ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,Προσωπική μου γνώμη είναι οτι αυτό το έκτρωμα,θα το υποστηρίξουν και θα το κάνουν κανονική εφαρμογή με τις δικές μας πλάτες και εργατοώρες .χρειάζεται επανασχεδιασμός και παράταση μεγάλη .
2 απλές ερωτήσεις :
1.δελτία αποστολής και γενικά η διακίνηση μπορεί να είναι χειρόγραφη και με βάση το δελτίο αποστολής το χειρόγραφο να εκδίδεται απο το πρόγραμμα το τιμολόγιο ? (τα δελτία αποστολής δεν διαβιβάζονται ετσι δεν είναι ?)
2.έχω πρόγραμμα της singular η οποία εξαγοράστηκε από την έψιλον
η έψιλον απ οτι ξέρω είναι ένας απο τους παρόχους .
θα ήθελα να ρωτήσω ,θα μπορούν να αποσταλούν από τα λογιστικά μας προγράμματα στο my data εκτός από αυτούς που θα διαβιβάζονται μέχρι της 20 του επομένου μηνα (είναι δηλαδή μέσα στα όρια η των 50 τιμολογίων η κάτω απο 50.000 τζίρο )και οι υπόλοιποι?που είναι πάνω από αυτά τα όρια και έχουν την υποχρέωση υποτίθεται για καθημερινή διαβίβαση ?
πρακτικά θα είναι δύσκολο ,απλά ρωτάω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και άρα θα εξακολουθόυν να έχουν χειρόγραφα τιμολόγια ?
Question
dodos
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,Προσωπική μου γνώμη είναι οτι αυτό το έκτρωμα,θα το υποστηρίξουν και θα το κάνουν κανονική εφαρμογή με τις δικές μας πλάτες και εργατοώρες .χρειάζεται επανασχεδιασμός και παράταση μεγάλη .
2 απλές ερωτήσεις :
1.δελτία αποστολής και γενικά η διακίνηση μπορεί να είναι χειρόγραφη και με βάση το δελτίο αποστολής το χειρόγραφο να εκδίδεται απο το πρόγραμμα το τιμολόγιο ? (τα δελτία αποστολής δεν διαβιβάζονται ετσι δεν είναι ?)
2.έχω πρόγραμμα της singular η οποία εξαγοράστηκε από την έψιλον
η έψιλον απ οτι ξέρω είναι ένας απο τους παρόχους .
θα ήθελα να ρωτήσω ,θα μπορούν να αποσταλούν από τα λογιστικά μας προγράμματα στο my data εκτός από αυτούς που θα διαβιβάζονται μέχρι της 20 του επομένου μηνα (είναι δηλαδή μέσα στα όρια η των 50 τιμολογίων η κάτω απο 50.000 τζίρο )και οι υπόλοιποι?που είναι πάνω από αυτά τα όρια και έχουν την υποχρέωση υποτίθεται για καθημερινή διαβίβαση ?
πρακτικά θα είναι δύσκολο ,απλά ρωτάω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και άρα θα εξακολουθόυν να έχουν χειρόγραφα τιμολόγια ?
Top Posters For This Question
12
11
10
7
Popular Days
Dec 11
25
Dec 12
8
Dec 23
8
Dec 14
5
Top Posters For This Question
HURRICANE33 12 posts
Pacioli 11 posts
dodos 10 posts
zevooazaz 7 posts
Popular Days
Dec 11 2020
25 posts
Dec 12 2020
8 posts
Dec 23 2020
8 posts
Dec 14 2020
5 posts
Popular Posts
HURRICANE33
Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω μπει καν να δω πώς είναι η πλατφόρμα. Είναι αδιανόητο με όλα αυτά που συμβαίνουν να ασχοληθούμε με μία νέα υποχρέωση που αλλάζει τον τρόπο δουλειάς μας. Καλές γιο
eyripidis
Μην ανησυχείς συνάδελφε είμαστε πολλοί που δεν ασχοληθήκαμε και δεν προβλέπεται να προλάβουμε να ασχοληθούμε. Άσε που θα έχουμε και τρίτο κύμα covid.
LAMMERGEIER
Είμαστε πολλοί. Άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ.. Καλές γιορτές.
79 answers to this question
Recommended Posts