SORENTINO Posted December 19, 2021 Report Share Posted December 19, 2021 Συνάδελφοι υπέβαλλα την α φάση από τα 2 υποκαταστήματα αντί απο την έδρα! Γνωρίζει κανείς αν θα έχω πρόβλημα στην υποβολή της β φάσης και γενικότερα αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lucky_Luke Posted December 20, 2021 Report Share Posted December 20, 2021 Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου απαντήσει με σιγουριά, αλλά η πρώτη φάση είναι ως τις 31/12. Γιατί δεν κάνεις ορθή επανάληψη να είσαι σίγουρος; SORENTINO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SORENTINO Posted December 20, 2021 Author Report Share Posted December 20, 2021 5 ώρες πριν, Lucky_Luke είπε Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου απαντήσει με σιγουριά, αλλά η πρώτη φάση είναι ως τις 31/12. Γιατί δεν κάνεις ορθή επανάληψη να είσαι σίγουρος; αν κάνω ορθή επανάληψη δεν αφήνει να αλλάξω το υποκατάστημα της αρχικής. αν μπω να υποβάλλω αρχική απο την έδρα μου λέει οτι το διάστημα αυτό το έχω ήδη δηλωμένο... γενικά το δοκίμασα με κάθε τρόπο.... ευχαριστώ για την απάντηση πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
SORENTINO
Συνάδελφοι υπέβαλλα την α φάση από τα 2 υποκαταστήματα αντί απο την έδρα!
Γνωρίζει κανείς αν θα έχω πρόβλημα στην υποβολή της β φάσης και γενικότερα αν θα έχω κάποιο πρόβλημα ;
2 answers to this question
Recommended Posts