Jump to content
  • 0

ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΣΘΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100.000 ΝΘΕ)


konatha

Question

Καλησπέρα σας,

εργαζόμενος, υπάλληλος, ο οποίος προσελήφθη 01/12/2020 μέσω του προγράμματος επιδότησης εργατικών και εργοδοτικών εισφορών του ΟΑΕΔ (100.000 ΝΘΕ) με μικτό μισθό 890,00€. Θέλει ο εργοδότης από 01/04/2021 να του δώσει αύξηση στα 1.100,00€ μικτά. Είναι εφικτό?

Με το κλασσικό τρόπο (τροποποιητικός αποδοχών ε4 κλπ) ή θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το εξάμηνο της επιδότησης.

 

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Δεν ξερω αν η παραγραφος αυτη αφορα μεταβολή μισθού ..

Με την εγκύκλιο 49/2020 του e-ΕΦΚΑ κοινοποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 28 του ν.4726/2020 και της κατ' εξουσιοδότηση αυτού υπ' αριθμ. οικ. 39539/996/30.9.2020 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με τις οποίες θεσπίστηκε από 01.10.2020 ανοιχτό πρόγραμμα για τη δημιουργία εκατό χιλιάδων (100.000) νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας μέσω κινήτρων προς τις επιχειρήσεις για την τόνωση της απασχόλησης, την ανάσχεση της ανεργίας και την στήριξη του εισοδήματος των εργαζομένων.

Β.2.3. Κατά τη διάρκεια της επιδότησης δεν επιτρέπεται:
 
• Η μεταβολή των όρων σύμβασης εργασίας των ωφελούμενων - εργαζομένων.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...