Προς το περιεχόμενο
  • 0

my data ερωτήσεις ....


dodos

Ερώτηση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,Προσωπική μου γνώμη είναι οτι αυτό το έκτρωμα,θα το υποστηρίξουν και θα το κάνουν κανονική εφαρμογή με τις δικές μας πλάτες και εργατοώρες  .χρειάζεται επανασχεδιασμός και παράταση μεγάλη .

2 απλές ερωτήσεις :

1.δελτία αποστολής και γενικά η διακίνηση μπορεί να είναι χειρόγραφη και με βάση το δελτίο αποστολής το χειρόγραφο να εκδίδεται απο το πρόγραμμα το τιμολόγιο ? (τα δελτία αποστολής δεν διαβιβάζονται ετσι δεν είναι ?)

2.έχω πρόγραμμα της singular η οποία εξαγοράστηκε από την έψιλον

η έψιλον απ οτι ξέρω είναι ένας απο τους παρόχους .

θα ήθελα να ρωτήσω ,θα μπορούν να αποσταλούν από τα  λογιστικά μας προγράμματα στο my data  εκτός από αυτούς που θα διαβιβάζονται μέχρι της  20 του επομένου μηνα (είναι δηλαδή μέσα στα όρια η των 50 τιμολογίων η κάτω απο 50.000 τζίρο )και οι υπόλοιποι?που είναι πάνω από αυτά τα όρια και έχουν την υποχρέωση υποτίθεται για καθημερινή διαβίβαση ?

πρακτικά θα είναι δύσκολο ,απλά ρωτάω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και άρα θα εξακολουθόυν να έχουν χειρόγραφα τιμολόγια ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0
1 ώρα πριν, spyros78 είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Εμείς καμία δουλειά δεν έχουμε. Το εμπορικό επιμελητήριο πρωτίστως να ενδιαφερθεί, αυτούς αφορά. Εμείς όπως και να έχει θα προσαρμοστουμε .Το κόστος βαρύνει την επιχείρηση  οχι εμάς. 

Το θέμα είναι ότι μας έχουν ρίξει το μπαλάκι της ενημέρωσης των επιχειρήσεων.

Και τι να ενημερώσω αν δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Συνάδελφοι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σεμινάριο του οικονομικού επιμελητήριο για τα ηλεκτρονικά βιβλία. Εμένα με βοήθησε πάντως σε αρκετά σημεία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Καλημέρα! Λογικά αφού βγήκε παράταση για τις 31/3 για τις ταμειακές θα πάρει αντίστοιχη και το my data. Ποιός σώζεται βέβαια με ένα 3μηνο είναι άλλο θέμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

μόλις έκλεισα το τηλεφωνο με την εταιρία που υποστηρίζει την εταιρία που εργάζομαι. είναι ένα desktop εμπορικό σε έτσι παλιό interface αλλα έχει γίνει η παραμετροποίηση και έχει περαστεί και το rest api.. 

1) πήγα να στείλω δοκιμάστικά αυτα που είχαμε κόψει τον Οκτώβριο . βγάζει ΟΚ αλλα στο σύστημα δεν φαίνεται τίποτα.....

2) ρώτησα για το real time........ η απάντηση αποστομωτική ..... γιατι ξέρουμε τι εννοούν όταν λενε real time ??? 

θα το επαναλάβω ... είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

επιστροφη φπα, επίδ. θερμανσης, τροποιητικές αγροτων, υπολογισμός τζίρων κερδών , υποβολές Ικα, επιστρ.5, Ε9, και πολλά άλλα...

Εαν άνοιγα τώρα και είχαμε πχ 4 πελάτες θα ασχολούμασταν με πολύ όρεξη με MyData.Εκτιμώ ότι αν πάνε όλα καλά το 2022 θα είναι η χρονιά του My Data.

Συζητήσεις και αναφορές για το 2023 τις θεωρώ υπερβολικές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Στις 17/12/2020 στις 6:57 ΜΜ, HURRICANE33 είπε

Το θέμα είναι ότι μας έχουν ρίξει το μπαλάκι της ενημέρωσης των επιχειρήσεων.

Και τι να ενημερώσω αν δεν έχω καταλάβει ούτε εγώ?

Μα ούτε και εγω κατάλαβα και πολλά πράγματα..

Δεν μας είπαν και κάτι καινούργιο εκτος απο την τιμολογιέρα που ετοιμάζουν.
Εξ'άλλου οι άνθρωποι το είπαν:  το σύστημα  ακόμα είναι ημητελές.
Λογικό, εφόσον οι πληροφορικοί του MyDATA  δεν φαίνεται να έχουν
εμπορολογιστική ειδίκευση.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει το υπουργείο είναι  ότι....
Αλλιώς θα "μεταφράσει" τα λόγια του λογιστή ένας  σκέτος πληροφορικός
μη ειδικευμένος στα εμπορολογιστικά, και
Αλλιώς θα "μεταφράσει" τα λόγια του λογιστή ένας  Πληροφορικός
ειδικευμένος στα εμπορολογιστικά.

Για παράδειμα, το ιδιο διάγραμμα οντοτήτων συσχετίσεων
θα κάνει ο ειδικευμένος, και το ιδιο ο ανειδίκευτος?
Πως θα φτιάξει το διάγραμμα ο ανειδίκευτος, αν δεν έχει
βαθιά γνώση λογιστικής , και δεν μπορεί να
διαχωρίσει ή να ενοποιήσει τις έννοιες , ούτως ώστε
να επιτύχει την άριστη κανονικοποίηση?

Τι να πώ... τα έχω χάσει  εντελώς με αυτούς...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Παράταση της έναρξης λειτουργίας του MyDATA μέχρι τις 31 Μαρτίου ζητά η ΕΣΕΕ

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 20:17
UPD:20:24
esee.jpg
 
 
 
 
 
 
 

Με στόχο να εξηγηθούν όλες οι παράμετροι της -υποχρεωτικής από την 1η Ιανουαρίου του 2021 - ηλεκτρονικής τιμολόγησης  και της πλατφόρμας MyDATA και να απαντηθούν τα ερωτήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, η ΕΣΕΕ διοργάνωσε σήμερα,  ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «MyDATA: Ψηφιακός εκσυγχρονισμός της φορολογικής διοίκησης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Η πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ  επιταχύνει την αναγκαία προσαρμογή των εμπορικών επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή, καθώς αλλάζει τη καθημερινή τους λειτουργία και τις σχέσεις τους με τη φορολογική διοίκηση. Ενόψει όμως της υποχρεωτικής υιοθέτησης προβάλλουν ερωτήματα ως προς τον τρόπο, το χρόνο και τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις για την εναρμόνιση με τα νέα ψηφιακά δεδομένα.

Επιπρόσθετες δυσκολίες και προκλήσεις προκαλούν στην αγορά - και ακόμη εντονότερα στις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις - οι σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και τα παρατεταμένα lockdown.

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΕΕ που συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και τα εξειδικευμένα στελέχη της ΑΑΔΕ παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας, τις απαιτήσεις και τα φορολογικά κίνητρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία για τη χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, τόσο για τους εκδότες όσο και για τους λήπτες των ηλεκτρονικών τιμολογίων. Επίσης, δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης  και Πρόεδροι Ομοσπονδιών και Εμπορικών Συλλόγων από ολόκληρη τη χώρα.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας τόνισε πως «τα ηλεκτρονικά βιβλία θα ενισχύουν τη διαφάνεια των συναλλαγών και θα  εδραιώσουν την αξιοπιστία  στη σχέση της Φορολογικής Διοίκησης με τις επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν ως  μηχανισμός οικειοθελούς συμμόρφωσης και πρόληψης της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, αλλά και  διευκόλυνσης των συνεπών επιχειρήσεων  στην  επιστροφή των φόρων  που δικαιούνται.

Εξ αρχής η ΕΣΕΕ έχει επισημάνει τη σημασία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, τόσο ως «εργαλείο» ψηφιακού μετασχηματισμού της φορολογικής διοίκησης και των επιχειρήσεων όσο και ως μέσο προστασίας του υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά. ειπε ο κ. Καρανίκας. Λόγω όμως της τρέχουσας ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας ο εμπορικός κόσμος εκτιμά πως θα πρέπει η υποχρεωτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσα από την πλατφόρμα MyDATA να παραταθεί ως τις 31 Μαρτίου 2021, όπως έγινε και με τη διαδικασία απόσυρσης των ταμειακών μηχανών.

Επιπρόσθετα, στους ιδιοκτήτες των μικρών και μεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα της όσο το δυνατόν φθηνότερης λύσης ηλεκτρονικής τιμολόγησης με εφαρμογή εγκατεστημένη στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, που αντιμετωπίζει σήμερα νέα, σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας» κατέληξε.

Ο Γ. Πιτσιλής

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, κ.  Γιώργος Πιτσιλής σημείωσε ότι «πρόκειται για μία μεταρρύθμιση που έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου από τα στελέχη της ΑΑΔΕ. Το νέο ψηφιακό πλαίσιο για τη διαβίβαση των παραστατικών δεν καταπολεμά μόνο τη φοροδιαφυγή, αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις. Καθίσταται πλέον εφικτή η προσυμπλήρωση δηλώσεων και παύει να είναι υποχρεωτική η υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών. Έχουμε ήδη δρομολογήσει μία λύση τιμολόγησης μέσα από την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, η οποία αφορά επιχειρήσεις με συγκεκριμένο τζίρο και έως έναν αριθμό παραστατικών. Από την 1η Οκτωβρίου που ξεκίνησε η πιλοτική εφαρμογή, 1,4 εκ. παραστατικά έχουν παραληφθεί από την ΑΑΔΕ και έχουν συνδεθεί πάνω από 33.000 επιχειρήσεις. Για την ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω Πιστοποιημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης έχουν δοθεί σημαντικά φορολογικά κίνητρα και λύνει προβλήματα που αφορούν την άμεση διαβίβαση και τη διασταύρωση των δεδομένων. Βεβαίως έχουμε επίγνωση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο βρισκόμαστε, γι' αυτό και δεν προβλέπονται κυρώσεις στην παρούσα συγκυρία. Αν τυχόν πάμε στη λογική κάποιας ολιγόμηνης παράτασης, αυτό σημαίνει πως και τα παραστατικά του χρονικού διαστήματος της παράτασης θα πρέπει να μπουν αργότερα στο σύστημα».

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1671923/paratasi-tis-enarksis-leitourgias-tou-mydata-mexri-tis-31-martiou-zita-i-esee

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Μέρες που έιναι ,,είπα να μπω να περάσω τα δικά μου ΤΠΥ

Απογοήτευση !! τι τρόπος πληρωμής και εξόφλησης ?? τιν’τούτα..

Μιλάμε για ενα απλο ΤΠΥ με παρακρατούμενους ΚΑΙ κρατήσεις

 

εφαγε κόλλημα στον τρόπο πληρωμής (και εξόφλησης -Αν είναι δυνατόν !!)

Και στον Χαρακτηρισμό ... Βγηκα Ξαναμπήκα , Αρχικοποίησα 2-3 φορές το παραστατικό ,και το αποθήκευσε χωρίς λάθη

 

2 τιμολόγια είπα να περάσω ,, μου κόλλησε 5 φορές .. :( 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Στις 19/12/2020 στις 4:52 ΜΜ, George11 είπε

Με στόχο να εξηγηθούν όλες οι παράμετροι της -υποχρεωτικής από την 1η Ιανουαρίου του 2021 - ηλεκτρονικής τιμολόγησης  και της πλατφόρμας MyDATA και να απαντηθούν τα ερωτήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, η ΕΣΕΕ διοργάνωσε σήμερα,  ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «MyDATA: Ψηφιακός εκσυγχρονισμός της φορολογικής διοίκησης και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» ....

 

Να περάσουμε στην ψηφιακή εποχή, κανείς δεν λέει να μην περάσουμε στην ψηφιακή εποχή αλλά αυτό
πρέπει να γίνει με εξειδικευμένους πληροφορικούς, όχι με ανειδίκευτους.

Το ότι είναι κάποιος είναι απόφοιτος μιας σχολής πληροφορικής, ή του πολυτεχνείου , με masters
και PhD, δεν σημαίνει ότι είναι και "ειδικός στα εμπορολογιστικά".
Κανένα πανεπιστήμιο δεν δίνει "εμπορολογιστική ειδίκευση", σε επίπεδο εσωτερικού σχεδιασμού.
Επιπλέον ένας ειδικευμένος στα εμπρολογιστικά  πληροφορικός πρέπει να έχει ισχυρό
λογιστικό background. Και όταν λέμε λογιστικό  background, δεν εννοούμε βέβαια τα  
φοροτεχνικά και ένα σωρό άλλα νομικά πεδία που ασχολείστε εσεις οι λογιστές, αλλα
αυστηρά σε επίπεδο Accounting Engineering, και να έχει αναπτύξει λογιστική σκέψη.
... και το τελευταίο χρειάζεται πολλά χρόνια εξάσκηση.

Λογω του ότι δεν διαθέτουν τέτοια ειδίκευση οι πληροφορικοί του Υπουργείου, τα έχουν
μπερδεμένα στο μυαλό τους, και αυτό το μπέρδεμα πάνε να το μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα.
Το τι δε  στραβά  υπάρχουν σε επίπεδο τεχνικής δόμησης δεν λέγεται.

Το project  του MyDATA  είναι υπερευαίσθητο λόγω της καθολικότητας  του  και για τον λόγο αυτό
χρειάζονται υπερ-εξειδικευμένα στελέχη πληροφορικής πάνω στα εμπορολογιστικά.

Να το πάρουν πίσω και να το ξανασχεδιάσουν.
Δεν είναι δυνατόν να παίζουν με όλη την Ελλάδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
40 λεπτά πριν, PETROMANOF είπε

Το 2022

Eεεε, είπαμε να κάνουνε δουλειά, οχι τσατρα-πατρα, σαν και τούτο δώ. Να το φτιάξουνε σωστα. Απο το 2023 και μετά.
Οχι τσαπατσουλοδουλειές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
Στις 18/12/2020 στις 10:09 ΠΜ, papoulpb είπε

Καλημέρα! Λογικά αφού βγήκε παράταση για τις 31/3 για τις ταμειακές θα πάρει αντίστοιχη και το my data. Ποιός σώζεται βέβαια με ένα 3μηνο είναι άλλο θέμα...

Καλημέρα σε όλους.

Για να μην γίνει καμία παρερμηνεία δεν έδωσαν παράταση για απόσυρση των ταμειακών μηχανών, που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και στην προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ.

Έδωσαν παράταση μέχρι 31/3 για απόσυρση χωρίς κυρώσεις παλαιότερων μοντέλων ΦΗΜ, που έπρεπε να είχαν ήδη αποσυρθεί βάσει της ΠΟΛ.1196/2017, που έληγε στις 30ή Νοεμβρίου 2020.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

 Καλησπέρα σας ,οι λογ/μοί  κινητής τηλεφωνίας,ΟΤΕ  είναι αντικριζόμενα παραστατικά ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Εγώ δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου. Πολύ λίγο. Τώρα τρέχω για το θέρμανσης ανελέητα..... 

Είμαι μοναδικός που έμεινα τόσο πίσω? Μέχρι πότε πρέπει να έχουμε στείλει. Ο συνεργάτης της prosvasis μου είπε πως θα στέλνουμε όλο τον χρόνο χωρίς πρόβλημα. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί (πλαγίως κσι όχι επίσημα) και ο ομιλητής του myDATA (μου διαφεύγει το όνομα λστο σεμινάριο του ΟΕΕ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
15 λεπτά πριν, monty είπε

Εγώ δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου. Πολύ λίγο. Τώρα τρέχω για το θέρμανσης ανελέητα..... 

Είμαι μοναδικός που έμεινα τόσο πίσω? Μέχρι πότε πρέπει να έχουμε στείλει. Ο συνεργάτης της prosvasis μου είπε πως θα στέλνουμε όλο τον χρόνο χωρίς πρόβλημα. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί (πλαγίως κσι όχι επίσημα) και ο ομιλητής του myDATA (μου διαφεύγει το όνομα λστο σεμινάριο του ΟΕΕ. 

Μην ανησυχείς συνάδελφε είμαστε πολλοί που δεν ασχοληθήκαμε και δεν προβλέπεται να προλάβουμε να ασχοληθούμε. Άσε που θα έχουμε και τρίτο κύμα covid. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
12 ώρες πριν, monty είπε

Εγώ δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου. Πολύ λίγο. Τώρα τρέχω για το θέρμανσης ανελέητα..... 

Είμαι μοναδικός που έμεινα τόσο πίσω? Μέχρι πότε πρέπει να έχουμε στείλει. Ο συνεργάτης της prosvasis μου είπε πως θα στέλνουμε όλο τον χρόνο χωρίς πρόβλημα. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί (πλαγίως κσι όχι επίσημα) και ο ομιλητής του myDATA (μου διαφεύγει το όνομα λστο σεμινάριο του ΟΕΕ. 

Είμαστε πολλοί. Άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ..

Καλές γιορτές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
4 ώρες πριν, LAMMERGEIER είπε

Είμαστε πολλοί. Άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ..

Καλές γιορτές.

Χτες μίλησα με τον οικονομικό διευθυντή μιάς πολύ μεγάλης,  γνωστής και μη εξαιρετέας  εταιρείας,
(όλοι η Ελλάδα σίγουρα έχει αγοράσει πράγματα απο αυτή την εταιρεία).
Οι άνθρωποι ήταν / είναι πνιγμένοι , και μόλις τώρα κοιτάνε το MyDATA.

oI 33 χιλ. επιχειρήσεων που λένε ότι έχουν συνδεθεί στο MyDATA  είναι πολύ λίγες (κάπου το 3%) του
συνόλου των επιχειρήσεων. Ολη η Ελλάδα προσπαθεί να λύσει αυτό τον "γρίφο", που λέγεται MyDATA.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
14 ώρες πριν, monty είπε

Εγώ δεν μπόρεσα να ασχοληθώ καθόλου. Πολύ λίγο. Τώρα τρέχω για το θέρμανσης ανελέητα..... 

Είμαι μοναδικός που έμεινα τόσο πίσω? Μέχρι πότε πρέπει να έχουμε στείλει. Ο συνεργάτης της prosvasis μου είπε πως θα στέλνουμε όλο τον χρόνο χωρίς πρόβλημα. Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί (πλαγίως κσι όχι επίσημα) και ο ομιλητής του myDATA (μου διαφεύγει το όνομα λστο σεμινάριο του ΟΕΕ. 

Καλησπέρα.

Εγώ δεν έχω μπει καν να δω πώς είναι η πλατφόρμα.

Είναι αδιανόητο με όλα αυτά που συμβαίνουν να ασχοληθούμε με μία νέα υποχρέωση που αλλάζει τον τρόπο δουλειάς μας.

Καλές γιορτές να έχουμε, με υγεία!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
3 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε

Καλησπέρα.

Εγώ δεν έχω μπει καν να δω πώς είναι η πλατφόρμα.

Είναι αδιανόητο με όλα αυτά που συμβαίνουν να ασχοληθούμε με μία νέα υποχρέωση που αλλάζει τον τρόπο δουλειάς μας.

Καλές γιορτές να έχουμε, με υγεία!

και εγω ,θα ηθελα να ευχηθω ,στον κ.Πιτσιλη , καλες γιορτες,

να χαιρεται την οικογενεια του  !!!!!

και εμεις την δικια μας !!

να μην εχει αγχος , θα την δουμε ,την πλατφορμα ,μετα τις γιορτες 

εχω  λιγα ξυλα ,για το τζακι,και  καστανα ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ 

χρονια πολλα σε ολους  !!

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
2 ώρες πριν, G.E.S. είπε

και εγω ,θα ηθελα να ευχηθω ,στον κ.Πιτσιλη , καλες γιορτες,

να χαιρεται την οικογενεια του  !!!!!

και εμεις την δικια μας !!

να μην εχει αγχος , θα την δουμε ,την πλατφορμα ,μετα τις γιορτες 

εχω  λιγα ξυλα ,για το τζακι,και  καστανα ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ 

χρονια πολλα σε ολους  !!

 

 

 

 

Τα καλύτερα κάστανα...... :)

Με την ευκαιρία, καλές γιορτές σε όλους. Υγεία πάνω απ' όλα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0
1 ώρα πριν, monty είπε

Τα καλύτερα κάστανα...... :)

Με την ευκαιρία, καλές γιορτές σε όλους. Υγεία πάνω απ' όλα. 

Αμαν, μη μιλάτε για κάστανα να χαρείτε..
Ευχομαι και εγώ καλές γιορτές , με υγεία, και να ευχηθούμε όλοι ότι οι πληροφορικοί της ΑΑΔΕ, 
(και απ'ότι είδα κατα πολύ νεότεροί μου)  ,  να μεγαλώσουν κατα 1 έτος και να έλθουν στα συγκαλά τους... 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...