουδάσω σε ΑΕΙ έστω και της αλλοδαπής. Από την άλλη ή απόφαση μου να σπουδάσω σε ΑΕΙ ήταν ακριβός αυτή, ότι είχαν περισσότερα δικαιώματα από τα ΙΕΚ. Συμπονώ μόνο όσους είχαν την δυνατότητα να σπουδάσουν σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το πράξουν και όχι όσους που ενώ γνώριζαν τα δικαιώματα ενός απόφοιτου ΙΕΚ το επέλεξαν και μετά που πήραν το πτυχίο τους φωνάζουν γιατί δεν έχουν δικαιώματα και παραθέτουν άστοχα παραδείγματα για το ποιος γνωρίζει τι και πώς. Και εγώ ξέρω να οδηγώ (ελπίζω) καλύτερα από πολλούς ταξιτζήδες αλλά δεν φωνάζω που δεν είμαι ταξιτζής. Αν θέλω ξέρω πώς να γίνω (αγοράζοντας μία πανάκριβη άδεια). Το ίδιο ισχύει και με τους λογιστές, Σπούδασε σε ΑΕΙ-ΑΤΕΙ.

ΥΓ. Αν ήμουν απόφοιτος από ΙΕΚ κατά πάσα πιθανότητα θα φώναζα και εγώ για περισσότερα δικαιώματα.

ΥΓ2. ότι γράφω δεν το γράφω με κακία και σας παρακαλώ να μην το δείτε έτσι. Είναι καθαρά προσωπικές απόψεις (μπορεί και λαθεμένες).

ΥΓ3. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκέπτη psykogr

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ!

ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ!!1

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνάδελφοι είτε είναι γιατρός ο γράφων είτε όχι δεν παύει να μην ψιχαλίζει...

Δεν μπορούμε να δεχόμαστε τέτοιου είδους δημοσιεύματα και εμείς να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε...

Διάλεξα αυτή την επιστήμη αρχικά γιατί με συγκλόνισε, (είχα τη δυνατότητα να επιλέξω και άλλους επιστημονικούς κλάδους).

Μετά ακολούθησα το λογιστικό επάγγελμα.

Η επιστήμη αυτή μου έχει προσφέρει πάρα πολλά και συνεχίζει να μου προσφέρει.

Είμαι της άποψης (το έχω δημοσιεύσει και στο παρελθόν) ότι όποια επιστήμη και να ακολουθήσεις πρέπει να την αγαπάς.

Χωρίς εγωϊστικούς παροξυσμούς, δεν ζηλεύω κανέναν! Προσπαθώ όσο μπορώ και η

ζωή μου το επιτρέπει να βελτιωθώ! Αλλά και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου αμφι-

σβητήσει την επιστήμη μου ως τέτοια.

Για την ουσία των θεμάτων που τίθενται τα έχουμε συζητήσει και θα τα ξανασυζητήσουμε

Δημοκρατία έχουμε. Αλλά είναι δικό μας "εσωτερικό" θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...