Anniek Posted March 16, 2021 Report Share Posted March 16, 2021 Καλησπέρα σας, προσπάθησα να βρώ για υπάλληλο γραφείου τα ποσοστά ασφάλισης στον ΟΣΥΚ στο site του ΙΚΑ και δεν μου φαίνονται σωστά: 41900 κωδικός ειδικότητας με πακέτο κάλυψης 101 και ποσοστά ασφ:16% εργοδ:25,06% σύνολο:41,06% . Αυτά τα ποσοστά ισχυαν το 2019, από τότε έχουν μειωθεί τρείς φορές. Υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει ή δεν είναι ενημερωμένο το site του ικα?? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Locomondo Posted March 16, 2021 Report Share Posted March 16, 2021 Δεν σας ξεφεύγει, σε αυτό το θέμα η διοίκηση του ΙΚΑ το έχει ξεφτιλίσει. Αν δεν εμπιστεύεστε κάποιο πρόγραμμα μισθοδοσίας, επικοινωνήστε με κάποιο κατάστημα ΙΚΑ, γνωρίζουν τα ποσοστά και θα σας εξυπηρετήσουν συνήθως. HURRICANE33 and Anniek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Anniek
Καλησπέρα σας,
προσπάθησα να βρώ για υπάλληλο γραφείου τα ποσοστά ασφάλισης στον ΟΣΥΚ στο site του ΙΚΑ και δεν μου φαίνονται σωστά:
41900 κωδικός ειδικότητας με πακέτο κάλυψης 101 και ποσοστά
ασφ:16% εργοδ:25,06% σύνολο:41,06% . Αυτά τα ποσοστά ισχυαν το 2019, από τότε έχουν μειωθεί τρείς φορές.
Υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει ή δεν είναι ενημερωμένο το site του ικα??
Ευχαριστώ.
1 answer to this question
Recommended Posts