DimitrisB 47 Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Συνάδελφοι πως και αν μπορεί να γίνει η πώληση ενός πελατολογίου λογιστικού γραφείου? Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Κατόπιν συμφωνίας. Συνήθως παίρνεις τον τζίρο ενός χρόνου . Δεν είναι κάτι απλό.αλλα οκ γίνεται. Link to post Share on other sites
DimitrisB 47 Posted November 20, 2020 Author Report Share Posted November 20, 2020 Απλά η απορία μου είναι η εξής. Δεν θα πρέπει πρώτα ο αγοραστής να βρεθεί στο γραφείο για ένα διάστημα, να τον "μάθουν" οι πελάτες και αντίστοιχα να τους "μάθει" και εκείνος? Link to post Share on other sites
LSISSY 9 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Και πώς είσαι σίγουρος ότι θα παραμείνουν οι πελάτες του γραφείου? Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 Για αρχή εσύ πουλάς η αγοράζεις; Τέλος πάντων. Γίνεται . Εγώ βαριόμουν να το κάνω στο γραφείο μου και στο πελατολόγιό μου που το έκλεισα πριν λίγους μήνες . Τώρα το πώς ,τι ,που, σε ποιον και από ποιον όλα αυτά λύνονται σε ένα λεπτό . Πχ τζίρο τόσος τα θέλω σε δύο δόσεις μια Τώρα και η δεύτερη μέτα απο ένα χρόνο που θα έχει μείνει το πελατολόγιό. Η όλα τώρα και μετά από ένα χρόνο στο επιστρέψω εγώ το παραπάνω . Σε περίπτωση που φύγει από ευθύνη σου με πληρώνεις αν φύγει λογο της μεταβολής οκ το μειώνουμε αναλογικά . Και μην ξεχνάς η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή . Πχ εγώ είχα Χ πελάτες και Χ προσωπικό . Ε αυτός πήρε τους πελάτες και το προσωπικό που τους κράταγε . Που να πάνε και ποιος σε αυτήν την περίπτωση . Link to post Share on other sites
DimitrisB 47 Posted November 20, 2020 Author Report Share Posted November 20, 2020 Εγώ είμαι ο πωλητής. Άρα εφόσον βρεθεί κάποιος μπορούμε απευθείας να κάνουμε την μεταβίβαση. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο!!! Link to post Share on other sites
125883623 428 Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 Εγώ στην θέση σου δεν θα με ανχωνομουν αν θα του μείνουν αλλά που τους δίνω. Τον έχεις τσεκάρει οτι είναι ικανός να έχει τους πελάτες σου ; Κατά τα άλλα με συνεννόηση θα βρείτε την φόρμα που σας βολεύει για την μεταβίβαση του γραφείου. Δεν είναι απλό λόγο προγραμμάτων κτλ αλλά οκ εδώ αλλάζουν χέρια χώρες ολόκληρες για πέντε δέκα 100 μαγαζιά θα υπάρχει πρόβλημα. Καλή λευτεριά . Link to post Share on other sites
Recommended Posts