Jump to content

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΧΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για απόψεις και προτάσεις για πρόγραμμα διαχείρισης λογιστικού γραφείου τύπου taxsystem5 γιατί οι ανανεώσεις πλέον του συγκεκριμένου είναι φωτιά...

Χμμμ... ενδιαφέρον το ερώτημα, αλλά δεν ξέρω για πόσο θα "σταθεί" σε ένα φόρουμ που ανήκει σε εταιρία που ανήκει πλέον στην Epsilon net. 😇😉

Αν ενδιαφέρεσαι για είσοδο σε υπηρεσίες και κάποιες βασικές λίστες προθεσμιών ώστε να ενημερώνεις τους πελάτες, προτείνω τη δωρεάν εφαρμογή My Tax Friend 5 που θα βρεις στα Downloads του forum. Εξαιρετική εφαρμογή, και το λέω γιατί την έφτιαξα εγώ. 😋🥶

Η αλήθεια είναι ότι το δικό μου πρόβλημα με το taxsystem είναι η ταχύτητα ενσωμάτωσης αλλαγών. Ειδικά στις πλατφόρμες που ανοίγουν για λίγες ημέρες, η ενσωμάτωση γίνεται μετά από καιρό και αφού οι περισσότεροι έχουν κάνει την αίτηση (κι αν τελικά γίνει ενσωμάτωση). Για αυτό και χρησιμοποιώ την παραπάνω εφαρμογή επικουρικά με το taxsystem. Ειδικά για κάποιες αιτήσεις, όπως του ΟΠΕΚΑ, χρησιμοποιώ μόνο αυτήν γιατί μπορεί να αποθηκεύσει και συμπληρώσει περισσότερα πεδία.

Τώρα, αν ενδιαφέρεσαι για όλο το πακέτο, αποθήκευση εντύπων, φορολογικές δηλώσεις κτλ, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο υπόψη μου, αλλά μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο ίντερνετ, να δεις screenshots των εφαρμογών ή να ζητήσεις ένα demo ώστε να δεις τον χειρισμό και αν σε βολεύει.

Τώρα που είπα "φορολογικές δηλώσεις" θυμήθηκα τα παλιά χρόνια που το περιοδικό RAM είχε κάθε χρόνο CD με εφαρμογή για συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης. Καραδοκούσα έξω από το περίπτερο για το περιοδικό. 😁

https://karpodinis.gr/default.htm cloud-crm

https://deedit.evolluto.com/

και πολλά ξένα ... αλλά όχι φτηνα...

Στις 16/3/2023 στις 3:41 ΜΜ, JVA είπε

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για απόψεις και προτάσεις για πρόγραμμα διαχείρισης λογιστικού γραφείου τύπου taxsystem5 γιατί οι ανανεώσεις πλέον του συγκεκριμένου είναι φωτιά...

επί αυτής της συζήτησης να ρωτήσω και εγώ αν γνωρίζετε/προτείνετε κάποιο λογισμικό με πρότυπη εισαγωγή δεδομένων για ενημέρωση οικονομικής πορείας πελατών. Χρησιμοποιούμε προγράμματα της Data Commumication (πλέον epsilon), με βασική υστέρηση σε οποιαδήποτε σοβαρής μορφής πληροφόρηση οικονομικής πορείας. Οι εκτυπώσεις σε excel που παράγει η εφαρμογή είναι άθλιες και χρήζουν πολύωρης επεξεργασίας και καθαρίσματος για να περαστούν σε πρότυπο αρχείο (δικό μας) που αποστέλλεται στους πελάτες σε περιοδική βάση. Γνωρίζετε αν υπάρχει λογισμικό στην αγορά που να αυτοματοποιεί κάπως την παρουσίαση των δεδομένων;

Ευχαριστώ θερμά.

8 ώρες πριν, papaioannouepe είπε

επί αυτής της συζήτησης να ρωτήσω και εγώ αν γνωρίζετε/προτείνετε κάποιο λογισμικό με πρότυπη εισαγωγή δεδομένων για ενημέρωση οικονομικής πορείας πελατών. Χρησιμοποιούμε προγράμματα της Data Commumication (πλέον epsilon), με βασική υστέρηση σε οποιαδήποτε σοβαρής μορφής πληροφόρηση οικονομικής πορείας. Οι εκτυπώσεις σε excel που παράγει η εφαρμογή είναι άθλιες και χρήζουν πολύωρης επεξεργασίας και καθαρίσματος για να περαστούν σε πρότυπο αρχείο (δικό μας) που αποστέλλεται στους πελάτες σε περιοδική βάση. Γνωρίζετε αν υπάρχει λογισμικό στην αγορά που να αυτοματοποιεί κάπως την παρουσίαση των δεδομένων;

Ευχαριστώ θερμά.

Με την EPSILON μΙλησες; Για να τους παρουσιάσεις τις ανάγκες σου και για το εάν έχουν κάποια λύση;

Δες https://www.epsilonnet.gr/totalaccounting/   (EPSILONCLOUD)

΄Δες την πιθανότητα-δυνατότητα  παραμετροποίησης των εκτυπώσεων από το πρόγραμμα λογιστικής.

Διαφορετικά υπάρχουν άλλες λύσεις που είναι πιο ακριβές (ERP) πχ PYLON

Πάντως προσωπικά φρονώ ΄ ότι οι μικρές επιχειρήσεις τους ενδιαφέρει ... ο φόρος και το φπα που θα πληρώσουν.

Τον τζίρο τους τον ξέρουν καλύτερα από σένα (πόσο μάλλον εάν λογίσεις κ τα μαύρα...)

Οι μεγάλες που επιθυμούν πιο αναλυτική ενημέρωση θα σκεπτόμουν προσωπικά ότι χρειάζονται inhouse λύσεις (financial controller;).

Όλα τα παραπάνω προσωπικές ταπεινές σκέψεις  :)