HURRICANE33 Posted June 9 Report Share Posted June 9 Καλησπέρα. Έχω δύο περιπτώσεις συνταξιούχων, στους οποίους ζητήθηκε να υποβάλλουν δήλωση μίσθωσης αγροτεμαχίων, ώστε να εκμεταλλεύεται ο μισθωτής τις ελιές. Τι πρέπει να προσέξω, επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά. Υπάρχει ελάχιστο μίσθωμα? Υπάρχει ελάχιστη χρονική διάρκεια? Μπορεί να πωληθεί το αγροτεμάχιο την περίοδο της μίσθωσης? Υπάρχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις για τον εκμισθωτή? Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAMMERGEIER Posted June 9 Report Share Posted June 9 Δεν είσαι νομικός!! ας πάνε σε δικηγόρο ή σε συμβολαιογράφο εάν φοβούνται! (αλλά ο δικηγόρος κάνει τζιζζ €€€!!) Το μόνο που τους λες είναι να κάνουν ένα χειρόγραφο με τις υπογραφές κι ας γράφουν εκεί ότι θέλουν!!! Εσύ απλά το υποβάλεις ηλεκτρονικά. HURRICANE33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
HURRICANE33
Καλησπέρα.
Έχω δύο περιπτώσεις συνταξιούχων, στους οποίους ζητήθηκε να υποβάλλουν δήλωση μίσθωσης αγροτεμαχίων, ώστε να εκμεταλλεύεται ο μισθωτής τις ελιές.
Τι πρέπει να προσέξω, επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά.
Υπάρχει ελάχιστο μίσθωμα?
Υπάρχει ελάχιστη χρονική διάρκεια?
Μπορεί να πωληθεί το αγροτεμάχιο την περίοδο της μίσθωσης?
Υπάρχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις για τον εκμισθωτή?
Σας ευχαριστώ πολύ.
1 answer to this question
Recommended Posts