HURRICANE33 Posted February 8 Report Share Posted February 8 Καλησπέρα. Έχει καταλάβει κανείς τι θα γίνει με την ΑΠΔ Ιανουαρίου? Να υπολογίσουμε κανονικά τις εισφορές για 25-26/1 για να πληρωθούν ή να περιμένουμε ενημέρωση? Εσείς τι έχετε κάνει? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamel Posted February 8 Report Share Posted February 8 Περιμένουμε, λογικά οι εισφορές θα πληρωθούν κανονικά από τις επιχειρήσεις και θα επιστραφούν από τον ΕΦΚΑ........ HURRICANE33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE82 Posted February 18 Report Share Posted February 18 Προσπαθώ εδώ και κάμποση ώρα να στείλω ΑΠΔ Ιανουαρίου 2022 και μου φέρνει μήνυμα κατά την υποβολή ότι ¨Η περίοδος υποβολής ΑΠΔ ξεκινάει από 01-04-2022". Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος συνάδελφος το ίδιο θέμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinon Posted February 18 Report Share Posted February 18 καλημερα γιατι βγαζει οτι η υποβολη ξεκιναει απο 01 04 2022;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinon Posted February 18 Report Share Posted February 18 καποιο νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theopl Posted February 21 Report Share Posted February 21 προσπαθω να υποβαλω ΑΠΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theopl Posted February 21 Report Share Posted February 21 προσπαθώ να υποβάλω ΑΠΔ Ιανουαρίου για νεοεισερχόμενο στην αγορά εργασίας για επιχείρηση η οποία υπάγεται σε άλλο επικουρικό (ΕΤΕΑΠΕΠ). Ενώ βάζω κωδικό εξαίρεσης 9 μου εμφανίζει απαγορευτικό μνμ ότι ο ασφαλισμένος υπάρχει στο μητρώο του ΤΕΚΑ. Καμιά ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariamik Posted February 21 Report Share Posted February 21 Όποιος έστειλε ήδη ΑΠΔ Ιανουαρίου απο τις 18 του μήνα (μιας και θα άνοιγε απο τις 14 και μετά), τί γίνεται? Δεν ισχύει? Θέλει τροποποιητική? Μιλάμε για ασφαλισμένο που δεν έχει υποχρέωση ασφάλισης στο ΤΕΚΑ, ούτε ανήκει στην κατηγορία εργαζομένων σε επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν απο την κακοκαιρία 25-26 Ιανουαρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HURRICANE33 Posted February 21 Author Report Share Posted February 21 31 λεπτά πριν, mariamik είπε Όποιος έστειλε ήδη ΑΠΔ Ιανουαρίου απο τις 18 του μήνα (μιας και θα άνοιγε απο τις 14 και μετά), τί γίνεται? Δεν ισχύει? Θέλει τροποποιητική? Μιλάμε για ασφαλισμένο που δεν έχει υποχρέωση ασφάλισης στο ΤΕΚΑ, ούτε ανήκει στην κατηγορία εργαζομένων σε επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν απο την κακοκαιρία 25-26 Ιανουαρίου. Αν πρόλαβες και έστειλες, ισχύει. Έτσι και αλλιώς, πληρώνει κανονικά τις εισφορές 25- 26/1 και τον Απρίλιο θα ανοίξει νέα πλατφόρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klery Posted February 21 Report Share Posted February 21 22 λεπτά πριν, HURRICANE33 είπε Αν πρόλαβες και έστειλες, ισχύει. Έτσι και αλλιώς, πληρώνει κανονικά τις εισφορές 25- 26/1 και τον Απρίλιο θα ανοίξει νέα πλατφόρμα. Η πληρωμη των εισφορων ικα ιανουαριου 2022 θα πληρωθει 28/02/2022 ? η παει μαζι με την απδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynamoking Posted February 21 Report Share Posted February 21 Εντάξει κάθε μέρα και κάποιο καινούριο πρόβλημα στον ΕΦΚΑ! Εργαζόμενοι με πρόσληψη 10/12/21 , έχουν υποβληθει στην ΑΠΔ Δεκεμβρίου κανονικά , δεν τους αφήνει να υποβληθουν στην ΑΠΔ Ιανουαρίου λόγω του ότι τους βλέπει στο ΤΕΚΑ! Μάλλον επειδή δεν έχει οριστικοποιηθεί ο Δεκέμβριος , δεν τους βλέπει να έχουν ένσημα! Δηλαδή ζούμε τραγικές στιγμές με το ΙΚΑ!! Αναγκαστικά λοιπόν εαν δεν το λύσουν εως τέλος του μήνα, θα αναμένουμε να στείλουμε την ΑΠΔ απο τον Μάρτιο με την παράταση των 15 ημερών, αφού οριστικοποιηθεί ο Δεκέμβριος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis31 Posted February 21 Report Share Posted February 21 Καλησπέρα και του Νοεμβρίου δεν βλέπει , γιατί ο ΕΦΚΑ έστειλε αρχείο στο ΤΕΚΑ αρχές του μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynamoking Posted February 21 Report Share Posted February 21 Τι να πεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria s Posted February 22 Report Share Posted February 22 Οι εισφο΄ρες Ιανουαρίου θα πληρωθούν 28/2 ή με την ΑΠΔ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinon Posted February 22 Report Share Posted February 22 απδ τεκα μπορειτε να στειλετε και απο που μπαινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis31 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Γιατί φεύγει η ΑΠΔ ΕΦΚΑ για να στείλουμε του ΤΕΚΑ !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HURRICANE33 Posted February 22 Author Report Share Posted February 22 Καλησπέρα. Επειδή έχω μπερδευτεί με το ΤΕΚΑ, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω, για παράδειγμα, μια δικηγορική εταιρεία, με έμμισθους δικηγόρους, οι οποίοι προσλήφθηκαν προ τους 2022. Σε αυτούς κάνω κάποια αλλαγή? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ Posted February 22 Report Share Posted February 22 Τελικα μπορουμε να στειλουμε ΑΠΔ? Προσπαθω κι ακομα να μπορεσω να στειλω, εχει κολησει στον ελεγχο της αποστολης και δεν με αφηνει ουτε διαγραφη να κανω, ουτε προχοραει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ Posted February 22 Report Share Posted February 22 2 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Επειδή έχω μπερδευτεί με το ΤΕΚΑ, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω, για παράδειγμα, μια δικηγορική εταιρεία, με έμμισθους δικηγόρους, οι οποίοι προσλήφθηκαν προ τους 2022. Σε αυτούς κάνω κάποια αλλαγή? Ευχαριστώ πολύ. Απ οτι εχω καταλαβει, το ΤΕΚΑ αφορα νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας μετα την 1/1/2022. ΔΕΝ αφορα ηδη εργαζομενους πριν την 1/1/2022, ΟΥΤΕ οσους εχουν εστω κι ενα ενσημο πριν την 1/1/2022. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για να καταλαβω κι εγω το σωστο. HURRICANE33 and [email protected] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HURRICANE33 Posted February 23 Author Report Share Posted February 23 15 ώρες πριν, ΔΗΜΗΤΡΗΣ_Ζ είπε Απ οτι εχω καταλαβει, το ΤΕΚΑ αφορα νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας μετα την 1/1/2022. ΔΕΝ αφορα ηδη εργαζομενους πριν την 1/1/2022, ΟΥΤΕ οσους εχουν εστω κι ενα ενσημο πριν την 1/1/2022. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για να καταλαβω κι εγω το σωστο. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ Β. Posted February 23 Report Share Posted February 23 Δεν μπορώ να στείλω την ΑΠΔ. Η πρόσληψη έγινε 24/12/2021 στο ΙΚΑ δεν φαίνονται τα ένσημα του Δεκεμβρίου και δεν με αφήνει να στείλω την ΑΠΔ μου γράφει ότι ο εργαζόμενος είναι υπόχρεος σε ΤΕΚΑ !! Του ΤΕΚΑ μου το κάγκελο. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTPAR Posted February 23 Report Share Posted February 23 Πρέπει να υποβάλλουμε και την ΑΠΔ ΙΑΝ 22 για τις αναστολές ή κάτι άλλαξε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 24 Report Share Posted February 24 Αναφορά σε κείμενο ημοσιευμένο Στις 22/2/2022 στις 4:09 ΜΜ, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Επειδή έχω μπερδευτεί με το ΤΕΚΑ, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω, για παράδειγμα, μια δικηγορική εταιρεία, με έμμισθους δικηγόρους, οι οποίοι προσλήφθηκαν προ τους 2022. Σε αυτούς κάνω κάποια αλλαγή? Ευχαριστώ πολύ. Απ οτι εχω καταλαβει, το ΤΕΚΑ αφορα νεοεισερχομενους στην αγορα εργασιας μετα την 1/1/2022. ΔΕΝ αφορα ηδη εργαζομενους πριν την 1/1/2022, ΟΥΤΕ οσους εχουν εστω κι ενα ενσημο πριν την 1/1/2022. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος για να καταλαβω κι εγω το σωστο. Και εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakisv Posted February 24 Report Share Posted February 24 Το μπάχαλο δεν είναι μόνο για την περίοδο 1/2022 Προσπαθώ να στείλω ΑΠΔ 12/2021 (Δημόσιος τομέας-ΙΚΑ_ που η λήξη υποβολής είναι η 28/2/22) Η εν λόγω ΑΠΔ περιέχει εισφορές από τίτλους κτήσης. Συμβαίνει το εξής: 1) Η ΑΠΔ ανεβαίνει κανονικά αλλά στον έλεγχο "κολλάει". Μετά από 2-3 ώρες ξεκολλάει, αλλά επιστρέφει μήνυμα ΄ότι "Οι ημέρες ασφάλισης του μήνα είναι περισσότερες από τις ημερολογιακές", κάτι που δεν ισχύει Εν τω μεταξύ στο μεσοδιάστημα των 2-3 ωρών μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, δεν μπορείς να ακυρώσεις την υποβολή. Δηλαδή σε δεσμεύσει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο από το να περιμένεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
monty Posted February 24 Report Share Posted February 24 Έχω στείλει όλες τις ΑΠΔ στις 14/2 που άνοιξε το σύστημα. Τώρα πρέπει να υποβάλω τροποποιητικές;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts