DENNY Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Καλησπέρα σε όλους Προσπαθώ να υποβάλλω τις υπεύθυνες δηλώσεις στο εργανη για το διάστημα 22-28/11 . Δε μου "φερνει"τους εργαζόμενους όπως τις προηγούμενες φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 μην είναι οκ ? δηλ. όλοι πληρούν τις προυποθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spirosvii Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 δες στο Μητρώα-> Κατάστασης Εμβολιασμού Νόσησης Εργατικού Δυναμικού και πάτα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 οχι ειναι σιγουρα ανεμβολιαστοι . Μονο αυτη τη φορά δεν μου τους φέρνει . Στις προηγούμενες υποβολές δεν είχα θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 Kαι δε μπορω να βρω και τα τσετ που εκαναν για να τις υποβάλλω και χειροκίνητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 σε άλλον πελάτη μου που έχει 3 , φέρνει μονο τον εναν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 750 Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Μήπως έχουν φύγει με οικιοθελή αποχώρηση ή καταγγελία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 Oχι αναθεμα και αν εχω καταλάβει τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 37 λεπτά πριν, DENNY είπε Oχι αναθεμα και αν εχω καταλάβει τι γίνεται. πήγαινε σε έναν πελάτη και κάνε αναζήτηση πληρούν τις προυποθέσεις? οχι να δεις τι φέρνει και μετά τους ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 2 λεπτά πριν, PROAKIS είπε πήγαινε σε έναν πελάτη και κάνε αναζήτηση πληρούν τις προυποθέσεις? οχι να δεις τι φέρνει και μετά τους ναι. ο συγκεκριμένος πελάτης έχει 2 εργαζόμενους που δε θέλουν να εμβολιαστούν . στην αναζητηση μου φέρνει μονο τον εναν εκτος απο αυτους τους δυο , που ειναι εμβολιασμενος. οι άλλοι οι δυο δεν υπάρχουν ποθενά! και αυτο συμβαίνει μόνο στην εβδομάδα 22-28/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 4 ώρες πριν, DENNY είπε ο συγκεκριμένος πελάτης έχει 2 εργαζόμενους που δε θέλουν να εμβολιαστούν . στην αναζητηση μου φέρνει μονο τον εναν εκτος απο αυτους τους δυο , που ειναι εμβολιασμενος. οι άλλοι οι δυο δεν υπάρχουν ποθενά! και αυτο συμβαίνει μόνο στην εβδομάδα 22-28/11 τρέχουσα κατάσταση ΕΡΓΑΝΗ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 Βρήκα μέσα στο εργανη μια κατάσταση που λέει στοιχεία προσωπικού... Έχει όλους του ς εργαζόμενους με ημερομηνίες από.... έως..... αν κάποιος αποχώρησε. Σε αυτούς τους δύο έχει έως 30.11. Δεν έχω καταθέσει ποτέ αποχώρηση η απόλυση. Έχω αρχίσει να αμφιβαλλω πλέον για τον εαυτό μου. Κοίταξα στα έντυπα οαεδ και φυσικά δεν υπάρχει. Τι είναι αυτό πάλι; Μόνο του ξεσκαρταρει τους Ανεμβολίαστους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 3, 2021 Author Report Share Posted December 3, 2021 Και μέσα στον εργαζόμενο κάπου έχει αυτό.... Φόρμα Τελευταίας Ενημέρωσης:Ειδική Κίνηση Εισαγωγής Λήξης Απασχόλησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 125883623 Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Ερώτηση . Όταν έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νοσησης . Προσοχη : Δευτερη δοση 01/12 και νοσηση 01/12 . Απο ποτε σταματατε να ζητατε rapit test? Το ρωταω γιατι το πιστοποιητικό νοσησης αναφερει οτι εχει ισχυ απο 1/01/2022 και στον εμβολιασμο δεν θεωρείται οτι η πρωτες 14 μερες δεν ειναι εμβολιασμενος . Αποψη μου μετα της 14 μερες και στο νοσησης εως της 31/12 Η αποψη σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 20 ώρες πριν, spirosvii είπε δες στο Μητρώα-> Κατάστασης Εμβολιασμού Νόσησης Εργατικού Δυναμικού και πάτα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Λοιπόν , σε εμένα σε αυτή την κατάσταση, δεν εμφανίζει δύο ενεργούς και εμβολιασμένους εργαζόμενους καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 750 Posted December 4, 2021 Report Share Posted December 4, 2021 18 ώρες πριν, 125883623 είπε Ερώτηση . Όταν έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νοσησης . Προσοχη : Δευτερη δοση 01/12 και νοσηση 01/12 . Απο ποτε σταματατε να ζητατε rapit test? Το ρωταω γιατι το πιστοποιητικό νοσησης αναφερει οτι εχει ισχυ απο 1/01/2022 και στον εμβολιασμο δεν θεωρείται οτι η πρωτες 14 μερες δεν ειναι εμβολιασμενος . Αποψη μου μετα της 14 μερες και στο νοσησης εως της 31/12 Η αποψη σας; Χωρίς να είμαι και 100% με όλες αυτές τις βλακείες , ράπιντ σταματάει από την ημερομηνία νόσησης , δηλαδή 01/12 Κανονικά αυτός ο εργαζόμενος πρέπει να κάτσει τουλάχιστον 10 ημέρες σπίτι του Το πιστοποιητικό νόσησης ισχύει 1 μήνα μετά , όσον αφορά να μπαίνει σε μπαράκια να πίνει τις ποτάρες του 125883623 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GEORGE62 Posted December 5, 2021 Report Share Posted December 5, 2021 Στις 3/12/2021 στις 10:28 ΜΜ, DENNY είπε Βρήκα μέσα στο εργανη μια κατάσταση που λέει στοιχεία προσωπικού... Έχει όλους του ς εργαζόμενους με ημερομηνίες από.... έως..... αν κάποιος αποχώρησε. Σε αυτούς τους δύο έχει έως 30.11. Δεν έχω καταθέσει ποτέ αποχώρηση η απόλυση. Έχω αρχίσει να αμφιβαλλω πλέον για τον εαυτό μου. Κοίταξα στα έντυπα οαεδ και φυσικά δεν υπάρχει. Τι είναι αυτό πάλι; Μόνο του ξεσκαρταρει τους Ανεμβολίαστους; Τσέκαρε αν έχεις υποβάλλει ετήσιο πίνακα Ε4 για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spirosvii Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Στις 4/12/2021 στις 12:06 ΜΜ, ElenaS είπε Λοιπόν , σε εμένα σε αυτή την κατάσταση, δεν εμφανίζει δύο ενεργούς και εμβολιασμένους εργαζόμενους καθόλου. Περίεργο, φαντάζομαι έχουν κάνει πρόσληψη και στον πίνακα προσωπικού φαίνονται. Πάτε Μητρώα -> Στοιχεία Προσωπικού και πατήστε αναζήτηση, τους φέρνει εκεί; Στείλτε κι εδώ [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 6, 2021 Author Report Share Posted December 6, 2021 Πωπω καλά δε θα το σκεφτόμουν ποτέ!!!!!!! Εχεις δίκιο, δεν είχα υποβάλλει .Σε ευχαριστω πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 4 ώρες πριν, spirosvii είπε Περίεργο, φαντάζομαι έχουν κάνει πρόσληψη και στον πίνακα προσωπικού φαίνονται. Ναι, ναι Πάτε Μητρώα -> Στοιχεία Προσωπικού και πατήστε αναζήτηση, τους φέρνει εκεί; ναι Στείλτε κι εδώ [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 spirosvii Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 1 ώρα πριν, ElenaS είπε 6 ώρες πριν, spirosvii είπε Περίεργο, φαντάζομαι έχουν κάνει πρόσληψη και στον πίνακα προσωπικού φαίνονται. Ναι, ναι Πάτε Μητρώα -> Στοιχεία Προσωπικού και πατήστε αναζήτηση, τους φέρνει εκεί; ναι Στείλτε κι εδώ [email protected] 1) Στείλτε τους ένα email, δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. 2) Το θετικό είναι ότι είναι εμβολιασμένοι, οπότε ζητήστε τους τα πιστοποιητικά να τα έχετε σκαναρισμένα σε ένα αρχείο, για παν ενδεχόμενο ElenaS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PROAKIS Posted December 6, 2021 Report Share Posted December 6, 2021 Στις 4/12/2021 στις 12:06 ΜΜ, ElenaS είπε Λοιπόν , σε εμένα σε αυτή την κατάσταση, δεν εμφανίζει δύο ενεργούς και εμβολιασμένους εργαζόμενους καθόλου. όταν μπεις σε αυτή την κατάσταση /πάτησε αναζήτηση μόνο. τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 15 ώρες πριν, PROAKIS είπε όταν μπεις σε αυτή την κατάσταση /πάτησε αναζήτηση μόνο. τίποτα άλλο. αυτό έκανα! τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 17 ώρες πριν, spirosvii είπε 1) Στείλτε τους ένα email, δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο. 2) Το θετικό είναι ότι είναι εμβολιασμένοι, οπότε ζητήστε τους τα πιστοποιητικά να τα έχετε σκαναρισμένα σε ένα αρχείο, για παν ενδεχόμενο Πάντα, με την πρ΄όσληψη ζητάω τα σχετικά, οπότε από την αρχή τα είχα τα πιστοποιητικά τους. Επίσης, ΚΑΙ οι δύο έχουν προσληφθεί πριν την κατάθεση του ετήσιου. Τι να πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DENNY Posted December 7, 2021 Author Report Share Posted December 7, 2021 δείτε αυτο που έγραψε πάνω ο συνάδελφος , για τον ετήσιο.... εμενα αυτο ήταν το πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted December 7, 2021 Report Share Posted December 7, 2021 38 λεπτά πριν, DENNY είπε δείτε αυτο που έγραψε πάνω ο συνάδελφος , για τον ετήσιο.... εμενα αυτο ήταν το πρόβλημα! τους έχω προσλάβει πριν την κατάθεση του ετήσιου , και συμπεριλαμβάνονται κανονικά στον ετήσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DENNY
Καλησπέρα σε όλους
Προσπαθώ να υποβάλλω τις υπεύθυνες δηλώσεις στο εργανη για το διάστημα 22-28/11 .
Δε μου "φερνει"τους εργαζόμενους όπως τις προηγούμενες φορές.
25 answers to this question
Recommended Posts