Jump to content
  • 0

Αγορά ακινήτου με δάνειο! Κωδικος 735

kostasant

Question

Καλησπέρα έχοντας ρίξει μία γρήγορη ματιά στο site έχω βρει απαντήσεις για το πώς συμπληρώνεται η φορολογική δήλωση μετά από αγορά ακινήτου με δάνειο αυτό που με ενδιαφέρει είναι στον κωδικό 735 Ποιος είναι ο συμβαλλόμενος του οποίου ΑΦΜ πρέπει να συμπληρώσουμε μετά από αγορά σπιτιού

Θέλω να αναφερω ότι έκανα μία αγορά περνώντας δάνειο από την τράπεζα βάζοντας κάποια μετρητά από μένα τα έξοδα τραπέζης με μετρητά τα έξοδα κτηματολόγιο με μετρητα. Κι αν σας ήταν εύκολο μία διευκρινιστική ερώτηση κάνοντας αγορά σπιτιού με δάνειο σε ποιους κωδικούς Συμπληρώνω όλα αυτά τα ποσά. 

Recommended Posts

• 0
11 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε

Καλησπέρα.

Στον κωδικό 727 όταν δηλώνω το ποσό των δανείων μου ζητάει ΑΦΜ Συμβαλλόμενου.

Ξέρει κανείς τι εννοεί?

Τον ΑΦΜ της τράπεζας?

Ευχαριστώ πολύ.

Ειναι καινούργιο .θα μας δημιουργήσει προβληματα .

Ναι τις τραπεζας ειναι ...αλλα το θεμα τωρα ειναι πιο απ ολα τα αφμ της τραπεζας να βαλεις;;;

Εγω εχω πχ ενα  στεγαστικο στον νομο κατσελη που ειναι της πειραιως που το πηρε η itrum που το πουλησε σε αλλη που το μεταβιβασε σε αλλη .

Θα βαλω ενα αφμ 3 και πως θα βρω ακριβως το ποτε αφορα το καθε αφμ .

Κανονικά η διοίκηση η έπρεπε να πει βάζεται μονο αφμ ιδιωτών- εταιριών πλην τραπεζών...τωρα μπλέξαμε αν σε αυτο το παράδειγμα εχεις οχι μια τράπεζα αλλα πέντε με πιστωτικές ..αντε βγάλε άκρη...θελει η διοίκηση να τσεκαρει;;; δεν το νομίζω...

Θα έπρεπε να απαίτηση απο τις τράπεζες να στελνει αρχειο οπως εμεις τα κορόιδα που ενας εχει πέντε εργοδότες και στέλνουμε πέντε αρχεία με αφμ με ποσα με ολα...

Αλλα είπαμε.....αλλο η διοίκηση και αλλο ο διοικουμενος ( υποζύγιο ) .

Αν θες να συμπληρώσεις σωστα τον κωδικό πραγμα που δεν πιστεύω οτι μπορει να γινει εκει που πέρσι σου έτρωγε 2 δευτερόλεπτα τωρα πρεπει να αφιερώσεις 2 ώρες και παλι αμφιβάλω για το αποτέλεσμα.

Καληνύχτα.          

• 0
1 ώρα πριν, 125883623 είπε

Ειναι καινούργιο .θα μας δημιουργήσει προβληματα .

Ναι τις τραπεζας ειναι ...αλλα το θεμα τωρα ειναι πιο απ ολα τα αφμ της τραπεζας να βαλεις;;;

Εγω εχω πχ ενα  στεγαστικο στον νομο κατσελη που ειναι της πειραιως που το πηρε η itrum που το πουλησε σε αλλη που το μεταβιβασε σε αλλη .

Θα βαλω ενα αφμ 3 και πως θα βρω ακριβως το ποτε αφορα το καθε αφμ .

Κανονικά η διοίκηση η έπρεπε να πει βάζεται μονο αφμ ιδιωτών- εταιριών πλην τραπεζών...τωρα μπλέξαμε αν σε αυτο το παράδειγμα εχεις οχι μια τράπεζα αλλα πέντε με πιστωτικές ..αντε βγάλε άκρη...θελει η διοίκηση να τσεκαρει;;; δεν το νομίζω...

Θα έπρεπε να απαίτηση απο τις τράπεζες να στελνει αρχειο οπως εμεις τα κορόιδα που ενας εχει πέντε εργοδότες και στέλνουμε πέντε αρχεία με αφμ με ποσα με ολα...

Αλλα είπαμε.....αλλο η διοίκηση και αλλο ο διοικουμενος ( υποζύγιο ) .

Αν θες να συμπληρώσεις σωστα τον κωδικό πραγμα που δεν πιστεύω οτι μπορει να γινει εκει που πέρσι σου έτρωγε 2 δευτερόλεπτα τωρα πρεπει να αφιερώσεις 2 ώρες και παλι αμφιβάλω για το αποτέλεσμα.

Καληνύχτα.          

Καλημέρα.

Κάθε χρόνο προσθέτουν νέα μικρά άχρηστα κουτάκια για να μας καθυστερούν τη δήλωση.

Μάλλον για καψόνι μας το κάνουν, για να γελάνε μαζί μας.

Φέτος, τι νόημα έχει να ψάχνουμε να βρίσκουμε ΤΚ όλων των ακινήτων στο Ε1 και τους ΑΦΜ των τραπεζών?

• 0

Μα δεν αναφέρεται η τράπεζα στο Κωδ. 727 Πιν5.2 ?

Στην ερώτημα τωρα της αγοράς ακινήτου με Δάνειο ..

Κωδ. Πιν5 - 735 Πρέπει να βαλουμε ολα τα εξοδα ( Τίμημα-Φόρος Μεταβίβασης- Αμοιβή Συμ/φου - Λοιπά Τελη ) 

Ελα που ζητάει ΑΦΜ ??? και σου βγάζει ΜΝΜ οτι η δηλωση θα πάει για έλεγχο ....

Κωδ. Πιν5- 727 Τα ποσα των τοκοχρεολυσιων που αναλογούν στη Χρηση ,και το ΑΦΜ όπως είπαμε .

Πιν.6 Κωδ 781 : Καταχωρούμε το Δάνειο που πήραμε  ή αλλα ποσά πχ  Πώληση Ακινήτου ..

Κάποια Παρατήρηση ? 

• 0
3 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε

Καλημέρα.

Κάθε χρόνο προσθέτουν νέα μικρά άχρηστα κουτάκια για να μας καθυστερούν τη δήλωση.

Μάλλον για καψόνι μας το κάνουν, για να γελάνε μαζί μας.

Φέτος, τι νόημα έχει να ψάχνουμε να βρίσκουμε ΤΚ όλων των ακινήτων στο Ε1 και τους ΑΦΜ των τραπεζών?

Στην ουσία θεωρώ οτι το εκαναν για να πιάσουν στην διασταύρωση τα δάνεια ιδιωτών ( πως ειναι αγορα πώληση μότο  Αυτοκίνητο  ) αλλα αντι να πουν αυτο η να βάλουν πχ extra κωδικό εκαναν πολύπλοκο το απλό...ας έλεγαν στις τράπεζες να στείλουν ενα πιο αναλυτικό αρχειο  αλλα είπαμε αλλο πραγμα διοίκηση και αλλο διοικουμενος. 

• 0
4 ώρες πριν, 125883623 είπε

Στην ουσία θεωρώ οτι το εκαναν για να πιάσουν στην διασταύρωση τα δάνεια ιδιωτών ( πως ειναι αγορα πώληση μότο  Αυτοκίνητο  ) αλλα αντι να πουν αυτο η να βάλουν πχ extra κωδικό εκαναν πολύπλοκο το απλό...ας έλεγαν στις τράπεζες να στείλουν ενα πιο αναλυτικό αρχειο  αλλα είπαμε αλλο πραγμα διοίκηση και αλλο διοικουμενος. 

Παρών! Διοικούμενος εδώ!

• 0
1 ώρα πριν, ponzi είπε

Παρών! Διοικούμενος εδώ!

Χθες ηταν η δικη του ατόμου που μπήκε στην δου Κοζάνης με τσεκούρι...κατι αντίστοιχο θα του χαν πει ε και μετα δεν θελει και πολλη... 

• 0
Στις 7/6/2021 στις 8:54 ΜΜ, HURRICANE33 είπε

Καλησπέρα.

Στον κωδικό 727 όταν δηλώνω το ποσό των δανείων μου ζητάει ΑΦΜ Συμβαλλόμενου.

Ξέρει κανείς τι εννοεί?

Τον ΑΦΜ της τράπεζας?

Ευχαριστώ πολύ.

Πάντως η δήλωση φεύγει και χωρίς καταχώρηση αφμ. 

• 0
12 ώρες πριν, 125883623 είπε

Χθες ηταν η δικη του ατόμου που μπήκε στην δου Κοζάνης με τσεκούρι...κατι αντίστοιχο θα του χαν πει ε και μετα δεν θελει και πολλη... 

Που σκότωσε άνθρωπο με τσεκούρι εννοείτε. Και καλό είναι να είμαστε πιο σοβαροί με κάποια πράγματα. 

• 0
48 λεπτά πριν, Locomondo είπε

Που σκότωσε άνθρωπο με τσεκούρι εννοείτε. Και καλό είναι να είμαστε πιο σοβαροί με κάποια πράγματα. 

Εχετε απόλυτο δίκιο.

Αλλα αυτόν τον έβγαλαν τρελό...

Άλλοι στην θεση δεν πήραν τσεκούρι αλλα πέρασαν μια θηλιά στον λαιμό τους .και γι αυτο το έγκλημα δεν δικάστηκε ποτε κάνεις. 

Γι αυτο πρεπει ολοι να ναι πιο σοβαροί γιατι και η υπομονή  η αγαπη η κατανόηση η δικαιολόγηση   κάποια στιγμή τελειώνει ...   

Απαιτείται σοβαρότητα απο όλες  τις μεριες οχι μονο απο τους διοικουμενους.

Και ο νοών νοητό. 

• 0
9 ώρες πριν, monty είπε

Πάντως η δήλωση φεύγει και χωρίς καταχώρηση αφμ. 

Καλημέρα. Εμένα δεν με αφήνει να περάσω στη δήλωση τα ποσά των δανείων αν δεν βάλω ΑΦΜ Συμβαλλόμενου.

Τι κόλπο κάνεις εσύ?

• 0
2 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε

Καλημέρα. Εμένα δεν με αφήνει να περάσω στη δήλωση τα ποσά των δανείων αν δεν βάλω ΑΦΜ Συμβαλλόμενου.

Τι κόλπο κάνεις εσύ?

Τίποτα το ιδιαίτερο.

Πατάω τον 727 για να ανοίξει το νέο παράθυρο, επιλέγω ημεδαπή, καταχωρώ το ποσό (πχ 1350€) πατάω το + και μεταφορά. Ποτέ δεν με μπλόκαρε.....

• 0
1 ώρα πριν, monty είπε

Τίποτα το ιδιαίτερο.

Πατάω τον 727 για να ανοίξει το νέο παράθυρο, επιλέγω ημεδαπή, καταχωρώ το ποσό (πχ 1350€) πατάω το + και μεταφορά. Ποτέ δεν με μπλόκαρε.....

Καλησπέρα.

Κάνω ακριβώς το ίδιο, πατάω το + και δεν το παίρνει επειδή μου βγάζει μήνυμα συμπληρώστε ΑΦΜ Συμβαλλόμενου.

• 0

Τι γίνεται τώρα 

τα δάνεια ενημερωμένα από τις τράπεζες έχει ΑΦΜ και λέει ότι στον 728 δεν συμφωνούν τα ποσά και την πετάει για έλεγχο είναι σοβαροί ? αφού εγώ δεν έβαλα κάτι ??

• 0
17 ώρες πριν, asteras5 είπε

Τι γίνεται τώρα 

τα δάνεια ενημερωμένα από τις τράπεζες έχει ΑΦΜ και λέει ότι στον 728 δεν συμφωνούν τα ποσά και την πετάει για έλεγχο είναι σοβαροί ? αφού εγώ δεν έβαλα κάτι ??

Στον 728 δεν γράφουμε τα δάνεια αλλά τα τοκοχρεολύσια που καταβάλλαμε. Συνήθως μήνυμα ελέγχου λόγω μη συμφωνίας στα ποσά με αυτά που έχουν από τα στοιχεία τους, προκύπτει για το 735-736. Μήπως εσείς κάτι δεν βλέπετε σωστά;

• 0

Ναι έχετε δίκιο το έστελνα από εφαρμογή και μου μηδένισε τα ποσά 

Παρεπιμπτόντως σε μπλοκάκι Ε3 βγάζει το εξής μήνυμα 

Έχει συμπληρωθεί ότι υπάγεστε στην περ. στ παρ. 2 άρθρου 12 ν. 4172/2013 (κωδ. 007) και μπορείτε να συμπληρώσετε έσοδα μόνο από τη δραστηριότητά σας (κωδ.461).

Μήπως φταίνε τα αφορολόγητα covid κλπ?

• 0

Καλημερα σε ολους. Αγορα ακινητου. Το 2020 πληρωσε 5.000 ευρω και τα υπολοιπα 25.000 τα πληρωσε με τη συνταξη του συμβολαιου το μαρτιο 2021 . αντικειμενικη 50.000 πραγματικη αξια που πληρωσε 30.000.  κανω τη δηλωση φτανω στον 735 βαζω 5000 που πληρωσε το 2020 και βγαζει το μνμ οτι η δηλωση θα παει για ελεγχο

βαζω ολο το ποσο 30.000 παλι το ιδιο

βαζω την αντικειμενικη της εφοριας 50.000 το παιρνει κανονικα....Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο?

την πραγματικη αξια δε βαζουμε στον 735?? 

• 0
6 ώρες πριν, spyros78 είπε

Καλημερα σε ολους. Αγορα ακινητου. Το 2020 πληρωσε 5.000 ευρω και τα υπολοιπα 25.000 τα πληρωσε με τη συνταξη του συμβολαιου το μαρτιο 2021 . αντικειμενικη 50.000 πραγματικη αξια που πληρωσε 30.000.  κανω τη δηλωση φτανω στον 735 βαζω 5000 που πληρωσε το 2020 και βγαζει το μνμ οτι η δηλωση θα παει για ελεγχο

βαζω ολο το ποσο 30.000 παλι το ιδιο

βαζω την αντικειμενικη της εφοριας 50.000 το παιρνει κανονικα....Εχει κανεις αντιμετωπισει κατι παρομοιο?

την πραγματικη αξια δε βαζουμε στον 735?? 

Ναι την πραγματική. Δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι. Θα περιμένεις μπας και το φτιάξουν!

https://www.taxheaven.gr/news/23044/apo-112014-h-efarmogh-toy-tekmhrioy-apokthshs-akinhtwn-basei-toy-pragmatikoy-timhmatos-symbolaioy