Jump to content
  • 0

mydata πιστωτικό λιανικής

chrisFr

Question

Κοπηκε τιμολογιο το οποιο εσταλη κανονικά στο mydata αλλα εκ παραδρομης κοπηκαν και αποδειξεις λιανικης, για την ιδια συναλλαγή (εστιατοριο, καλα μαντεψατε). Η επιχειρηση εχει τζιρο ανω των 50Κ αρα δεν μπορει να χρησιμοποιησει την ειδικη φορμα καταχωρισης από ό,τι καταλαβαίνω, άρα θα πρεπει να στειλω εγω πιστωτικο στοιχειο λιανικης μεσω του ERP μου φανταζομαι. Σε αυτην την περιπτωση υπαρχει καποιος χρονικός περιορισμός 5 ημερών ή κάτι τετοιο; Επισης οσον αφορα τον κωδικο API, πρεπει να κανουμε νέα εγγραφη χρηστη για να περασουμε τον "δικο μας" στο προγραμμα μας;

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
3 ώρες πριν, chrisFr είπε

Κοπηκε τιμολογιο το οποιο εσταλη κανονικά στο mydata αλλα εκ παραδρομης κοπηκαν και αποδειξεις λιανικης, για την ιδια συναλλαγή (εστιατοριο, καλα μαντεψατε). Η επιχειρηση εχει τζιρο ανω των 50Κ αρα δεν μπορει να χρησιμοποιησει την ειδικη φορμα καταχωρισης από ό,τι καταλαβαίνω, άρα θα πρεπει να στειλω εγω πιστωτικο στοιχειο λιανικης μεσω του ERP μου φανταζομαι. Σε αυτην την περιπτωση υπαρχει καποιος χρονικός περιορισμός 5 ημερών ή κάτι τετοιο; Επισης οσον αφορα τον κωδικο API, πρεπει να κανουμε νέα εγγραφη χρηστη για να περασουμε τον "δικο μας" στο προγραμμα μας;

Την ειδική φόρμα καταχώρισης μπορεί να την χρησιμοποιήσει και αν έχει λιγότερα από 50 τιμολόγια πάντως.

• 0
5 ώρες πριν, chrisFr είπε

Εκδίδει και πανω απο 50 τιμολογια το χρονο. Αυτο δεν την βγαζει εκτός συμφωνα με αυτα που αναφερει η ααδε εδω;
https://www.aade.gr/epiheiriseis/mydata-ilektronika-biblia-aade/eidiki-forma-katahorisis-diabibasi-parastatikon

Ναι είναι εκτός. Δεν θα σας αφήσει το σύστημα ακόμα και αν δοκιμάσετε.

Μην αγχώνεστε με τις προθεσμίες πάντως. Αν οι λιανικές ανεβαίνουν από ταμειακή, το esend δεν "μιλάει" ακόμα με το mydata. Οπότε ανεβάστε από το δικό σας erp ένα πιστωτικό λιανικής και όταν όλα ανέβουν, βλέπετε αν συμφωνούν (λέμε τώρα).

• 0
Στις 17/12/2021 στις 7:28 ΜΜ, chrisFr είπε

Αν σταλθει  ενα πιστωτικό λιανικής απο την επιχείρηση στο mydata? Και όταν αν κ εφόσον ανέβουν απο το esend  στο mydata οι λιανικές θα συμψηφιστει με την απόδειξη απο την ταμειακή που εκ παραδρομής κόπηκε.  Δεν ειμαι σίγουρος πρόταση κάνω να μαθαίνω κ γω.