cathy Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Καλησπέρα , Έχω φτάσει στα δικαιολογητικά και οι απορίες μου είναι = - αρκεί το πιστοποιητικό ΓΕΜΗ ( Γενικό πιστοποιητικό ονομάζεται ) ; - για την φορολογική ενημερότητα , αφού δεν χρωστάει , θα είναι για κάθε νόμιμη χρήση ; Αν χρωστάει ( το 90 % ) , στέλνω την " εικόνα " με τα χρέη ; Ευχαριστώ για τα φώτα . Fanl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted February 11, 2021 Report Share Posted February 11, 2021 Καλησπέρα. Έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για την επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted February 16, 2021 Report Share Posted February 16, 2021 Στις 11/2/2021 στις 4:09 ΜΜ, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για την επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted February 17, 2021 Report Share Posted February 17, 2021 19 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε Ακουγα τον Πατούλη τις προάλες και έλεγε ότι , δεδομένου του ότι το πρόγραμμα έκλεισε 20/1/2021 , να περιμένουμε μέσα στον Μάρτη τα πρώτα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted February 17, 2021 Report Share Posted February 17, 2021 1 ώρα πριν, ElenaS είπε Ακουγα τον Πατούλη τις προάλες και έλεγε ότι , δεδομένου του ότι το πρόγραμμα έκλεισε 20/1/2021 , να περιμένουμε μέσα στον Μάρτη τα πρώτα αποτελέσματα. Οκ ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 Καλησπέρα. Έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για την επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 14 ώρες πριν, HURRICANE33 είπε Καλησπέρα. Έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για την επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής? Ευχαριστώ. Καλημέρα, Έχουν αρχίσει να ενημερώνουν κάποιους. Φίλος έλαβε mail ότι εγκρίθηκε η πρότασή του. Σε άλλη υποβολή (με λιγότερα σαφώς μόρια) δείχνει οτι είναι σε "γνωμοδοτική ένταξη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 1 ώρα πριν, ElenaS είπε Καλημέρα, Έχουν αρχίσει να ενημερώνουν κάποιους. Φίλος έλαβε mail ότι εγκρίθηκε η πρότασή του. Σε άλλη υποβολή (με λιγότερα σαφώς μόρια) δείχνει οτι είναι σε "γνωμοδοτική ένταξη". Καλημέρα. Εγώ έχω τρεις που δείχνει ότι είναι σε γνωμοδοτική ένταξης. Τι σημαίνει αυτό? Ότι ελέγχουν τα δικαιολογητικά? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElenaS Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 1 ώρα πριν, HURRICANE33 είπε Καλημέρα. Εγώ έχω τρεις που δείχνει ότι είναι σε γνωμοδοτική ένταξης. Τι σημαίνει αυτό? Ότι ελέγχουν τα δικαιολογητικά? Ευχαριστώ. Από όσο έχω ψάξει (ρωτώντας συμβούλους κλπ) , αυτοί που είναι σε γνωμοδοτική ένταξη είναι τυπικά οκ αλλά είναι σε αναμονή , όταν εξαντληθούν οι δικαιούχοι που προηγούνται (μεγαλύτερη βαθμολογία κλπ) , και αν περισσεύουν χρήματα (ή αν δοθούν περισσότερα) , να μπουν σε σειρά και αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted June 2, 2021 Report Share Posted June 2, 2021 20 λεπτά πριν, ElenaS είπε Από όσο έχω ψάξει (ρωτώντας συμβούλους κλπ) , αυτοί που είναι σε γνωμοδοτική ένταξη είναι τυπικά οκ αλλά είναι σε αναμονή , όταν εξαντληθούν οι δικαιούχοι που προηγούνται (μεγαλύτερη βαθμολογία κλπ) , και αν περισσεύουν χρήματα (ή αν δοθούν περισσότερα) , να μπουν σε σειρά και αυτοί. Μάλιστα. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Καλή συνέχεια! ElenaS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
cathy
Καλησπέρα ,
Έχω φτάσει στα δικαιολογητικά και οι απορίες μου είναι =
- αρκεί το πιστοποιητικό ΓΕΜΗ ( Γενικό πιστοποιητικό ονομάζεται ) ;
- για την φορολογική ενημερότητα , αφού δεν χρωστάει , θα είναι για κάθε νόμιμη χρήση ; Αν χρωστάει ( το 90 % ) , στέλνω την " εικόνα " με τα χρέη ;
Ευχαριστώ για τα φώτα .
Top Posters For This Question
8
6
18
6
Popular Days
Nov 3
8
Nov 4
7
Nov 11
6
Nov 2
6
Top Posters For This Question
ElenaS 8 posts
asteras5 6 posts
HURRICANE33 18 posts
C-mos 6 posts
Popular Days
Nov 3 2020
8 posts
Nov 4 2020
7 posts
Nov 11 2020
6 posts
Nov 2 2020
6 posts
Popular Posts
cathy
Καλησπέρα , Έχω φτάσει στα δικαιολογητικά και οι απορίες μου είναι = - αρκεί το πιστοποιητικό ΓΕΜΗ ( Γενικό πιστοποιητικό ονομάζεται ) ; - για την φορολογική ενημερότητα , αφού δεν χρ
ponzi
Το κείμενο μπορεί να μπει με copy paste από το pdf του οδηγού στο gov. Γνήσιο υπογραφής (ή gov) ζητάμε μόνο στην πρώτη ΥΔ
C-mos
Καλημέρα, πήρε παράταση? Κάτι άκουσα από τηλεόραση για 06/12/2020? Ισχύει γιατί δε το βρίσκω πουθενά στο ιντερνετ. Έχω μιλήσει με ΕΛΑΝΕΤ και μου είπαν ότι για το Γ που είναι και το μόνο πο
84 answers to this question
Recommended Posts