Jump to content

Αναφορικά με την υπηρεσία ΕΠΙΛΥΣΙΣ

Recommended Posts

Θα πρότεινα να υπάρχει δυνατότητα :

1) Εμφάνισης των ερωτημάτων  που γίνονται στο Επίλυσης ( όχι την απάντησης)  σε συνδρομητές του Επίλυσης 

2) Να είναι εφικτή η δυνατότητα αιτήματος προς τον ερωτών για κοινοποίηση της απάντησης ( σε συνδρομητή )

Έτσι φρονώ ότι θα αναθερμανθεί και η θεμέλια λίθος του forum, που δεν ήταν άλλη από την επικοινωνία, η ανταλλαγή απόψεων και η πιο ενεργή συνεργασία ανάμεσα στου συναδέλφους.

Σας ευχαριστώ

αποψη μου .

όσοι έχουν επίλυσης πρέπει να μπορούν να βλέπουν όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις .

αφού η συνδρομή ειναι μεν για 13 ερωτήσεις άλλα δεν ειναι αορίστου άλλα  ορισμένης διάρκειας .

έτσι πχ εγώ που έχω την ίδια ερώτηση με τον άλλον να μην την ξανά κάνω και την απαντάνε πάλι  .

η έχω μια ίδια απορία την βλέπω αγοράζω την υπηρεσία και την βλέπω .αν δεν με καλύπτει κάνω πάλι την ερώτηση μου με τις ανάλογες απορίες 

με μια δικλείδα αν θέλω για τον χψ λόγο να μην την δουν μια ερώτηση- απάντηση οι υπόλοιποι να έχω την δυνατότητα . 

απ την άλλη και έτσι που ειναι και σε  αυτούς που απευθύνεται μια χαρά ειναι .

57 λεπτά πριν, 125883623 είπε

αποψη μου .

όσοι έχουν επίλυσης πρέπει να μπορούν να βλέπουν όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις .

αφού η συνδρομή ειναι μεν για 13 ερωτήσεις άλλα δεν ειναι αορίστου άλλα  ορισμένης διάρκειας .

έτσι πχ εγώ που έχω την ίδια ερώτηση με τον άλλον να μην την ξανά κάνω και την απαντάνε πάλι  .

η έχω μια ίδια απορία την βλέπω αγοράζω την υπηρεσία και την βλέπω .αν δεν με καλύπτει κάνω πάλι την ερώτηση μου με τις ανάλογες απορίες 

με μια δικλείδα αν θέλω για τον χψ λόγο να μην την δουν μια ερώτηση- απάντηση οι υπόλοιποι να έχω την δυνατότητα . 

απ την άλλη και έτσι που ειναι και σε  αυτούς που απευθύνεται μια χαρά ειναι .

αυτό είναι σημαντικό και θα βοηθήσει αρκετούς. και το taxheaven να μην απαντάει στα ίδια και τα ίδια.

κάνεις ερώτημα (προσωπικό και κλειστό). σου απαντάνε ,καλύφθηκες πατάς κλείσιμο θέματος.

με το κλείσιμο ,γίνεται ΑΝΩΝΥΜΟΠΟΙΗΣΗ , σε χρήστη και σε τυχόν ονόματα που αναφέρει μέσα.  

στα κλειστά και πλέον ανώνυμα θέματα  ,να μπορούν να συζητήσουν 2 χρήστες μεταξύ τους ,με αφορμή την αρχική ερώτηση-απάντηση.

και ας μειωθούν οι ερωτήσεις στις 10 πχ.

όποιος επιθυμεί. κάποιος μπορεί να πει εγώ συνεχίζω έτσι ,άλλος επιθυμεί διαμοιρασμό με "ποινή" τις μειωμένες δικαιούμενες ερωτήσεις. 

Συμφωνώ με τα παραπάνω και επιπρόσθετα θα ήταν καλό να μπορούσε κάποιος πρίν γίνει συνδρομητής στο ΕΠΙΛΥΣΙΣ να μπορεί να έχει δωρεάν πρόσβαση πχ για μία εβδομάδα ή ένα μήνα στις απαντήσεις ώστε να αξιολογήσει τη ποιότητα και το βάθος των απαντήσεων, πρίν γίνει συνδρομητής επι πλήρωμή.

• 2 months later...

Συμφωνώ με τα παραπάνω και επαυξάνω. Απο την στιγμή που υπάρχει συνδρομή στο Επίλυσης να υπάρχει η δυνατότητα να διαβαστούν τα θέματα έστω αυτά που δεν θα χαρακτηριστούν ως πρωσοπικά απο τον ίδιον, είτε να εμφανιστούν ανώνυμα. Οι απορίες δεν θα εξαντληθούν με την εμφάνηση των απαντήσεων, πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο. 

Είναι φυσικά επιλογή και απόφαση των διαχειριστών και είναι σεβαστή

Το άλλο πιο σημαντικό είναι οτι εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης να μην εμφανίζονται στα νέα θέματα, είναι απώλεια χρόνου. Προσπαθώντας να αναγνώσουμε τα "μη διαβασμένα" εμφανίζονται πάρα πολλά θέματα απο το επίλυσης και χάνουμε χρόνο διαβάζοντας τίτλους μεχρι να διαπιστώσουμε οτι τελικά είναι κλειστό θέμα. Αφού δεν μπορώ να το διαβάσω γιατι το βλέπω στα νέα θέματα ή στα "μη αναγνωσμένα". Δυσκολέυει την παρακαλούθηση του φόρουμ. Παράκληση, αν γίνεται να εμφανιστούν μόνο στην σχετική ενότητα και όποιος θέλει τίτλους να τα δεί αφού πάει στην ενότητα και να μην εμφανιστούν στα νέα θέματα, στα μη αναγνωσμένα κλπ

Συμφωνώ και εγώ με τους συναδέλφους 

Το εφαρμόζει και άλλο forum ερωτημάτων , στο οποίο μου έχουν λυθεί απορίες απλά διαβάζωντας τα θέματα των άλλων 

Teog, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πληροφορήσεις για τις εμπειρίες σου σχετικά με τη συνδρομητική υπηρεσία, πχ:

• δίνουν καθαρές απαντήσεις με συγκεκριμένο συμπέρασμα ή πασχίζεις να βγάλεις εσύ το συμπέρασμα μέσα απο αποσπάζματα νόμων και εγκυκλίων που σου έχουν παραθέσει?
  • ποιός είναι περίπου ο χρόνος απάντησης?
  • υπάρχει δυνατότητα να ζητήσεις διευκρινήσεις στα σημεία της απάντησης?
  • ... και ότι άλλο θα είχε ενδιαφέρον

Μου λειπει το παλιό forum

Κακα τα ψεματα αλλα όσοι γνωρίσαμε το taxheaven οπως ήταν νιώθουμε κάπως....

Δεν μου είναι τίποτα μια συνδρομή. Δυστυχώς ή ευτυχώς ομως το forum απλα μεταφερθηκε στο fb. χαθηκε αυτη η αρχειοθήκη που όλοι ψαχναμε και βρίσκαμε κάτι 5 χρόνια πριν.

7 ώρες πριν, katerinagm είπε

Δεν μου είναι τίποτα μια συνδρομή. Δυστυχώς ή ευτυχώς ομως το forum απλα μεταφερθηκε στο fb. χαθηκε αυτη η αρχειοθήκη που όλοι ψαχναμε και βρίσκαμε κάτι 5 χρόνια πριν.

Γιατί το λες; δεν εχω fb και δεν ξέρω εκεί τι φαίνεται .Άλλα εδώ δεν έχει αλλάξει κατι.εμενα μου λειπει το παλιο site .το χα βολευτεί.στο νεο καπως χάνεσαι . 

Επίσης αυτο που έχει αλλάξει και είναι πολλή βασικό εδώ στο forum είναι Ότι δεν φαίνονται τα θέματα και οι απαντήσεις τους άμεσα. Αυτο ναι .είναι πρόβλημα .

Ααα τώρα κατάλαβα.εσυ αναφέρεσαι στο forum όχι στο chut  .ναι αυτο εχει πάψει  εδω και χρονια.μια δυο συζητήσεις την δεκαετια και αν...

Ήταν ωραιο με ωραίες συζητήσεις. Και διοργάνωνε  και καμια εκδρομη .

Παλιά αυτά... 

125883623 & katerinagm έχετε τα δίκια σας και πολλά μάλιστα.

Παρόλα αυτά έρχεται κάποια στιγμή που τα μικρά και χαριτωμένα  παιδιά μεγαλώνουν και θα πρέπει να ενηλικιωθούν.

Έρχεται η στιγμή που η πετρόσουπα μετουσιώνεται σε εστιατόριο.  

Η κάθε επιλογή έχει τα υπερ κ τα κατά. Και στο τέλος της ημέρας ίσως απλά είναι θέμα γούστου.

Το forum (το οποίο εικαστικά πλέον αποτελεί μία παρένθεση στο οικοδόμημα taxheaven) έδωσε πολλά, αλλά ήταν καιρός να προχωρήσει. 

Μπορούμε να μιλάμε ώρες και το τι θα έπρεπε και πως .... αλλά πάλι θαρρώ θα ήταν πιότερο συζήτηση προσωπικού γούστου :)

Προσωπικά αναπολώ το forum αλλά συνάμμα εκτιμώ απεριόριστα την συμβολή του taxheaven στην εργασία μου. 

Καλά κουράγια

ΥΓ

Το forum απλά ατόνισε ... γιατί και εμείς ατονίσαμε. Μπορεί οι μάγοι να πήραν τις πέτρες από την πετρόσουπα αλλά και εμείς καινούργιες δεν εφέραμε.

3 ώρες πριν, 125883623 είπε

Γιατί το λες; δεν εχω fb και δεν ξέρω εκεί τι φαίνεται .Άλλα εδώ δεν έχει αλλάξει κατι.εμενα μου λειπει το παλιο site .το χα βολευτεί.στο νεο καπως χάνεσαι . 

Επίσης αυτο που έχει αλλάξει και είναι πολλή βασικό εδώ στο forum είναι Ότι δεν φαίνονται τα θέματα και οι απαντήσεις τους άμεσα. Αυτο ναι .είναι πρόβλημα .

Ααα τώρα κατάλαβα.εσυ αναφέρεσαι στο forum όχι στο chut  .ναι αυτο εχει πάψει  εδω και χρονια.μια δυο συζητήσεις την δεκαετια και αν...

Ήταν ωραιο με ωραίες συζητήσεις. Και διοργάνωνε  και καμια εκδρομη .

Παλιά αυτά... 

Παρακολουθώ το forum από το 2009 που ξεκίνησε η πτώση των συζητήσεων, δεν έχω δυστυχώς συμμετάσχει σε καμμία, όμως πολλές φορές ψάχνω πράγματα και πέφτω πάνω σε συζητήσεις παλιών μελών, που πλέον δεν γράφουν συχνά ή και καθόλου. Έχουν κάτι πιο ανθρώπινο και πιο φιλικό εκείνες οι ερωτοαπαντήσεις σε σχέση με τις τωρινές. Πιστεύω όμως ότι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι στο Forum, με τρόπους και εύγενεια και χαίρομαι όταν το διακρίνω αυτό.

ο λογος που εμπαιναν συναδελφοι στο φορουμ ηταν για να βοηθησουν αλλους νεοτερους η' προβληματισμενους συναδελφους δωρεαν

Απο τη στιγμη που το κανει αυτο καποιος επι πληρωμην

1) ειναι αδικο να βοηθας δωρεαν στν ιδιο χωρο που ο αλλος εμπορευεται (τον ανταγωνιζεσαι- του κανεις ζημια)

2) στερεισαι της ευχαριστης που δινει η βοηθεια σου

3) αυτοι που απαντουσαν , σπανιως εκαναν οι ιδιοι ερωτησεις.. ειναι συνηθως συναδελφοι με αρκετη γνωση η' πληροφορηση.. οποτε δεν ειχαν οι ιδιοι την αναγκη της βοηθειας.. για λογους προσωπικης τους ενασχολησης και εξελιξης εμπαιναν σε αντιπαραβολη με καποια αλλη απαντηση, η οποια ισως ειχε εν μερη κενα η' διατυπωσεις λανθασμενες υπο καποιο πρισμα. Οποτε εφοσον ενας μεγαλος αριθμος ερωτησεων ηταν κλειδωμενες και δεν δεχοταν αμφισβητησς, τους στερησες εκει τον λογο επισκεψης τους στο φορουμ

1 ώρα πριν, ethos είπε

ο λογος που εμπαιναν συναδελφοι στο φορουμ ηταν για να βοηθησουν αλλους νεοτερους η' προβληματισμενους συναδελφους δωρεαν

Απο τη στιγμη που το κανει αυτο καποιος επι πληρωμην

1) ειναι αδικο να βοηθας δωρεαν στν ιδιο χωρο που ο αλλος εμπορευεται (τον ανταγωνιζεσαι- του κανεις ζημια)

2) στερεισαι της ευχαριστης που δινει η βοηθεια σου

3) αυτοι που απαντουσαν , σπανιως εκαναν οι ιδιοι ερωτησεις.. ειναι συνηθως συναδελφοι με αρκετη γνωση η' πληροφορηση.. οποτε δεν ειχαν οι ιδιοι την αναγκη της βοηθειας.. για λογους προσωπικης τους ενασχολησης και εξελιξης εμπαιναν σε αντιπαραβολη με καποια αλλη απαντηση, η οποια ισως ειχε εν μερη κενα η' διατυπωσεις λανθασμενες υπο καποιο πρισμα. Οποτε εφοσον ενας μεγαλος αριθμος ερωτησεων ηταν κλειδωμενες και δεν δεχοταν αμφισβητησς, τους στερησες εκει τον λογο επισκεψης τους στο φορουμ

Σχετικά με το 1), πιστεύετε ότι εάν γίνεται κάποια ερώτηση δεν θα πρέπει να απαντηθεί; ή ακόμη και να μην γίνονται πλέον ερωτήσεις; Λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης εμπορεύεται τον χώρο;

Το ρωτάω σοβαρά επειδή μου αρέσει να απαντώ όταν γνωρίζω κάτι, αλλά σκεπτόμενος ότι έχετε ένα δίκιο σε αυτό που γράφετε, αναρωτιέμαι αν είναι έτσι, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ο χώρος για δωρεάν μηνύματα/ερωτήσεις.

Τότε για ποιον λόγο υπάρχει;

Όσον αφορά το 2) την ευχαρίστηση εξακολουθώ να την παίρνω ότι μπορώ να βοηθήσω σε κάποια ερώτηση.

Για το 3), δεν έχω αρκετή γνώση, γι αυτό και κάνω κι εγώ ερωτήσεις, ανεξάρτητα αν θα απαντηθούν ή όχι.

Με εκτίμηση,

Στις 9/7/2021 στις 4:53 ΜΜ, spirosvii είπε

Σχετικά με το 1), πιστεύετε ότι εάν γίνεται κάποια ερώτηση δεν θα πρέπει να απαντηθεί; ή ακόμη και να μην γίνονται πλέον ερωτήσεις; Λόγω του ότι ο ιδιοκτήτης εμπορεύεται τον χώρο;

Το ρωτάω σοβαρά επειδή μου αρέσει να απαντώ όταν γνωρίζω κάτι, αλλά σκεπτόμενος ότι έχετε ένα δίκιο σε αυτό που γράφετε, αναρωτιέμαι αν είναι έτσι, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ο χώρος για δωρεάν μηνύματα/ερωτήσεις.

Όσον αφορά το 2) την ευχαρίστηση εξακολουθώ να την παίρνω ότι μπορώ να βοηθήσω σε κάποια ερώτηση.

Για το 3), δεν έχω αρκετή γνώση, γι αυτό και κάνω κι εγώ ερωτήσεις, ανεξάρτητα αν θα απαντηθούν ή όχι.

Με εκτίμηση,

Με καλύψες πλήρως .

Επίσης τις απαντήσεις δεν την δίνεις μονο για να βοηθήσεις αλλα και για βοηθηθείς εσυ ο ίδιος .επανάληψη μήτηρ πάσης φύσεως  .ειναι μια αλληλεπίδραση .δίνεις παίρνεις .  Στο περιβάλλον που κινούμαστε υπαρχει πολλη δημιουργική ασάφεια.

Το νόμισμα δεν έχει 2 όψεις αλλα οκτώ και καμια φορα  ξεχνάς κάποια η δεν την εχεις δει ποτε.

Και αυτος πιστεύω ειναι και ενας απ τους  λογους που δεν το χει  καταργήσει ο κομβος .

Το άσχημο ειναι οτι το χουμε  καταργήσει εμεις στην ουσία.παλια γινόταν χαμός .Ερωτήσεις απαντήσεις τοποθετήσεις προβληματισμοί ..δημιουργική διαλογή( δεν έλειπαν και αστοχίες αλλα οκ μεσα στο παιχνίδι ειναι  και αυτο )    .

Ισχύουν αυτα που αναφέρει ο συνάδελφος αλλα εχω την εντύπωση οτι  ο κομβος στήθηκε και πορεύεται πανω στην αλληλέγγυοι ..αν οχι τοτε εχει το καρπούζι και το μαχαιρι να κανει οτι θεωρεί σωστό .

Εμενα προσωπικά με εχουν βοηθήσει πολλες φορές οι απαντήσεις σου.

θεωρώ πως μέσω του διαλόγου πολλές φορές λύνουμε και εμείς τις δικές μας απορίες . Κανείς δεν τα ξέρει όλα. Διαφωνώ στα περι ανταγωνιστικότητας. Ζούμε καταστάσεις που μας κάνουν και ξεπερνάμε τα ανθρώπινα όρια. Κανεις δεν προλαβαίνει να διαβάσει και να αναλύσει σωστά όλα αυτα που "κωδικοποιημένα" γραφουν. Και με την αντιπαραβολή ξετυλίγουμε το κουβάρι..

Προσωπικά χαίρομαι που υπήρχε το τότε gus και μετέπειτα taxheaven . Μπορεί να μην φαίνεται το πόσες απορίες μου έχετε λύσει και πόσες έχω απαντήσει γιατί τότε δεν συνδεόμασταν ή έγραφα σαν επισκέπτης άλλα σας ευχαριστώ έναν έναν και λυπάμαι που οι καινούριοι συνάδελφοι δεν θα το βρουν. Θα το βρουν στο facebook φυσικα γιατί εχει μεταφερθεί σε ομάδες πλέον αλλα χανεται μια αρχειοθήκη την οποία ακόμα και τωρα βρίσκει κάποιος ψάχνοντας στο google. Και στην δουλειά μας είναι κάτι σημαντικό η ιστορικότητα.

Κάποιοι απο τους παλιούς βοηθήσαν να μάθω πολλά απο αυτά που έμαθα και το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Στις 9/7/2021 στις 4:53 ΜΜ, spirosvii είπε

Με εκτίμηση,

Σχετικα με το 1 μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου .

Δεν θα μπω να απαντησω σε μια ερωτηση δωρεαν, οταν αυτη ειναι η επι πληρωμη εργασια του ανθρωπου που εφτιαξε το χωρο. Δεν θα του στερησω το ψωμι του ανθρωπου. Το θεωρω αδικο και ατιμο να κανω κατι τετοιο.

Την ιδια αυτη τοποθετηση εχουν κανει σε συζητησεις και αρκετα απο αυτα τα μελη για τα οποια συζητατε

το 2) δεν αποτυπωθηκε συντακτικα ορθα..  ΕΣΕΙΣ και εγω λαμβανουμε ευχαριστηση οταν βοηθαμε... Ευχαριστηση που την στερουμαστε οταν ενα θεμα κλειδωνει και δεν μας επιτρεπεται να βοηθησουμε

το 3) διαβαστε το ως εξης...  Αυτοι που ηταν συνεχεια στο φορουμ ηταν συνηθως αυτοι που απαντουσαν...Οταν δεν μπορουσαν πλεον να απαντησουν (λογω κλειδωμενων θεματων η' λογω του (2) , σταματησε να υπαρχει επισκεψιμοτητα )

Αν θυμαστε στο φορουμ οι απαντησεις επι τοποθετησεων ηταν 9 στις 10 και οχι οι νεες ερωτησεις

Υπαρχουν φορουμ που θα ενισχυθουν συντομα απο κοσμο για την ιδια υποθεση

57 λεπτά πριν, ethos είπε

Σχετικα με το 1 μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου .

Δεν θα μπω να απαντησω σε μια ερωτηση δωρεαν, οταν αυτη ειναι η επι πληρωμη εργασια του ανθρωπου που εφτιαξε το χωρο. Δεν θα του στερησω το ψωμι του ανθρωπου. Το θεωρω αδικο και ατιμο να κανω κατι τετοιο.

Την ιδια αυτη τοποθετηση εχουν κανει σε συζητησεις και αρκετα απο αυτα τα μελη για τα οποια συζητατε

το 2) δεν αποτυπωθηκε συντακτικα ορθα..  ΕΣΕΙΣ και εγω λαμβανουμε ευχαριστηση οταν βοηθαμε... Ευχαριστηση που την στερουμαστε οταν ενα θεμα κλειδωνει και δεν μας επιτρεπεται να βοηθησουμε

το 3) διαβαστε το ως εξης...  Αυτοι που ηταν συνεχεια στο φορουμ ηταν συνηθως αυτοι που απαντουσαν...Οταν δεν μπορουσαν πλεον να απαντησουν (λογω κλειδωμενων θεματων η' λογω του (2) , σταματησε να υπαρχει επισκεψιμοτητα )

Αν θυμαστε στο φορουμ οι απαντησεις επι τοποθετησεων ηταν 9 στις 10 και οχι οι νεες ερωτησεις

Υπαρχουν φορουμ που θα ενισχυθουν συντομα απο κοσμο για την ιδια υποθεση

Σας ευχαριστώ για την απάντηση, ωστόσο δεν απαντήθηκε η ερώτηση "Τότε για ποιον λόγο υπάρχει;" (το φόρουμ)

2)Όντως, όταν είναι κλειδωμένο, σημαίνει ότι ο ερωτών περιμένει μια πληρωμένη και υπεύθυνη απάντηση, όταν είναι ανοικτό όμως, κάποιοι μπορεί να αισθάνονται χρήσιμοι που βοηθούν έναν άγνωστο, κι ακόμη καλύτερα όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, επειδή με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μάθουν και οι δύο πλευρές πράγματα που αρχικά δεν γνώριζαν.

3)Επί των κλειδωμένων δεν μπορούσαν, όμως τα περισσότερα είναι ξεκλείδωτα, άρα απλώς δεν είχαν χρόνο, ή σταμάτησαν να λαμβάνουν την ευχαρίστηση του να προσφέρεις αφιλοκερδώς ή τέλος έχουν την ίδια άποψη με εσάς, ότι δηλ.  θεωρούν άτιμο και άδικο να το κάνουν αυτό.

Δεν πιστεύω ότι σταμάτησε η επισκεψιμότητα λόγω των κλειδωμένων θεμάτων.

Οι νέες ερωτήσεις ακόμη κι αν έχουν ήδη απαντηθεί, δεν είναι κάτι κακό, οι νόμοι αλλάζουν κι ίσως πλέον η υπάρχουσα απάντηση να μην ισχύει πλέον.

Το μόνο φόρουμ που επισκέπτομαι σε σχέση με το επάγγελμά μου είναι αυτό. Χρωστώ ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους αφιλοκερδώς με βοήθησαν εις γνώσιν του ή όχι αλλά και στον ιδιοκτήτη του φόρουμ, που σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να του στερήσω το "ψωμί". Άλλωστε γι αυτό ακριβώς τον λόγο αναρωτήθηκα τα παραπάνω.

Με εκτίμηση,

• 3 weeks later...
Στις 9/7/2021 στις 12:03 ΠΜ, katerinagm είπε

καλησπέρα, συμφωνώ.

επιπλέον...

α) στο site/forum όλο το υλικό έχει κατανομή χρονική καθώς και άλλες ταξινομίες. Στο facebook όλοι γράφουν ερώτηματα και γίνεται "της τρελλής". όλα τα.. "post" είναι απλά "post". δεν έχει νόημα κανένα.

β) αν το facebook αλλάξει ιδιοκτήτη/καταστατικό/όρους όλες οι συννομιλίες και ερωτοαπαντήσεις θα χαθούν. Ασε που και να ψάξεις εκεί μέσα είναι πολύ άθλια η αναζήτηση λόγω του ότι δεν είναι αρχείο, αλλά "συννομιλία"

γ) στο facebook το έχουν κάνει "public" και ο κάθε ένας ρωτάει και δεν είναι λογιστής. κακώς. θέλει μεγαλύτερο φίλτρο. διότι....

δ) είναι μαζεμένοι επίσης και κάποιοι λογιστές ή φερέλπιδες-wanna be λογιστές σαν και εμένα , που η αγένεια τους είτε προς συνάδελφους είτε προς "τυχαίους" που ρωτάνε (κατά το "γ" παραπάνω), δείχνει "χαβούζα" χαρακτήρα. πραγματικά είναι απίστευτο με πόσο αγένεια απαντάνε. και εξοργιστικό. ενώ σίγουρα δεν θα έπρεπε να μπαίνει ο κάθε ένας και να ρίχνει τις ερωτήσεις του και να πέρνει απαντήσεις τόσο εύκολα. ή να παίρνει απαντήσεις μέχρι ξέρω γω 25 λέξεις. κακά τα ψέματα είναι τζαμπατζήδες πολλοί.

2 παρατήρησεις θα ήθελα να πώ, βασικά το taxheaven είναι πολύ ωραίο εργαλείο, και θα βοήθαγε να είχε καλύτερη τυπογραφία στα κινητά όπου εκεί είναι πολύ μικρά τα γράμματα και δυστυχώς δεν διαβάζεται άνετα. ειδικά σε μεγάλα κείμενα. πραγματικά είναι κουραστικό να διαβάζεις στο κινητό ΚΥΑ . λέμε τώρα.

και η εφαρμογή για το κινητό, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

καλό καλοκαίρι.