ΦΡΟΝΗΣ Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Καλημέρα από λάθος πρόγραμμα ασφάλισης που έβαλε ο λογιστης την σύζυγο μου στην επιχείρηση μου μου έριξε. το ΙΚΑ πρόστιμο 17000ε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από τον λογιστή και χρηματικη αποζημίωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ΦΡΟΝΗΣ Posted August 11, 2022 Author Report Share Posted August 11, 2022 Μόλις τώρα, ΦΡΟΝΗΣ είπε Καλημέρα από λάθος πρόγραμμα ασφάλισης που έβαλε ο λογιστης την σύζυγο μου στην επιχείρηση μου μου έριξε. το ΙΚΑ πρόστιμο 17000ε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από τον λογιστή και χρηματικη αποζημίωση Αυτό έγινε 6 χρόνια πριν και μόλις τελείωσα με τις δόσεις. Μπορώ τώρα να ζητήσω τα παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted August 11, 2022 Report Share Posted August 11, 2022 Θα σας συμβουλέψει ο δικηγόρος σας . Λογικά θα συζητάμε για την κλασική περίπτωση βλάβης σύζυγος εργάζεται σε ατομική του συζύγου της και αντι να εχει ασφαλιστή με πλήρη απασχολήσει που ορίζει ο νομος θα ταν με μερική . spirosvii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ΦΡΟΝΗΣ
Καλημέρα από λάθος πρόγραμμα ασφάλισης που έβαλε ο λογιστης την σύζυγο μου στην επιχείρηση μου μου έριξε. το ΙΚΑ πρόστιμο 17000ε μπορώ να ζητήσω ευθύνες από τον λογιστή και χρηματικη αποζημίωση
2 answers to this question
Recommended Posts