Jump to content
  • 0

Αποδεικτικό Υποβολης Δηλωσης ΓΕΜΗ

salonikios55

Question

Καλημερα, γνωρίζει καποιος συνάδερφος για το αν καταργήθηκε η υποχρέωση ανάρτησης του αποδεικτικου υποβολης δήλωσης στο ΓΕΜΗ?

Σήμερα έκανα μια απόπειρα και μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.- οτι καταργήθηκε

Γνωρίζουμε ΠΟΛ?

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Και σε μένα όταν 27/07/2021 είχα προσπαθήσει να υποβάλλω το αποδεικτικό υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ΟΕ μου έβγαλε το κατωτέρω μήνυμα.

Προσοχή! Η υποχρέωση υποβολής δεν υφίσταται για τα έτη 2020 και μετά. Επιλέξτε Φορολογικό έτος
2019 ή προγενέστερο.

• 0

Καλησπέρα,

τελικά δεν είναι πλέον απαιτητή η ανάρτηση του αποδεικτικού υποβολής δήλωσης?

Το 10άρικο πως θα το πάρουν?

• 0
17 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε

Καλησπέρα.

Γίνεται επανεγγραφή στο ΓΕΜΗ για ατομική?

Δεν γνωρίζω όυτε username, ούτε password.

Ευχαριστώ.

Ναι .αλλα για να το κανεις πλεον  πρεπει πρωτα να περάσεις απο 40 κύματα  .και εξηγώ .

Ξεκινας  απο προεγραφη πχ στο εεα.μετα αφου κανεις την εναρξη πας και ολοκληρωνεις την προεγραφη στο εεα ☆και κανεις την οριστικη εγραφη ..μετα πληρωνεις τις εισφορες ...μετα περιμενεςι να φανει η πληρωμη του 2- μερες και ΜΕΤΑ  μπορεις να πας στο γεμη να κανεις την εγραφη που θες με κωδικους taxisnet και βαζεις ΟΡΙΖΕΙΣ τοτε ΤΟΥΣ κωδικους γεμη .ε αν θες -χρειαζεσαι και κανα πιστοποιητικό γεμη εκει παλι κανεις αιτηση και την πληρωμη των εισφορων  ΤΟΥ παλι περιμενεις να φανει η εξοφληση τους 2-3 ;μερες και μετα απ ολα αυτα εκδίδεται και παιρνεις το πιστοποιητικό που θες. Συνολικος χρονος απο την αρχη εως το τελος καμια βδομαδα .       

☆Προσοχη σε ολη την παραπάνω διαδικασία σημαντικο ρολο παιζει το email που θα δηλώσεις στο εεα γιατι απο την προεγραφη εως την εγράφη σου στέλνουν προσωρινούς κώδικους εεα που πρεπει να μπεις να τους αλλάξεις .

Αν βάλεις πχ το email του πελάτη που ειναι και το όρθο και ειναο ασχετος .παει την έκατσες την βάρκα .

Αυτα ..τόσο απλα...

Με κατι τέτοια αναπολώ την  παλια χάλια εποχη που καναμε 7 έναρξης σε μια μερα .και τωρα θες 7 μερες για μια εγράφη στο Επιμελητήριο 

• 0

Επικοινώνησα σήμερα (1/10/21) με την υπηρεσία μητρώου του ΕΕΑ και μου απάντησε ότι η καταχώριση αποδεικτικού υποβολής φορολογικής δήλωσης καταργήθηκε (και το δεκάρικο του κόστους). Ρώτησα άν υπάρχει απόφαση ή κάτι όπου στηρίζεται και μου απάντησε ότι υπάρχει μόνο σε εσωτερική αλληλογραφία.

• 0
Στις 22/9/2021 στις 12:40 ΠΜ, aellovel είπε

Εχω απαντηση απο τπαλληλο επιμελητηριου οτι καταργηθηκε αυτη η υποχρεωση

Καλησπέρα. Ποιος ακριώς υπάλληλος σας είπε αυτό το πράγμα και σε ποιο Επιμελητήριο; Γιατί η κατάργηση μπορεί να αναμένεται αλλά -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν είναι γραμμένη σε κάποια απόφαση. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω βρει.

• 0
2 ώρες πριν, Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είπε

Καλησπέρα. Ποιος ακριώς υπάλληλος σας είπε αυτό το πράγμα και σε ποιο Επιμελητήριο; Γιατί η κατάργηση μπορεί να αναμένεται αλλά -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν είναι γραμμένη σε κάποια απόφαση. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω βρει.

Μεσα στο γεμη το εμφανίζει σαν μήνυμα απο το 2019 και πισω αφήνει να υποβάλεις .εχετε δοκιμάσει να στείλετε το φετινό αρχειο ; 

Αν δεν ειναι στον νομο 4635/2019 30/10/2019 θα βρίσκεσαι σε καμία απόφαση που θα χει βγάλει το γεμη. 

Edited by 125883623
Προσθήκη

• 0

Αν προχωρήσεις σε υποβολή εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα:

"Προσοχή! Η υποχρέωση υποβολής δεν υφίσταται για τα έτη 2020 και μετά. Επιλέξτε Φορολογικό έτος 2019 ή προγενέστερο. " οπότε δεν στέλνουμε...